Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
body007
üzenetére
Könyvtár / meghatjó ugyanaz, arra gondoltam csak, hogy egyáltalán, fel legyen csatolva, ne kelljen mindig kitallózni. Régebben tuti működött már, bekapcsolásnál ott folt a megosztás fstab-ból...
A jogok elvileg jók, a távoli gépen /data 777 jogokkal van, smb.conf-ban is beállítottam mindent 777re, csináltam smb usert, próbáltam felcsatolásnál is jogokat megadni... és mint írtam is, win alól jó (megnézem mindjárt pontosan), hálózatról megnyitva jó, mount-tal felcsatolva nem stimmelnek a jogok.
gyurman - ha van valami kész működő megoldásod, arra ránéznék, de amúgy köszi, nem fontos elmerülni benne, majd kutatok még

Bár most azon gondolkodom, hogy régebben lehet win-re volt csak samb, linuxon meg nfs...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest