Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
válasz
floatr
üzenetére
Azért tökéletesnek nem mondanám (érdekes villanások...) de használható. És a compiz-t se kell lekapcsolni videó lejátszás közben.
Sanya: 9.3as drivert nem tudom, h lehet feltenni de azt írják az ubuntu.hu-n, h teljesen jól megy az open driver-rel is (compiz, videó).
...Felerőszakoltam a 9.3at.
De.. ha a csomagkezelőben frissítem az xorgot, akkor ugyanott vagyok, mint eddig......Nem veszthetek semmit alapon letöltöttem a CompizConfigot, Emeraldot és még mindig nem adta fel az ablakkezelő.

Sőt, még gyorsabb is, mint 8.10en volt...Tehát driver nélkül új telepítéssel nincs gond...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest