- Használt VGA / videókártya ajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A kérdésem nem konkrétan ide tartozik, de ha valaki sokat foglalkozik a PC-jével, akkor azok ti lesztek.
Alapból szeretem, ha csendes a számítógép, ezért több venti van benne, mint amit igényel, de azok alacsony fordulaton futnak. Amikor játszok, akkor nem zavar, ha hangosabb a működés.
Manuálisan szeretném beállítani, hogy melyik mikor induljon felfele, kb. mennyit pörögjön, de folyamatosan partra futok, mert a hőmérsékletküszöböket nem sikerült eltalálni. Néha felpörgött, majd gyorsan leállt stb. A VGA (1070 három ventivel) félpasszív, szóval ott nincs mit variálni.3 venti fúj be elöl (perforált előlap), 1 szívja ki a meleget a HDD-k alsó rekeszéből és fújja felfele. CPU-n egy Shadow Rock 3 van. A gépházból pedig egyetlen egy szívja ki a levegőt hátul. Még vettem egyet, de elfogytak a csatlakozók.
Konfig az adatlapomon, a gépház egy [LianLi Lancool II Mesh].
Alaplaphoz passzoló ROG szoftverrel tudom állítani az értékeket, sőt, még felfutási időt is: [kép]. Jelenleg alapbeállításon van: [kép2].
Ennyi infó alapján tudtok nekem segíteni egy optimális beállítás kitalálásában?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest