Hirdetés
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A kérdésem nem konkrétan ide tartozik, de ha valaki sokat foglalkozik a PC-jével, akkor azok ti lesztek.
Alapból szeretem, ha csendes a számítógép, ezért több venti van benne, mint amit igényel, de azok alacsony fordulaton futnak. Amikor játszok, akkor nem zavar, ha hangosabb a működés.
Manuálisan szeretném beállítani, hogy melyik mikor induljon felfele, kb. mennyit pörögjön, de folyamatosan partra futok, mert a hőmérsékletküszöböket nem sikerült eltalálni. Néha felpörgött, majd gyorsan leállt stb. A VGA (1070 három ventivel) félpasszív, szóval ott nincs mit variálni.3 venti fúj be elöl (perforált előlap), 1 szívja ki a meleget a HDD-k alsó rekeszéből és fújja felfele. CPU-n egy Shadow Rock 3 van. A gépházból pedig egyetlen egy szívja ki a levegőt hátul. Még vettem egyet, de elfogytak a csatlakozók.
Konfig az adatlapomon, a gépház egy [LianLi Lancool II Mesh].
Alaplaphoz passzoló ROG szoftverrel tudom állítani az értékeket, sőt, még felfutási időt is: [kép]. Jelenleg alapbeállításon van: [kép2].
Ennyi infó alapján tudtok nekem segíteni egy optimális beállítás kitalálásában?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Intel i7 9700K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest