- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja rendeltem egy AMD ryzen 1700-as processzort. Kérdésem az lenne, hogy a túlhajtás mondjuk 200Mhz-el mennyire rövidítené le az élettartamát a procinak? Sajnos a Photoshop jobban szereti a nagyobb órajelet, mint a magok számát... Érdemes egyálltalán ennyit húzni? (gyári hűtő maradna)
Másik dolog pedig, hogy az alaplap leírásában találtam egy érdekes ábrát:Tehát én most 2x4GB 2400-es ramot rendeltem bele (sajnos nem tudom még, hogy 1 vagy 2 oldalas), de ha később akarok bele venni még 2x8GB-ot, és ne adj isten két oldalas, akkor csak maximum 1866Mhz-en fog menni? Ez azért elég kevés, nem? Vagy tuninggal behúzható 2400-ra?? Gondolom itt megint gyorsabb meghibásodásra kell számítami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Vicces képek
- Canon EOS DSLR topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest