Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Erre egyszerű a válasz, mivel a HDMI elterjedtebb, és több helyen használják (tv, soundbar, hi-fi, stb.) ezért találkozhatsz vele mindenhol, míg a dp az inkább pc-ben találta meg a helyét, de ott nagyon, ugyanis nagyobb felbontásban nagyobb frissítési rátával tudja átküldeni a képet, mint a hdmi.
-
Sajnos nem. Próbáltam slihack-el. Maga az NVS kártyákat nem lehet driver miatt ilyen módba beállítani. Úgy működhetne ha moddolnám a biost mondjuk 9300-ra vagy akár melyik asztali megfelelőljére.
De még ha sikerülne is akkor is csak 8+8 feldolgozó még mindíg iszonyat gyenge lenne. -
Engem egy dolog érdekelne: a két GPU-ját SLI-be lehet-e kötni?
-
Használt piacra értettem. Azaz a csak DP portos kártyákat alig keresik az ilyen kategóriában (20eft alatt). Legtöbben nem tudnak mit kezdeni a DP port only kártyákkal, pedig igen olcsó egy DP-HDMI adapter.
De valóban furcsa hogy HDMI port van szinte mindenen miközben elvileg az a drágább.[ Szerkesztve ]
-
Tamás88
őstag
" Kezdetnek tisztázzuk hogy a csak DP portos kártyák árai eleve alacsonyabbak arányaiban mint a HDMI portosoké, ennek az az oka hogy a legtöbb otthoni felhasználónák inkább HDMI van"
Ezt rosszul írtad, ugyanis a HDMI licences, míg a DP nem, tehát a licenc miatt drágább azok a kártyák, amiken van HDMI.
-
Krugszvele
senior tag
válasz MasterDeeJay #2 üzenetére
Kár, hogy nem nagyon lehet kapni Egykébkét köszönöm az ötletet! Ha minden jól megy, hamarosan szükség lesz rá!
-
válasz Krugszvele #1 üzenetére
4K-ra kiemelendő a Quadro M2000 ami ma már ilyen 10eft-os kategória. VP9 gyorsítással azaz youtubera is elég. De korábbi kártyák is tudtak már 4K-t, azaz a kepler is, azi is szokott lenni 10eft alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Krugszvele
senior tag
Nagyon jó kis kártya, szerintem egyedül hátránya, hogy alacsony felbontást támogat. Akinek fontos a 4 monitor támogatás, annak már valószínűleg mindegyiken 4K a felbontás.
(Szerintem is sokkal jobb a DP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest