Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetiPécs
csendes tag
Sziasztok! Én még nagyon fapados vagyok ezen téren, és azt szeretném kérdezni, hogy a BIOS-ban egy E5200-at tuningoltam 2.5 ghz-ről 2,75GHz-re (Nem mertem sokat mert gyári hűtőm van) Így van egy 50-60 fokos átlag hőmérsékletű processzorom. Csak azt nem értem, hogy ha tuningolok, miért csak az egyik magot tudom növelni, a másik miért marad 2.5 GHz-n? És ha tuningolok, akkor pirosan világot a BIOSban, hogy nincs optimalizálva a feszültsége a gépemnek, de ha autora állitom akkor olyan 90 fokos procim van jóesetben, rosszesetben nem is indul el a gép. Akkor feszültséget ne állitsak? És így nem lesz sok baja a procimnak ugye, hogy 250 MHz-t növeltem rajta? Mert van jópár ventillátor a gépemben egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest