Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok !
Nekem egy i5 2500k-m van, és ez a k dolog, úgy tudom, hogy szorzózármentes típust jelent, amely húzható... Jól tudom ezt az információt ? Egy Arctic Cooling Freezer 13 Pro-val van szerelve, és szeretném "húzni"... Valaki tudna segíteni akinek esetleg ugyan ilyen processzora van, vagy linkelnétek nekem videót, amelyet ha nézek és közben követem az instrukciókat nem érhet semmiféle baleset, és egy erősebb processzort eredményes ? Sokat számítana ha "húznám" ? Mennyivel nőne kb a gép fogyasztása ? (napi 5-6 óra átlagban) Most egy 550 - es táp van benne, illene nagyobbra váltanom ?
Előre is köszönöm a segítségeteket !
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egér probléma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest