Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMike
tag
Sziasztok. valaki tudna segíteni egy Amd X3 455-ös 3.3ghz- procinak a húzásában. alaplap Gigabyte M68MT-D3P. a biosban nincs rá lehetőség legalábbis és nem találtam meg. az easytune 6 ami a cd-n van de töltöttem le külön is az újabbat meg nem működik vele.az fsb-t akárhogy állítom nem állítja át csak látszólag. a progi szerint annyin van amit állítok de pl everest vagy bármi másik progi viszont kiadja h semmi sincs állítva és a mhz sem nőtt meg. a szorzót viszont ha a gyári 16.5-ről leveszem 16-ra akkor azt elfogadja és a teljesítméní is lecsökkent 3215mhz-ra 3300mhz-ról. a szorzót fentebb nem lehet állítani csak az fsb-t lehetne, de semmi. 1* sikerült rendszer csere után, 3500mhz és 3600 mhz-ra is feltenni probléma nélkül de azóta semmi megint. + érdekes hogy valamikor meg pl fsb 200 és ha 201 vagy bármennyire teszem és rányomok a Set-re azonnal lefagy. a hűtést lecseréltem egy Ac freezer-re, tehát nem a gyárival próbálgatom. Rem valaki tud segíteni. Előre is Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest