- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
siwok1
tag
válasz
Speedvoltage
üzenetére
Új Vga előtt
A 12V az alaplapnak kell meg a vganak. ha nem ad le rendesen a táp feszt, akkor bizonyos részegségek nem fognak megfelelően üzemelni, pl a 3d-s részek, nekem olyan volt egyszer, hogy win normál modban ment, de ha gameltem a dx 11 tesszelláció ráfagyott a kijelzore és ment tovább a sima garfika(szellemképes).
Az alaplap meg a 12V-os kábelen magasabb ampert fog felvenni a kívánt watt szám elérésért a procinak meg a chipeknek, meg mindennek ami tuningolva van, tehát lehet kisebb feszkón valami de akkor erőlteted a tápot túl áram(nem fesz) leadására, ami az élettartamot rövidíti a magasabb hő miatt.pl x táp 12V 16A leadására képes, de ha valamelyik kondi nem ad elég feszt akkor baj van,neked kb 8.5V od van ami azt jelenti:
hasamraütve kijelöltem egy értéket példának12V 16A 192W
lenne a helyes érték8.5V 22.6A 192W
8.5V 16A 136W
és valószínű ez van valamelyik lehetőség közül, ennek több oka is lehet.
Ott valami tuti nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.29
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest