Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rich-7
csendes tag
Hello.
Régebben segítettetek felhúzni a procit a gépemben, és most is kellene egy kis segítség. Manapság, ilyen játékok alatt mint pl. a BF3 már 95-98%on van kihasználva a memória és hiába van meg a 60-70FPS de a memória miatt megakad a kép néha mintha az egeret nem fordítanám. Nézegettem hátha találok 1066-os DDR2-t mint ami nekem van.
Ez van most nekem
Mivel már sehol sem lehet újonnan kapni ilyen Corsair-t, megnéztem pár más gyártót. Találtam is, a GEIL-nek vannak 1066os DDR2-sei:
GEIL 2X2GB
Viszont a Corsair-nek a memóriája 2,1V-on megy gyárilag itt a GEIL meg azt mondja hogy ez pedig 2,4V-on megy. Gondolom az nem lenne jó hogyha egymás mellé tenném a 2-t(vagyis a 4et). Az egész gépet még nem tervezem lecserélni legalább 1 vagy 1,5 évig, és addig már 4GB RAM-al nem fogja bírni a gép. Nagy gond lenne hogyha vennék 2X2GB GEIL-t a 2X2GB Corsair mellé(más a feszük)? Vagy pedig érdemesebb lenne venni 2 darab 2X2GB GEIL-t a Corsairt meg majd eladni? Illetve, hogyha vennék is olyat akkor miket kéne átállítani a BIOSban (ugye a procihúzás miatt).Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest