Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
Köszönöm szépen
Régebben néztem nincs újabb bios mint ami nekem van fent.
Alapból ugy próbáltam hogy Minden GYÁri értéken.
csak az fsbt vettem fel olyan 348 ra tehát nagyon minimálisan és már azzal nem indult el. pedig minden gyári érték volt.
Most fix 1.1vra löttem be aprocit de akko adhatok neki többet? 1.25 őt ?Letöltöttem ezt az easy tune-t abba se tudok állítani rendesen.
Abban is a CPU fesz 1.1 re lőttem de eredetileg "target voltag :1,45 öt irt????"
Levettem 1.1 re az everest akkor 0.8at mutatott... de viszont érezhetően 4-5 dokkal hűvösebb lett a proci. de az FSB-t ott setudom lőni.. ennyire nem birja az alaplapom?
VGA hiba nme lehet most vettem ujjat és az előzővel se volt jó.Memóriát fontos húzni? nem nagyon akarom húzni max 10+ olyan 3.3ghzetakarok elérni csak. de egyzserűen nem megy ? 3.3 amugy elmenne 1.1 volton vagy anank már adnom kellene pluszt?
Holnap ránézek mégegyzser a leirásod alpaján. Köszönöm-Smithhh :
Fentebbi HSZ emben bennevan valami gigabyte ga 945 pl sp3 asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HP 65W töltő eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest