Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220 #27665 üzenetére
Hali
i3-3200-as szandi 25pénz, és játékban agyba-főbe ver mindent ami árban csak egy kicsit is a környékén van, mondjuk az igaz, hogy ahhoz kell még alaplap is meg ddr3-as memcsó is.
Biztos hogy jobban menne egy tunning alaplapban, de szerintem ne temessük még azt az alaplapot, egy proci és egy alaplap kiismerése hetekig is eltarthat, ne add fel ilyen könnyen.
- mire jutottál egyébként a dolgokkal amiket kértem a szaggatással kapcsolatban, mert azt hiszem ott sem tudtad idő hiányában befejezni a teszteléseket. A + feszek, vagy a kért dolgok kikapcsolása sem segített?
-Egyébként újra megnéztem a képeket amiket küldtél, és észrevettem hogy a lapod biosa nem jól állítja be a CPU-ref-et a procid FSB Termination-jéhez képest. Mondjuk nem volt olyan extreme az OC amit kértünk tőle hogy ez nagyon számítson, de szvsz megér még egy próbát a helyes értékekkel. (pl 1,2V-os VTT-hez 0,805-öt ír, de az a 65nm-es procioknál lenne helyes, egy wolfdale-nél 0,756-ot kéne hogy oda tegyen,)
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest