- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220 #27404 üzenetére
Nem viccből irtam ám le vagy 10-szer azt a 2.66-os szorzót, ha nem hiszel nekem és még mindig 3.0-as szorzót használsz (amivel már 300-as FSB-nél is 900Mhz-en mentek a VALUE 800-as ramjaid), akkor 320-as FSB-nél már 960-on hajtottad őket. Hiába Kingston, az nem tuning ram, még ha nem is fog elpukkanni ennyitől nem biztos hogy bírja azt a sebességet.
A legrosszabb amit tehetsz hogy csak egy részét fogadod meg a tanácsaimnak. Egyrészt veszélyezteted a zsír új gépecskédet, másrészt meg segíteni sem tudok mert más történik mint amire számítok, pedig én csak jót akarok nekedSzerk.: Na mind1, remélem azért sikerül és elégedett leszel az eredménnyel, holnap majd esetleg folytatjuk, feszeket is probálgathatod alacsonnyabban, 3.6-hoz szvsz pl nem kell 1.3V-os Vcore, de a többit is inkább 3.8-hoz mondtam..... Jó éjt, sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest