Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz lipi67 #2438 üzenetére

    Szia!
    Bizony tudom, h nem nagy különbség, viszont kell-e féljek attól, hogy kárt teszek-e valamiben? 3.5 GHz körülig sikerült húznom múltkor, 3.6GHz-nél úgy indult újra a gép, hogy először mintha kikapcsolt volna, aztán be, de aztán ment, viszont egyből visszaraktam, mert megijedtem tőle. Lehet, hogy ehhez kellett volna már nagyobb feszültség?
    Egyébként próbáltam már drasztikusabbat is, de akkor sípolt, ki- majd visszakapcsoltam, és mondta, h az előző beállításokkal nem sikerült, állítsak rajta, aztán vissza is állítottam. Szóval igazából 2 kérdésem van: 1. - ha feszemelés nélkül kísérletezek, akkor lehet-e károsodás (PCI és PCI-ex frekvenciák fixre vannak állítva 100 és 33.3 MHz-re), ill 2. - ha feszt emelek a CPU-nak, tényleg kicsit, amennyit 1-2 lépésben enged, abból lehet-e gond?
    Ezzel a procival és lappal és alap hűtővel 2 embert is láttam, akik 3.9 ill 4.2 GHz-et elértek, 1.25 ill 1.35 V-tal, gondolom ha terhelném, akkor már nem lenne elég az alap hűtő (bár jól szellőzik a házam, elől és hátul is van ventije), de egyelőre arra lennék kíváncsi h meddig lehet emelni h egyáltalán még elinduljon a gép. Egyébként akkor, mikor sípolt a gép, még nem volt lefixálva sem a PCI, sem a PCI-ex freki sem, lehet hogy a videokártya nem volt meg neki vagy valami más és azért sípolt?

Új hozzászólás Aktív témák