Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
proof88 #2443 üzenetére
Szia!
Őszinte leszek.Nem igazán nyűgözött le ez a proci.Adhatsz neki feszt (mértékkel)de vigyázz,nagyon melegedős jószág!A fixálások jók,hagyd úgy.A baj az,hogy hidd el nekem,olyan minimális a teljesítménykülönbség 3 és 3,3 - 3,5 Ghz között,hogy félő,nem veszed majd észre!Persze a tudat,az is fontos,hidd el megértelek!S nagyra értékelem a vágyat,hogy ésszerű keretek között megpróbáld kihozni a legjobbat belőle.
Én is ilyen vok..sajna,mindenem a tuning.Sípolás:a proci jelzett,túlmelegedett!Nálam ,mikor pár napig volt egy ilyen,..húsípolt az is rendesen.A hűtés:Sajna direkt hűtés kell.Az,hogy jól szellőzik,elmegy az északi hídnak,de erről a prociról azonnal el kell tudnod vezetni a hőt!
Pici plusz fesz(tényleg pici!)s ott keresd meg a végét.S azért nem is bíztatlak nagyon,hogy csodákat kapsz majd a fáradozásaidért cserébe,mert ..Én elég keményen megküldtem,5GHz környékén(borzalmas hő )sem nyűgözött le.Azért ha elakadsz,nyugottan szólj.Szurkolok Neked,sok sikert!
Én eddig jutottam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged