- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
válasz
darál0w #14916 üzenetére
Szia!
Lehet lenne mégis kérdésem, mert tegnap próbálgattam a gépezetet és 160-as bclk-ig jutottam, ami úgy fest, hogy 1,3-as QPI illetve 1,22-es CPU feszültség mellett bekapcsolt turbomode mellett stabil, viszont ha 165-re rakom fel, akkor ott a win kékhalálozással elbúcsúzik tőlem, hiába emelem a CPU feszültségét akár a csillagos egekbe..
Ez azt jelentené, hogy ennyit bír a rendszer vagy valamit nem jól csinálok? Minden egyéb feszültséget alapon hagytam, csak ezzel a kettővel operátam eddig.
Ami esetleg lényeges, hogy jelenleg még csak gyári hűtőm van, és a bclk-hoz kapcsolódó szorzók a minimumon vannak, tehát mindenhol a 2-szeres elv ment. (remélem érthető, hogy mire gondolok.
)
A rendszer elemei i7 930-as P6TD és 2000-es ramok.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest