Új hozzászólás Aktív témák

• H.Ezredes

őstag

Sziasztok !

Szeretnék 1 kis segítséget kérni tőletek.

A gépem
    Asus P5NE SLI
    Asus 7600 GT
    C2D E6420
    Geil 2 X 1 Gb

A problémám,hogy nem voltam itthon több napig és miután hazaértem és bekapcsoltam a gépem elkezdett rendszertelen időközönként kikapcsolni ez ment 2 napig tegnap lekapcsolt visszakapcsolom elkezd bootolni az XP megy a csík és 1x bejöna kék halál 1 pillanatra majd resi.... mondom fasza... beraktam a 80 gigás vinyóm akkor nem csinált semmit lehúztam a 250-est és akkor betöltött az XP a 80asról ment közbe visszavettem alapra a gép húzását ugye alap 2,14 @ 3,2 ram 800 @ 900 7600 GT 540 / 1400 @ 650/1600 ezek voltak a tuning beállítások szóval biosba visszanyomtam a procit meg a ramot ugye mentem Yes ok minden újrandul a gép és kb 1 3-5 mp-en belül leáll.... eljátszott ezt vagy 5x majd nagy nehezen elindult vissza vettem megint biosba a beállításokat majd boot 80 gigás majd kiír valamit ,h hiányzik és onnan el se jutok a XP töltéséig.... nem tudom,hogy mi lehet most a szar. Annyit még,hogy régebb óta csinált olyat a tápom,hogy a ventije indításkor nagyon alacsony fordulatszámon megy mindig kellett neki 1 idő mire magához tér nem tudom,hogy köze lehet hozzá csak leírtam Ha valaki tud segítséggel szolgálni az írjon nyugodtan. Köszönöm .

Új hozzászólás Aktív témák