- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
#09819904 #1296 üzenetére
mit értesz az alatt hogy optimális? beállítod igényed szerint (azt meg én nem tudom hogy neked mire van igényed) ami kell aztán használod. gyári fw-en kívül a tiédre más opció nincs is. amire figyelni kell hogy a wifik (2.4 és 5G is) legyenek fix csatornán, országot állítsd hungary-ra hogy ne jelenjenek meg olyan csatornák amiket kiválasztva a mobil nem fogja látni a routert, titkosítás wpa2-psk + aes legyen és ennyi. de ez meg nem is fw vagy gyártó függő beállítás.
-
SztiviVander
addikt
válasz
markussandor #1297 üzenetére
nem hiszem hogy az openwrt kompatibilis v1.2 -t (ez a 3 antennás) lehet még kapni. dunaplaza mediamarktban úgy fél éve még volt vagy 5db a polcon (írtam is itt anno, 27e körül volt talán) de már ott sincs. csak c7 v2 van még (ami kvázi ugyanaz mint a c5 v1.2) valami 37e-ért
azért az nemkicsit túlzás érte.
-
SztiviVander
addikt
azért egy okostelefonon már rég nem csak arra jó a wifi hogy a böngészőben megnézd a lottószámokat vagy hogy mit írt valaki messengeren
mióta megvan az arcsi (lassan 3éve) azóta pl a g2-m nem volt összekötve kábellel a géppel. N-en régen egy pár perces hd videot felmásolni a gépre (onnan meg a raspira) kínszenvedés volt, most AC-n meg szinte gyorsabb mint az usb kábellel. ja és közvetlen a banánra másolok (más meg pl nas-ra), gépet be se kell kapcsolni és nem kell ott ülni előtte.
-
markussandor
senior tag
Lehet még kapni a 3 antennás verziót? (ha jól emlékszem, az az openwrt kompatibilis)
-
törölt tag
Üdv!
Sikerült egy ilyen routerhez jutnom. Gyári "1.0.1 Build 20160918 rel.37066 (EU)" FW van rajta.
T-s modemre van kötve.
Van valakinek bármi ötlete, stb., gyári fw optimális beállítására?
Két laptop, egy desktop gép és mobilok csatlakoznak hozzá. -
bazsy01
csendes tag
Csak most vettem észre hogy egy hete kiadták az első stabil LEDE fw-t a 17.01 "Reboot"-ot.
Ha jól tudom ez az OpenWRT egy az utóbbi időben aktívabban fejlesztett változata.
Előbb-utóbb frissíteném CC-ről a routerem, de érdekelne van-e valaki, aki már próbálta, mennyire stabil a C5-ön?
Archer C5 fw -
bigdady
nagyúr
Hali
Mekkora sávszéltőlnérdemes már gyárit és nem suste-t használni? Kösz
-
bigdady
nagyúr
Hali
Contrab-ba beírva ezt mit jelent? * * * * 5 reboot
Mert folyamatosan újraindulgat -
RedCat
senior tag
válasz
SztiviVander #1281 üzenetére
2.4-en van a telefon és az ipad is. nem látszik, hogy elmenne a net, mert pl a messenger üzenetek nem mennek el, de egy honlap bejön. vagy a gmail hibát dob, de a más működik. szóval nem értem az egészet.
-
SztiviVander
addikt
amiket írsz azoknak mind egy oka van -> nincs net
jól sejtem hogy ez az 5G-n fordul elő nálad is? ha igen és nagyon zavar akkor használd a 2.4G-et, azon én nem tapasztaltam ilyesmit. ahogy előzőleg írtam az openwrt-s 5Ghz driver-ben (bár én csak AC-n vettem ezt észre) még mindig van valami bug. nálam is ez van, néha egyszerűen megszűnik a net, telefon próbálkozik, küldi küldi a kéréseket de válasz nem jön neki semmi. ilyenkor wifi telefonon ki-be és akkor megint jó egy darabig. ez van, semmi se tökéletes. gyári fw (wpa2-aes titkosítás, fix csatorna) alatt viszont nem tapasztaltam vele ilyesmit (a c5 és a c7 gyárival is jó volt), csak az alatt meg ugye nincs vpn... -
SztiviVander
addikt
-
RedCat
senior tag
Adott egx C5 router. Korábban gyári c5, majd gyári c7 fw volt rajta, most openwrt fut. Az alábbi hibát produkálja:
- néha nem küldi el a messenger üzeneteket samsung s7-ről,
- gmail fiók szinkronizáció néha megakad és csak akkor megy tovább ha átállok 4g-re
- alkalmanként gmail autehtikációs hibát ír ki, ilyenkor hiába csinálok bármit, megáll a telefonon a levelezés
- ipadon lassan töltődnek be a weboldalak (lassabban mint 4g-n)
Internet működik, asztali géppel semmi probléma (vezetékes kapcsolat).Ezek a hibák 4g-n, vagy más wifin sosem jönnek elő, ezért arra gondolok, hogy a router hibája lehet? De merre keressem a hiba okát, hogy szűrjem ki? Van ötletetek, mit csináljak? gyárin és openwrt alatt is jelentkezik.
-
thorex
tag
Üdv!
Tudnátok abban segíteni, hogy miért szakad meg a letöltés folyamatosan, hogyha keep2share vagy rapidgator vagy más hasonlóról töltök le főként, ha 200 vagy több MB-s fájlok, amit töltök?
Más letöltésnél például dosik, képek, kb. 10-20 MB-s fájlok esetén, illetve torrent esetén nincs gond.
A gépen xp sp3-as van chrome és firefox alatt is csinálja. Net digi 100/100-as és a tp-linkből van csatlakoztatva tehát nem wifin megy a jel a géphez. Próbáltam wifin keresztül is a laptopon (win7), ott is hasonló.Kipróbáltam, hogy visszadugtam a netet a gépbe, és ott rendesen tölt szóval nem az oldal hibája.
-
denko
senior tag
Hatalmas UPSuste kollégának!
Ő segitségével sikerült végre feltólni OpenWr-t és rendesen beállitani az Repeater Relay-t a routerre.
Mindenkinek figyelmébe ajánlom a 9092-öt, elején fura de 2-3 használat után már sokkal kényelmesebbnek tünik mint Luci vagy Gyári FW és stabilabb is.Most már mehet a tesztelés hétvégén.
-
suste
veterán
válasz
unstjohnny #1267 üzenetére
1: okosítás kizárva, mert nincsen rá custom fw
2: a wifinél meg próbáld végig a csatornákat, és ne automatán legyenek a beállítások, hanem mindent kézzel tesztelj
ha szerencséd van akkor találsz egy stabil beállítást, ha nincs akkor nem, de mást nem tehetsz a gyári fw-vel -
unstjohnny
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy Archer C5 v2-es routert,gyári fw, semmi okosítás, 100/50es digi, és qnap ts212 nas mellett az alábbiakat tapasztalom.
Borzasztóan ingadozik mind 2,4g-en mind 5G a másolási sebesség, és az 5G wifit elég gyakran el is dobálja.
Szintén nagy az ingadozás az speedtestet futtatok akár 2,4 akár 5G-n. Van hogy szépen kihozza a 100/50et, de van hogy 5-10 vagy akár csak 0,1-2 Mbps-t mér. Mindez úgy hogy 1 fal van a router és a kliensek között, 3-4 méter távolság. N-es és AC-s klienssek ugyanúgy kinlódnak. LAN on is próbáltam másolni ott is volt hogy vissza ugrott 50-60mbps ről 30 környékére. Netezés közben is van hogy hosszú másodpercekig semmi nem történik ha próbálok betölteni egy oldalt.Egy wr1043nd v1-et váltottam le az sosem csinált semmi hasonlót. AC- kliens eszköz egy Sony Z3 és egy HTC M7 előbbi a wifit dobálja el állandóan ha 5Gre csatlakozok, utóbbin próbáltam másolni 1-1,5Gigás fájlokat de 10-20%ig se jut el és többször megáll/megszakad az FTP másolás, van hogy folytatja, de teljesen még 1 fájt sem tudtam átmásolni. Mindezt úgy is produkálja hogy a routerrel azonos helyiségben van a telefon is. Az M7est teljesen kikészítette 3x restartolta el magát másolás közben.
Ez most így normális működés lehet?
Köszi a segítséget.
-
suste
veterán
ja még annyi, hogy nagyon kevered, hogy melyik wifi hol fog látszani
ezen a STATUS/Wifi -s képen a router saját wifijeinek az adatait látod, tehát nem azt hogy milyen wifik vannak a környezetben
a környező wifik a WIFI-EXTRA/Wifianalyzer-ben látszanak, amit már mutattál is -
denko
senior tag
aha...lehet ott valamit el*tam
0.8.2-repair-2017-01-05.tar -letölteve- > Restore backup: betallozva. Ennyi.
Ez itten a luci:
TpLinkArcher | suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07 | Load: 15.84 11.38 5.79
Wifi EXTRA ban sehol ( semelyik menűben) nem látszik a a 5ghz-t.
-
suste
veterán
a repeater oldalon nem látszik egy 5ghz-es wifi sem a listában?
a képeken amiket beraktál régebben, azokon sosem látszott a lenyíló lista, így sosem adott infót arról, hogy mit is lát vagy mit nem látez az utolsó kép pedig arról árulkodik, hogy a frissítésnél valamit nem jól csináltál, mert ez nagyon régi wifiinfo kép!
pontosan hogy csináltad a frissítést?
felraktad mindkét fáljt ami a logoutos leírásban van?????
mert ugye:
"0.8.1-repair.tar.gz ÉS! 0.8.2-repair.tar.gz (susteopenwrt.ipdns.hu)" -
suste
veterán
0: openwrt-n a wifi alapból ki van kapcsolva
így alaphelyzetben nem is lát semmilyen wifit
de ugye eleve egy kábellel rákötött PC-vel kell beállítanod2: factory reset (fw cserénél ugye a "01--!install.txt" -t kellett volna követni)
3: egy PC-vel LAN-on összekötve a routerrel a 192.168.1.1 címen belépsz a luciba és beállítod a jelszót
( "01--!install.txt" utolsó sor!)3.5: érdemes megcsinálni a "01--basic_config_readme.txt" 1. pontjában foglaltak (ezért is írtam le, és ezért ez a readme a második a sorban
)
4: "01--basic_config_readme.txt" 2.4 pontban: "Wireless" (alapból tiltva van a teljes wifi!)
szóval engedélyezed a wifiket (persze akár luciban is megteheted)4.5: "01--basic_config_readme.txt" 2.1 pontban ott a "repeater" linkje, ami egyből a megfelelő helyre visz, ha wifi továbbszórást akarsz (egyébként a felső menüben a Wifi-extra/repeater útvonol szintén elérhető, de van egy "04--repeater,relayd,wds_readme.txt" is)
5: Repeater beállítás: (ha nem érted ne bántsd módszer követendő
)
-remélhetőleg a Router1 mellett már látszik a Te első routered wifije, amit kiválasztasz
-Router 2 WWAN protokol: DHCP
-Router 2 SSID: ezen a néven fog látszani a továbbszórt wifi (pl R1 wifi= denko, R2 wifi = denko2)
-Router 2 subnet: 192.168.20.x
-Router 2 channel: itt választod ki hogy melyik wifivel (2,4Ghz / 5Ghz) és melyik csatornán (1-12 / 60-140) lesz a továbbszórás. Akkor lehet a legjobb kihasználtság, ha egyik wifin csak a 2 router összekötése megy és a másikon vannak a kliensek. De persze mindegyik variáció megoldható.
-Bandwith: olvass utána melyiket szeretnéd, de nincsen olyan ami minden helyzetben jobb. Vagy tedd 40-re és hagyd a "Force ALL Bandwith" NO-n
CREAT REPEATER gombHa a Router1 mellett mégsem lesz ott a wifid, akkor frissítened kell a 9092-es weboldalt, amiről találsz leírást a logoutomon.
Halkan jegyzem meg, hogy végig a readme-k alapján haladtam.....
-
denko
senior tag
dhcp-t már kikapcsoltam, igen 2ikon.
És igen, wifivel akarom összekötni öket végsőleg. Kábellel azért kötöttem össze öket hogy bejussak a router felületébe egyáltalán és akármit is betudjak állitani rajta, különben nem nagyon menne.
Akkor ha jol értettem:
-Csinálok Factory resetet( reset gomb 20 mp)
-Felmegyek http://192.168.1.1/-re, megváltoztatom a jlezsót
-Felmegyek a http://192.168.1.1:9092/cgi-bin/repeater.cgiIt jönnek a kérdések:
Router 1: -- itt nem látom saját routerem, Mit kellene kiválasztani?
Router 2 WWAN protokol: Statikus vagy DHCP t kellene válaszani?
(sejtem hogy dhcp de azért megkérdezem)Router 2 SSID:Ha jól értelmezem, az elsőgleges router wifijének az ssid-je hogy passzoljon?
Router 2 subnet: nem bántom.
Router 2 channel: --> Bandwith -->5gh-n mindegyegy melyik csatorna? t Force 40MHz->no
Ezután Create Repeater-relayd -gomb.
És leveszem a kábelről és menni kell, I'm right?Közönöm a türelmet
-
suste
veterán
1: ha LAN-LAN van összekötve a két router, akkor a másodikon ki kell kapcsolni a DHCP-t, és ahogy írtam, a 2. router LAN-ip-t az 1. routernek megfelelően kell beállítani
2: de ha a végső cél az, hogy wifin legyenek összekapcsolva, akkor viszont nem kell összekötni őket kábellel, és lehetőleg szűz konfiggal kell kezdeni a repeater beállítást
szóval ha ez a cél, akkor most csinálj egy factory resetet
majd a jelszóbeállítás után egyből elmész a 9092 oldalra és a wifi-extra alatt a repeater oldalon megadod a szükséges adatokat és indítod a repeater létrehozástaz még érdekes lehet, hogy te melyik rádión akarod összekapcsol ni őket?
mert ugye mindkét router tud 2,4ghz-et és 5ghz-et is -
denko
senior tag
Teljesen igazad volt.
Elírtam a neveket.
V2- az elsődleges.
Abban is igazad van hogy alapból különböző Ip tartamanyba rakja a címeket, így nemtudom egyszerre a 2 őt elérni. Àt àlitottam a dhcpt-t és így működik a 9092.
Most már csak a repeater relay beallitasahoz kernek segitseget,
Azt hogy hol tudom beállítani az világos..
Elsődleges én már megy a wifi.9092-ben mi a teendő? -
suste
veterán
nem igazán érted a helyzetet, és így nem is igazán jól írtad le
a dőlt betűsek lesznek a te írásaid, és a te leírásod szerinti sorrendben megyek:
v1.2 kapott: 192.168.0.100 (fő router)
tehát a a v1-es lenne a fő router?
ha igen akkor kitől kapta ezt a 0.100 címet?
ez a cím inkább úgy fest, mintha egy gyári tplink mögött lenne (pl egy c5v2 mögött)
ha mégis fő router, akkor miért írtad ezt:v2 re van rákötve:
....
-WAN -ra a szolgáltató kábel.na meg ott van még +ban ez is:
v2 re van rákötve:
....
-v2 Router --LAN-LAN keresztül.
.....na és innentől totál kesze-kusza nekem, hogy mi mire van kötve
szerintem összekeverted a router tipusokat
egyébként az 1. routerben semmiképpen ne kapcsold ki a tűzfalat!
ilyet nem is írtam egyébként, hanem a 2. routerről volt szó, ami elképzelésem szerint a v1 lenne!
de akkor inkább írd le újból, helyesen hogy is vannak összekötvefontos infó, hogy egy routernek 2db IP-je is van, normál router üzemmmódban
1: WAN-IP (külső ip)
2: LAN-IP (belső ip)de ha LAN-LAN kötsz össze 2 routert (ilyenkor a 2. router már csak switch+AP), akkor mind a 2 router LAN-IP -jének azonos alhálózatban kell lennie, de nem lehetnek teljesen egyformák (R1-LAN=192.168.1.1, R2-LAN=192.168.1.2)
-
denko
senior tag
szóval:
van 2 db c5-ös. v1.2-re raktam OpenWr-t. v2-n maradt a gyári frw.
v1.2 kapott: 192.168.0.100 (fő router)
v2 kapott: 192.168.0.1 (másodlagos)
PC kapott: 192.168.0.101 ( v1.2 re van rádugva -LAN)összekötés:
v2 re van rákötve:
- PC-> LAN on keresztül
-v2 Router --LAN-LAN keresztül.
-WAN -ra a szolgáltató kábel.v1.2n: csak lan-lan van 2vel.
-Probáltam rákötni laptopot Lan-n, van internet, de webfelületet (luci és 9092) nem tudom elérni, kivéve a tp linkét.
-Firewall kivan kapcsolva a gyárin.
Esetleg megprobálhatom átdugni megint a wan-t a v1.2-re és betudnék lépni lucibe, hogy ott megprobáljam firewallt kikapcsolni. -
suste
veterán
de nem a pc-n kell kikapcsolni a tűzfalat, hanem a ROUTEREN!
persze ha ezt a beállitást választod a c5-nek (switch+ap)
a másik megoldás amit említettem, hogy marad a c5 is router üzemmmódban, de ha a C5-öt akarod elérni, akkor a C5-re kell kapcsolódnod, wifin vagy kábelen (pl: PC -kábel- C5LAN1), és ilyenkor a C5 LAN címén éred el a C5-öt (alapból ugye 192.168.1.1)írd le hogy pontosan milyen IP-kel, mit hova dúgva raktad össze a hálózatot, és akkor tudunk segíteni, hogy mit hogy fogsz elérni
eddig anniyt tudunk hogy
-a fő router LAN-IP=192.168.0.1,
-a C5-WAN-IP=192.168.0.100,
-a C5-LAN-IP=192.168.1.1 (ha nem állítottad el)
de azt nem tudjuk a PC-d milyen IP-t kapott, hova csatlakoztattad? ugyanis ettől függ hogyan fogod elérni a C5 webfelületeit (luci és 9092) -
denko
senior tag
Tüzfalak kivannak kapcsolva mind 2 pc-n.
Érdekes hogy net megy a másik pc-n ha összekötöm lannal a routerrel, de webfelület nem indul el.
Gyári fw s router :192.168.0.1 cimet kapja, a másik router kapott 192.168.0.100-at.
De 1ik cimen sem tudom elérni a másik router felületét.
Egyeblőre nemtudom egyszerre mind 2 öt birni,a beállitásokkal az opwnwr-en már jövöhéten foglalkozom
-
suste
veterán
1: csak akor ha rákötöm a wan
valszeg valami ip ütközést csinálsz a 2 router között, vagy 2 tűzfalat használsz (ilyenkor alapesetben csak az adott routerre csatlakozva éred el a saját konfigját a saját címén -tehát elérhető, ha jól beállítod!)2: ismét readme: repeater,relayd,wds_readme.txt
-
denko
senior tag
Aha, köszi!
-Az oldal valóban bejön és müködő képes de csak akor ha rákötöm a wan-t, ha elé rakom az első tT linket ami ami gyári -v2s. Akkor nem nemtudok felmenni, igy 2 routert egyszerre nem igen tudom állitani, ez normális??
-
A logoutos wifis beállítások végrehajtása elérhető a 9092-n 1-2 gombnyomással.
Melyik az a 2 gombnyomás?reggel óta szorakozom ezzekkel
-
suste
veterán
1: NEM. basic readme: 192.168.1.1:9092/Basic Configuration
a test az a szerveren van, hogy megnézhesse mindenki hogy néz ki, de az fw-ben a működó oldal van benne, amit a 192.168.1.1:9092-n érsze le.2: erre is a 9092-es oldalon van a megoldás! A logoutos wifis beállítások végrehajtása elérhető a 9092-n 1-2 gombnyomással.
3: a 9092-n mindent be tudsz állítani, azt is amit a luciban nem
-
RedCat
senior tag
Érdekes probléma áll fent nálam.
Tkomos net (120/10) Tkomos modemmel (routerrel). E mögé tettem a C5-öt DMZ-be openwrt-vel. Ezen megy a routolás és a wifi is. Azaz a telekomos routerrel semmit sem csinálok.telekom DMZ beállítva 192.168.1.250, C5 wan fix 192.168.1.250, lan 10.0.0.1
Viszont néha anomáliákat észlelek a hálózatban. Pl:
1. s7 telefon wifin néha nem tudja leszinkronizálni a gmail fiókot. 4g-re átkapcsolva azonnal szinkronizál.
2. dyndns cím segítségével a synology nason futó transmissiont kívülről is el tudom érni. Ha wifin van a telefon, akkor néha nem tud csatlakozni, vár 10 mp-et és csatlakozik. (nem anasra vár, mert a nason pörögnek a vinyók). 4g-re átkapcsolva azonnal csatlakozik.
3. ipad air, a weboldalak lassabban töltődnek be. Pl prohardver.hu, elindul a betöltést jelző csík, majd megáll, vár 4-5 mp-et, utána bedobja. 4g-n ez egyből bejön.Mintha valami nem lenne oké a hálózattal. Merre keressem a hibát? Net van, sebessége megvan speedtest szerint 120/10 körül.
-
denko
senior tag
Most ujrainditottam a routert és IEn megy a 192.168.1.1. De nemtudom meddig...
1) http://susteopenwrt.ipdns.hu/9092_test/ re gondolsz?
Olvasom a leirásokat és használom a search- gombot is. de nekem annyira nem esik le az oldal..
2) Másik Repeater-relayd-et akarok állitani.
Jol ez ami segit nekem?
[link]
illetve: [link] ?3) Ha beállitások közepette elszáll megint és bad gateway-t kapok. Ezeket beutdom állitani 9092-en?
-
denko
senior tag
-
denko
senior tag
-
denko
senior tag
Hát nagy nehezen eljutottam végre ( fél év alatt ) összeszedtem a lustaságomat és nekiálltam rendbe tenni a hálózatot. ( Eredetileg akartam leellenőrizni hogy rendesen töltödött-e le a fájl)
Updatelni akarom a c5-ot openWR suste félére.
Pontosabban már megtörtént sikeresen megette, de ha felmegyek a 192.168.1.1 -re, akkor ez fogad:http://192.168.1.1/cgi-bin/luci
Bad Gateway
The process did not produce any responseEzt talloztam a tplinknél: suste-OpenWRT-BB-0.8.1-archer-c5-squashfs-factory
any advice?
-
suste
veterán
Ha nekem szólt a kérdés (susta?
), akkor milyen md5 oldalra gondolsz?
Van külön md5 szoftver, ami akár a szerverről is letölthető, van ellenőrzés luciban is fw feltöltés előtt, és van ellenőrzés a 9092-n is fw feltöltés előtt.
Pontosan (!) mit szeretnél csinálni?
Légyszi ne nekünk kelljen találgatni, hanem fogalmazd meg a teljes sztorit.... -
denko
senior tag
Susta,
Hol van a md5 leellenőrző oldal? Mer nem látom a szememtől.
-
Thaddeuss
tag
Sziasztok!
Régóta elégedetten használom az Archer C5 V2.0-át, de pár napja valamiért halálosan belassult, a DIGI1000-es max 10Mbit-et megy rajta.
Volt factory reset, laptoppal wifin (2,4 és 5ghz), laptopon és asztali gépen kábellel próba, esetleg túlmelegedés miatti gondok megoldása, de semmi nem oldotta meg.A netet közvetlen gépbe dugva tökéletesen hozza a várt sebességet.
Másnak volt ilyen problémája?
-
thorex
tag
Üdv!
Nem régiben vettem egy ilyet, és egészen meg is vagyok vele elégedve.
A problémám az, ha letöltök egy olyan helyről mint (keep2share vagy rapidgator vagy más hasonlóról), néha szépen letölt, de elég sokszor azt csinálja (az esetek 85%-ban), hogy leesik a letöltési sebesség 0-ra (ez vagy közben vagy a legvégén), majd egy kis várás után azt írja ki, hogy ismeretlen hálózati hiba (és így nem töltött le semmit). Ezek kb. 200 vagy több MB-s fájlok
Más letöltésnél például dosik, képek, kb 10-20 MB-s fájlok esetén, illetve torrent esetén nincs gond.
A gépen xp sp3-as van chrome és firefox alatt is csinálja. Net digi 100/100-as és a tp-linkből van csatlakoztatva tehát nem wifin megy a jel a géphez, de próbáltam wifin keresztül is a laptopon (win7), ott is hasonló.A kérdés az, hogy ez a tp-link miatt van, mert eddig ilyen nem volt, vagy másnak is ilyenek ezek az oldalak mostanság?
-
ssid3956
tag
Sziasztok.
Olvastgattam itt a fórumban, és ugye jól értem, hogy az Archer C5 V2-re nem lehet másik firmware-t telepíteni (pl DD-WRT)? Valamint olvastam olyat, hogy C5-ből C7-et lehet csinálni valamilyen moddal?
-
Colos1
őstag
Még annyi, hogy az normális-e, hogy 5GHz -en gyengébb a jel a szobámban, mint 2,4 -en? Elméletileg minél nagyobb a freki, annál jobban árnyékolják a falak, de mintha olyat olvastam volna, hogy lakásban is erősebbnek kellene lennie. Viszont 2,4-en sokkal erősebb a szobámban, mint az előzővel. Kb. 7 méter a távolság, 3 falon keresztül.
-
Colos1
őstag
válasz
szaboi6512 #1223 üzenetére
Megvan.... A szünetmentesen ha nem engedem át, akkor 1Gb
Köszi a segítséget, ha nem írjátok a kábel minőségét, nem jöttem volna rá
-
Headless
őstag
válasz
szaboi6512 #1221 üzenetére
Kábel is lehet gond… cat5e vagy annál jobb kábel kell. Cat5 kábel csak 100mbps-ig jó.
-
Colos1
őstag
válasz
szaboi6512 #1219 üzenetére
Nem, nekem 100 Mbps -t ír.
-
Colos1
őstag
válasz
szaboi6512 #1217 üzenetére
Igen, az.
És amikor manualban átteszem 1GB -re, és futtatom a tesztet, azt mondja, hogy a fogadó eszköz nem támogatja.
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
A régi routeremet most cseréltem egy ilyenre.
Kérdés: miért csak 100 mb-es a kapcsolat?
Másik kábel kellene, valamit rosszul állítottam be, vagy átb@sztak?
-
farkas-j
őstag
válasz
szaboi6512 #1213 üzenetére
Te már C7-et "csináltál belőle"?
-
szaboi6512
őstag
Üdv!
Hamarosan eladó lesz gy C5 ac-1200 v1.2, nagyobbra váltás okán -
suste
veterán
válasz
bigdady #1202 üzenetére
Nem értem hogy miért nem érted amit írunk
.
A 9092/crontab oldal tök logikus, és minden funkcióját oda van írva mit jelent/csinál.
Ha az angol nem megy, akkor fordítsd le google-val, de a másodperc, perc, óra, stb azért szokott mindenkinek menni.....
Azt is leírtam hogy a * = mindig, és "null" adatról sehol nem írtunk.
Te idemasoltal egy olyan sort amiben van "null" rész, akkor szerinted jó ez?
Az egész cron annyiból áll, hogy megadod az idő kapcsolókat és a parancsot amit végre akarsz hajtatni. Ráadásul van HELP gomb is az oldalon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest