Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z123456789 #3099 üzenetére
Mármint átjáró? Nem, hanem erre!
Status - Overview - WAN - Gateway
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3098 üzenetére
-
válasz
z123456789 #3097 üzenetére
1. A Te routered nem kap publikus IP címet! A 192.168.1.x nem publikus cím!
2. Ezek szerint hozzá kellene férned ahhoz az eszközhöz, ami a routernek kiossza ezt a 192.168.1.x címet! Nézd meg a routerben az alapértelmezett átjáró címét, gyaníthatóan 192.168.1.1 lesz, és próbálj abba belépni böngészővel!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3095 üzenetére
Megírtam nekik, válaszoltak is, de nem merek rábólintani semmire amíg itt nem kérdezem meg.
"3. jelenleg is dinamikus külső ip címet az ön előfizetői modem, itt tudja ellenőrizni : http://whatismyipaddress.com/. ha elszeretné érni az otthoni eszközeit akkor kérem küldje meg hogy melyik portott fordítsuk ki a modemben és melyik belső hálózati címre. "jelenleg a 80,443,22 belső szerviz célokra használjuk fel!" 24H a külső ip cím változik !"
(Szerintem egy-két betű lemaradt, vagy telefonról válaszolt, mert az első részét nem tudom értelmezni a mondatnak)
Ez így már jó lesz nekem, vagy így csak 1 portot fogok tudni elérni.
Holott nekem lenne 3.
-PC
-NAS
-Transmission (NAS-on)
Illetve 24H-ként változik. Azt már megoldja a NO-IP-s profilom igaz? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3095 üzenetére
OK!
-
válasz
z123456789 #3094 üzenetére
Majd ha meg lesz, visszatérünk rá! De elvileg jó így minden...
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3093 üzenetére
Rendben, akkor megbeszélem velük hogy abból a külső dinamikus IP címből kérek 10 dkg-ot.
Illetve hozzácsapom ezt a szöveget amit itt szépen megfogalmaztál nekem.
Lesz még valami teendőm vele, vagy ha megkapom ezt, akkor már be fogom tudni állítani?
(Jó, ha nem, akkor majd kérdezek.)
-
válasz
z123456789 #3092 üzenetére
Neked csak publikus IP cím kell, de annak nem kell fix-nek lennie, tehát nem kell külön díjat fizetned érte! Mondd meg, hogy szeretnél többek közt távoli asztalt használni, és elérni az otthoni gépeden a dokumentumaidat, de ez nem megoldható, amíg a routered magánhálózati (192.168.1.x) címet kap a szolgáltatótól!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3091 üzenetére
Tehát mondjam meg nekik hogy ezt az IP-t kapom, és nem érem el távolról, pedig szükségem lenne rá. És erre ők felajánlják hogy....
Ne haragudj, de nem vagyok tisztában vele hogy mivel érveljek nekik, vagy hogy mit erőszakoljak ki tőlük pontosan. Fentebb amit leírtam azok közül kell az egyiket igényelnem tőlük? -
válasz
z123456789 #3090 üzenetére
Akkor mondhatod a szolgáltatónál, hogy Te 192.168.1.x magánhálózati címet kapsz, ami NAT-olt, így nem érhető el távolról!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3089 üzenetére
Igen. Egy általam kreáltra, hogy ne az alap legyen.
Mind a 3 br be van állítva. (Kábeles kapcsolat, vendég wifi, ingyen wifi) -
válasz
z123456789 #3088 üzenetére
OK, akkor ez a NAT-olt cím! És a LAN IP címet átállítottad?
Basic - Network - LAN
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3087 üzenetére
Remek! Az egy sablon szar szám:
192.168.1.130 -
válasz
z123456789 #3086 üzenetére
Igen!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3083 üzenetére
Ezt a Status/Overview/Wan(hide) IP Address-nél kell látnom ugye?
-
válasz
z123456789 #3084 üzenetére
OK! Ha a két cím nem egyezik meg, akkor már régen rossz, mert valahol még mindig van egy másik router a saját routered előtt, vagyis akkor NAT-olt címed van!
Ha a két IP ugyanaz, akkor pedig nézd meg, hogy a Basic - DDNS menüben ugyanezt látod-e a Last IP Address felirat mellett, és a Last Result mellett van-e Update successful?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3083 üzenetére
Pont ezt akartam írni hogy szerintem el kéne kezdenem az elejétől az egészet.
Ha hazaérek nekilátok.Köszi addig is.
-
válasz
z123456789 #3082 üzenetére
Akkor kezdjük az elején! Amit a router admin felületén látsz WAN IP címet, az megegyezik azzal, amit itt látsz?
-
z123456789
addikt
Hát ezt most nem tudom fejből (meg ugye nem érem el a routerem innen
) de ez szerintem ilyen beállításokkal nem működött.
Ha hazaérek ránézek.Amennyiben van használható IP címem, akkor ennek működnie kell. A régi lakcímemen a kábeles nettel működött. Semmit nem állítottam át most, tehát működnie kellene most is, de mégsem. Ezért gondoltunk a rádiós netre, mint ok.
-
CloZee
aktív tag
válasz
z123456789 #3080 üzenetére
Https-el kapcsolódsz a router felülethez? Mert akkor :443-as porton vagy https://-el kell kérned a no-ip-s címed amikor el szeretnéd érni.
Administration -> Admin access résznél le tudod ellenőrizni a Tomato-n
A DDNS-t pedig úgy állitsd be a Tomato-n, hogy:
Ip adress -> Use WAN ip adress...
Service: No-ip.com
Email adress: no.ip-nél megadott
Password: szintén
Hostname / Group: Amit beállitottál a hosts résznél a tomato oldalán (NEM kell www., csak akarmi.no-ip.akarmiForce next update: pipa
Aztán save.
-
CloZee
aktív tag
válasz
z123456789 #3078 üzenetére
no-ip oldalán kell csinálnod egy hosts-ot. atened.no-ip.biz/info/com/akármi lesz a cime. Ezzel tudod elérni a routered.
-
z123456789
addikt
válasz
#79335424 #3077 üzenetére
Akkor valamit vagy rosszul csinálok, vagy ez nem ilyen egyszerű.
Elköltözés után (ha van normális IP címem) ha nem csiálok semmit is működnie kellene nem?
A NO-IP-s oldalon én nem irogattam semmiféle IP címet sehova, csak egy felhasználó, és jelszó van, amit a tomato-ban kell megadni. Ez alapján jön létre a kapcsolat. Vagy?
Az a baj hogy pár hónapja csináltam már ezt az egészet, és nem emlékszem minden lépésre, de azt tudom hogy számomra elég sok új információval járt a folyamat.
Ebben kellene most segíteni akkor hogy ha a myIP-n kiír nekem egy "12.1.123.12" IP címet (amit mondhatunk normálisnak ugye? ), akkor ezt hova is kell beírni a NO-IP oldalon? -
törölt tag
válasz
z123456789 #3076 üzenetére
Ha értelmeset ír, akkor már igényelned sem kell. Regeld no-ip -ben és ennyi. Ezen nincs mit folytatni.
-
z123456789
addikt
válasz
#79335424 #3075 üzenetére
Valami értelmeset ír, azt tudom mert már néztem (most melóban vagyok).
Akkor csak simán igényelnem kell és már "bütykölhetem" is a NO-IP-s profilomat.
Ne folytassuk inkább itt? -
törölt tag
válasz
z123456789 #3073 üzenetére
Nem. Ha NAT -olt, az azt jelenti, hogy nincs. Ha kapsz a szolgáltatódtól publikusat, az azt jelenti, hogy van külső elérésed. Ha csak nem úgy kell értelmezni a válaszukat, hogy ingyen biztosítják, ha külön kéred, de alapértelmezetten NAT -olnak. Nézd meg valamelyik router mögötti eszközről, hogy mit ír a whatismyip.com! Ha értelmes elérést, akkor az a külső ip -d.
-
szuszinho
őstag
Hi!
Jól tudom, hogy ~10 MB E3200-ra a tomato? Az entware telepítő script már benne van alapból. Még nem használtam, ezért kérdezem, hogy a beállítások megmaradnak, ha feltelepítem? Utána megpróbálnám az asterisket is. Elég hely van erre, vagy inkább pendrivera kellene? Egyáltalán jól látom a dolgokat?
Köszi!
-
z123456789
addikt
válasz
#79335424 #3072 üzenetére
Szóval akkor ezzel még nincs vége a dolognak. Mert attól hogy kapok IP-t(dinamikust vagy fix-et), még nem biztos hogy ez nem lesz NATolva? Whááá!
Végülis a díjmentes is megfelelne nekem csak ne legyen NATolva. Igaz?
Bár azt írod hogy A publikus IP azt jelenti, hogy külső hálózatból elérhető.
Akkor most az hogy kapok-e IP címet nem jelenti hogy nem lesz NATolva. Jól sejtem? -
törölt tag
válasz
z123456789 #3071 üzenetére
A publikus IP azt jelenti, hogy külső hálózatból elérhető. Ez lehet dinamikus és fix. Ha dinamikus, akkor kell regelned egy dyndns szolgáltatásra. Fix esetén erre nincs szükség, mert mindíg azon az IP -n éred el az eszközeidet. Jelenleg nálad az a probléma, hogy egyáltalán nincs publikus IP -d. Sem dinamikus, sem fix, mert NAT -olt az elérésed. A lényeg az lenne, hogy ne legyen NAT -olt. Ezt kell velük letárgyalni.
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #3070 üzenetére
...és ebben a pillanatban kaptam meg a választ:
"Ha fix ip címre lenne szüksége önnek havonta Bruttó 1250ft/hó tudjuk biztosítani, minden előfizetői végponton dinamikus külső ip címet biztosítunk díjmentesen."Na most akkor mi is kell nekem?
-fix IP
-publikus IP
-dinamikus külső IPHa ez szemét itt a topic-ban, szivesen fogadom a választ PM-ben is.
Köszönöm!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3032 üzenetére
Korábbi témához:
Itt a link ami a díjszabási táblázatot mutatja. Ami ott alul szerepel hogy Fix IP cím bruttó 3000/hó, az az ami nekem kell? Vagy a publikus IP cím az más? -
tthom
senior tag
Tomato-s routerbe izzított már be valaki DVB-T tunert? Láttam, hogy OpenWrt-be sokan megcsinálták, de Tomato-ra utaló infót nem találtam seholsem... Valami elvi akadálya lehet? Vagy szimplán csak nem jutott eszébe senkinek?
-
Töröld a partíciók jelenlegi tartalmát, legalábbis az /opt alól mindent, majd mehet az entware telepítés...
cd /opt
wget http://entware.wl500g.info/binaries/entware/installer/entware_install.sh
sh ./entware_install.sh
opkg update
opkg install mc
opkg install rtorrent-easy-install -
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3066 üzenetére
Telepítési leírást telepítő csomagot hol találok? Gondolom a router-ben is át kell majd állítani pár dolgot.
-
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3064 üzenetére
Netgear WNR3500L v2
-
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3062 üzenetére
Töröltem formáztam újratelepítettem a hiba ugyan az, a HDD Sentinel szerint a merevlemez hibátlan, hétvégére beszerzek egy új merevlemezt, megpróbálom azzal is. De ha még van, ötlet jöhet, az eddigieket pedig nagyon köszönöm mindenkinek.
-
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3059 üzenetére
megpróbálom
-
A partíciókat? Ehhez először umountolni kell mindet, kikapcsolni a swap-et, majd a szokásos fdisk /dev/sda és ott d gomb a törlés, miután meg kell adnod a partíció számát! Ezt meg kell csinálnod a 3, 2, 1 partíciókkal is, p-vel tudod ellenőrizni a pillanatnyi állapotot, és a végén w-vel kiírni a lemezre!
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3057 üzenetére
PuTTY- ban milyen paranccsal tudnám letörölni az egészet?
-
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3055 üzenetére
A HDD ellenőrzésére Hard Disk Sentinel- en kívül van valami lehetőség? A HDD particionálását a leírtak szerint csináltam PuTTY- ban, igaz letörölve nem ott volt.
-
-
dozó
tag
válasz
Atlantisz48 #3053 üzenetére
-
dozó
tag
válasz
Atlantisz48 #3051 üzenetére
-
dozó
tag
válasz
Atlantisz48 #3049 üzenetére
Szia!
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3047 üzenetére
-
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3045 üzenetére
megpróbáltam nem reagál rá
-
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3043 üzenetére
-
-
dozó
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a pár napja bekövetkezett áram ingadozás után nem elérhető az rtorrent, már raktam fel új fw. a merevlemezt töröltem újra particionáltam optware-t újra telepítettem, de semmi (a lap nem jeleníthető meg) ezt az üzenetet kapom, és a PC-n se engedi bealítani a hálózati meghajtókat (net use z: \\192.168.1.1\nas
net use y: \\192.168.1.1\opt
net use x: \\192.168.1.1\root$) 67-es számú rendszer hibára hivatkozik.A fent leírt problémákra várom a segítséget, ötleteket.
-
g0dl
addikt
Bekapcsolt tomatoanon mellett valamiért nem mutatja z overview oldalon a frissítést. Ez mitől van? (500gp v1)
1.28.0000 MIPSR1-117 K26 USB Big-VPN
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #3039 üzenetére
Idáig szuper. nslookup, trace, ping OK
Most azt szeretném, hogy webböngészőben is megtaláljam a gépet név szerint. A webmint gépnév:port szám szerint értem el, de most még csak ip:port megy.
-
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #3035 üzenetére
Visszatettem a 117-et. Azért vetődtem a dns oldalra, mert nincsenek gépnevek a hálózatomban.Vagyis nem tudok gépnév:port alapján megszólítani senkit. IP:port persze megy. Nem tudom megpingelni a belső hálózaton a másik gépet név alapján. Azt mondták keressem a routerben a problémát. Mit tegyek?
-
Jocky
tag
válasz
Intruder2k5 #3036 üzenetére
Köszi, akkor felrakom és megnézem!
-
-
-
Ablakos
őstag
Úgy veszem észre a legutolsó 119-es buildben nem ment semmit az Advanced->DHCP/DNS oldalon a felület.
-
Jocky
tag
Sziasztok!
Van egy Asus RT-AC56U routerem. Tomatót szeretnék rátenni, de az eredeti firmware tartalmaz egy torrent klienst amit használtam is eddig. Az lenne a kérdésem, hogy a tomato firmware-al hogyan tudnék torrentezni? Bocs, ha hülye kérdés, de még kezdő vagyok! -
válasz
z123456789 #3030 üzenetére
Az egy darab port forwardot én is csak úgy gondoltam, hogy végső opcióként, de értelemszerűen a cél a publikus ip cím lenne! Ha ez utóbbi mégsem menne, egy darab nyitott porton tudsz ssh tunnel-t létrehozni, amin keresztül elérhetsz akármennyi szolgáltatást!
-
khorvat
senior tag
válasz
z123456789 #3028 üzenetére
Az a "biszbasz" egyébként egy Bridge, dettó ugyanígy van most is a net a szülői házban, ott állítootam be egy routert is ahogyan te is, annak a routernak a MAC addresse a fontos nálam az alapján kapok az AP antennán keresztül dinamikusan IP-t, de stabilitás miatt a már így ismert IP-t én statikusan használom soha nem változott az évek alatt, és jelenleg ezt a routert egy noip-s DNS névvel jelenleg is elérem, tudom távolról konfigolni ez nem tudom segített-e, az internet szolgáltató pedig ex-Dunaweb most Invitel!
-
törölt tag
válasz
z123456789 #3028 üzenetére
Igen. Azzal, plusz portforward, mint eddig. Ha dinamikust kapnál, akkor dyndns reg. kell (pl. no-ip.org), ha fixet, mint én, akkor közvetlenül azon keresztül.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #3025 üzenetére
Azért érdemes megpróbálni. Múlt héten, hátszél nélkül, eccerű userként, telefonon elintéztem a Telenornál a 2GB mobilnetre a publikus IP -t! Én lepődtem meg a legjobban.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3025 üzenetére
Na hát ezt nem gondoltam volna hogy manapság létezhet ilyen probléma. Túl szép volt minden hogy igaz legyen.
Miért kétled hogy adnának publikus IP-t? Az egy db nyitott porttal csak egy klienst érnék el nem?
Annyival nem érem be. -
válasz
z123456789 #3024 üzenetére
A NAT-olás, a Network Address Translation rövidítése, magyarul hálózati címfordítás! Ez a routerek egyik fő funkciója! Sajnos, ha NAT-olt hálózaton vagy, és nem férsz hozzá ahhoz a routerhez ami a NAT-olást végzi, vagyis nem tudsz rajta portot nyitni magadnak, akkor nem fog menni a távoli elérés! Ezt úgy képzeld el, mintha felengednéd a szomszédot a saját hálózatodra, adnál neki netet, de a routerhez hozzáférést nem! Ekkor ugye az Ő kliensei is LAN IP címet kapnának, és hiába szeretné azokat távolról elérni, az nem menne, mivel a routert Te felügyeled!
Az AP, Access Point, az ami fel van szerelve a tetődre!
Kérni publikus IP címet kellene, vagy legalább egy darab nyitott portot, de kétlem, hogy ezeket sikerül kiharcolnod!
-
z123456789
addikt
válasz
golya87 #3009 üzenetére
(#3009) golya87
Átállítottam...semmi nesz. :-/(#3021) Intruder2k5
Mi az a natolás?
Mi az az AP?
Nem igazán kaptam jelszót, úgy működik mintha kábelnet lenne.(#3022) Somatom
Röviden leírnád nekem ezt, ha van egy kis időd? (Sajnos holnap utazom el, hétvégén költöztem, és nagyon zabos vagyok ez miatt hogy nem érek el itthon semmit.)
Akkor mit lehet ez esetben tenni? Mit kell kérni a szolgáltatótól? Más megoldás nincs is?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki közületek ezzel a hibaüzenettel rtorrent-nél (optware) ?
Bad response from server: (200 [parsererror,getplugins]) theWebUI.deltaTime = 0; theWebUI.showFlags = 255; theURLs.XMLRPCMountPoint = '/RPC2'; theWebUI.systemInfo = {}; theWebUI.systemInfo.php = { canHandleBigFiles : false }; theWebUI.systemInfo.rTorrent = { started: true, iVersion : 2054, version : '0.8.6', libVersion : '', apiVersion : 0 }; noty(theUILang.cantObtainUser,'error');(function () { var plugin = new rPlugin( 'theme',4.+,'Novik','This plugin allows to change the UI theme to one of several provided themes.',256,'http://code.google.com/p/rutorrent/wiki/PluginTheme' ); theWebUI.theme = '';plugin.themes = ['Dark','Excel','Acid','Oblivion','Blue'];plugin.loadLang(); if(theWebUI.theme) { plugin.path = "plugins/theme/themes/"+theWebUI.theme+"/"; plugin.loadCSS("style"); plugin.loadCSS("stable"); plugin.allDone = function() { plugin.loadCSS("plugins"); $.each(theWebUI.tables, function(ndx,table) { table.obj.setPaletteByURL("plugins/theme/themes/"+theWebUI.theme); }); } plugin.config = theWebUI.config; theWebUI.config = function(data) { this.getTable("trt").setPaletteByURL("plugins/theme/themes/"+theWebUI.theme); plugin.loadCSS("plugins"); plugin.config.call(this,data); thePlugins.waitLoad( "thePlugins.get('theme').allDone" ); } } plugin.onLangLoaded = function() { var themes = '<option value="" '+(theWebUI.theme ? '' : 'selected')+'>'+theUILang.themeStandard+'</option>'; for( var i in plugin.themes ) themes += '<option value="'+plugin.themes[i]+'"'+(theWebUI.theme==plugin.themes[i] ? 'selected' : '')+'>'+plugin.themes[i]+'</option>'; $($$("webui.lang")).parent().after( '<div class="op50l algnright">'+ '<label for="webui.theme">'+theUILang.theme+':</label>'+ '<select id="webui.theme">'+themes+'</select></div>' ); } rTorrentStub.prototype.settheme = function() { this.content = "theme="+$($$("webui.theme")).val(); this.contentType = "application/x-www-form-urlencoded"; this.mountPoint = "plugins/theme/action.php"; this.dataType = "script"; } theDialogManager.setHandler('stg','beforeShow',function() { $($$("webui.theme")).val(theWebUI.theme); }); plugin.setSettings = theWebUI.setSettings; theWebUI.setSettings = function() { plugin.setSettings.call(this); if($($$("webui.theme")).val()!=theWebUI.theme) theWebUI.request("?action=settheme",[theWebUI.reload, theWebUI]); } })();(function () { var plugin = new rPlugin( 'diskspace',4.+,'Novik','This plugin adds an easy to read disk meter to the bottom bar.',256,'http://code.google.com/p/rutorrent/wiki/PluginDiskspace' ); plugin.interval = 10; plugin.notifySpaceLimit = 536870912;plugin.loadLang(); plugin.loadMainCSS(); plugin.setValue = function( full, free ) { var percent = iv(full ? (full-free)/full*100 : 0); if(percent>100) percent = 100; $("#meter-disk-value").width( percent+"%" ).css( { "background-color": (new RGBackground()).setGradient(this.prgStartColor,this.prgEndColor,percent).getColor(), visibility: !percent ? "hidden" : "visible" } ); $("#meter-disk-text").text(percent+'%'); $("#meter-disk-td").attr("title", theConverter.bytes(free)+"/"+theConverter.bytes(full)); if($.noty && plugin.allStuffLoaded) { if((free<plugin.notifySpaceLimit) && !plugin.noty) plugin.noty = $.noty( { text: theUILang.diskNotification, layout : 'bottomLeft', type: 'error', timeout : false, closeOnSelfClick: false }); if((free>plugin.notifySpaceLimit) && plugin.noty) { $.noty.close(plugin.noty); plugin.noty = null; } } } plugin.init = function() { if(getCSSRule("#meter-disk-holder")) { plugin.prgStartColor = new RGBackground("#99D699"); plugin.prgEndColor = new RGBackground("#E69999"); plugin.addPaneToStatusbar( "meter-disk-td", $("<div>").attr("id","meter-disk-holder"). append( $("<span></span>").attr("id","meter-disk-text").css({overflow: "visible"}) ). append( $("<div>").attr("id","meter-disk-value").css({ visibility: "hidden", float: "left" }).width(0).html("&nbsp;") ).get(0) ); plugin.check = function() { var AjaxReq = jQuery.ajax( { type: "GET", timeout: theWebUI.settings["webui.reqtimeout"], async : true, cache: false, url : "plugins/diskspace/action.php", dataType : "json", cache: false, success : function(data) { plugin.setValue( data.total, data.free ); }, complete : function(jqXHR, textStatus) { plugin.diskTimeout = window.setTimeout(plugin.check,plugin.interval*1000); } }); }; plugin.check(); plugin.markLoaded(); } else window.setTimeout(arguments.callee,500); }; plugin.onRemove = function() { plugin.removePaneFromStatusbar("meter-disk-td"); if(plugin.diskTimeout) { window.clearTimeout(plugin.diskTimeout); plugin.diskTimeout = null; } } plugin.init(); })();(function () { var plugin = new rPlugin( 'edit',4.+,'Novik','This plugin allows to edit the list of trackers and change the comment of the current torrent.',256,'http://code.google.com/p/rutorrent/wiki/PluginEdit' ); plugin.loadMainCSS(); plugin.loadLang(); theWebUI.editTrackers = function(id) { var trk = this.trackers[id]; var s = ""; if(trk.length) { var lastGroup = trk[0].group; for(var i=0; i<trk.length; i++) { if(trk[i].name!="dht://") { if(lastGroup != trk[i].group) { s+='\r\n'; lastGroup = trk[i].group; } s+=trk[i].name; s+='\r\n'; } } } $('#etrackers').val($.trim(s)); $('#ecomment').val($.trim(this.torrents[id].comment)); $('#editok').attr("disabled",false); theDialogManager.show("tedit"); } if(plugin.canChangeMenu()) { plugin.createMenu = theWebUI.createMenu; theWebUI.createMenu = function(e, id) { plugin.createMenu.call(this,e,id); if(plugin.enabled && plugin.allStuffLoaded) { var el = theContextMenu.get(theUILang.Properties); if(el) theContextMenu.add(el,[theUILang.EditTrackers, (this.getTable("trt").selCount == 1) && (theWebUI.dID.length==40) ? "theWebUI.editTrackers('"+id+"')" : null]); } } plugin.createTrackerMenu = theWebUI.createTrackerMenu; theWebUI.createTrackerMenu = function(e, id) { if(plugin.createTrackerMenu.call(theWebUI, e, id) && plugin.allStuffLoaded && plugin.enabled) { theContextMenu.add([CMENU_SEP]); theContextMenu.add([theUILang.EditTrackers, (theWebUI.dID.length==40) ? "theWebUI.editTrackers('"+theWebUI.dID+"')" : null]); return(true); } return(false); } } theWebUI.sendEdit = function() { $('#editok').attr("disabled",true); this.requestWithTimeout("?action=edittorrent",[this.receiveEdit, this], function() { theWebUI.timeout(); $('#editok').attr("disabled",true); }); } theWebUI.receiveEdit = function(d) { $('#editok').attr("disabled",false); if(!d.errors.length) { window.setTimeout( function() { theWebUI.getTrackers(d.hash) }, 1000 ); theDialogManager.hide("tedit"); } else for( var i=0; i<d.errors.length; i++) { var s = eval(d.errors[i].desc); if(d.errors[i].prm) s = s + " ("+d.errors[i].prm+")"; noty(s,"error"); } } plugin.onLangLoaded = function() { theDialogManager.make( "tedit", theUILang.EditTorrentProperties, "<div class='cont fxcaret'>"+ "<fieldset>"+ "<label>"+theUILang.Trackers+": </label>"+ "<textarea id='etrackers'></textarea><br/>"+ "<label>"+theUILang.Comment+": </label>"+ "<input type='text' id='ecomment' name='ecomment' class='TextboxLarge'/><br/>"+ "</fieldset>"+ "</div>"+ "<div class='aright buttons-list'><input type='button' value='"+theUILang.ok+"' class='OK Button' id='editok' onclick='theWebUI.sendEdit(); return(false);'/><input type='button' value='"+theUILang.Cancel+"' class='Cancel Button'/></div>", true); } rTorrentStub.prototype.edittorrent = function() { this.content = "hash="+theWebUI.dID+"&comment="+encodeURIComponent($('#ecomment').val()); var arr = $('#etrackers').val().split("\n"); for(var i = 0; i<arr.length; i++) { var s = arr[i].replace(/(^\s+)|(\s+$)/g, ""); if(s.toLowerCase()!='dht://') this.content = this.content+"&tracker="+encodeURIComponent(s); } this.contentType = "application/x-www-form-urlencoded"; this.mountPoint = "plugins/edit/action.php"; this.dataType = "json"; } plugin.onRemove = function() { theDialogManager.hide("tedit"); } })();(function () { var plugin = new rPlugin( 'erasedata',4.+,'Novik','This plugin allows to delete torrent data along with .torrent file.',256,'http://code.google.com/p/rutorrent/wiki/PluginErasedata' ); if(plugin.canChangeMenu()) { theWebUI.removeWithData = function() { if( theWebUI.settings["webui.confirm_when_deleting"] ) { this.delmode = "removewithdata"; askYesNo( theUILang.Remove_torrents, theUILang.Rem_torrents_prompt, "theWebUI.doRemove()" ); } else theWebUI.perform( "removewithdata" ); } plugin.createMenu = theWebUI.createMenu; theWebUI.createMenu = function( e, id ) { plugin.createMenu.call(this, e, id); if(plugin.enabled) { var el = theContextMenu.get( theUILang.Remove ); if( el ) { var _c0 = []; _c0.push( [theUILang.Delete_data, (this.getTable("trt").selCount>1) || this.isTorrentCommandEnabled("remove",id) ? "theWebUI.removeWithData()" : null] ); theContextMenu.add( el, [CMENU_CHILD, theUILang.Remove_and, _c0] ); } } } rTorrentStub.prototype.removewithdata = function() { for( var i = 0; i < this.hashes.length; i++ ) { var cmd = new rXMLRPCCommand( "d.set_custom5" ); cmd.addParameter( "string", this.hashes[i] ); cmd.addParameter( "string", "1" ); this.commands.push( cmd ); cmd = new rXMLRPCCommand( "d.delete_tied" ); cmd.addParameter( "string", this.hashes[i] ); this.commands.push( cmd ); cmd = new rXMLRPCCommand( "d.erase" ); cmd.addParameter( "string", this.hashes[i] ); this.commands.push( cmd ); } } } })();(function () { var plugin = new rPlugin( 'filedrop',4.+,'Novik','This plugin allows users to drag multiple torrents from desktop to the browser (FF > 3.6 & Chrome only).',256,'' ); plugin.maxfiles = 25; plugin.maxfilesize = 2; plugin.queuefiles = 2; if(window.FileReader) plugin.loadLang(); else plugin.disable(); plugin.onLangLoaded = function() { injectScript(plugin.path+"/jquery.filedrop.js",function() { $("#maincont").filedrop( { // fallback_id: 'torrent_file', paramname: 'torrent_file', maxfiles: plugin.maxfiles, maxfilesize: plugin.maxfilesize, queuefiles: plugin.queuefiles, url: plugin.path+'../../php/addtorrent.php', data: { json: 1 }, uploadFinished: function(i, file, response, time) { noty(file.name+' : '+ theUILang['addTorrent'+response.result], (response.result=='Success') ? "success" : "error"); }, beforeEach: function(file) { return(file.name.match(".torrent")!=null); }, error: function(err, file) { switch(err) { case 'BrowserNotSupported': { plugin.remove(); noty(theUILang.doesntSupportHTML5,"error"); break; } case 'TooManyFiles': { noty(theUILang.tooManyFiles+plugin.maxfiles,"error"); break; } case 'FileTooLarge': { noty(file.name+' '+theUILang.fileTooLarge+' '+plugin.maxfilesize+theUILang.MB,"error"); break; } default: break; } } }); }); } plugin.onRemove = function() { $("#maincont").unbind('drop').unbind('dragenter').unbind('dragover').unbind('dragleave'); } })();(function () { var plugin = new rPlugin( 'scheduler',4.+,'Novik','This plugin allows to define any of six rTorrent behavior types at each particular hour of 168 week hours.',256,'http://code.google.com/p/rutorrent/wiki/PluginScheduler' ); theWebUI.scheduleTable = { UL : [1,1,1], DL : [1,1,1], enabled : 0, week : [[0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0],[0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0],[0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0],[0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0],[0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0],[0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0],[0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0]]}; plugin.loadLang(); if(plugin.canChangeMenu() && (theWebUI.systemInfo.rTorrent.iVersion >= 0x805)) { plugin.config = theWebUI.config; theWebUI.config = function(data) { plugin.config.call(this,data); plugin.reqId = theRequestManager.addRequest("trt", theRequestManager.map("d.get_custom=")+"sch_ignore",function(hash,torrent,value) { torrent.sch_ignore = iv(value); }); } theWebUI.toggleSchIgnore = function() { var h = ""; var sr = theWebUI.getTable("trt").rowSel; for(var k in sr) if((sr[k] == true) && (k.length==40)) { var state = theWebUI.torrents[k].sch_ignore ? '' : 1; h += "&hash="+k+"&s="+state; } theWebUI.request("?action=schignore" + h + "&list=1"); } plugin.createMenu = theWebUI.createMenu; theWebUI.createMenu = function( e, id ) { plugin.createMenu.call(this, e, id); if(plugin.enabled) { var table = this.getTable("trt"); if(table.selCount == 1) { var hash = table.getFirstSelected(); if(hash.length==40) { if(this.torrents[hash].sch_ignore) theContextMenu.add( [CMENU_SEL, theUILang.shcIgnore, theWebUI.toggleSchIgnore] ); else theContextMenu.add( [theUILang.shcIgnore, theWebUI.toggleSchIgnore] ); } else theContextMenu.add( [theUILang.shcIgnore, null] ); } else theContextMenu.add( [theUILang.shcIgnore, theWebUI.toggleSchIgnore] ); } } rTorrentStub.prototype.schignore = function() { for(var i=0; i<this.hashes.length; i++) { var needRestart = (theWebUI.torrents[this.hashes[i]].status==theUILang.Seeding) || (theWebUI.torrents[this.hashes[i]].status==theUILang.Downloading); if(needRestart) { var cmd = new rXMLRPCCommand('d.stop'); cmd.addParameter("string",this.hashes[i]); this.commands.push( cmd ); } cmd = new rXMLRPCCommand('d.set_throttle_name'); cmd.addParameter("string",this.hashes[i]); cmd.addParameter("string",this.ss[i]=='' ? "" : "NULL"); this.commands.push( cmd ); if(needRestart) { cmd = new rXMLRPCCommand('d.start'); cmd.addParameter("string",this.hashes[i]); this.commands.push( cmd ); } cmd = new rXMLRPCCommand( "d.set_custom" ); cmd.addParameter("string",this.hashes[i]); cmd.addParameter("string","sch_ignore"); cmd.addParameter("string",this.ss[i]); this.commands.push( cmd ); } } } if(plugin.canChangeOptions()) { plugin.loadMainCSS(); plugin.addAndShowSettings = theWebUI.addAndShowSettings; theWebUI.addAndShowSettings = function(arg) { if(plugin.enabled) { var tbl = $$('sch_graph'); for(var i=0; i<7; i++) { for(var j=1; j<25; j++) { cell = tbl.rows[i].cells[j]; cell.setAttribute("clr",theWebUI.scheduleTable.week[i][j-1]); } } $$('sch_enable').checked = theWebUI.scheduleTable.enabled; for(var i=0; i<3; i++) { $$('restrictedUL'+(i+1)).value = theWebUI.scheduleTable.UL[i]; $$('restrictedDL'+(i+1)).value = theWebUI.scheduleTable.DL[i]; } theWebUI.linkedSch($$('sch_enable'), ['restrictedUL1', 'restrictedDL1', 'restrictedUL2', 'restrictedDL2', 'restrictedUL3', 'restrictedDL3']); } plugin.addAndShowSettings.call(theWebUI,arg); } theWebUI.schedulerWasChanged = function() { if($$('sch_enable').checked != theWebUI.scheduleTable.enabled) return(true); for(var i=0; i<3; i++) if(($$('restrictedUL'+(i+1)).value!=theWebUI.scheduleTable.UL[i]) || ($$('restrictedDL'+(i+1)).value!=theWebUI.scheduleTable.DL[i])) return(true); var tbl = $$('sch_graph'); for(var i=0; i<7; i++) for(var j=1; j<25; j++) if(tbl.rows[i].cells[j].getAttribute("clr")!=theWebUI.scheduleTable.week[i][j-1]) return(true); return(false); } plugin.setSettings = theWebUI.setSettings; theWebUI.setSettings = function() { plugin.setSettings.call(this); if(plugin.enabled && this.schedulerWasChanged()) this.request("?action=setschedule"); } rTorrentStub.prototype.setschedule = function() { this.content = "dummy=1"; var tbl = $$('sch_graph'); for(var i=0; i<7; i++) { for(var j=1; j<25; j++) { var cell = tbl.rows[i].cells[j]; this.content += ('&day_'+i+'_'+(j-1)+'='+cell.getAttribute("clr")); } } for(var i=0; i<3; i++) { this.content += ('&UL'+i+'='+$$('restrictedUL'+(i+1)).value); this.content += ('&DL'+i+'='+$$('restrictedDL'+(i+1)).value); } this.content += ('&enabled='+($$('sch_enable').checked ? '1' : '0')); this.contentType = "application/x-www-form-urlencoded"; this.mountPoint = "plugins/scheduler/action.php"; this.dataType = "script"; } var schClasses = [ "sch_fast", "sch_stop", "sch_seed", "sch_res1", "sch_res2", "sch_res3" ]; theWebUI.schMouseOver = function(i,j) { var from = (j < 10) ? ("0" + j) : j; $('#sch_desc').text( theUILang.schFullWeek[i]+', '+from+':00 - '+from+':59' ); } theWebUI.schLegendMouseOver = function(i) { var schDesc = [ theUILang.schUnlimitedDesc, theUILang.schTurnOffDesc, theUILang.schSeedingOnlyDesc, theUILang.schLimitedDesc+"1", theUILang.schLimitedDesc+"2", theUILang.schLimitedDesc+"3" ]; $('#sch_desc').text( schDesc[i] ); } theWebUI.schMouseOut = function() { $('#sch_desc').html('&nbsp;'); } theWebUI.schClick = function(obj,i,j) { if($$('sch_enable').checked) { var clr = parseInt(obj.getAttribute("clr"))+1; if(clr>=schClasses.length) clr = 0; obj.className = schClasses[clr]; obj.setAttribute("clr",clr); } } theWebUI.linkedSch = function(obj, lst) { linked(obj,0,lst); var tbl = $$('sch_graph'); var isChecked = $$('sch_enable').checked; for(var i=0; i<7; i++) { var cell = tbl.rows[i].cells[0]; cell.className = isChecked ? 'sch_week' : 'sch_week disabled'; for(var j=1; j<25; j++) { cell = tbl.rows[i].cells[j]; var clr = schClasses[cell.getAttribute("clr")]; cell.className = isChecked ? clr : clr+"dis"; } } tbl = $$('sch_legend'); for(var i=0; i<2; i++) { for(var j=0; j<6; j++) { var cell = tbl.rows[i].cells[j]; var clr = schClasses[cell.getAttribute("clr")]; if(clr!=null) cell.className = isChecked ? clr : clr+"dis"; else cell.className = isChecked ? '' : "disabled"; } } $$('sch_desc').className = isChecked ? '' : "disabled"; } } plugin.onLangLoaded = function() { if(this.canChangeOptions()) { var s = "<div>"+ "<input id='sch_enable' type='checkbox' onchange=\"theWebUI.linkedSch(this, ['restrictedUL1', 'restrictedDL1', 'restrictedUL2', 'restrictedDL2', 'restrictedUL3', 'restrictedDL3']);\" />"+ "<label for='sch_enable'>"+ theUILang.schedulerOn+ "</label>"+ "</div>"+ "<fieldset>"+ "<legend>"+theUILang.schedulerGraph+"</legend>"+ "<table id='sch_graph'>"; for(var i=0; i<7; i++) { s += "<tr><td class='sch_week disabled'>"+theUILang.schShortWeek[i]+"</td>"; for(var j=0; j<24; j++) { var day = theWebUI.scheduleTable.week[i][j]; s+="<td class='"+schClasses[day]+"dis' clr='"+day+"' onmouseover='theWebUI.schMouseOver("+i+","+j+");' onmouseout='theWebUI.schMouseOut();' onclick='theWebUI.schClick(this,"+i+","+j+");'></td>"; } s += "</tr>"; } s+="</table><div id='sch_desc' class='disabled'>&nbsp;</div>"; s+="<table id='sch_legend'>"+ "<tr>"+ "<td clr='0' class='sch_fastdis' onmouseover='theWebUI.schLegendMouseOver(0);' onmouseout='theWebUI.schMouseOut();'></td><td class='disabled'>"+theUILang.schUnlimited+"</td>"+ "<td clr='1' class='sch_stopdis' onmouseover='theWebUI.schLegendMouseOver(1);' onmouseout='theWebUI.schMouseOut();'></td><td class='disabled'>"+theUILang.schTurnOff+"</td>"+ "<td clr='2' class='sch_seeddis' onmouseover='theWebUI.schLegendMouseOver(2);' onmouseout='theWebUI.schMouseOut();'></td><td class='disabled'>"+theUILang.schSeedingOnly+"</td>"+ "</tr>"+ "<tr>"+ "<td clr='3' class='sch_res1dis' onmouseover='theWebUI.schLegendMouseOver(3);' onmouseout='theWebUI.schMouseOut();'></td><td class='disabled'>"+theUILang.schLimited+"1</td>"+ "<td clr='4' class='sch_res2dis' onmouseover='theWebUI.schLegendMouseOver(4);' onmouseout='theWebUI.schMouseOut();'></td><td class='disabled'>"+theUILang.schLimited+"2</td>"+ "<td clr='5' class='sch_res3dis' onmouseover='theWebUI.schLegendMouseOver(5);' onmouseout='theWebUI.schMouseOut();'></td><td class='disabled'>"+theUILang.schLimited+"3</td>"+ "</tr>"+ "</table></fieldset><div id='st_scheduler_h'>"; s+="<fieldset>"+ "<legend>"+theUILang.schLimited+"1</legend>"+ "<table>"+ "<tr>"+ "<td><label id='lbl_restrictedUL1' for='restrictedUL1' class='disabled'>"+theUILang.schLimitedUL+" ("+theUILang.kbs+"):</label></td>"+ "<td class=\"alr\"><input type='text' id='restrictedUL1' class='TextboxNum' maxlength='6' disabled=1/></td>"+ "</tr>"+ "<tr>"+ "<td><label id='lbl_restrictedDL1' for='restrictedDL1' class='disabled'>"+theUILang.schLimitedDL+" ("+theUILang.kbs+"):</label></td>"+ "<td class=\"alr\"><input type='text' id='restrictedDL1' class='TextboxNum' maxlength='6' disabled=1/></td>"+ "</tr>"+ "</table>"+ "</fieldset>"+ "<fieldset>"+ "<legend>"+theUILang.schLimited+"2</legend>"+ "<table>"+ "<tr>"+ "<td><label id='lbl_restrictedUL2' for='restrictedUL2' class='disabled'>"+theUILang.schLimitedUL+" ("+theUILang.kbs+"):</label></td>"+ "<td class=\"alr\"><input type='text' id='restrictedUL2' class='TextboxNum' maxlength='6' disabled=1/></td>"+ "</tr>"+ "<tr>"+ "<td><label id='lbl_restrictedDL2' for='restrictedDL2' class='disabled'>"+theUILang.schLimitedDL+" ("+theUILang.kbs+"):</label></td>"+ "<td class=\"alr\"><input type='text' id='restrictedDL2' class='TextboxNum' maxlength='6' disabled=1/></td>"+ "</tr>"+ "</table>"+ "</fieldset>"+ "<fieldset>"+ "<legend>"+theUILang.schLimited+"3</legend>"+ "<table>"+ "<tr>"+ "<td><label id='lbl_restrictedUL3' for='restrictedUL3' class='disabled'>"+theUILang.schLimitedUL+" ("+theUILang.kbs+"):</label></td>"+ "<td class=\"alr\"><input type='text' id='restrictedUL3' class='TextboxNum' maxlength='6' disabled=1/></td>"+ "</tr>"+ "<tr>"+ "<td><label id='lbl_restrictedDL3' for='restrictedDL3' class='disabled'>"+theUILang.schLimitedDL+" ("+theUILang.kbs+"):</label></td>"+ "<td class=\"alr\"><input type='text' id='restrictedDL3' class='TextboxNum' maxlength='6' disabled=1/></td>"+ "</tr>"+ "</table>"+ "</fieldset>"; this.attachPageToOptions($("<div>").attr("id","st_scheduler").html(s+"</div>")[0],theUILang.scheduler); } } plugin.onRemove = function() { plugin.removePageFromOptions("st_scheduler"); if($type(plugin.reqId)) theRequestManager.removeRequest( "trt", plugin.reqId ); } })();(function () { var plugin = new rPlugin( 'show_peers_like_wtorrent',4.+,'Novik','This plugin changes the format of values in columns \'Seeds\' and \'Peers\' in the torrents list.',256,'http://code.google.com/p/rutorrent/wiki/PluginShow_peers_like_wtorrent' ); plugin.config = theWebUI.config; theWebUI.config = function(data) { plugin.config.call(this,data); plugin.reqId1 = theRequestManager.addRequest("trt", theRequestManager.map('cat=')+ '"$'+theRequestManager.map("t.multicall=")+ theRequestManager.map("d.get_hash=")+ ','+theRequestManager.map("t.get_scrape_complete=")+ ','+theRequestManager.map('cat=')+'{#}"', function(hash,torrent,value) { var arr = value.split('#'); torrent.seeds_all = 0; for(var i=0; i<arr.length; i++) torrent.seeds_all += iv(arr[i]); torrent.seeds = torrent.seeds_actual + " (" + torrent.seeds_all + ")"; } ); plugin.reqId2 = theRequestManager.addRequest("trt", theRequestManager.map('cat=')+ '"$'+theRequestManager.map("t.multicall=")+ theRequestManager.map("d.get_hash=")+ ','+theRequestManager.map("t.get_scrape_incomplete=")+ ','+theRequestManager.map('cat=')+'{#}"', function(hash,torrent,value) { var arr = value.split('#'); torrent.peers_all = 0; for(var i=0; i<arr.length; i++) torrent.peers_all += iv(arr[i]); torrent.peers = torrent.peers_actual + " (" + torrent.peers_all + ")"; } ); } plugin.onRemove = function() { theRequestManager.removeRequest( "trt", plugin.reqId1 ); theRequestManager.removeRequest( "trt", plugin.reqId2 ); } })();
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #3021 üzenetére
Nálam is innen indultunk (szintén mikrós net), de aztán behibáztak egy csúnyát és még kamuztak is. Csak egy statikus IP -vel tudtak kiengesztelni.
-
válasz
z123456789 #3020 üzenetére
Igen, mikrós netnél gyakran natolnak, így portot forwardolni nem fogsz tudni, távoli elérés is felejtős szerintem, így aztán a noip cím is! Gondolom a szolgáltató által felszerelt AP-hoz nem kaptál nevet és jelszót...
-
golya87
őstag
válasz
z123456789 #3018 üzenetére
Ebben az esetben érdemes lenne a szolgáltatóval konzultálni, mert ő tudja igazán, hogy mi működik és mi nem. Mert könnyen meglehet, hogy NAT-olva vagytok.
-
golya87
őstag
válasz
z123456789 #3016 üzenetére
A router a saját routeredet takarja? Mert ha nem, akkor működhet amit leírtunk.
-
golya87
őstag
válasz
z123456789 #3014 üzenetére
A képen egy PoE tápfeladó van és én még mikrós nettel nem találkoztam. Nem tudom, hogy milyen eszközöd van. Van modemed, vagy csak egy wifi vevőd van és onnan kapsz netet?
-
golya87
őstag
válasz
z123456789 #3012 üzenetére
Én, így használom.
Én személy szerint több infót kérnék a rendszerről. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3011 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól. :S
Ennyire gáz a rádiós net? Sajnos egy kis faluba költöztem, és ott ők tudják a legnormálisabb netet szogáltatni.
Próbáltam már T-com-ot régebben ugyan itt, az egy sz@r. Ez bizonyult a legjobbnak. Stabil, gyorsabb mint a T-com, és olcsóbb is.
És úgy működni fog ahogy a kolléga írta, vagy az csak egy ötlet? -
válasz
z123456789 #3010 üzenetére
Jajj... mikrós net! Akkor marad az, amit golya87 írt!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3008 üzenetére
(#3008) Intruder2k5
Igen azt néztem én is, hogy nem az az IP-m amit használnia kellene.
Hát rohadjak meg nem találom mi az a hgw, de biztos igazad van, mert eddig kábelnet volt, most meg rádióhullámos netem van, és egy ilyen eszköz van a modem helyett:Sajnos kapcsolót nem találtam rajta.
Van esetleg más megoldás?(#3009) golya87
Most melózom, de ha hazamegyek megpróbálom. Köszi -
golya87
őstag
válasz
z123456789 #3007 üzenetére
A dynamic dns lapon az IP address-t állítsd:
Use external IP address checker-re.
Nekem ez megoldotta a problémát.
Nekem is egy huawei modem+router T-s csoda van. Az asus dmz-ben és ezzel a beállítással elérem kívülről. -
válasz
z123456789 #3007 üzenetére
Szia!
Nem éred el, mert mint az látható a képen, a 192.168.1.130-as helyi IP címet regisztrálta a noip oldalon a router! Gondolom, a jelenlegi szolgáltatód nem modemet, hanem hgw-t adott! Ha van rá mód, akkor kapcsold át bridge módba, hogy a routered külső, publikus ip címet kapjon!
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Elköltöztem, és nem tudom külső hálóról elérni a NAS-omat, a routerem, stb... :/
Gondolom mert megváltozott az IP címem.
Tudna valaki segíteni?
e-mail: amivel regisztráltam NO-IP-n
jelszó: ami a jelszó a NO-IP oldalán
hostnam/group: amit a manage host-ban megadtam: pelda.no-ip.orgItt: add a host
Következőnél:
beírom a kívánt címet, majd add a host.És elvileg működnie kell nem?
-
válasz
odipapa #3004 üzenetére
Szia!
Leállítod, vagy eltávolítod a programot ami létrehozza! Ilyet az rtorrent nem csinál magától, én még sosem találkoztam vele! Esetleg még itt nézz körül!
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
A $WINDOWS.~BT mappát hogyan lehet eltüntetni a ruTorretnt work mappájából, illetve hogyan lehet megakadályozni a létrejöttét?
-
-
akom
őstag
válasz
Intruder2k5 #3001 üzenetére
ARM fw-ben elméletileg már van...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gran Turismo
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest