Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Vaku topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloZee
aktív tag
Legalább telnet-elni tudnám a routert, de nem engedi, mindig visszadob
telnet: Unable to connect to remote host: Connection refusedRégebben olvastam valami olyasmit, hogy egy URL-t kell megnyitni a böngészőben, és amíg az nyitva van, addig lehet telnet-elni a tenda routert. Alapból nem lehet elérni a menükből, ilyen szerviz cucc. Erről valakinek van infója?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3599 üzenetére
Az a baj nem is tudok nagyon keresni erre, mert ahol szó van róla az mind kínai fórum, viszont a Right.com.cn en sem találtam erről igazából semmit (csak páran kérdeztek felőle)
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3597 üzenetére
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3595 üzenetére
Sajnos nincs. Vagyis én nem találom. Ilyet kellene keresnem ugye?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3593 üzenetére
-
CloZee
aktív tag
Kérdés: ha szétszerelem a routert, akkor ki fog derülni, hogy hány mb a ram / rom illetve a broadcom típusa? (hátha több verzió van)
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3590 üzenetére
Tendának szokása ugyan azt a routert más köntösben kiadni. Lásd N6, N60, N80. Mindnek van megfelelő párosa Linksysnél vagy Asusnál. Right.com on láttam olyat is, hogy egy kínai fórumozó konkrétan a Linksys E2500 (azt hiszem)hivatalos firmware-ét tette rá a Tenda N6-ra és működött.
Gondolom egyazon gyárban készülnek 2 különböző borítással.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3588 üzenetére
Próbáltam a dd firmware-ket is de ugyan ez a helyzet áll fenn ezekkel is. Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Olyan mintha nem lehetne firmware-t frissíteni, pedig már frissítettem, igaz az tenda firmware volt
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3583 üzenetére
Ugyan azt produkálja. Hagyom inkább, így is ki tudtam préselni egy elég elfogadható sebességet a WISP-ből, ha már a WDS nem ment.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3581 üzenetére
Megpróbáltam flashelni, de megállt a feltöltés 99%-nál majd rá pár mp-re újraindult a router és maradt az gyári felület. Ez mitől lehet?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3579 üzenetére
Kíváncsiságból ezt az előbb próbáltam, de ugyan az. Elkezdi flash-elni és újra indul a router, majd a szokásos admin felület fogad (érdekesség, hogy a böngésző aljában a feltöltés 1%-nál megáll szóval arra tippelek, hogy túl hamar indul újra a router). (Bátran próbálkozok, összesen 2000Ft -ért vettem ezt a routert). Egyébként a gyári firmware kemény 1MB, ha ez jelent bármit is (a gyári alatt a Tenda W309R firmware-t értem, ami most fel van téve rá)
Próbáltam belépni a routerre SSH-val vagy telnettel, de mindig visszautasít, szóval nem lettem azzal sem okosabb.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3577 üzenetére
Sajnos semmi többet nem tudok a routerről. Telnet és SSH kapcsolatot nem lehet indítani, mert alapjáraton elutasítja. Support nem túl segítőkész (nem tudják mi az a Telnet pl). Megpróbáltam a Max-ot és a Mini-t is és olyan tapasztaltam amit eddig még sosem. Újra indult a router de a régi firmware fogadott, mintha csak reboot lett volna és megy tovább rendesen a W309R firmware, holott elméletileg fenn kellene lennie a másiknak
Egyébként a Sima Rt-n12 (BCM4716B0 ) más Broadcom készlettel megy mint a többi (BCM5357B0)
-
CloZee
aktív tag
Van egy Tenda N630 v2-m, ami elméletileg ugyan az mint a Tenda W309R, csak nem levehetők az antennák (plusz nem 7 Dbi-sek hanem 5) és nem forgalmazzák európában. Feltettem az N630 v2-re a legutolsó W309R firmware-t és megy is rendesen, viszont azt olvastam, hogy a W309R az ugyan az mint az Asus RT-N12. A kérdés, melyik Tomato verzió fut Asus RT-N12-n?
Ha az Asus RT N12 ugyan az a Broadcom készlettel rendelkezik mint a W309R és a N630 v2 belsőleg ugyan az mint a W309R, akkor futnia kell rajt a RT-N12 firmware-nak nem?
-
CloZee
aktív tag
használtok dnscrypt-proxy-t? És ha igen melyiket? Basic settings -> Network -> dnscrypt-proxy
-
CloZee
aktív tag
Szóval ha beállitom országnak a Hungary-t és felteszem 400mW-re (tegyük fel hogy a hardver tudja), akkor csak 250-en fog menni, mert országnak a magyar van megadva? Van valahol egy aktuális táblázat országokra lebontva, a maximális teljesítmény határról?
A többit meg köszi.
-
CloZee
aktív tag
válasz
beleszólok #3235 üzenetére
Ilyentől nincs rettegni valóm, a környéken annak is örülnek, ha a tévét be tudják kapcsolni.
Erről az 5Ghz-s dologról valaki esetleg tudna pontosabb infót adni?
Mert nekem ez nagyon hihetetlennek tűnik így elsőre
-
CloZee
aktív tag
Csökkentheti-e az élettartamát a router-nek, ha a default helyett 400mW-on azaz ~ 26dBm-en küldöm a jelet?
-
CloZee
aktív tag
Ha gondolod megpróbálhatod az OpenNIC DNS kereső oldalt. A hozzá legközelebb eső (és leggyorsabb) 2 DNS-t listázza ki.
-
CloZee
aktív tag
Wiresharkot fel lehet tenni valahogy Tomato-ra? (AdvancedTomato [Shibby based])
-
CloZee
aktív tag
Kinn az új AdvancedTomato!
1.25.20
-
CloZee
aktív tag
Shibby tegnap végre kitette a forráskódját a 120-as firmware-nek (117-óta nem tett ki), így hamarosan jön az AdvancedTomato is.
Egyéb: Milyen ingyenes DDNS szolgáltatót tudnátok mondani a No-ip-n kívül? Elég zavaró, hogy újra és újra aktiválni kell 30 naponként a domain-t, mert különben törlik.
-
CloZee
aktív tag
Ha valaki AdvancedTomato-t használ, akkor:
"I can't update AdvancedTomato because Shibby doesn't release sources for his updates.
As soon as sources are updated new AdvancedTomato will be released."Regards,
Jacky. -
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3126 üzenetére
Igen de azóta van újabb .
-
CloZee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3124 üzenetére
- openssl update to 1.0.1h
öröm és bódottá!
-
CloZee
aktív tag
válasz
z123456789 #3080 üzenetére
Https-el kapcsolódsz a router felülethez? Mert akkor :443-as porton vagy https://-el kell kérned a no-ip-s címed amikor el szeretnéd érni.
Administration -> Admin access résznél le tudod ellenőrizni a Tomato-n
A DDNS-t pedig úgy állitsd be a Tomato-n, hogy:
Ip adress -> Use WAN ip adress...
Service: No-ip.com
Email adress: no.ip-nél megadott
Password: szintén
Hostname / Group: Amit beállitottál a hosts résznél a tomato oldalán (NEM kell www., csak akarmi.no-ip.akarmiForce next update: pipa
Aztán save.
-
CloZee
aktív tag
válasz
z123456789 #3078 üzenetére
no-ip oldalán kell csinálnod egy hosts-ot. atened.no-ip.biz/info/com/akármi lesz a cime. Ezzel tudod elérni a routered.
-
CloZee
aktív tag
Köszöntem!
-
CloZee
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy beállítottam 2 saját DNS-t, de a gép szerint a router hozzá csapja harmadlagosnak a szolgáltató DNS szerverét?
Elsődleges: 151.236.6.156
Másodlagos: 31.31.78.39
Harmadlagos: 87.242.0.10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest