Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
Bár már most sem érdekel a loot vesztés, de pl. ha buksz vagy 10 kulcsot kezdő DZ karakter építésnél az idegesítő lehet.
Viszont a redditen egész nap a Banshee körül ment a sírás és nagy a csend, lehet valamit terveznek vele?
Mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki a PTS-t a Legendary misszióra különösen kíváncsi vagyok.Banshee -azért ment a sírás, hogy a Last Standban használhatatlan lesz, holott a múlt héten elég sok videó került fel amiben OP szettként emlegették.
Nem vagyok nagy Rugóvadász, de tegnap a délelőtt felrakott szettben fél órán belül 4 et sikerült, miközben az egyik gyúnyolódott rajtam, hogy Banshee ban vagyok.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Sztem ez inkább bug volt ami bennmaradt
, XDarnikusz : rajta vagyok még 20 perc és lejön aztán ha van 19:00-től PTS huzom fel az arcom :] . Banshee-re milyen változást akarnak ? Vgy miért ment a sírás ?
Legendary mission-re én is , van tank karim XD szóval mehetünk XD ha van valakinek kedve csatlakozni majd :]. -
DokiBaxxi
őstag
Biztos én vagyok fura, hogy nem várok el plusz büntetést ha lelőnek 4v1-ben a DZ-ben miközben én nem akartam PVP-zni

Volt egy poszt redditen is még régebben, mikor kijött a Survival, hogy a játék gyakorlatilag folyamatosan csak büntet, ha fair játékos vagy és jutalmazza azokat akik trollkodnak, elrontják a másik élményét, szemetek, stb.A Survival-ös dolgot meg elég sokan kérték és tényleg idiótaság volt, hogy PvE-ben (!!) meg tudtál ölni valakit. Engem egyszer pl. úgy öltek meg, hogy lent voltam, csapattárs élesztett és miközben élesztett, másik csávó megölt. Kicsit se voltam ideges

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Akinek a nevében twitch vagy youtube van az majdnem mind csaló.
-
pzstm
titán
New Incursion – Lost Signal
Lost Signal takes place in a civilian TV Broadcast center taken over by the infamous Rikers gang.
Players will venture into three different wings and face unique combat scenarios. Each encounter is meant to push players to play tactically and make the best use of their builds.
All wings bring their own challenges and rewards; completing all of them will unlock the final boss fight and the strongest opposition yet.Ez nagyon érdekesen hangzik...merre lesz?

-
Madoc
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Itt is ismerünk olyat aki csalt, be is vallotta, reportolták is mégis itt van a mai napig.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
PTS-n hogy kezdek ?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem tudom régen milyen volt a helyzet, én 1.5 patchen kb 100 órát voltam DZ-ben, ebből 1 emberrel találkoztam, aki biztosan csalt.
Nyilván ha a pálya másik végéből 16 épületen keresztül RPM hackelt kispisztollyal lelőnek akkor elég nyilvánvaló az eset, de az emberek hajlamosak azt mondani hogy csal valaki ha csak nehéz lelőni vagy jó a sebzése, vagy ha gyorsan lelőtte valaki az biztos csalt. Gondolom már téged sem egyszer hivtak csalónak.

Vannak továbbra is csalók de azért eléggé ritka szvsz. Vagy csak baromi nagy mázlim van.. Illetve azt ne felejtsük el hogy ugye könnyü azt mondani hogy egy csalót sem bannolnak, de nem látunk azért bele a dologba, mert ezt csak olyan ember tudja biztosan mondani, aki aktivan folyamatosan csal, akkor ugye elmondhatná hogy hát napi 5 órát csal a leg szembeötlőbb módokon, minden nap 10x reportolja magát mégse bannolják ki, de ilyen játékos nem hiszem hogy van itt a fórumon.
Az is igaz persze hogy sok játékos van akikről youtube videó készült hogy csalnak és továbbra is játszanak.
(#32187) Snip3r_HUN: nem sok vizet zavar szerintem, igyis-ugyis gyülik a kredit és az xp (aki még nincs 99)
-
DokiBaxxi
őstag
Players will no longer loose Dark Zone experience and funds when killed in the Dark Zone if they are not Rogue.

(#32187) Snip3r_HUN
Maga az elv mögötte. Kiteszed a lelked, hogy túléld a DZ-t, majd miközben harcolsz a mobok ellen hátba lőnek 4v1-ben korunk hősei és még téged büntet a játék. Flawless logic

-
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Persze, nem is azt állítom, hogy nincsenek csalók. Ezek az egyértelmű esetek, amiket én is írtam.
De ettől függetlenül sok olyan játékos is van, akit nem tudnak lelőni, mert jobb náluk, ezért rámondják, hogy csal, pl. DZP.1.0-1.3-ig emlékszem, hogy több volt a csaló, azóta biztos sokan megunták.
TTL.Houdini is csalt március óta, de valamiért már nem. Vagy most éppen nem.Mindegy, nálunk amíg nem lesz más megoldás, marad a szerver váltás, amíg nem tesz máshova. Én emiatt nem hagyom abba a játékot, mert nem lehetetlenítik el a csalók, csak előfordul, hogy felbukkannak.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Rosszul látjátok, nincsenek itt csalók
, ő nekik már fennvan a zombie patch 
- Miért nem tudjéátok lelőni őket ?
- Zombik jobban bírják a golyót és a fejlövés a való életben 1 is elég lenne az embernek a divisionbe több kell és a zombinak még több 
- Miért vannak ott mindenhol ? Mert a holtak hajnalába is gyorsak voltak
- Miért vannak a ház tetején
? Mert tudnak falat mászni
.A többire nem tudom a választ biztos valami zombietech

-
Snip3r_HUN
addikt
Tavaly ~április-májusi kép,és azóta is jelen van a játékban... ililililili a sportbolt tetején a tőle megszokott rpm/teleporttal. Lehet hogy 300 óra alatt nem botlottál bele annyi csalóba mint mi,~1.0-1.3-ig nem volt olyan nap vagy szerver ahol ne lett volna legalább egy ilyen b#zi cheater. Most is vannak max okosabbam használják...
-
xyvalaki
aktív tag
A tetőre csak két szomszédos oldalról lehet felmenni. De azért a harmadikon jelent meg. A másikkal meg kergetőztünk egy kocsi mögött, egyszer csak eltűnt. Olyan is volt aki a nevesített mobot kb 0.2 mp alatt némán lefektette. Kérdeztem hogy ez milyen fegyver, de csak nevetett, nem mondta meg. Azért vannak érdekes dolgok.
-
VTom
veterán
válasz
TommyS_27
üzenetére
Azért van aki megtért, Houdinit pl. múlt héten töben is lelőttük

Tényleg, ha már itt tartunk, tegnap Paul Rhodes rouge ügynökként lelőtt valakit a szerverünkön
Úgy látszik ő is megbotlott, biztos nem bírja a feszültséget.Egyébként én aránylag régen találkoztam csalóval, sok olyan játékos is van, akire sokan rámondják, hgy csal, mert kb. lehetetlen számukra, hogy lelőjk, pedig csak jó a gearje, és ügyesen játszik. De gondolom ezt Neked nem kell bemutatni

Persze a speedhack, RPM hack, a teleport, meg a falon átlövés más tészta, az egyértelmű bizonyíték. Ilyennel a 300 órám alatt talán négyszer találkoztam.
-
ceripapa
aktív tag
Hogy érdemes a pts-t feltenni , anno olvastam vlaahol valami mappamásolást majd arra ráálítani a pts-t
, kisegítene valaki ? :] -
-=Jam=-
őstag
Lejött az update, de még nem lehet kapcsolódni, úgyhogy még nem mennek a szerverek.
-
-=Jam=-
őstag
Nekem 9.47GB-ot szed
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszönöm.
Ha lejön kérjük szíves tájékoztatásodat, az első benyomásodat. -
arnikusz
veterán
Bent van most valaki játékban?
PTS update-t írtak épp?
Köszönöm. -
VTom
veterán
válasz
Lifer092
üzenetére
ennek minden mondatával egyetértek.

Biztosan tenni fognak a csalók ellen, mert hosszabb távon terveznek a játékkal, ha SP2-t is terveznek kiadni.
Szerintem jönni fog az anti-cheat az 1.6-tal, vagy röviddel utána, csak nem verik nagy dobra. Ki tudja így is mennyi szivárgott már ki belőle a cheat gyártókhoz.
Jó lenne egy Battle-eye szerű megoldás ide is.
-
Lifer092
senior tag
A csalás ellen valóban lehetne mit tenni, elég nevetségesnek tartom hogy konkrétan semmi anti-cheat szolgáltatás, motor, szoftver (kinek mi tetszik) nincs a játékban...
Szombaton este már kb. harmadjára futottam bele egy csalóba (100 óra felett vagyok már). De eddig ez volt a legszánalmasabb. Speed-hack és rpm-hack kombóval. Valami lLizzardL vagy mi a bánat volt a nickje. (Vettem fel vidit róla, meg ment a report is, bár úgy is
) Láttam a drágát már messziről, aztán kb. 0.1 nanoszekundom alatt ott termett előttem és olyat belém lőtt hogy majdnem kiesett a karakter a monitorból. Utána még 2-3x direkt visszamentem és provokáltam hogy lelőjön, minél több bizonyíték legyen rá. Utána elég is volt a DZ-ből...lesz.rják Hihetetlen illúzió romboló, amikor bemész a DZ-be cuccokért, vagy mobokat ölni, netán PvP-re ha arra kerül a sor, és jön egy ilyen pacalfejű aztán a szét cheateli az agyát is és szétlő mindenkit. Én nagyon szeretném ha VÉGRE belekerülne már valami anti-cheat a Division-be, mert elég szánalom ez jelenleg, hogy ezeket BÜNTETLENÜL megteheti akárki... Akár én is most délután... Vagy bárki. A "váltsál szervert" megoldás meg némileg már elég röhejes szerintem, nem azért ülök le délután munka után kikapcsolódni hogy a "switch server" gombot nyomogassam félóránként, hátha nem lesz tele a DZ idiótákkal alapon...
-
törölt tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Challenge, nagyon valtozo, Lexit mar letoltam par szazszor, 6-8 perc alatt megvan, gear fuggo ki hogy halad vele, nalam olvadnak a mobok szerencsere. Orosz konzulatus is tobbek kozott ennek tudhato be hogy megy egyedul na meg ki kellett tapasztalni, de nem igazan eri meg mert hosszu es lassu Lexihez kepest, bar gyakorlassal biztos menne hamarabb is.
2 melleny esett eddig, nem dobalja tul gyakran. Showstoppert is csak 2-t dobott...
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
redditen is írták, hogy a játék fejlesztése során a suhogó adidas naci ruszki gengszterekből fejlődtek ki a riker's fegyencek.
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na igen, szomorkodom is, hogy nincs Central Park....

-
arnikusz
veterán
válasz
Dendytv
üzenetére
Fogsz velük találkozni, ha PC-n játszol, nyugodj meg.

Egyébként csatlakozva az előttem szólókhoz, lesz megint egy visszatérő hullám 1.6/Last Stand idején- ha van egy kis eszük még február hónapban behozzák-, de egyébként jönnek az új játékok pl. a Wildlands, akkor átmegy oda az ember.
Sokat már nem várok még a maradék téli hónapokat kijátszom, hogy meglegyen mind a 4 alt fullra minden területen és lehet továbblépni, ami jelentheti a Year 2-is akár.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7
üzenetére
reméljük year2-ben

PC-n sjanálatosna olvasom és néha látom youtube videókban a cheatet...szerencsére konzolon nincs ilyen
, cserébe PTS sincs 
-
vegitossj7
addikt
Loadoutok hol vannak, a bázisfoglalás, a keleti terület, a dz 10-11, stb-stb... Mert ugye anti-cheat hiánya és a fos netkód mellett a PvP-t kell erőltetni...
Belehazudnak az ember arcába, aztán meglepődnek miért lépnek le több százezren. Akkor csináltak valamit, mikor kellett is, de már elszaladt velük a ló.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7
üzenetére
hát ezt most mondta twitchen...
-
pzstm
titán
"bratva is the internal codename for Rikers" - Hamish on twitch
-
arnikusz
veterán
válasz
Edem05
üzenetére
Akkor fog dobni amikor már nem is számítasz rá.
Ahogy Játékostárs írja PVE terület, UG, Incursionok, ezekre használtam full arany szettben farmolásra.Vakuum, ha megközelítesz egy aktív kimentést, mindig beadja az adott kimentési területeden a te vadászodat.
Ezek lehettek korábbi játékosokat legyilkoló vadászok akik ott dekkoltak, találkoztam már ilyen 4-5 fős Hunter teammel, egyedül nem de ketten leszedhetőek.
Pulse-ot mindig használok a terület felderítésére.Lehetett olyan is, hogy elhúzták a csíkot és csendeben várták, hogy leszedd őket.
Szett, ha van full arany szettem ami ad 80 ezer dps-t, és 120 ezer keménységet nem foglakozok, hogy elektronikás, a pulse/heal ládá kombóhoz jó is.
Kedden este mindig csinálok egy Survivalt, ha meglátsz szólj ha kell segítség.
-
HKorn
veterán
PvE-re mennyire jó az alábbi set?:
Firearms 5060 DPS 300K
Stamina ~6500 Toughness: 400K
Elektronika 2900 Skill: 90K4 predator, 2 nomad
primary AR: G36C predatory, prepared és nem tudom a nevét de +10% sebzés ha épp nincs skill cooldown talentekkelMin lenne ajánlott módosítani?
-
Gtaati
őstag
-
Edem05
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Jól van valahogy így gondoltam én is. Akkor hagyom is nem görcsölök a megszerzésével.

-
micafighter
nagyúr
válasz
Edem05
üzenetére
PvE-re jó Cleaner-es küldetésekhez, PvP-ben legalább a tüzes turret nem fog szivatni de a sokkoló ugyanugy, ugyhogy PvP-re annyira nem jó szerintem.
Ha nincs még én annyira nem görcsölnék rá

Maszknál vannak jó talentek igy egy full arany buildhez se biztos hogy ferro maszkot raknék PvPre.
-
Edem05
őstag
Srácok van akinek már dobott Ferro maszkot? Érdemes ezt egyáltalán kifarmolni / használni? Barrett mellényem már van.
(szerencsés voltam vele, mert ammo és armor is van rajta) -
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Survivor kérdés:
Mi az a táv, aminél ha az ember egy kimentés közelébe megy, ráküldi a gép a huntert? És ha ilyen esetben az ember átlohol egy másik kimentésre, és ott hív, akkor már nem megy rá a huntere., ami esetleg elkezdett harcolni a korábbi helyen kimentést hívókkal???Csak mert tegnap ketten hívtunk kimentést üres területen, ott ácsorogtunk előtte,volt pulse is hívás előtt, és tök üres volt a terület. Majd a heli hívása után 5 db huntert lőtünk le, mire végre leszállt a szitakötő. Playereket nem láttunk sehol, pedig agyaltunk is, hogy akkor valaki nem fog beférni agépbe. Lehet hogy valakik a másik szélen elkocogtak, a huntereik meg ránk jöttek?

Más: dz-ben arany-ruha gyártásnál másnak is mindig (!!!!) elektronikásat csinál elsőre mindenből (kivétel fegyótok, ugyebár)?
-
törölt tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Szoloban is 6-8 perc Lexington, raadasul ugy tudod hogy le fog menni ugy ahogy Te szeretned
Orosz Konzulatus szolo mar lassabb, bar az csapatban sem nagyon gyors, 15-20p alatt van meg.Alpha-k nem lesznek sokkal rosszabbak, az a 15% DPS ami kiesik ki lehet potolni mas talentekkel, max nem viszel "exotic" fegyvereket, ha kijon a egleges patch akkor majd erdemes lesz foglalkozni vele, miota van Alpha set azota azzal jatszom, szerintem ez marad nekem majd 1.6 utan is...
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Én az elmult héten úgy vettem észre, hogy egész jó loot-ot dob a z Intel farmolás ...
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz
üzenetére
Plusz ha van xp a térdvédön maszkon meg a mellényen akkor egy lexi kör után kapsz egy xp ládát is, ami plusz 20-30 PxC, így körönként 100-110 PxC lesz a bevétel. De csak PxCre jobb szerintem a Tier 5 clear sky csak ahhoz jó csapat kell, 1 rossz random is el tudja rontani.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092
üzenetére
Kb. 100. Lexingtonon kaptam az első Barrett mellényt, jó kis móka lesz, de legalább 80 PxC-t ad.
Ha Barrett-ből 4 item esik ki az lehet Megállító is és Barrett mellény is.
Randomokkal 8 perc egy kör, volt 6 perc is.
De délelőtt lehet hamar kapsz egyet.
Az elmúlt héten csak elektronikás cuccot dobált, de a Csapattársaknál is.
Érdemes a jó cuccokat elrakni. Az Alpha-t már nem, de mindenből a nagyon jót berakom a stashba, + a nevesített fegyvereket.
-
Lifer092
senior tag
A Barret-ről jut eszembe... Mennyi az esély hogy Lexington küldin kapok egy ilyen mellényt? Idáig 4-5x mentem végig rajta de általában csak szemétre való cuccokat kapok. Mert ma pl. akkor nekifutnék párszor még.

A másik kérdésem... Már lassan egy hete van az hogy bármit találok (DZ-ben is), vagy kapok küldikből stb. mind elektronikára ad 95%-ban. A firearms-t és a staminát meg nagyon lehúzza. Ezt befolyásolja valami a gearen hogy csak ilyeneket kapok vagy ez totál véletlen és ilyen balszerencsém van már lassan 1 hete?
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Barrett mama azért néha vicces kedvében van a Lexingtonon ez csak egy bug, utána visszaáll.
4Banshee, Barrett, Savage- ajánlott DZ-be, ha nem szeretnél XP-t vesztve elérni a 99-szintet, a többi úgyis eladnivaló dolog, tegnap a 2 óra alatt kimentett cuccok 100%-a eladásra ment és nem ad se Hungry Hogot sem Tommy Gunt, ezeket érdemes beszerezni, akinek pedig már megvan bölcs Agent, ha megtartja. Banshee jól muzsikál és még Rugót is leszed.
-
ceripapa
aktív tag
Nem tudja valaki h mennyi seeker pvp módosítja ?
-
BullKoxa
őstag
Köszi szépen mindenkinek !! Sok mindent nem tudok még a játékban, De nagyon bejön a feelingje. Szerintem rendesen el van találva a játék, néha van benne bug,de az újraindítást kibírom.
Van egy pár küldetés amit vagy 5 óra alatt tudok megcsinálni ,mert mindig kilőnek. De ilyen a játék. Majd vissza térek ha még erősebb leszek.
-
DokiBaxxi
őstag
Egy képpel szerintem könnyebben megtalálja:

-
törölt tag
Dz az elmúlt 1,5 órában katasztrófa volt. 3 szero 3 különböző csaló brigád. Felvettem mind majd felrakom ide is.
-
HKorn
veterán
Predatory talent ajánlott? Azt használom jelenleg de követelmény a 2874-es elektronika, ez miatt nem tudom a staminámat feljebb vinni 6500-nál.
-
törölt tag
erdekes erveles egy topikgazda reszerol... csak, hogy tisztazzuk nekem aztan nem faj, van ott a delikvens neve mellett egy "rejt" opcio, majd akkor hasznalom azt.
egyebkent elmenybeszamolok kozott is van kulonbseg, nem tettem volna szova, ha ertelmes dolgot olvasok es nem ilyen "ikszde kek lel nevettem" szintu szarokat latnekrendszere"nagyritkan".(#32112) Pyroo89: szokott lenni, nem bug.
-
Pyroo89
tag
Üdv!
Ti is találkozatot DZ-n kívűli Superdrop ládákkal? Ez most bug , vagy direkt rakják oda?

-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Amikor ezt a topikot olvasom mindíg kérek tőle egy nyugtatót.

-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Neked gyorshívón van?

(#32106) vegitossj7
Dehogynem olvastuk, és elemeztük is, amennyire tőlünk telik, na nem itt, hanem TS-en.
Nagyon jó infók, kellenek is, mert nem mindenki ássa bele magát ennyire, hogy mindenfelé elolvassa a dolgokat, jó ha van aki zanzásítva megosztja... -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Te aljas na várjál csak!

vegitossj7! Megadjam a Zacher számát?
Neki nyugodtan hisztizhetsz 0-24 
Majd felír rá valami bogyót. -
vegitossj7
addikt
Pont az, hogy nem lehetetlen, mert ki kell bogarászni az infókat, ahelyett hogy azokat beszélnék ki az emberek, nem azt mit evett Bud Spencer egy Star wars filmben vagy ilyesmi.
Persze az nem számít, hogy ezeknek az embereknek semmi érdekük kapcsolódni a témá(k)hoz, mert ugyanezek az emberek utáltatták ki még nyáron a kollégákat "ne sírjá má a játék miatt, sosem lesz szakmai topic a szakmai topic ikszdé".
Cain kolléga is megosztott egy exotic weapon listát talentekkel, senki le se fosta, pedig óriási infoleak volt.
De a 2 millió toughness WT, mobile cover bugos broken, 9 talentes AB kalandokból sosem elég.
Aminek tényleg facebook szaga van és csak 2 ember érti, és azt tárgyalják több hsz-be, azt illene törölni.
Persze az se lett törölve, hogy személyeskedtek, nyilvánosan kikeltek ellenem, csak mert betartom a topic szabályzatot. Ahogy április óta hajtogatom, lehetne változás a topic felfogásában.
-
myckey
veterán
Üdv urak!
Valaki találkozott már olyan "problémával", hogy a játékban nem lehet a fényerőt szabályozni.
Ugye van a beállításokban a csúszka, de az nekem olyan fix 50%-on áll, hogy csuda.
Azt írja alatta a kis szöveg tégla, hogy csak fullscreen mod-ban lehet változtatni.Na de kérem, há nekem aztán teljes képernyőn van , akkor hol a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Motoros topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hobby rádiós topik
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, XD

Ezt nem is gond volt inkább “ficsőr”.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://cdn.meme.am/cache/instances/folder324/44994324.jpg)