Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #31198 üzenetére
A 34-esek és 35-ösök között nem volt nagy különbség ugyan úgy 1 max 2 lövésből leszedett a shotis ha nem figyeltél és látványosan több golyó sem kellett beléjük (ezért volt szinte mindegy, hogy CM-ot vagy Heroicot mentél UG-ban)
Azért UG-ban nagyon éles volt a váltás Hard mode és Challenge mód között mivel ugye hozzászoktál, hogy CM küldetésben 32-es elitek vannak itt meg 34-es volt mind és szinte csak LMB volt amik 2x olyan kemények voltak mint bármely másik frakció.
-
Anonymus23
veterán
Már megbocsáss, de nem a lvl34-esek voltak az igazán ütősek, hanem a lvl35-ösök
Nem piskóta volt az biztos. De volt Normal/Hard/Challenge/Heroic plusz a Ilililililllill a DZ-ben.Kétségtelen a kivitelezésben vannak hibák, de maga a játékélmény és a feeling az nagyon jó, nem véletlenül játszott nagyon sok mindenki több száz, vagy ezer és feletti órát.
Erről a videóról az a hülyegyerek magyar jútuber jutott eszembe, aki közvetített és lvl 20-asként vagy mi, becsatlakozott 30-as szintűekhez, és ugyebár egyhitelték. És arcokat vágott meg fosta ott a szót, hogy mi ez már, arra nem jött rá, hogy nem véletlenül van halálfej a mobok feje felettDe hát Ő jútuber, Ő profi
Egy biztos, hogy szórakozásban nálam már régen visszahozta az árát... Ja hogy nem lesz benne még 5 évig tartalom? Hát evvan
-
válasz
micafighter #31194 üzenetére
Igazából baromira nem mindegy. A kettőt együtt kell nézni és nem úgy, hát igen sz*r volt régen de most már minden f*sza, pacsit nekik. Az 1.4/1.5-től függetlenül a Division megérdemelten került fel a legrosszabb játékok 2016-os listájára. Ha 3-4 hónappal korábban orvosolják a problémákat akkor egyetértenék abban, hogy nem kellett volna talán a 10 legrosszabb közé kerülnie, de nem ez a helyzet (és akár e mellé veheted azt is ami a trailerekben volt és mi valósult meg, tipikus Ubisoft cím lett ez is).
Félreértés ne essék, tetszik az új irány de még mindig hosszú áll előttük a megváltásig.@vegitossj7: Hát a NMS nálam simán #1 lett volna a listán, főleg azután, hogy mennyi ideig kussolt a fejlesztő csapat (Sean Murray fejére meg simán vérdíjat tűztem volna ki, bár a Sony helyében seppukura köteleztem volna)
-
micafighter
nagyúr
Igen a cheaterekkel tényleg gond van, de nem erről szól a videó, hanem olyan dologról ami már hónapok óta megoldott
mindegy hogy 10 hónapból 7ig szívás volt, ha már javítva lett akkor javítva lett. Szerintem csak nem vette a fáradtságot hogy ránézzen a jelenlegi állapotára a játéknak, ennyi.
-
válasz
TheProb #31161 üzenetére
Az a gond, hogy te nem játszottál az 1.4 előtti időkben így ezért hiszed azt, hogy felnagyítja a problémát. Több mint 7 hónapig tartott a fejlesztőknek (a játék március elején jelent meg és a messiásként várt 1.4 meg október vége felé) mire az általad felnagyítottnak vélt problémát megoldották... Próbáltál volna meg 1.4 előtt Challenge modeban UG-ot menni ahol az esetek 99,99%-ában 34-es LMB-sek vártak akiktől elég volt 1 shotis, hogy 4-5 lövésből lemészárolja a csapatot, vagy próbáltál volna meg challenge mód incurisiont menni ami premade csapat nélkül egyenlő volt az öngyilkossággal, most meg randomokkal simán lenyomod. A PVP-t már meg se említem ahol vagy mentél az aktuális "metával" vagy halott voltál most meg a PVE-re hangszerelt D3-FNC-mel simán megállom a helyem. Ezt még külön súlyosbította, hogy eszméletlen mennyiségű csalóval volt tele a DZ ahova kénytelen voltál bemenni ha normális cuccokat akartál mert az incursionök rohadt nehezek voltak és max a küldetéseknél a bossok dobhattak valamit. Ezt külön tetézte, hogy nem voltak world tierek, nem volt fix gear score-ú a loot (DZ-ben a baracket és a zóna határozta meg a tól-ig-ot) és bármelyik incursion dobhatott bármit ami nehezítette a farmolást. Nem kaptál minden 400k xp után ládát amiben fix gear scor-al rendelkező cucc volt és venni se vehettél, minden DZ sealed cache óriási lutri volt (nem csak azért, hogy a megfelelő cuccot kapd hanem, hogy a GS is stimmeljen rajta).
Javaslom, hogy vess erre egy pillantást és elmélkedj rajta, hogy vajon mi történhetett: http://steamcharts.com/app/365590 (különösen ajánlom az április-szeptember időszakot).
Angry Joe már csak ilyen, ez a trademarkja és ritkán pedig pont beletrafál abba ahogyan a játékosok legtöbbje érez.
@micafighter: A játék 10 hónapja jelent meg, ebből az első 7-ben katasztrofális volt az állapota, szóval az értékelés nem alaptalan. Egy rendes anti-cheat a mai napig hiányzik pedig az már az open beta óta hiányzik azaz lassan 1 éve, a ban wave-ek nem oldják meg a problémát azok csak tüneti kezelés.
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #31179 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
Ez rendben van, de azóta kijött két patch addig az időpontig amikor a videót készítette a listárol. Most a patcheket nem veszi figyelembe, vagy csak a játékot nem vette elő hogy akkor jelenleg hogy néz ki? Ha nem veszi figyelembe a patcheket, akkor mindent day1 állapotban tesztel és az alapján csinál ilyen listát? Mert ugy elég sok szemét játékot adnak ki manapság sajnos, a preorderelők a fizetős bétatesztelők, de ez már egy másik téma amit az eredeti játékok off topikban csontig rágtunk.
-
-
Saka1989
csendes újonc
válasz
micafighter #31184 üzenetére
Köszönöm szépen
-
TTomax
félisten
válasz
Meg unergrundban is esik mindenféle...
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #31184 üzenetére
Vagy ha nem alpha bridge-ben vagy, akkor másodlagos fegyo 3.helyén is jó lehet a predatory. Mobokat azzal szeded meg ha pvp van azzal last hitelsz, és megy fel az élet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Saka1989 #31182 üzenetére
Önnfentartó PVPben semmit nem ér, PVE-ben pedig nem sokat. Egyértelmüen halálos
Nekem van külön PvE gearem, az életet ugy oldottam meg hogy van benne egy 2es nomad szett, ez 15% health on kill. DZ-be is ezzel megyek ha mobokat akarok szedni, mellette 4 alpha, gyengébb PvP-ben mint a savage + reckless de megállja a helyét, tegnap előtt 4en lefeküdtek egymás ütán a set tiszteletére
Gyógyulós fegyver talentből a legjobb szerintem a Predatory mind PvP mind PvE, és a legjobb helye szerintem az oldalfegyver. Last hitnél átváltasz oldalfegyverre és folyamatosan töltödni fog az életed.
Csak predatoryhoz kell elektronika, ugyhogy kisebb Gear Score-u oldalfegyvert érdemes hozzá keriteni. Tökéletes volt erre a mult héten kapható tervrajz a 182es Gear Score-u lefürészelt shoti oldalfegyverhez, amin ráadásul 3 talent vanNálam a dream talent a shotira ugy nézne ki, hogy Adept - Predatory - Competent. Skillek használatakor átváltasz oldalfegyverre és beadja az Adept és Competent bónuszt, visszaváltasz fő fegyverre és az is megkapja a bonuszokat amig le nem járnak. Csak bugosak a talentek és nem minden képességre aktiválódnak, de pulse-ra igen, azt meg pl DZ-ben amugy is szinte folyton nyomod
-
myckey
veterán
válasz
Azt hiszem, hogy kezdem kaparni a játék felületét, aztán rájövök, hogy van még bőven mit tanulni.
Tetszik nagyon ez a komplexitás.
-
Saka1989
csendes újonc
Sziasztok! Vacilálok két talent között.Az egyik az önfenntartó a másik a halálos.Az önfenntartónál bukom a 15% crit sebzést,viszont szépen fog töltődni az életem harc közben.Halálosnál pedig jobban fogok darálni,illetve kapok egy új talentet a Brutális személyében...Mit választanátok ?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Én még csak rank 23 vagyok, de tegnap az egyik vault-ban láttam 256-os feliratot 3 fickó feje felett...az micsoda?
Sorry, ha n00b a kérdés.... -
micafighter
nagyúr
válasz
Dendytv #31175 üzenetére
Sok féle láda van.
- Tudsz venni sima pénzért 400ezerért bármelyik "sima pénzes" eladónál, ez a láda ad főnix kreditet, és minimum egy sárga vagy türkiz set cuccot. Ez a láda azt hiszem csak az után jelenik meg az eladóknál hogy elérted a lvl 30-at, de előtte ugyse nagyon lenne rá pénzed.
- Terminalban és underground tudsz venni ládát főnix kreditért, ott konkrét láda tipust tudsz venni, pl tudsz venni olyan sárga ládát ami fixen fegyvert ad, vagy tudsz venni olyat, ami fixen türkiz set cuccot ad. Ezek a ládák nem adnak fönix kreditet.
- Tudsz venni DZ-s boltosoknál arany ládát, ez 100ezer DZ kredit, amit annyira nem éri meg venni, mert DZ kredit jóval lassabban gyülik mint a sima pénz, és egy jobb fegyver DZ-s eladónál 400ezer DZ kredit, illetve van egy árus DZ-ben aki fixen set cuccokat árul, ugyhogy DZ kreditből inkább cuccokat érdemes venni szerintem.
- ha elérted a 30as szintet nem lépsz több szintet, de az XP gyülik tovább, és azt hiszem 400ezer XP-ért kapsz egy "XP-s" ládát, ez adhat ritka nevesitett cuccokat is, és fixen ad főnix kreditet is.
- jár láda a napi/heti küldetésekért is.
- Survivalban is szedhető láda
- Plusz ott vannak a dark zone-ból kimenthető ládák amiket nemrég részleteztem.
-
volt még ilyen benne a játék nagyon korai (bőven kiadás előtti) szakaszában. egyszer beszéltek róla. állítólag azon bukott meg a gondolat, hogy szinte csak az volt a pvpben, hogy közelrusholtak, és lemeleezték az ellenséget. ez meg elvileg egy puskás-pisztolyos-gépkarabélyos lövöldözős játék akar lenni.
-
myckey
veterán
válasz
SkyS1gn #31174 üzenetére
Persze hogy van.
Ahogy Razor is írta, nagyon jól lehet vele keresni.
Meg ugye arany cuccokat, egy nem maxos játékos, nem talál minden bokorban.
Épp ez a jó az egészben, hogy nem a jelenlegi szintedről szól, mindenki ugyan olyan feltételek mellett küzd, a kapott értékeket pedig a legkisebb től a legnagyobb szintig másképp tudja hasznosítani a játékos.
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #31145 üzenetére
Ládákat meg a kereskedőtől lehet venni az alap felszerelés láda ? Vagy erre is van valami másik mód ?
-
myckey
veterán
válasz
SkyS1gn #31171 üzenetére
Maximum szinten van mindenki.
Lvl 30.Ennek megfelelő szintű tárgyak esnek.
Valamint az ellenfelek is erre vannak egyensúlyozva.De jobb kerülni a konfliktust, pláne ha lila meg sárga csapatok kerülnek eléd.
Az egész játékmód lényege, hogy eljuss DZ be, majd onnan kijuss.
Na de az odáig vezető út, finoman szólva rögös, nagyon.
A játék értékeli a teljesítményedet, tehát kezdő játékosok pl. a begyűjtött lootokat, teljesítmény utáni ajándékokat be tudják forgatni kreditbe, vagy későbbre is el lehet rakni, ha eléred a 30-as szintet. ( ha valami nagyon durva loot potyog ) de akár alkotóira is bonthatod.
(#31170) HKorn
Na én ilyenkor szoktam fegyver tussal tarkón bacarintani őkelmét.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #31168 üzenetére
Igen ezt vágom, de ugye ha ellen mögé kerülsz, akkor se tudsz vele mit csinálni csak belelőni, jó lenne ha le lehetne szúrni, vagy hasonló egy gombos kill.
Elég furán néz ki amikor mögüle elkezdesz egy egész tárat beleereszteni -
myckey
veterán
Tab gombbal le lehet ütni, én ki szoktam "csapkodni" az NPC ket.
A túlélő az elég nagy feeling.
Nagyon hangulatos.
Kezdesz a térkép széléről, el kell jutni a DZ be, ott pedig kimenekíteni a vírusnak az ellenszerét, ha jól emlékszem.
De mindezt úgy, hogy megsérültél, a vírus terjed a szervezetedben, ezért fogy az idő, erre kellenek ellenszerek.
Éhezel,szomjazol.
Kinn brutális időjárás van, a tested kihűl, ruházni kell magad, melegedni stb....
Közben jönnek rád a tápos npc-k, vagy ha PVP ben indítod, még a real ellnfelek is, akár.Mindent magadnak kell gyűjteni, nulláról indulsz, egy ellenszerrel , egy maroklőfegyverrel és egy sapkával amit craftolni lehet.
Ezek után kell craftolni maskot, jelző rakétát , ami ahhoz kell hogy túléld a DZ-t és ki is juss onnan.
Közben pedig mindent össze kell szedni, meg kell alkotni stb....menedékhelyről menedékhelyre haladni stb...
-
Anonymus23
veterán
Van benne lopakodás is, igaz kezdetlegesen. Amikor fedezékben vagy, akkor körbenézel, és ahol jelzi, hogy másik fedezék van, akkor nálunk Space nyomva tartva odafut a másik fedezékbe, és ha nem nyilvánvalóan előtte csinálod, akkor nem vesz észre, és akár meg is lehet kerülni, hogy nem vesz észre.
Kontrollelen nem tudom melyik gomb az. -
HKorn
veterán
válasz
myckey #31165 üzenetére
Odáig még nem jutotta mel, de kiváncsian várom
mondjuk ha időre kell csinálni dolgokat, azt annyira nem csipázom..
Amúgy amit legjobban hiányolok belőle, az a lopakodás lehetősége, annyiszor volt olyan eset, hogy fedezék mögött bújkálva simán ellenfél mögé kerültem (nem DZ-ben), jó lett volna leütni, de bele kellett lőnöm.
-
Anonymus23
veterán
Néhány 2016-os Ubi pénzügyi adat:
Forrás1,8 Mrd USD bevétel, 147 Millió USD profit, amit elsősorban a Divisionnak és a FC Primal várakozást felülmúló értékesítésének köszönhetnek. 9,5 M játékos...
Ha azt vesszük, hogy 2016.03.12-re már ~330 M USD volt az árbevétele az Ubinak a Divisionból, és akkor beszéltek valami 5 millió játékosról, akkor ez a játék simán hozott nekik 500-600 M USD-t árbevételben (sokan nem vették meg előre az SP-t).Na ebből már lehetne rollolni
Nem tudom mennyi a normál kredit és az USD váltószáma
-
HKorn
veterán
Ezt a Division-t el tudnám képzelni egy lassabb, túlélősebb verzióban, ugyanezzel a környezettel, max 1-2 zombival megspékelve, amolyan Last of Us-os mintára.
-
TheProb
veterán
Lejáratni? Had alkossunk már véleményt szabadon. Ha szerintünk egy hülye ripacs, akkor szerintünk egy hülye ripacs. Mi se papoltunk neked, hogy neked mi a véleményed róla, a jelek szerint szimpatizáns vagy.
Abban meg milyen érdemi vitatást akarsz, hogy olyan hülyeségeket ecsetel perceken keresztül aminek
a, semmi értelme
b, sokszorosára felnagyítja a problémát és szintén percekig vernyákol róla
c, a véleményét brazil szappanoperákat alulmúló túljátszással, szerinte marha viccesen (mások szerint ingerküszöböt kiakasztó ripacssággal) próbálja előadni?De erről már annyiszor szó volt. Ez inkább hasonlít egy diablora, mintsem egy fps/tps-re, ezt jó lenne ha végre az ilyen unintelligens majmok is megértenék (nem rád gondolok természetesen).
/ remélem kapom megint a warn-t, mert hogy PH szerint lehet ez is személyeskedés lesz, szegény YT-ert se lehet véleményezni... /De hagyjuk a témát tényleg, mint ahogy az egyik kolléga már mondta is. Ne egy idióta YT "videós" miatt perlekedjünk már...
Hogy legyen ON is:
éjszaka sikerült összelegózni végre a 4es bónuszt AB-ra. Sajnos pont a chest-et és a kesztyűt kellett feláldoznom. Ahogy néztem a lőtéren, kb 5-6ezerrel lövök többet, mint AB 2es bónusszal + reckless és savage HE-vel. Ami érdekes, sniperrel 10k-val csökkent a dmg-em, fura. -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #31158 üzenetére
Mondjuk a játék is szólhatna, hogy hé ember, kint a világ összedőlt, a társadalom romokban, áruló ügynökök uralják a bandákkal együtt az utcákat, a törvényes rend már régen a múlté, és biztos hogy 100 M creditet akarsz pörgetni, hogy 1%-al nagyobb legyen a CHC?
Mondjuk hagyján, mert közben azért Tai Chi foglalkozás megy a Boo-n, amire mindenkit szeretettel várnak, hogy meg tudd védeni magadat, persze megint úgy járunk, mint az egyszeri cigány, aki késsel ment a lövöldözős buliba
Vagy stílusosan a baseball ütősök az M4 ellen
Számomra mondjuk a legidegesítőbb dolog a játékban az a csávó, aki a The Ward SH-ban nyavalyog állandóan. Azt már legszívesebben kinyírtam volna
-
arnikusz
veterán
Nem semmi
, én már 13 milkát sem áldozok a Barret következő pörgetésére, majd esik jobb.
Viszont beköszöntött újra a Magányos Csillag kora tegnap a 20 Lexingtonon mindig volt egy belőlük, már csak össze kéne rakni egyet, hátha az lesz az 1.6 király szettje.
A Survivallal is mókolhattak valamit, mert full arany cucc M60 teljes felszerelve ( előtte 3 boss fektetve) a Hunter meg heal ládából leszedett és mielőtt sikerült volna összekaparni magam meg is skalpolt van ez így. Feladtam a fedezék harcot és ez lett a vége.
A tegnap linkelt DZ Divteches helyeket amiket még nem ismertem végigjártam és használhatónak tekinthető.
Különösen fontos még továbbá a 2-es szintű szűrő ezek begyűjtéséhez.
-
Anonymus23
veterán
Az szép...
Mi is néztük már, hogy miért nem raktak be elválasztó közt, vagy pontokat a számok közé, de 150 milla???
Hogy jutottál el odáig, hogy már 150 millát tudtál pörgetni (mondjuk még akkor is ha összesen minden pörgetés volt ennyi összesen arra ar itemre)? én amin 4-5 milláig nem adja, az megy a levesbe, úgyis fog előbb utóbb esni olyan, ami jó lesz kevesebbért...Egyébként mi volt az amire ennyi ment el?
-
pzstm
titán
válasz
micafighter #31138 üzenetére
én is gyűjtök pénzt, bár a napokban sajnos buta voltam és nem vettem észre hogy 150 milláért pörgettem
de nem baj...igaz 210millám volt, de most újra van 80
256-os szint szerintem maradni fog most, nem lesznek magasabb értékek
-
plus44
veterán
Még szép, hogy visszamentem.
Direkt nem akartam lelőni, csak gondoltam, megkérdezem, ez miért kellett, de utána rájöttem, felesleges is lenne. Mire egy fél szót leírom, úgyis halott lennék, ő erre élvezett. Egyébként DZ1-ről beszélünk, felhúztam egy elesett kollégájukat, utána mondom menjünk együtt, csak könnyebb így, erre mégis lelőtt. Volt egy rossz érzésem, mert mindig a hátam mögé állt. Kijöttem safe zone-ba, kis idő után visszamentem, de összetalálkoztunk megint egy kicsivel bentebb és akkor már nem szívbajoskodott. Ez van.
-
VTom
veterán
válasz
Gtaati #31153 üzenetére
Az jó, ezeket is le lehet lőni, csak nehezen. Egyszer én is lelőttem egy speed hackert, mert - szerintem véletlenül - visszajött mellém miután "elszaladt", és pont belefutott a tüzes turretbe, én meg lelőttem. De azóta nem sikerült iylen bravúr, szeritnem valamit benézet akkor.
Nekünk szombaton a szombat esti DZ partiba sikerült belefutnunk, a könyvtárnál volt kb. 15 játékos, mindenki egymást lőtte vagy fél órán keresztül
-
VTom
veterán
válasz
Gtaati #31150 üzenetére
Ha van csapat akkor természetesen ez a recept, de ő szólóan tolta. Szólóban mindenkit lelőnek 4v1-ben. Onnantól vérmérséklet függő, hogy visszamegy-e az illető megint meghalni.
Én vissza szoktam
Csapatban jobb móka, múltkor a speed hackerekre is visszamentünk, többször le is lőttük valamelyiküket, de egyből fel is állt, akkor jöttünk rá, hogy nem csak speed hack-et használnak, és mentünk másik szerverre.
Remélem az 1.6-tal tényleg lesz ban hullám, és ezek eltűnnek.Azt is hozzá tenném, hogy az esetek nagy többségében nincs csaló a szerveren, de néha ki lehet fogni, ha az ember sokat DZ-zik.
-
arnikusz
veterán
válasz
Gtaati #31150 üzenetére
A hőskorszakban csináltam ilyet 1.2 -1.4 között, de már akkor is csapatban voltak és ha a cheatje olyan akkor felesleges.
Szórakozni lehet egy Banshee-ben amikor is az XP-t nem bukod, de minden más egyéb kulcsok és cuccok mennek, ilyenkor csak szerverváltás, de az sem mindig jó, mert sokszor visszarak oda. -
VTom
veterán
válasz
plus44 #31146 üzenetére
Azt örömmel hallom, hogy 3x is lelőttek, mert ezek szerint büszkeségből visszamentél még 2x
Nálunk lassan már bevett szokás lesz, hogy ha meglátjuk a bal alsó sarokban, hogy xxxx.RU killed akárki, akkor szervert váltunk.
Bár általában egyszer bepróbálkozunk náluk.
Lvl 14-esként egyébként inkább csapatban DZ-zz, vagy DZ1, DZ2-ben lehet inkább szólózni, ott könnyebbek a mobok, és kevesebben is vannak.
-
micafighter
nagyúr
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31144 üzenetére
Nincs
-
plus44
veterán
válasz
bozont #31140 üzenetére
Nem tudom, nekem pont ellentétes élményem volt. Segítettem, tippre pár orosz játékosnak, minden lootot elvittek és bár nekem semmim nem volt, kimenekítésnél 3x is lelőttek. Lvl 14es karakterről beszélünk. Tudom ez a játék egyfajta lényege, de kretének mindenhol vannak.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #31142 üzenetére
Ha már majdnem maxos a cuccod mint Snipernek akkor már nem éri meg ládákat venni, nagyon kevés az esélye hogy jobb cucc essen annál ami van mert ami van az annyira jó, és pl egy jobb fegyvertokkal +5-10 tüzfegyver pl nem sokat érne már pluszban.
Ugyhogy gondolom gyűjti a pénzt ahogy én is, azért hogy minél több ládát lehessen nyitni ha kijött az új patch. Az új patchel jöhetnek új cuccok, lehet emelkedik a gear score, és minél több ládát tudsz nyitni a patch megjelenésekor, annál hamarabb meglesznek az új cuccok.
Anonymus23: köszi
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #31141 üzenetére
Nincs átjárás PC és konzol között. Azt nem tudom, hogy a 2 fajta konzol között van-e.
(#31143) HKorn
A Dz az ilyen, egyedül kalandos, nem szabad komolyan venni a sok kis köcsögöt, akik 4v1-ben lelőnek és még arra sincs merszük, hogy rádpróbáljanak, és ha akarsz játszani, akkor lelőjenek, és ezzel rugóként próbáljanak túlélni.
Ami a lényeg, hogy rövid és hosszútávon is simán el lehet lenni DZ-ben "nyereségesen". Van sok köcsög, akik szívatják a másikat és erre élveznek (pl 4v1), de van sok normális játékos, akik csak PvP-zni akarnak, azokkal még játszani is lehet, még akkor is ha folyamatosan fekszel.
Tudod ez olyan, ha valakik sokáig rugók, akkor előbb-utóbb jönnek a vadászok, szarra gyűlik a legtöbb légy -
HKorn
veterán
válasz
bozont #31140 üzenetére
Rágyúrok a contaminated zónára majd én is.
Nekem elég sokszor van szerencsém rogue-kal összefutni, múltkor pl egy 4-es csapat provokált. Pisztollyal lövöldözgettek rám, darabig nem érdekelt, de aztán felk*rták az agyam és ráürítettem egy tárat az egyikre, persze, azonnal le is daráltak. Hülye gyökerek.
Mind1 most lvl 30-ig nem megyek vissza.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #31138 üzenetére
Pénzt gyűjteni új frissítésre?
Ez mit is takar?
-
bozont
veterán
válasz
micafighter #31135 üzenetére
Dz1-2 nem olyan vészes, még egyedül is ellehet lenni. Mikor megléptem a 30-at, kb 1 óra alatt szinte meglett a 163GS (igaz akkor összeálltam egy taggal odabent, úgy azért haladósabb volt). De lvl30 alatt is lehet jó cuccokat szerezni. Ha megvan a Dzlvl 15 akkor meg szerintem is a fertőzött területeket érdemes megcélozni, akkor már nyithatók a nagy ládák. Én a lila, kék cuccokat már össze sem szedem. Nem sok az a 9 férőhely, de a stash is megtelik 3 fullos kimentés után.
Eddig szerencsére egy rogue agent-tel sem találkoztam, de gondolom t5-ben már könnyen összelehet futni velük. -
HKorn
veterán
válasz
Köszi, így már érthetőbb a dolog, egyedül nehéz volt mindent kitapasztalgatni, nem is szívesen mentem eddig DZ-be.
Akkor asszem végignyomom a story-t lvl 30-ig, aztán majd újra benézek oda.
Az hogy én One-on tolom nem gond, gondolom te PC-s vagy?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #31128 üzenetére
Venni szoktad a ládákat, vagy ami az XP-ből jön?
-
VTom
veterán
válasz
"van még kulcsos láda, amihez a kulcsot a mobok dobják."
Sok játékos is fel szokta ajánlani...
-
micafighter
nagyúr
DZ lvl30 és 256 GearScore alatt elég nehéz, még egy gyenge 256os cuccal is izzasztó
Nem csak dzből lehet már jó cuccokat szerezni, ez régen igy volt, de már dz-n kivül is esnek ugyanolyan cuccok. DZ-ben a lila helyek "landmark"-kokon vannak nevesített bossok akikből potyoghat jó cucc, illetve vannak különböző méretü lezárt ládák piros "contaminated" (magyarul gondolom fertőzött) helyeken, a kis láda ad egy kék lezárt ládát, a közepes lila lezárt ládát, a nagy sárga lezárt ládát, van még kulcsos láda, amihez a kulcsot a mobok dobják. A kulcsos ládából általában két sárga cucc esik, de eshet egy türkiz láda is, ami eshet kis eséllyel nevesitett bossokból is.
A lezárt ládák adnak dark zone pénzt és division techet, a kék láda ez mellett ad kék cuccot, a lila láda lila cuccot, a sárga láda sárga cuccot, a türkiz láda pedig set cuccot ad. Ezeket ugy tudod kivinni ha kimented, a kimentési helyen hivsz helikoptert.
Van még a dark zone-ban supply drop amit bemond mindig a bemondó ha jön, azt mindig erős mobok védik, és az abból nyitott cuccokat nem kell kimenteni, és lehet benne ritka nevesitett cucc is
Amugy vegyél fel, irj rám és megyünk pár kört DZ-ben, megmutatom és elmagyarázom én mit hogy szoktam
-
HKorn
veterán
Én ezt a DZ-t nem értem. Elvileg arra szolgál, hogy jobb cuccokat tudj szerezni, de itt nincsenek küldik, akkor hogy, simán csak utcai mob-ok hentelésével?
Az meg kva nehéz, kb mindig nagy bandába futok bele és ha az elsőt még le is nyomom a második brigád tuti kicsinál, arról nem beszélve, hogy eddig sosem dobtak még hú de milyen cuccokat.
Annak se látom értelmét, hogy rogue-ba menjek, egyedül elég esélytelen.
Lvl 22 vagyok amúgy.
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #31129 üzenetére
Ez nem rosszul van fordítva? Nem minél messzebbről találsz, annál magasabb a védelem?
Egyébként nem tudom mennyire életképes, mert így leírva jól hangzik, de a játékban nem tudsz úgy PvP-zni, hogy egy sniper kempel valahol, és messziről fedezi a többieket. A PvP a való világban inkább olyan, mint ami szombat éjjel volt
PvE-re jó lehet, ha a négyes csapatban van esetleg egy ilyen tag.Macskanadrág meglett?
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #31129 üzenetére
Én még nem próbáltam.
Viszont ebből dobott már pár darab fullos szetitemet, el is van rakva, de nagyon nem próbáltam összerakni.
Nem nagyon egzakt a 4. tálent megfogalmazása, amit eddig olvastam hallottam róla, az nem feltétlenül kedvező, de nem mélyedtem bele a témába, így nem feltétlenül mérvadó a véleményem.Az ellenfél az ellenfél, mindenki aki téged lő
-
válasz
Anonymus23 #31123 üzenetére
Próbálta bárki a vadász hite 4-es szettet ?
Sniper-el Famas-al és 93R-el.Ha eltalálsz egy ellenfelet,időlegesen nő saját és csoportod védelme.Minél több lövésed talál,annál magasabb a védelem. Minden csoporttag védelem bónusza nullázódik,ha találat ér.
Vagy ez nem életképes ?
Az ellenfél az player vagy npc ?
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #31126 üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy komolyan irod vagy megsértődtél, részemről legit kérdés volt mert régebb óta játszol mint én, bár nem tudom mennyi időt tettél a játékba, nekem az elmult pár hét alatt sikerült 150+ órát amibe a rengeteg utána olvasás és YT videó ugye nincs benne, de tudom jól hogy sokan itt 1000 óra fölött vannak
-
törölt tag
válasz
micafighter #31124 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Nézd el nekem még új vagyok és nem igazán tudom mit hogyan kellene.
-
törölt tag
Ha valaki egy játékból kiragad valamit, ami egyébként a műfaj egyik jellegzetes tulajdonsága, majd ezt eladja negatívumként arra miért is nem lehet azt mondani, hogy hülyeséget beszél?
Az pedig, hogy neked ebből csak annyi jött le, hogy a személyét akarom lejáratni az nem az én bajom. -
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #31115 üzenetére
Amugy miért használsz tactical scanner-t? Látom hogy TommyS-nál Scrambler van, de szerintem inkább legyen 2 scrambler, legalábbis a scrambler kisebb CD-je, az hogy elrejt, meg az hogy semlegesiti az ellenséges pulse CHC és CHD-jét az többet ér szvsz, mint a pár %-al több CHD a tacticalon
-
Anonymus23
veterán
Tegnap Yozseeval kicsit próbálgattuk az elektronikás karaktereket, hogy hogyan muzsikálnak ha csak azzal megyünk, és érdekes dolgok voltak.
Én reclaimerrel mentem (260+455k/220k/285k) Ő meg FC-el, az értékeit nem tudom, nálam élesztős heal láda (12,3k/sec heal alap Barret mellénnyel+Specializált táskával + 4 reclaimer) + pulse, nála meg immunizer + Fireturret.
Kill után volt, hogy 320k volt a skillMeglepően jól fogytak a mobok, főleg miután be lettek rakva az elektronikás fegyverek (liberátor, sniper).
Gyakorlatilag alig volt több idő, mint amikor DPS karakterekkel mentünk
Ami viszont más volt, hogy csak nekem dobott legalább 5-6 AB cuccot 2-3 kör alatt, ebből 2 teljesen használható volt (pl lőszeres+páncélos AB hátizsák!!!)
A megzavart képességeken kívül minden nehezítés ment. Nekem nem volt lőszer egyiken se, így a lőszeres nehezítés szivatópálya volt, mivel pl 40 sniper lőszerrel indultam, de azért a körök után 4-jére sikerült egy specializált táskát kraftolni magas elektronikával, páncéllal és lőszerrel -
Mika1227
őstag
Most vettem meg illetve töltöm le a játékot. Van sima Division meg van egy olyan, hogy PTS a játékok között a Uplay-en. Mind a kettőt le kell tölteni vagy elég az egyiket? Most a PTS-t tölti!
-
törölt tag
válasz
TheProb #31111 üzenetére
Szerintem nem kell ezzel a videóval foglalkozni. Egy izzadságszagú fos az egész divisionre eső rész.
Mintha más játékban ne lenne javítatlan, idegesítő bug...
Vagy az, hogy képtelen leszakadni (egy szerepjátékban) erről a "jajmilyensokatkelllőnivalakibe" dologról. Én még emlékszem a borderlandsban néhány bossra, amit speciálisabb build nélkül megkarcolni se lehetett. Az miért nem volt probléma senkinek? Ja mert nem m4-gyel kellett baseball sapkás rendbontókat lőni.
Ha tippelni kellene azt mondanám nem játszott valami sokat a játékkal és tudja, hogy mennyire menő az ubis cuccokat szidni, így a véleményét is a helyén kell kezelni. -
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #31112 üzenetére
És amúgy true
tőlem is kérdezték, hogy nah mi van végig vitted már? Erre én "még csak most fog kezdődni a játék"
-
micafighter
nagyúr
-
weres78
senior tag
Üdv!
Global regios uplay kulcs tartalmaz magyar nyelvet/feliratot?
-
vaakuum
addikt
A dead-eye szettben a kettes bónusz, amit magyarul úgy fordítottak, hogy kezdeti lövedék stabilitás, z mit ad, mit csinál? Érdemes lehet használni?
-
VTom
veterán
válasz
szaszaboy0 #31105 üzenetére
A háromból csak egyet tudsz átpörgetni, de azt többször is.
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem. Hogy tudok 1nél többször adottságot sorsolni egy adott fegyveren mert csak egyet enged. Ami még bosszant hogy harmat gyenge vagyok egy lexingtont nem tudok megcsinálni nehéz szinten.
-
arnikusz
veterán
Survival- DZ Divtech location videó:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!