Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
Support eseten 215k koruli elektronika eleg nagyjabol? Csak, hogy tuzero meg elet is maradjon azert.
-
törölt tag
válasz
micafighter #31490 üzenetére
Én 5 méterre vagyok a játékostól kb amikor elnyomom ès abban a pillanatban már lövöm is.
-
HKorn
veterán
Ki milyen fegyver kombóval tolja? Gondolom primary assault rifle, secondary-ba mit érdemes, eddig csipával nyomtam, shotgunt esetleg érdemes betenni?
-
törölt tag
válasz
ScomComputer #31489 üzenetére
Fogalmam sincs de nem is nagyon érdekel. Nem játszom csipával sosem ez egy kis trollkodás volt semmi több. 4 játékos látta kárát aztán rám jöttek négyen és haltam.
-
törölt tag
Gyorsan összedobott M44
[link]
#31483) RazoR Arra ott a dz!
-
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #31480 üzenetére
1225 életerő, a max ugye 1272.
628 a páncél, a max ugye 673.
Nekem vannak egymáshoz elég közeli életerő + páncél módosítók, pl egyiken egyel több a páncél, a másikon eggyel több az életerő.
Azt biztosan mondhatom hogy az össz szívósságod értékében + 47 stamina többet dobna felfele, mint + 45 páncél.
Azt hogy ezt a gyakorlat is tükrözi-e nem tudom biztosan, de ha van önként jelentkező felölem tesztelhetjük
-
válasz
micafighter #31481 üzenetére
Nagy volt az öröm a speckó cucctól,de megy a stash-be,mert kb annyit ér,hogy ott legyen.
2-3 dolgot kellene tekerni rajta,bármi más többet ér sajnos.#31482 RazoR :
Köszi.#31484 macy :
Nem fog. -
RazoR
veterán
Az utóbbi pár napban kicsit elszaporodtak a sértő beszólogatások egymásnak! Azt szeretném kérni, hogy ne itt vezessétek le a felgyülemlett feszkót! Köszönöm!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Spektre #31478 üzenetére
Na akkor mindenki tud mindent, be is lehet zárni a topikot.
(#31480) akoska07: Grat hozzá, az az egyetlen PvP használható sárga térdvédő, szerintem semmiképp se add el
Ha jol célzol elvileg nem lehet kiugrani a gránátból ezzel, próbálni nem próbáltam mert nekem még nem esett.
-
VTom
veterán
válasz
akoska07 #31475 üzenetére
Tegnap a Főnivel mi is csodálkoztunk, esett 2-3 alpha térdvédő, fegyvertok, meg predator cuccok, neki alpha mellény.
Mintha belenyúltak volna a lootba a tegnapi javítással.Mondjuk Hocsikának meg két Delta esett, meg a survivalnél nem tudott felülni a helikopterre, szóval ő annyira nem volt boldog.
Mérgében úgy emlékszem le is lőtt gyorsan valakit...
-
myckey
veterán
Köszi!
(#31475) akoska07
Én nagyon is el szoktam veszni, aztán nézem az időt, meg azt, hogy nem haladtam sehova, csak kóricáltam.....
-
Azt el is felejtettem írni ,hogy amikor körbe mentem pve területen leírtani a Boss-okat,akkor 3db FAMAS is esett,ebből egy simán használható volt,el is raktam.
Érdemes csak úgy kóborolni.
#31474 pzstm :
Teszteltem és működik,nekem bejön a dolog. -
válasz
akoska07 #31471 üzenetére
A puding próbája az evés,így hát kipróbáltam.
Mindkét skill-el működik a dolog. Hagytam ,hogy levigyék az életerőmet. elnyomtam egyik skill-t,aztán elkezdtem lőni őket Elég szépen tolja felfelé az életemet ez a spec táska.
Igaz nincs rajta plusz ammo,de majd ilyen táskát fogok vadászni.
-
Relentless - 5% of the demage dealt by skills is returned as healing.
Ér ez valamit ?
Beletartozik ebbe a pulse által okozott krit találat és a booster shot által okozott sebzés ?
-
törölt tag
válasz
TTomax #31468 üzenetére
Többféle beállítást is próbáltam, FPS-től függetlenül ultrán is elindítottam de van ami akkor sem változik. Elhiszem hogy szerelmes vagy a játékba , sli-vel minden maxra van neked húzva, biztosan szép, és bennem keresed a hibát, de többen is vagyunk akinek bejön a sweetFX-es változtat, ami fényeket és árnyékokat , meg egyéb olyan dolgokat változtat amit a beállításokban nem tudsz.
Itt lehet húzgálni a csíkot jobbra balra, és mindenki eldöntheti hogy neki melyik tetszik.De most így visszaolvassa látom hogy te felraktad és neked nem jött be. Leírtad hogy kell feltenni, köszönjük. Nekem nem is kell ezügybe több komment.(legalábbis én nem válaszolok tovább ) nincs sli-m meg 4k-m, de azért el játszogatok.
a jobb oldali jobban bejön. ennyi a sztori vége
-
TTomax
félisten
válasz
myckey #31465 üzenetére
Nincs ott 10-20fps,dx11 alatt is kb ugyanoda tudod hangolni,csak tudni kell melyik GW effekteket kell lekapcsolni amik amugy is ki vannak a DX12ben...
Szerk: Igen azért is irtam az még türhetö, használtam magam is. Sötét helyen volt egy kis gond vele.(#31464) LaciCRM
Persze,hogy látod a videóban hiszen azt is a montirod teszi olyanná amilyen.Félre ne érts,nem kritizálni akarlak,nekem is volt olyan monitorom (BenQ 120Hz) ami jó volt meg gyors is,csak a szinek nem éppen ott voltak ahol lenniük kellett volna,és nem értettem más miért nem találja jónak ami nekem tetszik.Állitsd be nyugodtan ugy ahogy neked tetszik,és kényelmes.Csak az számit semmi más.
-
myckey
veterán
válasz
TTomax #31463 üzenetére
Igen, így viszont lehet könnyes búcsú lesz, mert az a 10-20 FPS elkél.
Egyébként amit mutattam, a Cold and ........mod, na ez pont az élességet szintezi fel.
Színekbe nem is nagyon nyúl bele.Ja az FPS értéket meg Benchmark alapján mondtam.
Nem pontosan, de körülötte mozgott.DX11 vs DX 12 -ben.
Ezt most néztem meg, mikor bíbelődtem a modokkal.
-
törölt tag
válasz
sixpak #31462 üzenetére
Ha mindenhol olyan lenne mint az első épeden, akkor ok. De a másodikon látni amiről én beszélek. persze nem muszáj megérteni, de szerintem túl homályos néhol , mint baloldalt a második képen a police st fölött baloldalt
(#31463) TTomax ne legyetek már ilyenek
videóban látni a különbséget a moddal és nélküle. Érdekes ott én is látom ugyan azon a monitoron.
-
TTomax
félisten
válasz
#81556480 #31457 üzenetére
Nem a géped a ludas,hanem a monitorod sajnos.Azért is tartjuk mi sokan "tulszaturáltnak". Ám ha erre vágysz akkor az nV panelböl is megteheted a "digital vibrance" csuszkával,egy +10-15% csodákra képes.
(#31458) myckey
Sajnos a sweetfx,vagy a reshade nem müködik dx12 alatt.Mindentül függetlenül egyébként én általában a "sharpen"' módokat szoktam használni,az oka az,hogy én utálom a blurt meg mindenféle elmosást.Én a kristálytiszta képet szeretem,ezért nem is nagyon vagyok hive az post process dolgoknak,ugyanis azok a kép elkészülte után müködnek,és bizony mozgás közben az mossa a képet.A szineket meg szeretem ugy hagyni ahogy a játék készitüi mnegálmodták,mert valahol az is a játék hangulatához tartozik.
-
sixpak
nagyúr
válasz
#81556480 #31460 üzenetére
Miért lenne gond?
Én is csak a saját véleményemet osztottam meg.
Nekem a kevésbé színes dolgok jobban átadnák a hangulatot a játékban, valami ilyesmire gondolok:De nem vagyunk egyformák, ezt nyilván tiszteletben tartom.
Elnézést, ha kicsit pongyolán fogalmaztam az imént.Akoska: akkor már ketten vagyunk.
-
-
TTomax
félisten
válasz
myckey #31449 üzenetére
Mindkettö SweetFX 2.0preset, tehát kell hozzá egy müködö sweetfx 2.0 [link],majd a configot át kell irni,vagy bemásolni.Mostanában inkább a ReShade megy,sokkal szebb és egyszerübb.Egyébként sweetfx 1.5ig gyönyörüen lehetett RadeonProból is configolni.
Szerk: Az az ultimate divison egy tulszaturált valami,nekem tul sok.Ha innen [link] valami megtetszik akkor linkeljétek,leirom hogy kell felrakni.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31442 üzenetére
Igen, tudom, hogy ez cinematic, de az idő előrehaladtával az ingame látványvilág is egyre rondább lett.
(#31441) myckey
Hangulatkeltésnek tökéletes volt. Az év végi ingame mozik látványa pedig borzalmas, nevetséges járműfizikával tetézve. A Division mostani állapotában is fényéveket ver a jelenlegi Wildlandsre. De ez már túl sok off. Részemről ennyi volt a téma. -
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31439 üzenetére
Nem, de a Wildlands már most se úgy néz ki, mint az első mozikban. Az első infók alapján nagyon vártam, de a mostani gameplay videók nagyon kiábrándítóak
-
VTom
veterán
Másnak is eltűnt 50K DPS-e, vagy csak nekem??
Csak bug volt szerencsére. Újraindítás után megvan.
-
ceripapa
aktív tag
Na néztem a lincolnt hát nem beragat 1-2 mob ?
-
ЯΞD
senior tag
Nvidia PCSS vagy HFTS? Miben más a kettő illetve melyik a jobb minőség?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #31426 üzenetére
azt hittem csak DZ 7-8 várható
vagy lehet 7-8 most akár és 11-12 meg majd year 2-re?
-
HKorn
veterán
A skill master-nél úgy van, hogy tudja amit a mod1-2-3 és pluszban jön hozzá a master feature, vagy csak azt tudja, ami oda van hozzá írva?
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #31426 üzenetére
Az már úgy egész combos lesz.
Így se győzök járkálni.
-
vegitossj7
addikt
Az biztos, hogy nyugatra... lesz az új bázis.
Sajnos nem tok amúgy használható infót, mert ezek nemnormálisak hetente váltogatják a prioritásokat. Lásd az 1 hónapos survival pts... A red stormról meg még annyit sem tudok, nem nagyon kommunikálnak valahogy...
Jelen állás szerint lesz még 1.8 is...#31425: Dz-7-11(12) északra.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #31418 üzenetére
Arról lehet valamit tudni, hogy kb mikor jön az 1.6 és a Last Stand?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Ha már új BOO, miért az eredrti mellett van? Nem lett volna jobb a DZ-től keletre?
Na mind1 majd kiderül miért pont ott
-
bozont
veterán
válasz
vegitossj7 #31420 üzenetére
Én azt hittem majd új területek is megnyílnak és ott lesz majd egy új BoO. Jó lett volna.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #31420 üzenetére
OK, kösz az infókat!
-
vegitossj7
addikt
válasz
Anonymus23 #31419 üzenetére
2 BOO lesz majd. De az lehet csak S2, de arrafelé kell lennie, az anyahajóhoz közel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Új BoO? Én nem látom jól, de a BoO ugyanott van mint eddig, nem?
-
SkyS1gn
félisten
Lehet menni Real Life Divisionozni akinél van hó
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #31414 üzenetére
Persze, ezt csak érdekességképp kérdeztem.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #31409 üzenetére
Nem-nem, az csak ízi gém mód.
(#31408) -=Jam=-
Köszönöm, ezen a lapon nézelődök.
-
myckey
veterán
Üdv urak!
Ti használtok bármiféle grafikai "tuningot"/modot a játékhoz?
Egyáltalán van valami érdemleges?
-
ЯΞD
senior tag
Hi
Tudna valaki infót adni akár kép vagy videó formájában, hogy mi a max grafikai beállítás? Amikor minden csutkán, maxon van és már nincs mit feljebb tenni...
Vityaa: Esetleg drivert frissítettél..
-
Lifer092
senior tag
Senki?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!