- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Majdnem sikerült jól megoldaniuk, leszámítva ezt:
It is important to note that “new bonuses” are only available on newly acquired gear. Recalibrating an existing item will not give access to a new bonus.
Ez főleg az elektronikásoknak (Reclaimer; Tactician) rossz hír, mert farmolhatják ugyanazt megint, de szerintem sokminent kell majd újrafarmolni más szettekhez is. Kár.
(#32695) swagger55
Auto-snipperrel továbbra is úgy látom hogy elég erős lesz, főleg pvp-ben, mivel a bónusz talonba kerül, tehát ha harmadikra lősz fejest, ha hatodikra lősz fejest mindegy, kapod a multiplikatív bónuszt. Sőt mobon is fel lehet stackelni, mert ha jól emlékszem azt írták az elején, hogy nem szükséges ugyanazon a célpontot kétszer testen lőni, mint amelyik a fejlövést kapja. -
ceripapa
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #32695 üzenetére
Milyen nerfre gondolsz ?
eddig volt kb 20% skill hastem heal abilitykre még 15% , ez most már viszont még jobb lesz XDfelmegy majd ha mindenen 10% a max akkor 30% + 15% set + 15% vért ( only heal )
45% skill haste, és 60% skill haste heal skillekre :] awesomeNem mindent kell ujrafarmolni, táskát , pisztolyövet nem kell , meg a maskot sem . a többi 3-t igen.
-
DokiBaxxi
őstag
Na ez így már jobb build lesz, meglátjuk. A Seeker oké, hogy OP volt, így viszont szerintem kicsit túl sok nerfet kapott. Bár meglátjuk.
Fixed a bug where High End weapons only had 3 talents available when recalibrating instead of 6.
Ezt viszont jó tudni hogy csak bug volt -
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #32688 üzenetére
Igen, egyik ETF résztvevő mondta YT videóban hogy amit ök tesztek nem = a PTS1 el.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32688 üzenetére
Lehet. A lényeg, ezekről a bugokról mind tudtak a fejlesztők is meg az ETF is. SOTG-ben meg az is el lett mondva, hogy miért nem lett hotfixelve, de majd végignézi az akit ennyire érdekel.
-------
Build 2-ben aktív lesz a Last Stand, tudja valaki? SOTG-ben nem mondták
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32678 üzenetére
Végre valaki leírta, köszönöm! Itt senki nem néz SOTG-t vagy redditet? Több helyen le van írva, el lett mondva, a PTS 1 build ua. amit az ETF tesztelt, ők is látták a hibákat, a fejlesztők is tudtak róla.
-
arnikusz
veterán
A gyűjthető dolgok egy adott területen csak akkor válnak láthatóvá, ha az adott területen lévő összes küldetést fő és mellék megcsináltad, valamint feloldottad a safe house-t és a szekrényből, vagy JTF tiszttől felszeded az un. jutalmat.
A gyűjtögetés során vannak bujkáló drónok, felvételek és echo-k is.
A drónok-at (16db) kifelejtettem reggel, ezen tárgyak még csipogó hanggal is jelzik, ha a közelében vagy.A saját menüdben is ellenőrizni tudod, hogy ha egy adott területen nem találsz valamit, de csak ha az előbbieknek megfelelően tiszta -feloldott a terület.
Ilyenkor leválogatod a térképen a gyűjthető dolgokra és útjelzővel megjelölve pik pakk meg is van.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32682 üzenetére
okok, akkor fogok tudni erre alapozni 1.6 után is magas firecrestes elektronikával, relentless táskával
-
-
pzstm
titán
más: van egy talented skill fegyvereken, amit előszeretettel használok magas elektronika mellett. Az most csak bug vagy úgyis kell működnie, hogy ha nem lövök egy golyót sem ki belőle, de a seeker megöl valakit vagy a turretem, akkor ugyanúgy aktiválódik a talent és megadja a 15% extra skill-t. Ez így normális vagy bug és javítva lesz?
-
Elims
veterán
Anonymus
öszi!! :-)
A nagyon jó lehetőség a safe house-ok közötti ugrálás és egyre jobb cuccok vétele.
Pénzt meg egyetlen fegyverből kaptam. 85e credit-en. :-) Ezen a szinten komoly pénz.. :-)
A szintem nem fog növekedni,mert tegnap is vmi 20.szintű területen jártam és az ellenség feje fölött csak egy egyszerű koponya volt.A barátom elmondta tegnapelőtt,hogy mit is jelent az a koponya...számomra.
Ja,pénzt úgy adott,hogy én rá join-oltam az ő szerverére és mászkáltunk kicsit egy pár ellenségig.Találtunk egy csoportot,7-en voltak,sniper-rel,stb-vel.
Kérdeztem a barátom,hogy nem lesznek-e sokan,szaladjunk? :-)
Ő azt válaszolta,"Talán nem kell." és mire a puska ravaszához ért 3-at leszedett.. :-)))
Én hibába adtam nekik fejlövést sniper puskával,az életcsíkuk mintha ki lett volna ragasztva. :-) Meg sem nyikkant pedig nyomkodtam beléjük. :-)
A náluk talált puskát nekem adta (megosztással) én meg azt eladtam,lett pikk-pakk 85e-m. :-)És az olyan területeken (is) sokat bújok vagy inkább kerülök.Így a szintem marad.Majd amikor van egy komolyabb összetételem a cuccoknál,megindulok.
Arnikusz:
Azokat a gyűjtögetéseket nagyon csinálnám,de még most "vak" vagyok.Nem látom a helyeiket a térképen.Viszont a fősztori után láthatóak lesznek -a barátom szerint-.Akkor rájuk fekszek,addig meg csak ha véletlenül beléjük botlok.
A season pass-t+minden hozzávalót megfogok venni ahogy végzek ezzel az egésszel.Ez egy olyan játék amihez minden kiegészítőt megfogok venni.
Köszi a tanácsokat!!! :-)Bocs,hogy így,linkelve írom a hsz-okat,nagyon kényelmetlen mivel telefonról írom,de olyan dolgokat írtok amit később jó lesz visszaolvasni és így egyszerűen fogom tudni. ;-)
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter #32676 üzenetére
Hogy mennyibe kerül, került a játék az nem off.
-
micafighter
nagyúr
Részletkérdés, hogy 5,4 vagy 6k (ő irta amugy az 5,4-et nem magamtól találtam ki
), PC-n a legolcsóbb a 25 USD amazon akció volt a gold verzióra majdnem 1 évvel a játék megjelenése után, az az akció amit vagy egy hónapja irtam ide
Nem irigység beszél belőlem, örülök hogy be tudjátok/tudtátok szerezni olcsón, nem ezért irtam, na de lapozzunk szerintem ne offoljunk tovább
-
bunfi
őstag
válasz
micafighter #32669 üzenetére
5400? Konzolra? Ez mondjuk érdekes, mert még cdkulcs boltból, akciókkal sem lehet mélyen 10eHUF alatt megúszni a alap+SP kombót (legalábbis pc-re és nem úgy volt, hogy a konzol játékok drágábbak?). Én megköszöntem nekik az elején, hogy létezhetek, mikor odaadtam a Deák igazolványomat, de csak egy matyit adtak vissza.
(#32674) pzstm
Ah so... -
Madoc
veterán
válasz
-
pzstm
titán
válasz
ehhez kellett egy Argentínában történő válság, és egy home társ akit szintén érdekel
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #32670 üzenetére
Korábban, talán november körül Cain vagy Norti fórumtárs, de lehet, hogy nem ők ( ezért elnézést, ha hazamegyek visszakeresem) írtak egy módot, ami a telepített könyvtárból való szemét kitörlését jelentette és sokan megcsinálták.
Én csak a mentett 1000 feletti darabszámú png és jpg -et töröltem.
Viszont ilyenkor patch és PTS környékény előfordulnak ilyen lassulások, grafikai torzulások is. -
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #32668 üzenetére
még egy kis off ...
A régebbi állapotokhoz képest, mivel gyenge a gépem, egy ideje csak félelmetes minimum beállításokkal tudok játszani DZ-ben. Kb fél évvel ezelőtt minden probléma nélkül tudtam rohangászni, töltési és egyéb anomáliák nélkül, 720p-ben, elfogadható beállításokkal. Szerencsére alakul a vasam, de ez akkor is érdekes... -
-
arnikusz
veterán
Cain fórumtárs megelőzött így van:
Az Elite Task Forceról, se feledkezzünk , mert ők is hasonló állapotban lévő patchet teszteltek és külön ezért hívták őket létre a korábbi patch előtt.
Nem kedves fórumtársak itt megint csak a pénzről van szó-csalogassuk a PTS-re azokat akik még nem vették meg a Season Passt stb. beetetjük őket- mert még mindig sokan vannak és rögtön az I. negyedév megalapozására van bevétel.
Nem hiába van tele a youtube twitch ezekkel az úgynevezett népszerűsítő videokkal+ ott van még a sírásfaktor is lásd. Alpha, Banshee.Jól ki van ez találva, nem olyan elveszettek mint amilyennek mutatják magukat.
-
-
Madoc
veterán
Na de a pts az public test. Előtte volt closed test ugye, és ott nem derült ki?
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #32660 üzenetére
Persze, erre való a PTS, mert fejlesztők se tudnak mindent minden variációban letesztelni. De amikor bevezetésre kerül valami újdonság, akkor azt azért illene letesztelni valamennyire, mielőtt kikerül akár PTS-re is. Ez nem olyan bug, amit csak nyakatekert állítgatások és a megfelelő napéjegyenlőség megléte esetén lehet előhozni. Ezt ha valaki is kipróbálta kb 2 perc alatt észre kellett volna vennie.
-
bunfi
őstag
válasz
Nem, a PTS azért van, hogy az életképes ötleteket teszteljük. Ez teljesen nyilvánvalóan életképtelen, ahogy vegitossj7 leírta, 6000% crit hit damage és a 112% crit hit chance az első alfa build során ki kellene, hogy derüljön: ez baromság, ez életképtelen. Ahogy a Hungry Hognál is. Ha valamin nincs limit, az mindig nagyon veszélyes. A SeekR-t sem gondolták át, mivel effektíve 33,3% crit hit chance-t ad, ami indokolatlanul sok. Most megváltoztatták mind a SeekR-t, mind a Hungry Hogot, de a módosítás csak utóbbinál nevezhető tesztre érett koncepciónak (50% cap, 10% növelés killenként), az előbbi még mindig nem jó, mert a 200% fejlövés sebzés egy snipernél összeszorzódik a fegyvermodokkal és az alap +150-170% fejlövés sebzéssel. Tehát automata sniperrel két test-egy fej és megöltem a kedves játékostársamat. Ezt azért nem annyira lehetetlen kivitelezni, így habár pve szinten tetszik az ötlet, mert revitalizálná a snipert, pvp-ben megint egy újabb mód a rendszer abuzálására.
-
myckey
veterán
válasz
Szerintem is rendben van, hogy itt derülnek ki ilyen baklövések.
Élesben már lehetne őket szidni, mint a bokrot.
-
Habib[HUN]
senior tag
PTS azért van, hogy kiderüljön ekkora bug. Nem értem ez miért probléma. Ha a véglegesbe kerülne be ilyen, na akkor az fájdalmas lenne. Egy teszt szerveren talál valaki valamilyen bugot, azzal az égvilágon nincs semmi baj. Sőt jelenteni kell, hogy van ilyen. Elvégre nem ezért van ez az egész PTS dolog?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #32658 üzenetére
Én azt nem értem ebben az egész seekr vakyria dologban, hogy ezt nem tesztelte le senki mielőtt indúlt a pts? Nem tűnt fel senkinek, hogy valami nem oké? 19 milla DPS ez nem egy apró bug!
-
-
-
xyvalaki
aktív tag
Most jöttem ki a PTS-ről és egyenlőre az van hogy ment az adok-kapok a ruszkikkal. Feküdtek ők is eleget, pedig mj csak ketten voltunk. És a kimentések is sikerültek, annak ellenére hogy ott ólálkodtak végig. Ha ez a tendencia maradna, az jó lenne.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
akoska07 #32641 üzenetére
Szép kis számok...Elnézve róla a Lexis videót, senkinek nem tűnt fel tervezéskor, hogy ez túl OP lesz?
Apropó, van bármi olyan, amivel a mobok vagy a többi játékos tudja csökkenteni a krtikus találati esélyemet ideiglenesen? Mert ha nincs akkor ugye 100% fölé nem mehetne, itt meg 112%
-
.LnB
titán
Volt már? [link]
-
arnikusz
veterán
- Ha szereted a gyűjtögetést szedj össze minden echot-t, telefonfelvételt, naplót.
- Közben csinálj meg minden fő és mellékküldetést és ahogy Játékostársam is írja nem tudsz megmaradni 8. szinten- max ha indítod még a maradék 3 alt karaktert, de az is csak időleges.
- 30 alatt kalibrálni és vásárolni szerintem felesleges.
- 30 felett megnyílnak a napi, heti küldetések amelyekért ládákat kapsz+ 400- ezer XP credit után megint kapsz field/harctéri ládát. Ott van még a PxC -ért vásárolható cuccok, ládák tervrajzok ez is csak 30 szint után.
- Ha megvan a Season Passod Underground és Survival.
- 1.6-ig hátralévő időben érdemes a credit sima és DZ gyűjtése, valamint a héten többször említett nevesített fegyverek beszerzése ehhez azonban elengedhetetlen a 30. szint elérése és természetesen azt követően Tier 5 fokozatra váltás akkor kapsz 256 GS-cuccokat.
- A hétvégén simán meg tudod csinálni egyedül is a 30. szintet, de ha gyorsabban szeretnél haladni, akkor egy másik felhúzó játékosra rácsatlakozva simán megvan 2 óra alatt az összes főküldetés.Más PTS indulása útán csinált valaki sikeres Survivalt?
Tegnap 2- ből 2-szer bukta, valamit állítottak, mert nemcsak egy helyre dobja a játékosok 80%-át, de a mobok is erősebbnek tűntek.
Mondtam is Játékostársamnak mintha rá akarnának kényszeríteni a PTS kipróbálására.
Hát akkor majd ma megtörténik.Az On és Off topikban zajló vitához annyit, hogy ez egy JÁTÉK, mindenki ugyanolyan fórum/játékostárs, ki ügyesebb, ki szerencsésebb, kinek több ideje van a játékra, kinek nincs, de próbáljunk megférni egymás mellett, mert akkor tényleg az lesz amit Akoska07 leírt.
Újonc kedves fórumtársak pedig kérdezzetek nyugodtan, szerintem nem csak a magam nevében mondom fogunk válaszolni ahogy időnk engedi.
Mindenkinek szép napot és jó játékot kívánok.
-
Anonymus23
veterán
Csak amikor megcsináltál minden mellékküldetést.
De fogja majd jelölni a térkép is, mert megjelenik egy olyan jelzés, ami a mellékküldetéseket is jelöli.
A tiszthez, és egy ott lévő szekrényhez is vissza lehet menni egy kis XP-ért.Mi az a nagyon jó lehetőség?
Egyébként 30 felett kezdődik az élet, felejtsd el a 8-ast.
Másrészt ha jössz mész és lövöldözöl, akkor nem fogsz tudni 8-as maradni, mert a kill XP miatt úgyis fejlődni fogsz. -
Elims
veterán
Arnikusz,Micafighter: Köszönöm!!
Van egy ilyen rész az összefoglalóban (level 30 előtt):
"Ha egy területet kipucoltál ismét vissza kell menni az ahhoz tartozó Safe House-ba és vagy a JTF tiszttel beszélni, vagy egy szekrényt kell kinyitni, de ezt mindig jelölni fogja a térkép!"Csak akkor kell visszamennem a tiszthez,ha megcsináltam mindent az adott területen?Vagy minden egyes küldetés (fő/mellék) után?
Írtam már ugye a segítőkész profi barátomról.Most hatalmas dologban segített! :-)
Ajánlom ezt minden kezdőnek!
Adott egy komolyabb pénzmennyiséget+elmondott egy nagyon jó lehetőséget.
A safe house-okba bemenve lehet cuccokat venni,safe house-ok között ugrálva meg egyre jobb cuccokat lehet venni!! :-)
Most rámegyek erre.Már 8-as szintű vagyok,ezt nem is nagyon fogom most emelni csak a cuccaim milyenségét. ;-)
Bejárom 8-as szinten az összes safe house-t.A 29-30-as szintűt nehéz lesz megközelítenem és párszor biztos meg is fogok halni,de vmikor odaérek. :-)Kalibráció.Hatalmas lehetőség a játékban.Mivel pénzem van... (barátomnak köszönhetően) nincs korlát. :-) Véletlenül fedeztem fel,a használata egyszerű.
Nagyon pörgős topik.Ha idejövök min.1óra. :-)
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #32646 üzenetére
Szerintem arra, hogy ha valaki buildet osztott meg, arra senki sem mondta, hogy önfényezés.
Én pl sosem.
Sőt kérésre sem lettek egy idő után megosztva buildek, csak jött a szöveg (nem részedről, és nem is rólad mondom ezt), hogy izzadjatok meg ti is.
Ami egy oldalról igaz is, mivel mindenki utána járhat, de ez a fórum is egy utánajárási lehetőség, azt felejtették el páran. Ezen felül meg attól még, hogy valaki megoszt egy számára jól működő szettet, attól még nem lesz mindenkinek holnap olyan, csak mire kiesik a játékból az a fullos (vagy közeli) szett, azt győzze kivárni az ember.
Nem mindenki olyan mákos mint teAz AB buildemben több mint 1,5 hónapja nem esett olyan cucc ami előrelépés lett volna, pedig nem kevés AB cuccos esett már azóta is, de 99,99% eladnivaló, a többi meg ment csapattársaknak.
Új patch első 3 nap farm orrvérzésig ha jót akar az ember: Confirmed. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #32637 üzenetére
Szerintem, abszolút be lehetne perelni őket. De ahhoz pár embernek és egy rendes ügyvédnek kéne össze fogni. Azzal hogy lehetőség van csalni, sok embernek okoznak kárt. Sokan , remélhetőleg a többség , élvezni akarja a játékot. A kár nem csak anyagi. Szerintem.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #32644 üzenetére
Kettőn áll a vásár. Amíg megosztottuk a build-eket addig jöttek páran azzal hogy önfényezés,miután már nem segítettünk önzők lettünk.
-
vegitossj7
addikt
válasz
akoska07 #32641 üzenetére
Bevallották, trollkodni jártak ide, olvass bele az off-ba. Mellesleg nincsennek kiutálva egyáltalán, ők utáltak ki minket.
Bunfi el is magyarázta. Ergo most hiába lett meg, 2 nap múlva megint nulláról kezdi az ember.Más: Aki bármilyen kedvet is kapott a cheat-hez, az jelentkezzen, ubi-nak szívesen jelentem.
A színvonalat miben kell most keresni? Hogy olyan infókat osztunk meg itt, amik még redditen sincsennek? Ezt a színvonalat kell fenntartani, és szerintem sok probléma nem lesz. Az más, hogy egy kezemen meg tudom számolni kik írtak ötnél több hsz-t az elmúlt 1 napban... -
válasz
vegitossj7 #32640 üzenetére
Ha jól emlékszem ez eddig is így volt.
A közös stash-ből is hamar kiderül(t). Azt nem látod a normál játékban amit pts-en pakolsz bele.
-----------------------
Más :
Cheat-re buzdítást szvsz lehetne hanyagolni a topikban,meg máshol is.Folyamatosan megy lefelé a szint a topikban.
Lassan érik a törlés gomb használata...
Vagy csak majd kihasználom a prémium adta lehetőséget és letiltom azokat akiket kell.Az egy dolog ,hogyel lettek üldözve fórum társak.
Viszont arról megfelejtkezik mindenki,megy lefelé a szint anélkül,hogy itt lennének (mondván ők húzták le a topikot).
Ezen is el kellene gondolkodni mindenkinek !-------------------------
yozsee11
Amit ts-en beszéltünk...
Eir + Valkyria
Ez az Eir : -
vegitossj7
addikt
Közérdekű közlemény:
Minden PTS build a Live-ról indul, amit most megszereztél, nem viheted tova.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32637 üzenetére
Természetesen nem az, csak ahogy írtam, árnyalás. Önbíráskodásnak azért nem nevezném, mert valójában csak a saját játékélményét "'védte" (igen tudom, hogy borzalmas megfogalmazás) vagy opportunista módon kihasználta, amit százak megtettek előtte. Lényeg a lényeg sz@r szemét dolog, de én a magam részéről megértem a motivációt ebben az esetben.
Jogilag igen, csak ez nem egy olyan egyszerű eset, minthogy megfosat a joghurt vagy nem működik a kenyérpirító, pedig már a harmadik cseredarab. Főleg azért nem, mert szanaszét abuzálnák a rendszert, mint ahogy tették pl. a Steam Greenlighttal.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Anonymus23 #32635 üzenetére
Sehol sem mondtam, hogy jogos. Csak nem akartam nevükön nevezni őket.
-
Anonymus23
veterán
Értem amit írsz, de akkor sem magyarázat. Árnyaltnak akkor lehetne nevezni, ha az "önbíráskodás" abszolút normális dolog lenne.
Az a legrosszabb, hogy nincs semmilyen komoly fórum, ahol kötelezni lehetne a játékgyártókat, hogy ez ellen tegyenek, kb. mint az autógyártókat kötelezik mindenre, és mégis tudnak hasonló áron egyre többet belerakni egy autóba, bizonyos szempontból abszolút jobbat.
Ez végül is jogilag fogyasztóvédelmi eset, csak megfelelő hátszél kellene, hogy ezt jogi úton érvényesíteni lehessen... -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32635 üzenetére
Ugyanannyira nem jogos, mint az, hogy hülyének néztek minket a béta utáni ígéreteikkel (ahol szintén nem volt AC), hogy a releaseben természetesen lesz. Ehhez képest még a CheatEngine is simán működött, mert a szerver készséggel elfogadta, hogy map egyik végéből a másikba kerültél vagy azt, hogy felülírja a collision detectiont, amint épp fél utca távolságból, épületen keresztül lelőhettél valakit.
De a csalás ennek a játéknak a kontextusában vizsgálva kicsit árnyaltabb annál, minthogy minden csaló dögöljön meg. Amivel egyébként más játék esetén maximálisan egyetértek/egyetértettem.
Hogy idézzek egy ilyen párbeszédből a miért csalsz kérdésre válaszolva: igazából leszarom, tönkretették a játékot azzal, hogy nincs antcheat és nem is foglalkoznak vele. Ha meg kibanolnak, akkor legalább tudom, hogy végre tettek valamit, nekik meg amúgy is megéri, mert megveszem még egyszer és játszom normálisan, ahogy eddig próbáltam. Egy idő után k*rva unalmas tehetetlenül nézni a tapsoló oroszokat.
Ezzel természetesen nem szükséges egyet érteni és felmentést sem ad a csalásra, csak árnyalja a képet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #32629 üzenetére
Tudom nem egy kollégáról, hogy azért csalt, mert elege lett a csalókból.
Ez very nice...
No comment az ilyen is, és akkor ez már jogos? Ez kb annyira szánalmas, mint aki zsigerből és nyomiságból csítel... Nem, még rosszabb, mert meg is magyarázza.
Persze, szánalmas az egész az Ubi részéről, hogy hülyére veszik a játékosokat, és nincs egy normális anticheat, de ettől még nem fogok csalni, erre nincs normális elfogadható magyarázat.Mondjuk kicsit jobban megismerve a franciákat, nem csodálkozok ezen az egész koncepción, amit a játék képvisel. Tipikus francia.
-
RazoR
veterán
válasz
nanorambo #32631 üzenetére
Van egy alap rész a játékban (mondjuk hogy a single) amivel el tudod érni a 30-as szintet, ezután már nem szintet lépsz, hanem a rajtad lévő felszerelés és fegyverek határozzák meg a Gear Sore-odat. Készül egy lvl 30 utáni játékról egy leírás, a lvl 30 előttit megtalálod az összefoglalóban.
-
bunfi
őstag
válasz
nanorambo #32631 üzenetére
1-30-ig szinted van. Ha eléred a 30-at, akkor a 30 átalakul Gear Scorerá. A GS az itemeid szintjének átlaga (a 6 "ruhád" + fegyvereid gear scoreja elosztva 9-el). Ha ezt "kimaxolod", akkor leszel 256-os, de ez egy kicsit megtévesztő, mert ez csak a szintjét mutatja a felszereléseidnek, nem a jóságát/erősségét.
Minél magasabb a gear scoreod, annál nagyobb world tierben tudsz majd "érvényesülni" az npc-k ellen. Legalábbis elnagyoltan így lehet megfogalmazni. De ahogy Razor mondta az összefoglalóban nagyon sok minden le van írva, ha azt elolvasod, utána már specifikusabban tudunk neked segíteni.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32629 üzenetére
De mivel ez nem prioritás maradnak a kisded játékok.
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #32623 üzenetére
Ennek még mindig semmi köze, ki milyen játékos.
A mostani DZ PvP-nek semmi köze a PvP-hez. 70%-os armor, 9 talent AB, 60% dmg buff passzívan és Mobile cover passzív buff móka, végtelen heallel Reclaimmerel mellé nem skill.
Nekem semmi bajom nem lenne az egésszel, ha fair lenne. Ezt úgy értem, hogy nem "broken". Ha a rugók is olyan cuccba lennének, amik megengedettek, nem egy META-t erősítve hárman-négyen keresik a kicsiket, ahogy a kolléga teszi. Ezt máshol toxicnak, itt ez az alap. Ha meg épp hogy fel akarják vértezni magukat a csalódott/ideges emberek, hogy 20x öli meg ugyanaz a 4 ember 20 perc alatt, akkor meg ő a mocsok.
Ha még lenne is értelme rugónak menni, na hát az meg még jobb ötlet lenne, mert amúgy semmi. Aki PvP-zni akar, annak meg ott lesz a Last Stand.
Pont a sok glitchelős ember miatt lettek annyian csalók szerintem, mert elegük volt, hogy 1 misi toughnessel, 600k DPS-el két lövésből leszedik a teljesen endgame csapatát. Tudom nem egy kollégáról, hogy azért csalt, mert elege lett a csalókból.
TL;DR Fair körülmények között, kevesebb lesz az unfair dolog.
-
nanorambo
őstag
Helló
Mi a max szint jelenleg a játékban (nincs egy dlc-m sem) -
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #32621 üzenetére
Egyet értek, off topikba kifejtettem a véleményem.
(#32619) bunfi: szerintem inkább a csalókat kéne büntetni, és nem a rossz játékosoknak adni egy olyan mankót, amivel könnyü bezárni a skill-gap -et. Inkább tekerjenek feljebb a lootokon hogy a kezdő is hamarabb összeszedje a cuccokat hogy legalább gear-gap ne legyen. Azzal meg szerintem nincs semmi gond, ha egy jobb játékos lelő egy kevésbé jó játékost.
Pár hete volt hogy 3-an mentünk, jött egy gyerek a kimentésre, amint szoltam a társaimnak hogy gyertek közelebb hozzám mert gond lehet, egyikőjük már feküdt, mindhármonkat összecsukott egyedül. Én visszamentem még párszor, ő egyedül összecsukott még párszor (nem vettem észre hogy csalt volna, csupán nagyon jól játszott), aztán felvettem Uplayen és irtam neki hogy GG szép munka ügyes volt. Meg volt lepődve, azt hitte el akarom küldeni melegebb éghajlatra.. Még magyarázkodnom kellett hogy épp ellenkezöleg, nálam maxi respekt annak aki ennyire jól játszik.
-
Nem tudom ki hogy van vele,de nekem már nagyon elegem van abból ami itt megy a topikban.
Ez a topik nem észak dél ellen.
Érthetetlen miért nem lehet békén hagyni a másikat,beleértve mindkét oldalt.
Tudom,az úgy kezdődött,hogy vissza ütött. de ha senki nem hagyja abba,akkor sosem lesz vége.Mindenkit jelenteni fogok a pics@ba kivétel nélkül !!!
-
cyberkind
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32617 üzenetére
Ha túl sokan lesznek akik halnak, akkor ez ugyanúgy megtörténhet mint az Alpha nerf, többség dönt.
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #32617 üzenetére
Ezt akár egy csaló is mondhatná neked, miután a rof cheattel kicsipkézte a tollas hátsódat (maradva a kacsás analógiánál).
(#32618) RazoR
Magyarázd már el kérlek, hogy egy nyers megállapítással mi a probléma. Légy oly kedves... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #32613 üzenetére
Ja tehát ha meghalsz kapj sebés bónuszt, akinek ez a fejéből kipattant az kb. csak halt pvp közben.
Erre csak ezt tudom mondani: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a h*lye"
Meg kell tanulni pvp-zni, nem csak sírni minden miatt, ha meg csalóval hoz össze a sors akkor meg akármivel mehetsz mindhiába...
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #32613 üzenetére
Nem csak a nagyvárostól távol élő emberek szoktak pvp - t játszani, és ezáltal rugók lenni
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN #32598 üzenetére
Én nagyon is reménykedem, hogy a paraszt rugókra végre van valami,
és remélem, hogy nem lesz korlátja a sebzésbónusznak.
-
bunfi
őstag
válasz
DokiBaxxi #32606 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem. Amit pörgettél, azt továbbra is pörgetheted, de ha az pont nem az armor volt, akkor elméletileg rajta marad az amit kidobott az armor helyére (ahova eredetileg ment volna a hp is).
(#32607) cain69
Ez az elejétől egyértelmű, csak az volt eddig a mondás, hogy
vagy az armor helyére megy a hasonló mennyiségű hp.
vagy ha az armort ráforgattad, akkor valami a poolból és forgathatod ha akarod(#32605) Snip3r_HUN
Persze. -
válasz
velizare #32602 üzenetére
Mondták SotG-ben, hogy ez a PTS build majdnem ugyanaz, mint amit az ETF játszott, akik mondták is nekik, hogy ez így nagyon nem oké, olyan sok a bug benne. Mondjuk ez alapján meg adott a kérdés, mi a francot csináltak az ETF és a PTS élesítés között, ha nem kerültek bele a hibajavítások, amik állítólag készek?
Bár azzal is érveltek, hogy azt akarták, minél több bug kiderüljön első körben, amit az ETF-nek nem sikerült felfedeznie. Hát ez összejöttValószínűleg megint min-max kilógásokkal fognak tesztelni a PTS-en és így lövik majd be az arany közepet. Reméljük.
-
bunfi
őstag
válasz
Hát ezek szerint, bár gondolom azon a gearen amin armor volt és nem azt forgattad újra nem fogod tudni újraforgatni az armor helyére kerülő random statot. Ezért mondjuk kár, dehát kaptunk már nagyobb pofont is.
(#32598) Snip3r_HUN
Látom még mindig tombol a tisztelet a játékostársaid iránt -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Szvsz. ennek nagyon rülök, mert tényleg rettentő unalmas volt, hogy ha nem volt health egy olyan itemen amin lehetett volna, akkor rögtön azt kellett prögetni, rosszabb esetben egyből ment is a kukába. Végre lehet, hogy érdemes lesz mást is rárakni, ahogy mondtad. Bár még szerintem buffolniuk kéne a többi statot is, vagy az élet mennyiségét nerfelni (plusz a mobokat igazítani) (pl. térdvédő, 20k élet vs 8% CHD, hmm melyik is legyen
).
Bár, ha a többi statot buffolják, akkor visszamegyünk 1.3-ba ahol meg az volt a baj, hogy rohadt sok volt mindenből, amit ugye vissza is vettek 1.4-re. Szóval érdekes lesz ez...
-
válasz
DokiBaxxi #32596 üzenetére
"kapunk "ajándékba" 80k életet, cserébe pár gear elemtől ezt elveszik, hogy válasszunk mást."
dafuq, fényt kaptak? amikor elvették az armort, azzal egycsapásra átállították a geareket armor metáról healthre. voltak még egyéb hátulütői is, de egyértelmű volt már a pts felkapcsolása előtt is, hogy ez lesz az új must have. így legalább esély lesz némi diverzitásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gurulunk, WAZE?!
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest