Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Krissz1983 #30793 üzenetére
Az Alfa akkor jó ha az két fegyver azonos kategória. Ha nem akkor nem sokat ér. Csak az szívósság és az életerő esik le nagyon. Ha a mellény és a zsák más szett, akkor megéri.
-
TheProb
veterán
Hogy-hogy a jóval magasabb CHD-s markolat DPS csökkenést ad? a többi stat tudtommal annyira nem jó, akkor mi az oka?
[kép] -
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #30796 üzenetére
Köszi a gyors választ. MP5 nem jó? Abból van a legerősebb smg-m. Van mp 7 is nem is rossz de az mp 5 nekem jobban fekszik. Talán a nagyon tár miatt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Krissz1983 #30793 üzenetére
1.5 óta assault-al a legegyszerűbb érvényesülni a plusz páncélrombolás miatt,persze ettől még az smg-k nem használhatatlanok csak kell 6 jó talent meg egy erős MP7.
-
Krissz1983
aktív tag
Láttam egy fasza videót yt-on a srác Alpha set-et használt smg-vel. Valakinek van ezzel valami tapasztalata?
-
BullKoxa
őstag
Úgy néz ki a VGA hibám mintha a DX12 hozná elő: Látott már valaki olyat hogy egy VGA nem bírja a DX12-t ? RX480
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #30762 üzenetére
Viszont ez már biztos S2. Az új BOO ott jön be.
-
myckey
veterán
-
válasz
VincentVG #30778 üzenetére
Egyáltalán nem néz ki jobban (sőt!), csak extra FPS-t nyersz meg a CPU használat is esni fog. Mivel az nvidia saját library-jét (GameWorks) használják így néhány effektnél nem elérhető a legmagasabb beállítás ott elvileg defaultol a játék az elérhető legmagasabb működőre de pl. az ambient occlusion-nél az NVIDIA HBAO+ nálam grafikai hibát okoz (nem a driver verzióval volt a gond mint derült ki) ahelyett, hogy defaultolna az Ultra beállításra, de még van 1 vagy 2 effekt ahol nem működik a legmagasabb beállítás (és nem is fog amíg nem portolja az NV az effekteket dx12 alá).
-
BullKoxa
őstag
válasz
Snip3r_HUN #30786 üzenetére
Köszi szépen ! Túl van bonyolítva ez is , szerintem.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Hogyan tudok csevegni ha játszom ! Most valakivel játszottam volna( Innen a ph-ról ) de nem tudtam neki írni. Elnézést tőle!!!
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Level 30 feletti kiegészítőket honnan lehet szerezni?
-
myckey
veterán
Igazából a fényerő az most 50 % -on áll, és hát IPS monitorom van, szóval nincs is túl erős feketém.
Ezt már nagyon nem "fényesíteném" .
Szimplán sötét van, természetesen.
Ez pedig nagyon is tetszik.
Mármint ez a -neutral light- vagy milyen opció.
Mer ha ezt off- ra állítom, akkor sokkal világosabb lesz, de elveszti az egész játék a fényekből adódó hangulatát.Frankó nagyon, de egy lámpát el tudnék viselni, na az még dobna az egészen, mondjuk akár fegyverre szerelhetőt.
-
dezs520
senior tag
válasz
-=Jam=- #30767 üzenetére
"Végtelenül egyszerű lelőni"
Hát ja,ne haragudj nem ellened szól,de másr sokszor olvasom ezt....és csak azt tudom mondani .: hát perszeeeee...
Nem,nem vagyok béna,a játékban már 500/600 óra körül járok.
Full aranyba voltam,csak a l-voac volt lila,de mindenen kiegészítő,hill láda (ami nem tudom miért nem éleszt fel) meg turet...volt 40 percem a vadászra...ketten voltak,nyakon basztak...az a baj,hogy ha egy tárbol nem szeded le,vissza hilleli magát... -
myckey
veterán
válasz
Snip3r_HUN #30775 üzenetére
Frankó, én meg már az összes vizuális, meg interfész és mit tudom én mit végig néztem.
Akkor no lamp.
Marad a vakoskodás. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #30769 üzenetére
Már csak egyet tudok pörgetni rajta és eddig nem adta... Gonosz az van csak nem látszik a képeken 👍
-
myckey
veterán
Üdv urak!
Elég amatőr kérdés, de a játékban lehet valahogy lámpát szerezni?
Vagy fegyverre applikálni?Természetes fény beállításokat használok, ( grafikai opció ) mivel így nagyon élethű az egész bevilágítás téma.....pofám leszakad tőle
De a játékmenetre nagyon durván cumin hat, mivel ha leszáll az éj, konkrétan az orromig alig látok egyes pálya részeken.
Illetve egy másik dolog.
Hogyan lehet kikapcsolni azt a gps csíkot?
Ami mutatja az utat.
Nekem illúzió romboló, hogy jancsi és juliska üzemmódban játszok. -
arnikusz
veterán
válasz
dezs520 #30765 üzenetére
December 10.-e után kitárgyaltuk a taktikát.
Gyorsan pulse heal láda, arany M60 és arany cuccok minél több, vírust felvenni, Divtechet gyűjteni, folyamatos gyógyszerellátás, evés ivás.
Kimentési pont DZ 2 parkolóház, fent indít és lefutni egy szinttel lejjebb pulse jönnek a Hunterek gránát és ki a heal láda és leszeded.
Ha nem megy holnap este 20. után mehetünk egyet. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN #30769 üzenetére
Tier2-ben vagyok most 160 körüli a gearscore
Mondtam hogy sokat nem toltam anno.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Krissz1983 #30759 üzenetére
Ha a Pontos talent helyett rápörgetnél pl.: Gonoszt,Fogékonyt vagy Kérlelhetetlent,többet érnél el vele.
(#30768) SkyS1gn: Tier 5-ben Heti HVT-k,de most már az egyszerű piros 34-es mobok is dobhatnak jó cuccokat.
Szerk.: Ebben az esetben az a leggyorsabb ha ismerősök közül becsatlakozol valakihez,és lenyomtok pár küldetést és ami esik odaadja neked,miután egy alap gear megvan már menni fog egyedül is.
-
SkyS1gn
félisten
Jelenleg hol lehet leggyorsabban fejlődni? kint max szint megvan, dz alig valami 30-40 talán... de hogy erősebb legyek.
(#30766) Matej
Ezek az elérhetetlen camp helyek még midníg megvannak?!
-
-=Jam=-
őstag
válasz
dezs520 #30765 üzenetére
Senkinek nem fontos megszerezni a vírust, az csak plusz pont. Egy div tech kell csak a pisztoly kraftoláshoz, de azt ládából is lehet szerezni. És igen ha más hív helikoptert oda is be tudsz szállni. A huntert meg szerintem végtelenül egyszerű lelőni. Fedezékbe bújsz, majd odavágsz egy gránátot, ekkor kiugrik a fedezékből, és egy sárga G36-tal 2mp ledarálni. Vagy egy sárga M44-gyel 1 fejes és fekszik.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Egy kis leak, videó formában.
https://www.youtube.com/watch?v=kztF5gCDqoAM.s Pár napja belefutottam a DZ-ben egy négy fős Magyar bandába, akik egy létra alatt álltak, fent pedig 4 rugó campelt. Őket próbálták leszedni, eredménytelenül. Az ilyen szituációkra van valamilyen megoldás, vagy el kell engedni a dolgot?
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,lenne pár kérdésem...
Már vagy 30 alkalommal nekimentem a survivalnak,de nem jön össze...ha turetet csinálok,az a nyomoronc meghekkeli,félig lila,lélig aranyba mentem oda,és mindig le szed..van valami bevált aktika erre?
Álltalában párban játszunk,mind a kettőnknek el kell mennie a "nagyítóért" vagy csak elég egyikünknek,illetve a jelzőpisztoly is elég ha csak egyikünknél van?
Olvastam már olyat is,hogy sokan nem is csinálnak jelzőpisztolyt,megvárják míg valaki hív egy kimentést,és azzal megy el... -
SkyS1gn
félisten
válasz
vegitossj7 #30762 üzenetére
Még mindíg ezek a b..i dataminerek?!
-
vegitossj7
addikt
Csak az a kérdés, hogy ez mikor kerül be, mert elvileg 1.6 nem a Last Stand. És alapból nem is lett volna bővítés a mapon kívül, legalábbis 1 hónapja még ez volt a helyzet.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Krissz1983 #30759 üzenetére
Ezt most úgy mondtad mintha az a kombó nem az egyik legjobb lenne a játékban
Ejj az a magyarítás... Szemrákot kapok
-
válasz
vaakuum #30757 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy amikor használod a speciális lőszereket úgy nem fog minden lőszer robbanni vagy felgyújtani (ilyet csak a mobok tudnak az UG-ban amikor be van kapcsolva a special forces direktíva). A gyakoriságát befolyásolja az is, hogy milyen fegyverben használod.
Az explosive bullet elvileg a golyó alapsebzését adja maximum (nerfelték az 1.3 körül mert addig a robbanás akkorát sebzett amekkorát éppen a golyó azaz könnyű volt 1 shot buildet -playerek ellen- csinálni egy bolt action sniperrel) amennyiben triggerelődik. Az incendiary-ra nem találtam sebzés képletet/adatot, de az is nerfelve lett mert talán csak 3 mp-ig okoz sebzést plusz az 1.4 óta már nincs is státusz effekt (azaz nincs stagger és a célpont se gyullad fel. Egyébként a speciális lőszerek nem a sebzésük miatt voltak hasznosak hanem a státusz effektek miatt mivel PVE-ben csökkentetted a bejövő sebzést PVP-ben meg kiütötted az ellenfelet az effekt idejére és nem tudott harcolni. Viszont amióta 1.4-ben durván nerfelték a reclaimert azóta azóta a speciális lőszerek jelentősége még tovább zuhant hiszen azonnal global cooldown-ra kerül mindenkinél (1.4-előtt két reclaimerrel és a triage bugját/működését kihasználva gyakorlatilag folyamatosan lehetett használni a consumable cuccokat) ráadásul státusz effektet sem adnak, azóta leginkább csak a vizet használják, hogy mindenkinél gyorsabban töltődjenek a skillek. -
sixpak
nagyúr
Mellékküldetésre nem tudok behívni random embereket?
3 napja szopok egy vízszivattyú helyreállítása küldetéssel, de nem megy egyedül.
Szóval az adott safe house-ban csak csatlakozni tudok csoportokhoz, de meghívni valakiket nem?
Vagy hogy megy ez? -
törölt tag
Nálam is teljesen jó DX12 alatt.
(GTX 980 Ti)
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #30742 üzenetére
Van akinek jól működi, de sokaknál csak gondot okoz a dx12, ezért a többség dx11-et használ.
#30747 vaakuum
Van egy Reclaimeres support/dps karim és rendben működnek a bindelt funkciók. Én a fenti számsorra tettem a használható cuccait. Az esetek 99 százalékában vizet, robbanó és gyújtólövedékeket használjuk. -
oneal1
senior tag
válasz
micafighter #30746 üzenetére
hát akkor azt buktam
mindegy akkor kész a set
köszi az infókat!
-
vaakuum
addikt
Help pls. Reclaimer setet próbálgatom néhány napja, de az evés/ivás nem akar működni rajta valamiért. A bindelt gombokkal survivorban szépen issza a vizet és üdítőt is, meg eszi a konzervet és az energia-szeletet, de a setben a kétfajta lőszeren kívül semmit nem tudok működésre bírni. Még az én karim sem eszi/issza meg őket. Másnál is így működik?
Szerk: illetve ha az alapsebzést +% módosítókkal fentebb viszem, az viszi magával a critical sebzést is?
Milyen összefüggés van a crit damage és a normál sebzés között? -
oneal1
senior tag
válasz
Anonymus23 #30743 üzenetére
jó lesz ez!!! megy a pörgetés jelenleg így áll: ádáz, gonosz, pusztító, halálos, brutális valamint fogékony amit még szeretnék nem komplikáltra cserélni.
-
RichieTri
senior tag
pár morzsa az 1.6-ról...
reddit -
Lefty
addikt
Smart covert amugy mar egyaltalan nem hasznalja senki?
-
oneal1
senior tag
válasz
-=Jam=- #30737 üzenetére
köszi!
nem egyértelmű a dolog mert jelenleg még mindkét fegyveren rajta van az ádáz, ezért ugyan mutatja a zöld négyzetben, de pirossal írja hogy nincs elég elektronika hozzá, mert az adott fegyveren nem a legalsó talent az ádáz. na mindegy, erről kell elpörgetnem másra
-
oneal1
senior tag
alphabridge set esetén:
másodlagos fegyvernél 3. helyen Ádáz, tehát nem szükséges a megfelelő mennyiségű elektronika.
ezt csak akkor kapom meg ha ezt a másodlagos fegyvert használom, vagy megkapja az elsődleges fegyver is úgy hogy nincs meg a szükséges elektronika?
-
Saka1989
csendes újonc
Haliii. Alpha Bridge kérdés azon belül Famas.Az M4-n ha van összesen 5% visszarúgás és az az elsődleges fegyverem,akkor is csökken a Famas által adott 15% fegyó sebzés ?
-
BullKoxa
őstag
válasz
myckey #30722 üzenetére
Kösz fiúk! De valahol máshol lesz a baj, szerintem! mert a GTAV is kidobál, exe hibával mintha nem lenne eredeti, pedig az. Nem tudom mi okozta. De elkap az ideg és újra teszem a pc-t aztán ha utána is rosszak a játékok a Vga-t kipróbáltatom másik gépben. Azaz már el is kapott, Format C lesz az a biztos!
-
BullKoxa
őstag
kérdezni szeretném hogy ezt mér csinálja? most már mindig kidob a játék 5 percet sem tudok játszani. Eredeti a game!! DX11-n van AB monitorozás aktív. Kártya alapon , de mindegy neki mert midig kidob. Kezd elmenni a kedvem a játéktól. Az OP 27-n lett újra rakva.
Javítani lehet a játékot? nem szeretném megint leszedni a 40GB-t.Nem mintha azt a 40 percet nem bírnám ki ,de ha lehet javíttatni akkor mért ne.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Black Dragon #30673 üzenetére
Pü- ment.
Ez a DX12 nem valami jó, én ki is kapcsolom és jó lesz a DX11. avval legalább elindul elsőre. remélem a hibaküldéseimre mert volt vagy 20 arra csak felfigyelnek.
Ez az Uplay nektek megjegyzi az emailcímeteket legalább?
Be pipálom mindig az emlékezzen rámat ,de semmi. mindig körmölhetem mind a két sort. -
saltanus
aktív tag
válasz
micafighter #30712 üzenetére
de nem tudok hozzad csatlakozni pedig mar egyszer ujra is inditottam a gamet, de felvettelek elvileg baratnak...
-
saltanus
aktív tag
válasz
micafighter #30712 üzenetére
keres elkuldve
-
Dendytv
senior tag
Már nem ázért mondom de ma is voltam bent kb 2-óra (tegnap is 5-órát) hoszát s a napi quest-ek nagyon gyenge loot-ot adnak ! De ha bemegyek DZ-be akkor egy-egy komolyabb MOB leölése is ki tud dobni elég komoly set-darabokat ! De a lexi is elég komolyabb loot-ot ad valamikor ! (Már mint ami az én szintemen komolynak számit
)
-
saltanus
aktív tag
vegig csinaltam a fo tortenet szalat ,27 lvl vagyok, elolvastam az osszefoglalot tehat jol ertelmezek akkor minden kis buzisagot ossze kell szedni a terkeprol? tehat mobiltelefon,naplo, mellekkuldetes, talalkozas stb??? ahhoz hogy 30 level legyek?
-
malystryx
senior tag
válasz
micafighter #30700 üzenetére
Köszi szépen, ma este megyek valami komolyabbat, és majd kiderül, a 4 képzettség természetesen önző módon a magam kisegítésére szolgál,
de 3 teljesítmény fokozó miatt is ezt kellett választanom. (3x 5% öngyógyítás van a felszerelésekben)
-
LucentTwo
tag
válasz
TheProb #30694 üzenetére
Hidd el, hogy ha jó szettet akarsz összehozni akkor fogsz szívni a loot eséssel. Én pl. 1hónapja találtam ki, hogy csinálok egy tactical-support karit, 10 nap alatt meg is volt belőle a maszkon kívül minden, nagyjából használható statokkal. (a térdvédővel nem vagyok megelégedve még) De a maszk azóta se esett és már csak azaz egy ami hiányzik.
Vagy mondhatnám a Barret mellényt ami nekem még mindig nem esett ki, az 1.5 frissítés óta.
De még az alpha szettemen se ártana cserélni két dolgot.
Esni esik, de nagyon kis része ami jó is.
-
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30702 üzenetére
De, lerakta.
A térképen megtaláltam, már megyek is.
Thx. -
-
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30702 üzenetére
Az nem az en videom, csak kinomban rakerestem yt-on.
Ok, csekkolom, köszi. -
sixpak
nagyúr
Persze, vágom....de az eddig végigvitt többrészes küldetéseknél, az adott résznél feloldotta a következőt.
Most viszont nem volt part 2 unlocked és a gps sem jelez semmit.(#30700) micafighter: pont ez a bajom, hogy nem volt part 2 unlocked...na mindegy, nekiugrok még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari