Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát jah,az a macskanadrág.
Nagyon kíváncsi lettem volna rá,hogy mi is az.Tudod hogy van. Ha nem találsz a szerveren rugókat akkor te vagy a rugó.
Na biztos így gondolta a francia csapat is.Tegnap este is igazi csata volt,igaz Anonymus23 ?
Persze voltak dolgok amiket nem igazán értettünk a másik csapat részéről,de a vége az lett,hogy győzött az ész és a taktika. A egyik tag meg futott ,mint a nyúl,ott hagyta a társait.
#31599 cikasz :
Majd egyszer játszunk együtt farmolgatunk és meglátod.
DZ5-6
Ha rád jönnek 4-en akkor nem tudsz mit tenni. De ez is elkerülhető.
Ott is hagyhatod a kimentést. Ha utánad mennek és hátba lőnek,akkor azt nem csak a kimentésnél tették volna meg,hanem bárhol ahol találkoztok. -
cikasz
őstag
válasz
akoska07 #31593 üzenetére
"Egyébként meg simán lehet akár egyedül is farmolgatni,csak okosan kell csinálni."
Ahhha azt hogy?
Összeszedsz cuccokat aztán mész a kimentésre. Jönnek a mobok ugye azokkal harcolsz kicsikét, majd hátulról megjelennek közben és szétlőnek úgy, hogy még csak le sem lassítanak...
Mesélj még. -
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #31591 üzenetére
Ez a rugózás olyan, hogy ez van. Tegnap este végig DZ ment, és volt ott minden (voltunk és lőttünk is manhuntot).
Azért van néhány szabály, amit nem árt tudni, főleg amióta le lehet vágni a kötelet.
Ha odamész más kimentésére, és főleg ha azok többen vannak, akkor 99,99%, hogy lőni fognak, és instant, ha nincs nálad loot. Mi is ezt csináljuk, mert mit őgyeleg ott bárki is, akinél semmi sincs.
Ha egyedül van és loottal, akkor rápróbálunk, hogy belelövünk, és ha elfut, akkor egy sima normál játékos, akit nincs értelme 4v1-ben lelőni, de ha ott marad, akkor fekszik (kivéve ha ő Superman), mert semmi keresnivalója nincs ott. Ha többen jönnek kimentésre, akkor nem beszélgetni jönnek, hanem lövöldözni, szóval ha te lősz először, akkor előnyben vagy, vagy nem, de akkor is megpróbáltad.
Ha rámész egy rugó csapatra vagy személyre, akkor ezzel együtt felvállalod, hogy lelőnek.
Ami fix, hogy egyedül sok esélyed nincs, keress magadnak olyan csapatot, akivel együtt tudtok játszani.
És mindenek előtt csapat, csapatmunka, összehangolt skillekkel.
A másik meg, hogy közép és hosszabb távon mindenképpen pozitívan (XP, DZ Credit, loot) jössz ki a dologból. Egyébként meg a DZ-n kívüli loot szerintem jóval gyengébb (értékekben és minőségben) mint amit bent lehet szerezni, tegnap is egyértelműen ez volt a tapasztalat.Az persze más kérdés, akik "élvezetből és szivatásból" lőnek (4v1 és társai hátulról), ebbe nem mennék bele, ezt is számtalanszor kiveséztük már itt.
-
VTom
veterán
válasz
Meg kell érteni azokat is, akik kifejezettem PvP-zni mennek DZ-be, amire a játék csak itt ad lehetőséget.
Ha nem tetszik, hogy lelőnek, mert éppen van egy négy fős csapat aki mindenkire lő, akkor próbálj meg szervert váltani, vagy gyorsutazz el a térkép másik felére, és ott farmolj, más megoldás sajnos nincs. A farmolásra millió lehetőség van PvE területen, küldetések, incursion-ök, UG, Survival, HVT, de PvP-re csak a DZ van esetleg a Survival. Aki fullos karaktert épített, az nem a mobok ellen építette.
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha lelő egy négyes csapat, mert erről szól a DZ. Persze vannak akik még pluszban parasztok is közben, de ez más téma. Ha nem csalók, csak éppen ebben lelik örömüket, legyen.
Mi ha rouge-ok vagy manhunt-ok vagyunk, nem nézzük hogy egyedü van-e a játéékos, ha az utunkba akad, lelőjük, nem várjuk meg, míg ő lő először.Egyébként szerintem 200+ órával a játékban majd unalmas kezd lenni a PvE, aztán irány a DZ.
(#31592) HKorn Asszem a DZ-s bandaháborókról Ákoskával tudnánk mesélni
Szegénynek azóta sem lett meg a macskanadrágja
(#31593) akoska07 Engem szombaton hívott be egy három tagú francia csapat, öt perc múlva már manhunt-on voltunk
-
Lifer092
senior tag
Hát legyen...
-
ult1mate
tag
válasz
Ha nem tetszik ne menj be DZ-be.
A jaték full PVE megannyi küldetéssel, ezt a helyet hagyd meg az olyan játékosoknak akik játékosok ellen akarnak küzdeni. (vagy részben bennük van a vágy különben nem mennének be oda) Én személy szerint is már csak ezt élvezem ebben a játékban a többi részemről unalmassá vált egy idő után. Vagy rugót hajtok vagy az leszek, ez van. Engem ez érdekel nem a rongyossá játszott küldetések számomra használhatatlan dropokkal. És hidd el sokan vannak még így.
Ez nem csak a "köcsögségen" múlik hanem hogy ki milyen játékon nevelkedett többnyire. És elég gyanús, hogy aki sokat pvpzik az nem a Civilization sorozaton nőtt fel hanem olyan játékokon (CS,COD...stb) ahol az egymás elleni küzdelem a döntő és az ad elfogadható élményt ha jobb vagy a másiknál. -
válasz
Azért ne essünk túlzásokba.
Rugókat büntetni DZ-ben,elég viccesen hangzik.
A DZ ilyen,bármi megtörténhet.
Ezzel mindenki tisztában van.
Aki DZ-be bemegy tudja mi várhat rá.Egyébként meg simán lehet akár egyedül is farmolgatni,csak okosan kell csinálni.
Én sokszor mentem be egyedül és szinte mindig szereztem új barátokat,csapatokat.
Már eljutottam odáig,ha látják bent vagyok akkor kapom a meghívókat,magyarok,olaszok,németek,indiaiak,ausztrálok,angolok stb... -
HKorn
veterán
válasz
Így van, ezt utálom én is. Értem én, hogy DZ-ben direkt adva van a lehetőség PvP-re, de azt fair körülmények között tudnám elképzelni, nem így hogy hordákba verődve, maxolt gear-el direkt ráutaznak a gyengébbekre.
Lenne egy 4vs4, bandaháború vagy mittomén. De a lényeg, hogy én mindenképp büntetném azokat akik rendszeresen rogue-ba mennek, ahogy a sztoriban is és a való életben is büntetnék az ilyen renegát ügynököket.
Amúgy vannak kellemes meglepetések is. Múltkor haverral ketten bóklásztunk, belefutottunk egy mob csapatba, erre megjelent egy kb 6 -8 fős agent csapat (nem is értem hogy lehet 4-nél többen egy csapatban) és elkezdtek besegíteni írtani a mob-okat. Amint végeztünk felálltak egy vonalba elénk, gondoltam, akkor most jön a kivégzés, de mindegyik tisztelgett majd elmentek.
Na az ilyen esetek kárpótolnak az összes gyökér rogue helyett.
-
Lifer092
senior tag
Én is utálom ezt a Rogue dolgot, de ez egyéni szoc. problem szokták mondani. A DZ az egyetlen PvP hely jelenleg, én anno amikor közös chatre beírtam ugyanezt, mikor szétlőtt egy 4 fős 15 éves csapat 5x egymás után, hogy ez miért jó vagy ebben mi a pláne, akkor ezt a választ kaptam: "This is what the DZ exactly is, retard. -.-" " Ja mondom ne hari. Nem tudtam hogy ilyen evidens az, hogy 4 fős csapat hátulról a tarkómra nyomja a fegyvert aztán szitává lő... Arról nem beszélve amikor legyen az Manhunt vagy sima Rogue csoport, beállnak a bejárat elé és akik kimennek oda szétlövik azonnal.... Ez olyan jó poén? Én utálom az összes Rogue-t legyen az csoport vagy nem csoport. Mert ezen élik ki magukat, és rohadtul nincs rászorulva semmilyen cuccra de azért is elveszi mert mé' ne?! Menjenek egymásnak a rugók, de aki nem rugó csak szeretne cuccokat azt hagyják a bánatba békén. Én se kötök bele, ő se belém... Simple. Csal ez nem így működik...
Legutóbb az volt hogy segítettem egy nem rogue csoportnak leszedni két rugót, aztán elfutottam. Jöttek utánam, beálltak elém 5-en, aztán hirtelen elkezdtek rám lőni és ennyi volt. Átmentek Manhuntba és ott vártak a DZ bejárat előtt... Más belépő pontra kellett átmennem hogy ugyan vissza tudjak menni a DZ-be... Ez azért kicsit vérforraló hogy ennyi
van a DZ-ben akik erre verik....nyomorult seggtitán Valóban, akik nem pusztán kipróbálják a rogue-t vagy bármi, azoknak valamiféle büntetés lehetne mert ez a álljunk be a bejárat elé és lőjünk szitává mindenkit aki kijön gyakorlat, nem kicsit felkúrja az embert... Én ezért csinálok mostanában többnyire napi küldit, UG-t meg Survivalt PvE-ben aztán kész... Max csoporttal megyek DZ-be, vagy nagy ritkán egyedül... Nem mert félek bárkitől is, hanem akkor legyen fair, és ne 5 1 ellen hanem akkor csoport csoport ellen...
-
Rixilend
tag
Udv. Tudna segiteni valaki karaktert huzni ma delutan? Elore is koszi.
-
HKorn
veterán
Ezekkel a rogue-kal is csinálhatnának valamit, ezért ignorálom a DZ-t, inkább megyek küldetésekre cuccokért. Nagy nehezen találsz valamit DZ-ben tuti biztos, hogy valami gyökér 4-es csapat úgy gondolja, hogy most megmutatják mennyire kemények és szétlőnek 4-en.
Persze utána semmi se történik, hiába lesz manhunt, senki se vadássza őket. Lehetne valami bünti, talent, vagy bónuszelvonás aki túl sokszor megy rogue-ba, mert semmi visszatartó ereje nincs sztem.
-
ult1mate
tag
Valaki tapasztalja még ezt a sorozatos pálya "betöltést"? Lelassul a karakter, nevetséges az egész amikor rugó az ember... Van erre megoldás?
-
arnikusz
veterán
válasz
Exelsior #31579 üzenetére
Közben befagytam, itt egy link a gyűjthető dolgokkal:
A menüben a gyűjthető dolgokat megnyitva térkérészenként keress rá mi hol hiányzik, utána a térképet megnyitva szűrd le ezekre és ha mutatja a hiányzót tegyél rá egy útjelzőt és meglesz.
Természetesen adott területen ha megcsinálsz minden küldetést feloldja, de ezt nem kell mondanom. -
-
xyvalaki
aktív tag
Ezzel nem vagy egyedül. Az összes boltot végig jártam, de a legjobb egy pisztoly, ami 256-os. Tel vannak 28-as szintű dolgokkal. Sőt, készíteni sem tudok rendes cuccot. A tervrajz árudában sincs semmi jó. Mondjuk a DZ-be csak Division technoógiáért járok, de nem tudom mire jó.
Valaki elmagyarázná?
-
xyvalaki
aktív tag
Az UG-ben ma megszivatott a játék. Kűldetés sikeres, de sehol nem lehetett kimenni. Kb egy óráig kerestem a kijáratot.
Aztán feladtam.
-
-
Exelsior
őstag
válasz
Anonymus23 #31578 üzenetére
Már jó. bug volt. Voltak még küldik de nem jelezte ki.
Újrainditottam a játékot és megjelent még pár küldetés. :S
de sajnos még sem jó. 3 mellék küldetés volt. most megint semmi. totál üres.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Exelsior #31577 üzenetére
DZ-ben semmi ilyen nincs.
Van olyan drón, ami bugos (nem látszik a térképen), ha rákeresel a neten (területnév és drón) akkor vannak fenn videók, amik megmutatják, hogy hol is az a drón.Másrészt a bal felső területen van olyan (ha jól rémlik) dokumentum, ami nem látszik, mivel egy landmark kitakarja, csak full ráközelítésben vehető észre
-
Exelsior
őstag
tom clancy's the division™ kips bay e 32nd st echo bug
Ezt még mindig nem tudták kijavítani?
PS4-en is bugos volt.
Most akkor össze lehet szedni az összes Echo-t?
-
-
myckey
veterán
Próbáltam, nem segített.
Volt egy 256-os cucc, meg pár darab 204-es vagy 202-es....na ezeket kínomban mind bezúztam.
Már levittem 149-re a karakter GS-t.
De továbbra is 183-204 ahova betesz.
ki-be lépés is volt már...hátha bug.
Na most átmentem egy másik belépő pontra ( DZ ) és beadta a 164-182-es fokozatot.
Pedig most magamra aggattam minden létező "legerősebb" felszerelést.Nem értem.
Másnak csinált már ilyet?
-
myckey
veterán
Üdv urak!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért sorol be a játék DZ -ben a 3. World Tierbe ( 183-204 pont ), holott én be se tudtam volna jutni ebbe a fokozatba, mivel 177 pont a szint követelmény, és nekem 174 volt a max. pontszámom.
Így most nem tudok cimborákkal menetelni, mivel nem látom őket....
Próbáltam magamnak teljesen alacsony pontos felszerelést össze rakni , kiválasztottam a 2. világ fokozatot.....de semmi változás.
Azt jelzi, hogy márpedig én a 183-204 pontig terjedő állománnyal fogok összekerülni.Ráadásul a szakasz társam 2 ponttal előrébb járt mint én, de ő mégse tudta aktiválni a 3. world tiert 176 ponttal, mer ugye a 177 az alap.
Mit lehet kezdeni, hogy ne soroljon ebbe a szintbe DZ -ben?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #31560 üzenetére
Na akkor pontosan, ha kimentést bukta az Agent csak az összegyűjtött XP alapján kap ládát.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31558 üzenetére
Ott csak a végső pontszám alapján járó 1-4 láda a jutalom, attól függ mennyi XP jött össze. Az összeszedett ládákat ugyanúgy mint DZ esetén, csak sikeres kimentés esetén kapja meg.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #31557 üzenetére
Bizonyos XP esetén különböző jutalmak vannak alapból. Szerintem azt nem kapja meg, amit összeszedett, de ki tudja, még akár azt is, nem ez lenne az egyedüli division bug.
Letoltuk vagy 15x, az első hármat buktam, a többinél már kijöttünk mindig, nem emlékszem az első 3-ra, hogy ott mennyi is jött össze. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #31554 üzenetére
Ezt tudom, nem erre irányult a kérdésem.
Hanem, hogy mi az, hogy akkor nem kell kimenteni a fertőzött cuccokat? Megkapod, ha meghalsz? Elég nagy hülyeség lenne.szerk: Jó, azt hiszem én értettem félre valamit, valamiért a láda kimentésre értettem, hogy megkapod, mert az eredeti kommentelő azt írta, hogy megmaradt neki amit gyűjtött hiába halt meg
-
RazoR
veterán
Media Marktban akciós a Division...5,5k
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok, az mitől lehet h váltakozik a DPS értékem?
Úgy értem h semmit nem változtatok a szettben, és mégis ilyen minimálban váltakozik,
mondjuk egyszer 105.300 egyszer meg 99.233. Ugyanaz a fegyver.Most csak írtam valamit, kb ilyen mértékben...
Hőmérsékletváltozás?? Fárad a karaker? Vírus a közelben? Elvesztette a NY útikönyvet?,
-
válasz
arnikusz #31549 üzenetére
Nem hinném, mert őt is lefektette azonnal, bár ki tudja. Ezt a 21 fokos dolgot nem figyeltem, nem is tudtam erről eddig
,viszont tény, hogy úgy beöltöztem odakint, hogy bent a DZ-ben már nem kellett figyelnem a kihűlésre, szóval lehet, hogy ez is bejátszott. A kedd is okés, bár és ma is megyek, mert egyelőre nem tudok leakadni erről a túlélésről.
-
PETEE78
senior tag
Így van! Ezért csináltam PVE-re barret chest+4 taktikussal. 275 körüli skillel a 4 taktikus 350 körülre felmegy jó dps karakterekkel. Így azért marad szívósságom is. 1. Liberátor 2. megállító. Tökéletes párosításnak vélem valamint seeker mine és heal láda vagy sticky. A dragon turretet már meguntam
Eddig ez a kombó vált be a legjobban. Talnetre kill utáni skill power emelést, valamint visszatöltés gyorsítást használok.
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #31548 üzenetére
Vagy arra játszott, hogy leszedjen a vadásza téged.
A Survival alatt is gyűjtesz XP-t és a végén kiértékel és kapsz ládát+ ha 21 fok felett vagy (21 fok felett voltál?) nem is kell kimenteni megkapod.
Az összefoglalóból egy kis XP tábla:
[link]Kedden este majd megint mehetünk együtt, ha gondolod.
-
Üdv!
Volna egy keresztkérdésem. Eddig nem figyeltem erre túlzottan, de tegnap feltűnt, hogy bár a túlélés nem sikerült, a végén a DZ-ben felcsipegetett lezárt, összes ládám megvolt. Ez eddig is így volt, vagy ez valami egyedi eset?
Történt ugyanis, hogy kb. 4 percem maradt, a DZ 3-as kimentési ponton. Lehívtam a helit, és kb. 3 percig kergetőztem a vadászommal, mire sikerült leszedni. Indultam a heli felé, mikor a kimentési ponton megjelent egy másik játékos, aki vagy nem figyelte, hogy már le van híva a heli, és csak be kellene ülnie, vagy fogalma nem volt az egészről, és azt hitte, hogy neki is le kell hívnia, lényeg, hogy fellőtte a jelző rakétát. Kb. 3 méterre lehettem a helitől, mikor a semmiből ott termett az újbóli lehívásra megjelent vadász, és mielőtt feleszméltem, már feküdtem is. Persze akkorra már nem volt lehetőségem éleszteni magamat, így elvileg bukóvári lett a vége.
Viszont amikor kiértem, meglepve láttam, hogy megvan az összes felszedett cuccom. -
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #31545 üzenetére
Akit DZ-be láttam mind így rohangált, de PVE területen is.
3 tűzfegyver-3életerőre kalibrált szett elem, 5100 körüli tűzfegyver, 6900 körüli életerő, 2830 körüli elektronika. CHC 30% felett, CHD 100% körül, páncél 13 ezer 55% körül.
A képen lévő 4 Alpha 2 Nomád, de Felelőtlen mellény-Savage kesztyű jobb.
Még a Barrett- Savage- 4Alpha kombot fogom megpróbálni, de DZ-be a Banshee-ben megyek be.
A Famast nem kell felszerelni, de volt annyi felesleges - visszarugást és pontosságot nem tartalmazó- fegyverkiegészítő, hogy ráraktam.Van ezeknél jobb, meg amikor már azzal taktikázol, hogy a magas páncél, életerő, tűzfegyver meglévő értékek mellett a CHC, CHD, Gépkarabélysebzés, Ellenség páncélsérülését pörgeted, de ahhoz az is kell, hogy jó előbb felsorolt értékkel essenek a szett elemek.
Nem nagy képűség, de napi átlagban 4 Alpha cucc esik, de az elmúlt hónapban csak elektronikás és alacsony páncéllal, van abban valami, hogy patch után kell farmolni ezerrel.
Bár vasárnapra valami lehetett és abban is van valami okosság, hogy délelőtt esnek a jó dolgok, mint pl. Sniper Játékostársnál is látod. Tegnap 11 körül dobta pl. nálam a 4. Barrettet.
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #31545 üzenetére
Ha DPS karaktert szeretnél építeni, akor felesleges ennyi elektronika. 2500-2700 elég. A többi mehet staminára és firearms-ra.
Az alpha szett bónusz a famas-szal a legjobb jelenleg, mert a famas harmadik talentje ad egy instant 15% sebzésnövelést a fegyveredre. Plusz erre jön még a famas másik 2 talentje, és a másik fegyver 3 talentje.
-
Lifer092
senior tag
Lenne egy olyan jellegű kérdésem hogy a 4-es Alpha szett egy FAMAS-al most a legütősebb? Az Alpha szettet akarnám összekuporgatni, úgy tudom hogy a 3 Incursion adja őket többnyire, az egyik fele megvan a Clear Sky-ból, de a másik kettő még hiányzik. Jelenleg vegyes cuccokban vagyok, de a szívósságom az elég gyatra, olyan 260 ezer körüli ha fejből jól emlékszem, ebből kifolyólag az életerő olyan 4000 valamennyi. A tűzfegyverek az azt hiszem picivel több mint 5000. Az elektronika is több mint 4000 kicsivel. Jobb szeretnék egy ütőképesebb karaktert. A jelenlegi cuccaimon kalibráltam is, kb. kihoztam belőlük a maxot, fegyverekre is kalibráltam talenteket de valahogy mégis gyengének érzem magam, pl. ha DZ-ben vagyok és jön 1-2 rogue akkor tudjam megvédeni a cuccom és ne fektessen már ki 5-6 golyóból...
Ha hazaértem dobok képet a karakterről hogy - hogy s mint áll a dolog jelenleg.
De addig is így látatlanba valakinek ötlet? ^^
-
Anonymus23
veterán
Coolheaded az meg csak pisztolyon vagy sniperen van, AR-en nem ad be ilyen tálentet, talán még a hőskorban a Caduceuson volt, de az sem igaz már a mostaniakra.
Pl UG kihívás ketten (2 reclaimer) simán adja nagyon jól a supportoknak is a Liberator. Most hirtelen nem is tudom mi is van az uralkodó helyett. -
Nincs cap, ellenben van diminishing returns ami ~250k skill power felett durván érezteti a hatását azaz e határ felett lényegesen kevesebb skill powert kapsz minden egyes electronics pont után. Másrészt meg ha mindent elektronikára pörgettél akkor nagyon durván túltoltad.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #31538 üzenetére
Jogos amugy, pl a coolheaded m1a-val jo, de az sem sajnos a keves elet miatt. Minden elektronikara van porgetve. Elkepzelheto, hogy tultoltam. Hol van peldaul a turretsebzes, seeker mine cap azt tudjatok?
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #31534 üzenetére
Koszi szepen a konstruktiv infokat.
-
SkyS1gn
félisten
DZ-pénzt leggyorsabban mivel lehet szerezni?
-
micafighter
nagyúr
Szerintem supportnak a legjobb talentek a competent, unforgiving és responsive, a responsive kellene a 3. helyre, és ez könnyü m4-en vagy lvoa-n.
Azt is érdemes észben tartani hogy az oldalfegyvered talentjeit ugy tudom megkapják a képességeid, pl oldalfegyveren ha van predatory akkor pl a turreted gyogyul ahogy öl.
Másodlagos fegyvernek meg lehet betennék egy harmful talentes M1A-t, vagy ha oldalfegyver egy 93R predatory és harmful az is jó.
Harmful csak PvP-re kell igazából.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #31532 üzenetére
Neztem, azon sem el semmi, mert nincs annyi eletem. De nem nagy szam talentek.
-
Anonymus23
veterán
A Boo-n kapható Liberator nagyon jól használható supporttal (egyet talán pörgetni kell, de kezdetnek kiváló).
Azt érdemes megvenni, plusz egy sniper ami esik, azokból is sok van, ami supporthoz való.Hasonló szettekkel 274K az elektronika, mivel kellett pár TF módosító, hogy éljenek bizonyos tálentek.
Azt azért meg kellene nézni, hogy van-e értelme ennyinek, mivel nem tudom hol van 1-1 képesség maximum értéke. -
Lefty
addikt
Valaki egy support karit mutat, hogy tudjam merre tart a dolog nalam?
Elektronikam most 290k, illetve barett melleny + specializalt taska, 4 set reclaimer. Fegyvert viszont nem talalok olyat, amin eljen az alaptelenten kivul barmi is. Igy fogtam egy super 90-et es egy carbont a nagy sebzesek miatt, ugy is a hatso sorban vagyok.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#60252516 #31522 üzenetére
Reagálok rá, mert félreérthető amit írsz, még ha nem is ez a célod gondolom.
1., Egyrészt amit mecafighter is írt: bármely 2 ugyanabba az osztályba tartozó fegyvernél működik
2., Nem csak az elsődleges kapja meg a másodikat, hanem mindkét fegyver megkapja a másik tálentjeit.
3., Lehet 2 egyforma tálent a fegyvereken, de így egyet azonnal buksz is a 6-ból, nincs értelme, hogy 2 egyforma legyen. Ez azért félreérthető, mert vannak olyan tálentek, ahol egész jól jönne ha 2x is lennének azok a tálentek rajta, és azok stackelődnének.
-
törölt tag
válasz
micafighter #31524 üzenetére
Látom te se érted a magyar nyelvet, Azon a HA -n mit nem lehet érteni?
Ha 2 assault rifle....
Ha 2 sniper..
Ha 2 méretes lo faxot... -
törölt tag
válasz
feltamadas #31519 üzenetére
AlphaBridge 4 -es szett bónusza. Ha 2 assault rifle -t használsz, akkor az elsődleges megkapja a másodlagos talentjeit. Így nem 3, hanem 6 aktív talent lesz. A +3 -t mutatja zöldell, és nem lehet két egyforma.
-
arnikusz
veterán
válasz
feltamadas #31519 üzenetére
Az a fegyver festését mutatja.
Nem arról volt szó még 1.4 körül, hogy nem foglal így majd helyet? -
Lifer092
senior tag
Skacok!
Melyik az a gépkarabély típus ami mostanában bevált és erős? Mindenkinél ilyen hangtompítós cuccot hallok DZ-ben is, nem tudom mi a neve?
Nekem jelenleg egy feketepiaci AK-47M van, 20K sebzéssel, de lassúnak bizonyul, hiába erős, 256-os gear score-om van és szeretnék valami "trendi" fegyvert ami sokaknak bevált.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Nem kiröhögni, de csináltam egy sárga szettet M4 és Pakhan. Hol használható: PVE területen, napi küldetések, boss farm, UG kihívás, DZ-be csak a napit csináltam. Ma esett még egy Barrett, amellett Specializált táska, Rehabilitált maszk, (van Ferro azt még pörgetni kell), Kegyetlen kesztyű, Elismert térdvédő és Fürge tok. -
Frenky89
addikt
válasz
vegitossj7 #31511 üzenetére
Legalább olyan szép, mint a reclaimer.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #31502 üzenetére
Nem teljesen xd csak a vadásznak messze kell állni , minden csapattars, saját buffot kap , es rebuffolodik ha a Vadász ujralő. 20-30m után 20-30% a redukcio xd . Bar meg tesztelem.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #31508 üzenetére
-
nonsen5e
veterán
válasz
Snip3r_HUN #31505 üzenetére
Csodálatos ez a magyar verzió, ki kéne egyik nap próbálnom.
A ragadozó kézjegye kesztyű
ErszényekMi vagyok én, kenguru?
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #31505 üzenetére
ilyen nagyon jó lenne (kicsit magasabb crit damage-el van, de armor csak 940 nekem
)
Hol esett?
-
TTomax
félisten
válasz
feltamadas #31503 üzenetére
Sehogy.
-
feltamadas
tag
fegyvere hogyan lehet zöld talentet szerezni
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #31501 üzenetére
Kár hogy maga a szett egy forintot sem ér...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #31500 üzenetére
Jó kis vadász hite fegyvertok
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Proxmox VE
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro