Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Nekem nem indul a játék, az Ubisoft szolgáltatás nem elérhető...Steam-es a játék, ha ez számít valamit.
Nálam van a hiba vagy globális?
Köszi, előre is.(#32600) swagger55: nekem sem...köszi.

-
DokiBaxxi
őstag
SOTG
-Valkyria, Hungry Hog fix
-Seeker 4-es bónusz - 2 lövés a testbe, utána a következő fejes +200% sebzés, 10% helyett 5% testlövés sebzés
-Urban MDR - 65% alapsebzés növelés
-Showstopper - sebzés buff
-Hip fire további nerf
-Statok - kapunk "ajándékba" 80k életet, cserébe pár gear elemtől ezt elveszik, hogy válasszunk mást. Enemy armor dmg (ellenség páncélsérülése) és damage to elites (sebzés elitek ellen) felcserélődik, vagyis az EAD major (fő), a DTE minor (kisebb) stat lesz. Néhány fő statok kivesznek (nem mondták mit, vagy nem figyeltem
)
-Skill power - megint változtatnak kicsit, skill haste jobb lesz elvileg (jobban számít majd a képesség cooldownhoz, mint a skill power)
-Support station - gyógyítás gyorsaságán, újraélesztés idején változtatnak
-NPC pontosság - bugos volt (gyakorlatilag a megjelenés óta
), jön a fix, nem fognak mindig fejbelőni (nem lesz 100%-os a pontosságuk) 
-Banshee - ha megöl egy rugó, +10%-os sebzést kapsz rugók ellen (nyilván miután újraéledtél)
-Loadouts - nem várható 1.6-ra
Last Stand
Felszerelés normalizálás:
-256-os GS, függetlenül attól, hogy min állsz.
-Fő statok (életerő, tűzfegyver, elektronika) maxolva lesznek
-Egységesen lesznek skálázva bizonyos statok a felszerelésen (pisztoly sebzés, élet, stb.)
-Fegyver alapsebzés maximumra lesz állítva
-Páncél sebzés elnyelés maximumra lesz állítvaezek nyilván csak Last Standban
-
bunfi
őstag
válasz
myckey
üzenetére
Konkrétan egyhitelt mindent Challenging nehézségen... Mondjuk nagyobb bónuszt is csinálhatott volna, ha hátrébb áll, mert akkor onnan jönnek egyszerre és gyorsabban, ahol megállt és rákönyökölt a bal gombra.
Ez pvpben is elég mókás lenne, lövöd a mobokat és utána egyhitesz egy négyes csapatot, aki épp odaért belelőni a bossba egyet. Nem szeretnék ilyet megtapasztalni...

-
bunfi
őstag
Hungry Hog + Lincoln Tunnel
Azért egy 4,5 milliós headshot egy automata fegyverből elég zorall...
Megint azok a fránya százalékok és a multiplikatív bónusz.
-
Ga-Bika6
csendes tag
30% kuponkódot tud nekem valaki küldeni privátban! THX!
-
oneak7
tag
PTS-ben szerzet cuccokat updata után megkapjuk, vagy ezek mennek a levesbe?
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Oda kell menni és leütni, vagy mint tegnap mikor oroztam maga elől.

Néztem HamisB tegnapi botladozását, a ruházat nagyon fontos volt, de 4db Barrett csak befigyelt nála érdekes nem?
Valkyria- azt olvastam, hogy a Valkyriából lesz a Hildr és a párját az Eir-t pedig be kell gyűjteni.
Az biztos kettő van most. Videóban pedig azt láttam, hogy Valkyria és Hildr volt egy más mellett a játékos zsákjában. -
válasz
micafighter
üzenetére
Tehat 3x lovom le. Oke.
-
válasz
micafighter
üzenetére
Vicces volt.
Dz2 kimentes : guggolt a teton, aladobtam egy sokkolo granatot. Firecrest taktikussal lelottem, ekkor felhealelte magat ( nomad, ugyanugy nez ki, mint a felszedos) megint lelottem, ekkor az ulti szedte fel azonnal, majd lelottem megint, lement 4kezlab, de egy pillanatra felallt, hogy goygyitast nyomjon, majd egybol visszaesett. 1 tarral 3x lottem le, akarhogy szamolom ( igen, igazabol 1x lottem le )
-
vegitossj7
addikt
Az ETF nem ezzel a buildel játszott Hamish szerint, viszont a következő build már az ETF által jelzett bugfixeket is tartalmazza és a változásokat a Gearsettekben.
Valszeg köv. buildben jönnek az igazi változások. Ma 5-kor bejelentik tuti, hogy mikor jön.
És van 1-2 bugfix, ami csak a PTS 2 utáni build-be kerül bele, mert komplikált.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Én majd gyüjtöm azt is , taktikust is kell gyüjtenem
, mert még nincsenk jó darabok meg a reclaimert is 
-
micafighter
nagyúr
-
Rony949
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat. Akkor szerintem egyelőre alapjáték lesz, aztán később, ha lesz valami akció, behúzom a Season Pass-t is.

(Már csak a fizetésemre várok
) -
myckey
veterán
válasz
Rony949
üzenetére
Maga a játék szerintem megéri a pénzt.
Nagyon sok órát bele lehet ölni, társaságban pedig kifejezetten nő a játékélmény ( sztm )Igazából azt kell eldönteni, hogy első körben az alapot veszed meg, majd kiegészíted ezzel-azzal, vagy pedig egyszerre ami belefér....( van olyan a társaságomban, aki így vagy úgy járt el )
Viszont mindenképp valami akciót keress.
Én pl. a Gold kiadást vettem 10.000 + egy pár szá Ft-ért.
Egyébként ha az alapot veszed meg, azzal is jól jársz, el lehet lenni Underground és Survival nélkül+ a most következő PvP DLC...
Ezek inkább színesítik a játékélményt, illetve kicsit jobban össze tudod szedni magad velük. -
-
válasz
Rony949
üzenetére
ezt neked kell eldöntened. főleg, hogy mennyiért jutsz hozzá. a gold edition az gyakorlatilag egy alapjáték, season pass a season 1hez (underground+survival+last stand),és talán néhány skin még. ha az alapjáték+season pass olcsóbbra jön ki, én azt venném, főleg, hogy nem muszáj így egyszerre megvennem a kettőt. ha a gold olcsóbb, akkor véleményes.
-
Rony949
őstag
Sziasztok. Gondolkodom a Division megvételén, mert kedvem támadt játszani vele. Anno a bétával toltam vagy 10 órát, maga a hangulat nagyon tetszett, csak ugye nem volt semmilyen content, a ládák üresek voltak és amúgy is csak PvP volt szinte, egymástól loptuk el a szajrét, egy idő után beleuntam.
Na most hogy megjelent, ráadásul eltelt már 10-11 hónap, gondolom már teli van content-el. Arra lennék kíváncsi hogy megéri-e a Gold Edition 12-14 ezerért? Vagy elég lesz az alapjáték is?
-
bunfi
őstag
válasz
yozsee11
üzenetére
Két eset lehetséges:
1) páncél volt rajta amikor esett
2) páncélt forgattál rá valami helyettAz 1.6-os patch után, a jelenlegi állás szerint
az 1)-es esetben automatikusan életerő lesz a páncélból; ha mást forgattál rajta, akkor csak azt forgathatod újra, ha nem, akkor bármit, de ez eddig is így volt, nincs változás
a 2)-es esetben valami lesz rajta, nem szükségszerűen Health, de ez továbbra is forgatható, ugyanúgy, ahogy eddig, itt sincs változás (esetleg annyi hogy a forgatott itemek hogyan viszonyulnak majd az új reroll mechnikához, de ez annyira nem releváns ebben az esetben)Lényegében csak annyi van, hogy valószínűleg a rolled armor statnál valamit nem tudnak megoldani adatbázisból, így a ráforgatott armor esetében további forgatásra lehet szükség, ha Healt-et akarsz az adott major attributeként. De továbbra is csak egy tulajdonságot lehet átforgatni.
-
válasz
micafighter
üzenetére
Nem lattam a videot. De eloben ott voltam xD
Biztos jo lesz, mint a nomad. Tegnap a srac 3x esett ossze 2 sec alatt xD
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
4v4-ben nem kell tárazni ha magányos csillag ellen megyünk. Instant összesz@rja magát a játékos.

-
micafighter
nagyúr
válasz
RECSKA
üzenetére
Nem láttad players videoját? Pedig az ott csak egy oldalfegyver volt. Én kezdem érteni miért lesz jobb a lonestar. Sprint közbe se lehet majd tárazni (nem tudom mennyire biztos, 1.6 patchnotesban volt de PTSen még nem tapasztaltam).
Szerintem nem az a kérdés hogy jobb lesz e, a kérdés hogy mennyivel.
-
Tr1c0
csendes újonc
PTS tapasztalatok a Liberator-ról?
A Taktikus set-hez előszeretettel használom. -
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Valószínűleg amatőr kérdés lesz, de megkérdezném, hogy akiknek ugye megvan a SeasonPass azok kapnak cuccokat minden hónap elején és közepén, de ezeket hol találom meg? Az ajándékboltosnál azonnal megjelenik, vagy a térképen valahogy jelölve van és össze kell szedni?
Köszönöm!

-
yozsee11
aktív tag
Az 1.6 patch notes szerint a páncél helyett automatikusan életerő lesz, ha jól olvasom:
Armor & Resistances
Armor has been removed as a Major bonus from items and is replaced with Health.
Added a new bonus called “Resist All” which adds resistance to all types of status effects.
Older items (pre 1.6) with Health bonus will see this bonus replaced with a Resist All one.Ezért is merült fel bennem az előző kérdésem. Vegyük például a "nagyon népszerű" páncél nélküli elektronikás hátizsákoknál. Mondjuk pörgetek rá most páncélt, abból 1.6 megjelenéssel életerő lesz, és ha tényleg utána újra lehet bármi rollolni rajta - ahogy a linkelt rövid twitch videóban mondják - akkor elektronika helyett át lehetne majd tenni tűzerőre vagy életerőre.
Az eddigi infók alapján én úgy gondolom ez így járható lenne, de javíts ki légyszi ha valamit félre értelmeztem. Ezt jó lenne tisztázni, hátha tudnánk előnyt faragni belőle.
-
arnikusz
veterán
Szia!
Ha a másik alt karakterre gondolsz és elérted vele a 30. szintet és megvan az összes bázis 100%-on, valamint bejártad valamennyi safehouse-t, és kitakarítottad a területet ( ez a HVT küldetések miatt fontos), akkor a válasz igen lényegében a másik, esetleg másik 3 karaktereddel ugyanazokat csinálhatod.Ezt főleg HVT-nél szoktuk végigjátszani a heti célpontokkal, hogy valamennyi karakterrel megcsináljuk.
Decemberben a Survivalt csináltam úgy, hogy a heti 20 ezres ládájáért megcsináltam mind a 4 karakteren.
Undergrounban pedig 3-al megvan a 40 szint egyet meghagytam 31-en majd 1.6 után.
A Stash láda 150 férőhelyes, karakterenként pedig 67.
-
bunfi
őstag
A külön karakterek csak a ládán osztoznak. Mindegyiknek külön napi és heti küldetések, külön HVT, külön supply drop és heti incursion bonus item. Tehát érdemes új karit csinálni, akár többet is. Itt a fórumon nem egy embernek 4 fullos karija van.
(#32547) vzarmo
Akkor valószínűleg megvan a 90%-a a ruháknak és nincs mit dobni. Nekem 2-3 hetente van egyvalami a bázison a skin vendornál. -
-
Tr1c0
csendes újonc
Sziasztok!
A fórumon ugyan új vagyok, de a Division-ben megjelenés óta már bele tekertem több száz órát és a Final Stand-hez közeledve gondoltam csinálok egy új karaktert PvP-re. (Unalmas mindig újra konfigolni PvE és PvP között.)
A láda az közös azt tudom, de a napi és heti küldetések is vagy azok szeparáltak? -
myckey
veterán
Urak!
Nem úgy volt, hogy az 1.6 -tól adnak majd a civilek Célpont Infot? ( Ami a napi és heti kiemeltekhez kell )
Mert az előbb adott egyet az egyik "csöves" .

-
bunfi
őstag
válasz
yozsee11
üzenetére
Ez nem így fog működni.Ha az adott itemen az egyik major attributera armort forgattál (tehát előtte más volt, monjuk skill power a hátizsákon), akkor nem fog alapértelmezettel HP-vá változni, hanem random kap valamit és az forgathatod újra.
(#32541) RECSKA
Én nem feltétlenül törném őket be, mert attól, hogy még nem jelentették be lehet. Meg ha jól emlékszem nem egy dolog volt, ami be sem jelentettek, csak úgy belerakták/átalakították és kész.(#32520) swagger55
1.5-ben első héten esett egy d3fnc térvédő és fegyvertok, aminél azóta nem találtam jobbat. Lehet, hogy tényleg humbug ez az első heti jobb drop, de nem biztos. Egy maintenance alatt simán lehet bármit módosítani szerver oldalon. -
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78
üzenetére
Alpha esetén azért az elektronikásakat elrakom- hátha.
Még egyen gondolkodtam, de semmi pontos infó nincs hozzá, hogy a field ládákat elkezdem gyűjteni február 1. napjától és majd csak 1.6 után bontok.
Recska Fórumtárs én tegnap az összes csillagot eladtam, meg minden egyebet szett fegyver módosító ami a jelnlegi infók alapján nem ér semmit.
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezek biztosabb infok ugye, mint a maganyos csillag buffolasa?
Hetek ota csak azt a szar farmolom, es most torhetem be a ladanyi fost...
Pete : mennyi zsed van?
-
PETEE78
senior tag
-
ceripapa
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Majd dobsz egy linket :] hogy hol találtad ? :] előre is köszi :].
Bár nem ártana, mert az ember összeszed 30-30% skill hastet azért eléggé szopás másnak a 8-10 seces seeker minek ellen( okés van még becsapodás idő meg ilyenek legyen 5-6 sec ,de akkro is eléggé gyakran lehet castolni ).
Beragadt a post küldésem
, Razor törölnéd a #32536 hsz-m. Thy 
-
yozsee11
aktív tag
Erről van valakinek infója?
With 1.6 you can reroll your items againMert akkor érdemes lenne most elrakni az olyan magas alappáncélú itemeket amiken kettőt kellene pörgetni, mert egyiket kalibráljuk rajta most, és a másikat meg a patch után.
-
ceripapa
aktív tag
Kiváncsi leszek a seeker mine pvp modosítóra, mert eddig sem találtam viszont ugye a golyók nem annyit sebeznek emberre, ami sokat sebez az a bleed damage, viszont az a resist csökkenti .
-
RazoR
veterán
Wildlands beta február 3-6
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez igaz, akinek nincs elég ideje az első héten tolni, az elmehet a búsba

A szürcsapó utcai óvodában?
azt hiszem tudom ki vagy ...
csak nem a mellettem lévő sorban ülsz az irodában ? -
pzstm
titán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Seeker mine nem azert nerf, mert az elethez nyul, amibol mindenkinek tobb lesz?
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Ahogy Sniper- mondja van belenyúlás a lootba, így nem véletlen, hogy többször is leírjuk, hogy a patchot követő héten, de különösen az első két napon csak farmolás nagyon és a 4 karakteren plussz a stashba elrakni a jó dolgokat.
Még egy a Reclaimert nàlam nagyon dobálja az elmúlt 4 napban, a Frontline mellett azt is rakom el.
1.6 napján a következő lesz a teendő listámon- PVE területen a bossok, UG, napik és DZ és ezt ismétlem péntekig.
1.5 ben szombaton már volt loot minőség csökkenés. -
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Rajta leszek.

Kipróbáltam az Eir + Valkyria kombót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az elég komoly cucc.
Valamint kipróbáltam egy olasz csapattal az "Ellopot Jel" nevű új küldetést hősin.
Nem könnyű,de nekem nagyon bejött. Szvszeddig ezt csinálták meg a legjobban.
Nagyon jól néz ki,és a megoldandó feladat is tetszik. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Arra esetleg nem gondolt senki, hogy nem a loot esik vissza, hanem, mivel az első héten kb. minden sz*r ami esik jó, mivel új gear kell teljesen, így több mindent éri meg elrakni, miközben később meg már egyre nehezebb olyan itemeket találni, amik valami pluszt hoznak? (eladod/szétszeded amit amúgy első héten elraktál volna)
Neem, biztos a gonosz Massive össze-vissza változtatgatja a lootot

(#32521) Snip3r_HUN
Nekem is volt időm kitapasztalni (bár azért 1200 helyett csak 600 órám van, mondjuk ennek 90%-a PVE), nem hiszem, hogy variálnak vele folyamatosan, csak első héten lelkesedés + tényleg elég sok mindent megéri elrakni -
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Ezt én is hallottam, tippre azt mondom még nincs élesítve.
Más: Maintanance holnap és SotG 5 kor
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pve ellenfél rebalance a köv buildben?
Az armort ugye jó ideje tudni lehet hogy nerfelik, PTSben benne is van már a dolog, és nekem úgy rémlik még PTS előtt mondták hogy a szívósság nerf (részben az armorbol, részben a talentekböl) miatt a mobokat is hozzá igazítják, hogy a kill time - time to kill ne nagyon változzon a mostani állapothoz képest (vagyis a gyakorlatban kicsit gyengitik a mobokat hogy a kevesebb szívósság miatt ne öljenek minket annyival gyorsabban).
Akkor ez még nem éles a PTSen ezek szerint?
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Yep. Volt még 1-2 dolog, mint a sotg bejentése, és teljes pve ellenfél rebalance a köv. Buildre.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Itt a legfrissebbre gondolsz?
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
3 órás streamet most néztem végig.

Még a hip-fire-t nerfelik amúgy köv. Buildben.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Redditről bányásztad? -
vegitossj7
addikt
Famas neve Bullfrog lesz.
Megszűnik a Sig.resources gain mivel helyette skill haste lesz. Ezzel együtt a skill power cooldownját nerfelik, míg a nyers erejét buffolják. Performance skill haste modok duplázódnak.
Midas erősen Frontline (D3-FNC) szettre készült, PvP-re mint anti heal.
Seekr szett alapjaiban változik meg.
Szignifikáns weapon balance nem lesz az 1.6-ban.
Seeker mine nerfet kap PvP-re.
Most ennyi lényegében, ami eléggé eldugott infó volt.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Reméljük már nem sokáig.
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Gondolom ő is 9 talenttel, WT max armor mitigationnel tolta, mint a kolléga.

Ez benne van sajnos.
Mellesleg megjegyzem, hogy az 1. Találat vagyok redditen a demizson front page-nèl.

-
micafighter
nagyúr
Valkyria - egy nevesített fegyver
Loop - ebben nem vagyok biztos
Hvt - High value target, egy spéci küldetés a bázison érhető el
Eir - nevesitett fegyver
Vendor - boltos, eladó
Seekr - egy új szett ami a tesztszerveren érhető el j elenleg, majd az 1.6 patchben lesz benne
Lexi - Lexington event center küldetés
Mob - a gépi ellenfelek, minden ellenfél mob ami nem player (játékos)
Nerf - valaminek a gyengítése, pl alpha bridge nerf azt jelenti / arra utal, hogy az alpha bridge gyengülni fog
Hildr - Nevesitett fegyverSzerk.: megelőztek, de az enyém szebb

(#32502) arnikusz sniper nem jó szerintem még ha 1hitel se, mert fel tudják szedni, meg ha beállnak hátra nem tudsz rájuk lőni. Szerintem egy pajzs kellett volna és kész

-
arnikusz
veterán
Valkyria nevesített fegyver és lesz belőle 2 a Hild és Sír növérpár, skandináv mitológia àból kölcsön vették a neveket
Vendor a boltok ahol adott területen vásárolhatsz.
Lexington főküldetés a Lexi.
Nerf átalakítása egy szettnek, fegyvernek itt általában negatív felhangal lerontják a fejlesztők.
Mob én a mesterséges AI-ra használom, de gúnyolni is lehet a Rugót.
SEEKR új szett 1.6 al fog bekerülni a játékba.
Loot az Peti, amit kapsz a játékban.
Mobilnet na.
Jó éjt mindenkinek. -
Elims
veterán
Vki megírná nekem,hogy mit jelentenek ezek a -héber? :-) - szavak(?)?:
Valkyria
Loop
Hvt
Eir
Vendor
Seekr
Lexi
Mob
Nerf
Hildr -
arnikusz
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
-
törölt tag
Itt az új csalás! Lerángatja a célkeresztet a játékosról. Nem tudtam célozni???? Ez meg miii?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem a 10% stackelődik és a 10. haláluk után már 100%-kal lőnek nagyobbat.... ja nem,az csak a mérgelődés miatt bekapcsolt okosság lesz. 

de nomaddal is 1x esik össze az ember, ha csak csapattársa fel nem szedi
Max a 30kupon +20%-al beszerzem, ha lehet.