- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ceripapa #32769 üzenetére
(#32762) RazoR
Rettentő idegesítő így azok után, hogy 10 hónapig lehetett sprint közben tölteni, de szerintem érthető a dolog. PvE-ben és PvP-ben is kicsit változtatnom kellett a játékmódomon, tényleg kerestem a fedezéket, illetve nem rohantam be a mob elé, hogy "face tank"-eljem.
Szóval a játékmenet szempontjából tébyleg a taktikusság felé terel, más kérdés, hogy ezt megjelenéskor kellett volna belerakni. -
válasz
ceripapa #32705 üzenetére
azért meg lehet nézni, hogy egy átlag mmo-ban ez évente hányszor van, és a divisionben eddig hányszor csináltad meg a játék kiadása óta eltelt 11 hónapban. most így hasraütve kb 4x megtörtént. ez nekem sok.
másrészről pedig a farmot eddig a magasabb ilvl/gs motiválta, és nem az, hogy egész egyszerűen meghaladja a képességeiket a normalizálás leprogramozása.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
ceripapa #31348 üzenetére
Ezzel a builddel 1 láda kb 1:40-1:50 perc. Mértük többször is, de egyedül lehet jól csinálni. kb 4-5 másodpercenként kell újraindítani a küldetés, ki se kell lépni a menüből, vagy figyelsz a lángszóró hangjára, vagy mindig bólint egyet a csávó/csaj, amikor mehet a küldetés indítás. Persze megfelelő adottságokat be kell hozzá állítani, volt, hogy egy turrettel elvoltam 20-30 percig (nem mértem az időt, csak már rohadtul untam én is, aki aránylag jól tűröm a monotonitást
)
A 3x-os jutalom az jól jön, mert volt olyan hogy ez 44000 XP-t adott be, de minimum "körönként" 12-14000 XP
-
Anonymus23
veterán
válasz
ceripapa #31344 üzenetére
Nem, oda a 3x jutalom tálent kell (mármint a WarenGate-hez). Ez unalmas, leginkább alapanyag és credit farmra jó. 2-3 óra alatt ~600-ról felment 900 fölé mind a szövet, mind a lőfegyver alapanyag.
Itt nagyon kevés elektronika esik, és csak picivel több módosító. Elsősorban fegyver + itemek.
Illetve esik rendesen maga az alapanyag is.A Lincoln sniperes az érdekesebb lehet, de gondolom ott is a loot olyan amilyen. Ehhez nem csináltam buildet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
ceripapa #31300 üzenetére
Sebaj, mi is így kezdtük (pajzs+kispisztoly) de nagyon hamar átálltunk vagy M60/G36-ra, vagy valamelyik sniperre.
Tényleg ha már sniper, egy kis ötlet:
Mivel bent a DZ-ben már nincs sniperes optika, ezért érdemes egy lila sniperről (jelesül arról esetleg, amivel bemész a DZ-be) leszedni az optikát, és azt rárakni a sárga sniperre. -
-=Jam=-
őstag
-
arnikusz
veterán
válasz
ceripapa #31280 üzenetére
Látod ezért kell a Pulse, mert ha bevágtatsz pl. a DZ2 parkolóház kimentés alsóbb szintjére fedezékbe akkor a kis hamis Hunter előszőr fent dekkol az esetek 90 %-ában és ha nyomsz egy Pulseot, akkor már azt látod, hogy a fal mellett lapul- odavágsz egy gránátot- ekkor kimozdítod és így fedezékből heal ládában állva simán leszeded.
Én ott rontottam el egyet vasárnap, hogy kiugrottam a fedezékből Rambózni szemtől szemben, mondjuk a szerver laggolt és másodszorra tudtam visszamenni Delta majd Mike után.
-
Gtaati
őstag
-
válasz
ceripapa #30023 üzenetére
alapesetben nem, a loot tábla kategóriákra oszlik. a kategóriák lehetnek garantáltak, vagy súlyozottak. az elemek (ezek konkrét tárgyak) a kategóriákon belül mindig súlyozottak.
ebben a konkrét esetben a drop esély egész pontosan úgy néz ki, hogy 100%os drop esély van survival nevesből survival neves ládára. survival neves ládában 100% esély van 4es kategóriájú dropra. ez eddig mindig teljesül. ez a kategória három elemből áll, 1% esély egzotikus fegyverre (ez csak az urban mdr lehet), 1% esély egzotikus páncélra (ez a 6 darab neves sárga páncél), és 98% más fegyver (famas, mg5 és variánsai, m700 és variánsai, 93r, ump-45 és variánsai, thino és variánsai). így jön ki, hogy urban mdr 1%, ferro maszk viszont csak 0.167% (1/6 %).
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ceripapa #29795 üzenetére
Oké, megnézem ezt is, hátha
PETE
Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül. Bár nálam nem a betöltés okozza a gondot, hanem, mint írtam, olyan FPS droppot kapok, hogy a hányinger kerülget(#29801) micafighter
Csak a Windows Defender van fent. Annyiszor hallottam már róla, hogy megakasztja a gépet de eddig sose volt vele gondom. MeglátjukMég valami: Miközben FPS drop van, észrevettem, hogy a HDD LED folyamatosan világít. De megállás nélkül. Tehát valamit valamiért nagyon tölt. Aztán megnéztem és a lapozófájl mérete 9(!!) Gb. Most átállítottam <2Gb-ra, meglátjuk lesz-e változás.
-
PETEE78
senior tag
válasz
ceripapa #29724 üzenetére
i3 550 + gtx660-al FHD-ban 40fps-el ment eddig és nem tapasztaltam semmi gebaszt DZ-n kívül.DZ tegnap este játszhatatlan volt...
Viszont DZ-ben gyakran előjön, hogy a karakteremmel egy idő után nem tudok futni, se ugrani, csak sétál. DZ06,DZ01-ben semmi gond. A többi terület viszont katasztrófa. Gondolom a gépem is próbálja utolérni magát. Baromi idegesítő.Nem úszom meg, hogy váltsak legalább i5-re.
-
arnikusz
veterán
válasz
ceripapa #27417 üzenetére
Ládát PVE területen a safehouseok, Boo, Hudson camp.
30 szint után érdemes+ valamennyi safehouset felodotta már a Játékostárs?
Ahogy gördíted a kínálat menüt a legutolsó az arany láda.
Ezeket PVE területen sima creditért vásárolhatod 400 ezer darabja.
Terminalban 100 PxC/ láda az ár fegyver, felszerelés, mód ezek sárga láda, zöld pedig a gearszett láda.
DZ checkpointok és safehousok 50 ezer DZ credit egy láda.
-
arnikusz
veterán
válasz
ceripapa #27366 üzenetére
De Ghost-ot elégették, úgyhogy tessék vigyázni a cleanerekkel.
De komolyan, ahogy írják a kollégák nem kell odamenni, nem lehet figyelni Hun nem Hun.
Tegnap a random játékos kilépett, mikor összefutottunk Hun játékossal, de segítettünk neki kimenteni és mentünk tovább Hun játékostárssal.
-
arnikusz
veterán
válasz
ceripapa #26550 üzenetére
Ez a Hamis abban a kék öltönyben rettenetes.
BY-BY Rambo mod, jöhet a lopakodás és további gearelődés.
Egyébként 3 hét múlva nov. 25. péntek az idei Black Friday, azért az nagy húzás lenne a Survivalra.
És még van 5 nap szabim.Még egy adalék csökkent az Ubi vesztesége, de még kellene nekik egy kis lökés, ha jól játszanak lehet megint veszik az SP-t aki még nem, meg ott van a kedvezményes vásár az uplay-en.
-
Anonymus23
veterán
válasz
ceripapa #25411 üzenetére
Az UG az egy külön világ, szerintem egy jó rész. A Sárkányfészek meg farmolásra jó.
Kérdés az, hogy mennyiért tudod megvenni.
A játék már ~5 e Ft-ért megvehető, kulcsboltokból az SP 20-22 EUR körül van, az nem túl baráti szerintem, de az esetleges elkövetkezendő még 2 kiegészítő akár jó is lehet. -
TommyS_27
senior tag
válasz
ceripapa #25377 üzenetére
Az, hogy minden lövés crit! 30-50 ezret lőhet rád egy lövéssel. Bárhova! Ha a lábujjad lövi meg akkor is. Átlag játékos 3-5 lövés.
Ez ilyen nooboknak való build akik máshogy nem tudnak játszani. Így egyszerűbb mert nem kell fejest lőni az eredményességhez.
Rohangálnak vele csípőből lövöldöznek stb. De 1.4-ben szerencsére eltűnik az okos is meg ez a fos deadeye is.
A sentrym M1A-val meg shotival is 1 lövés, de az fejre kell menjen. És lehet nem is kritel be... Ha bekritel akkor 100-120k fejre.
Ezen a videón pulseal jól kriteltem. Hullottak is szépen. Első játékos fejére 138.000-et lőttem. Sentry+M1A
-
válasz
Volt fullos deadeye szettem.
50e-t lottem jatekosra. De ezek futkosva csattogtatjak az m1a-t, holott a 2. Golyo mar barhova mehet, nem lehet iranyitani. Ebbol latszik, ki aimol. Mikor 4et csattan az m1a, te meg ugralva korbe korbe beszivod mind a 4 golyot, az cheat...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Egy erős okos fedezék mögül alig lehet kilőni őket,de onnan ők már jó eséllyel 1hit-elnek. Ha meg van köztük csaló akkor meg végképp mindegy...
Múlt héten vasárnap hagytam abba,880 óra után kicsit sok volt a hétvégi cheater. Teleport/aimbot/rpm hack és semmi nem akadályozza őket meg ebben mivel nincs anticheat a játékban. -
Darth_Revan
veterán
válasz
ceripapa #25234 üzenetére
Hőrmérséklet terén valóban nem 60-70, inkább 70-77C a VGA, de a mag órajel 1860-1883 között mozog a jelenlegi beállításaimmal, tehát nincs jelentős throttling.
Arra a kijelentésedre pedig, hogy laptopba nincs K-s proci, illetve, hogy a benne levő GTX 1080 nem olyan, mint az asztali modell, csak ennyit mondok:
(bár abban igazad van, hogy a VGA NYÁK alakja és a csatlakozó formátum más egy picit, de a proci 1:1-ben ugyanaz mint amit bármely PC boltban tudsz venni az asztali gépedbe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest