Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micafighter
üzenetére
Vannak dolgok amire nincs magyarázat,illetve ott nyilvánvaló a magyarázat.

#32216 TommyS_27 :
+1
Teljesen egyet értek a leírtakkal.
-----------------------------------
Én nem tudom hány órát töltöttem DZ-ben,de az utóbbi időben eléggé átköltöztem oda.
Látok tapasztalok dolgokat.
Én (még) nem vagyok pro.
Hülye meg végképp nem.
Lehet próbálni elhinni dolgokat,de azt inkább a templomban kell,és ott is csak az első két sorban.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
de az emberek hajlamosak azt mondani hogy csal valaki ha csak nehéz lelőni vagy jó a sebzése, vagy ha gyorsan lelőtte valaki az biztos csalt. Gondolom már téged sem egyszer hivtak csalónak.
Ha valakit nehéz lelőni az nem gáz. Jól mozoghat, stb. Nem is ezekkel van baj. Sőt az a jó PvP ahol kb egy szinten van a két csapat/játékos.
De amikor a maxra kihúzott PvP-re megcsinált karakterrel (22.2k alapsebzés, 486k szívósság, a legjobb pvp talentekkel) Én nem viszek be sebzést rá csak ilyen 4-5k (vagy kevesebbet) az meg lelő pikk pakk akkor miről beszélünk? Normál player testére lövök 16-18k, fejre 20-23k.(péncélfüggő) Az ilyenre meg semmit... Akkor ez hogy van? Itt mire lehet fogni? Vaktölrényt kaptam vagy mit?
Játszottam már annyit, hogy ránézésre tudjam ki milyen szettben van. Az ilyenek Alphában szoktak lenni mint Én is. Csak engem le lehet lőni.
Akinek VX távcső van a fegyveren(fejlövésre ad) illetve fejlövéses hangtompítóval megy azoknak kb a 80% csaló! AIM miatt célszerű a fejlövésre gyúrni. Olyankor aztán ugrálhatok mozoghatok instant elfogyok!
Amikor a Famassal nyílegyenesen lő messziről (csípőből) az mi? Biztos jól tart ellent...
Meg még sok sok ilyen "pro" van...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Akinek a nevében twitch vagy youtube van az majdnem mind csaló.
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Itt is ismerünk olyat aki csalt, be is vallotta, reportolták is mégis itt van a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest