Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem tudom régen milyen volt a helyzet, én 1.5 patchen kb 100 órát voltam DZ-ben, ebből 1 emberrel találkoztam, aki biztosan csalt.
Nyilván ha a pálya másik végéből 16 épületen keresztül RPM hackelt kispisztollyal lelőnek akkor elég nyilvánvaló az eset, de az emberek hajlamosak azt mondani hogy csal valaki ha csak nehéz lelőni vagy jó a sebzése, vagy ha gyorsan lelőtte valaki az biztos csalt. Gondolom már téged sem egyszer hivtak csalónak.

Vannak továbbra is csalók de azért eléggé ritka szvsz. Vagy csak baromi nagy mázlim van.. Illetve azt ne felejtsük el hogy ugye könnyü azt mondani hogy egy csalót sem bannolnak, de nem látunk azért bele a dologba, mert ezt csak olyan ember tudja biztosan mondani, aki aktivan folyamatosan csal, akkor ugye elmondhatná hogy hát napi 5 órát csal a leg szembeötlőbb módokon, minden nap 10x reportolja magát mégse bannolják ki, de ilyen játékos nem hiszem hogy van itt a fórumon.
Az is igaz persze hogy sok játékos van akikről youtube videó készült hogy csalnak és továbbra is játszanak.
(#32187) Snip3r_HUN: nem sok vizet zavar szerintem, igyis-ugyis gyülik a kredit és az xp (aki még nincs 99)
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Persze, nem is azt állítom, hogy nincsenek csalók. Ezek az egyértelmű esetek, amiket én is írtam.
De ettől függetlenül sok olyan játékos is van, akit nem tudnak lelőni, mert jobb náluk, ezért rámondják, hogy csal, pl. DZP.1.0-1.3-ig emlékszem, hogy több volt a csaló, azóta biztos sokan megunták.
TTL.Houdini is csalt március óta, de valamiért már nem. Vagy most éppen nem.Mindegy, nálunk amíg nem lesz más megoldás, marad a szerver váltás, amíg nem tesz máshova. Én emiatt nem hagyom abba a játékot, mert nem lehetetlenítik el a csalók, csak előfordul, hogy felbukkannak.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Rosszul látjátok, nincsenek itt csalók
, ő nekik már fennvan a zombie patch 
- Miért nem tudjéátok lelőni őket ?
- Zombik jobban bírják a golyót és a fejlövés a való életben 1 is elég lenne az embernek a divisionbe több kell és a zombinak még több 
- Miért vannak ott mindenhol ? Mert a holtak hajnalába is gyorsak voltak
- Miért vannak a ház tetején
? Mert tudnak falat mászni
.A többire nem tudom a választ biztos valami zombietech

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, ő nekik már fennvan a zombie patch