-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Elvileg az osszes kiegeszitot megvettem, mondjuk fogalmam nincs, hogy pl az Underground DLC hogyan jelentkzik a jatekban, mert en nem lattam elotte.
Nem feltetlenul szeretnek alacsony szinten jatszani, inkabb azt mondanam, hogy szeretnek a szintemnek megfelelo cuccokat, mert ugy erzem, hogy a szintem jobban not, mint ahogy a karakter felszereltsege indokolna, es igy az ellenfelek eleg erosnek tunnek, meg a pirosak is. A lilak, sargak pedig kulonosan fingatosak. (persze kelloen sok visszatoltes utan megoldok mindent
)
PL tegnap ejszaka "NAGY G"-t 60x lottem fejbe csipaval, mire meghalt, (ugy, hogy be volt akadva valahova, valami bugzott a jatekban) A 60 loves nem tulzas, tenyleg annyi volt!!!! Ha nem bugzik a jatek soha nem olom meg, mert elotte 5x mentem neki, de O 1 garanattal is siman megolt. -
Brownage
tag
ja bár sosem értettem egyáltalán ezeket a name changeket. Fórumon se regelek új néven. van egy nickem, kész. Én Div1-ben is végig Brownage voltam. Mivel a klán nem volt támogatott, különösebb késztetést nem éreztem rá, hogy a nickemhez tűzzek klánnevet, csak most Div2 közeledtével írtuk oda.
-
-
Brownage
tag
Survivalöztünk is előtte meg skirmish is volt. De aztán csak meg kellett nézni mi folyik a DZ-ben
Összefutottunk LaG Titanékkal, akik egy közös külföldi ismerősünkkel tolták. Miután 10+ fő követte őket manhuntban, átváltottak 3 D3 1 reclaimer kombóra és jó negyed órán át campeltek alagútban. Na pont volt pár _HUN is a szerveren, akik rögtön nyomatták a szokásos fáking csiter, gliccser okosságokat. Nem értették, hogy hogyhogy nem vérzik a D3-as ellenség akinek a pajzsát lövik és amúgy meg közben immune ládában áll
Megkértem őket, hogy speak english pls, jött is válaszul a "kurva anyád"
-
Anonymus23
veterán
Ha csapatban vagy, akkor mindenkinek beadja, az a lényeg, hogy a csapatból lője le valaki.
Ha egyedül vagy, akkor azokat a killeket adja be, mint úgy általában, azaz neked kell bevinni az utolsó lövést, függetlenül attól, hogy esetleg más is lőtt bele.
Ha nem számolja, akkor lehet vele menni a supporthoz, és jóváírják, esetleg csinálj videót, hoyg látszódjon, hogy mielőtt lehívod a helit mennyi hunter killed van, és amikor kinyírtad a huntert ugyanannyi maradt. -
arnikusz
veterán
Akkor valami gond lehet, mert anno amikor én csináltam nekem az adott kimentéshez odagyült Huntereket mind beadta, igaz most már nem eékszem rá, hogy az összeset én öltem volna le.
Viszont nálam vasárnap küldött egy üzenetet a support, hogy valaki be akart lépni, de a kétlépcsős be van állítva, utána rögtön jelszóváltoztatás, ami kb. 5 jére sikerült.Teljes ki be lépés után se adja be akkor supportnak írni. Ákoska is említett ilyen problemet.
Ákos itt vagy, nálad mi lett a vége. -
chris0000
őstag
h rohadna meg,szedhetem le újra...thx a válaszokat.
azt vártam,h egy eredeti key-el nem azt a kurv@ PTS-t szedi le,mert így is van ott midenféle verzió free trila,public beta,demo meg berakta a sima divisiont 1 óra 56 perccel de az is a free trialból maradt beragadva...franc se gondolta,h azt átminősiti eredetire ha elkezdem a letöltést... -
Anonymus23
veterán
-
용 Bob
senior tag
-
42861
senior tag
Ezt vágom, be is jönnek a grindes játékok, pl. Diablo 3. Ott élvezetes a grindelés. Itt ugyanaz a tizenpár küldi, ugyanazzal a négyféle ellenféllel akik ugyanott bukkannak fel.
Ha már a D3 kb. 70%-át lenyúlták, hozhatták volna még a nephalem rifteket is. Tudom, az undergroundban megpróbálkoztak vele, dehát a randomitás ott sem túl változatos pályák terén. Vagy legalább ezt hoznák fel a föld alól a felszínre. -
Anonymus23
veterán
Nekem tegnap beadta, ha konzekvensen végigjárja az ember, akkor végül megvan a 25 landmark.
Az Opera az számtalanszor beragadt már, csak szerverváltás segít a dolgon.Más:
Nektek is van ez a bug, hogy a teamchat nem működik ha megfekszel. Lelőnek, pofázok, és látom, hogy senki sem reagál (mármint mindenki másfele megy) beszélek, nekem visszajelez, de a többiek nem hallanak.
A múltkor meg az volt, hogy úgy működött a teamchat mint ha külsősök lennénk, és csak akkor hallottuk egymást, ha közel voltunk egymáshoz.
Massive, grat, minden egyes patchel csak sikerül valamit elrontani.(#42777) Lifer092
Én használtam, és jobb volt DX12-ben a teljesítmény, de a W10 CU miatti akadások rávettek, hogy visszaálljak DX11-re, ott nem jellemző, hogy akadna.
-
arnikusz
veterán
Mindennél előfordul sajna.
Minap UG-ban küldetés közben rejtett ládából esik egy Lvoa-C- abban a szettben a nálam lévő maxos pörgetett M4 értékét mutatta lent, mikor azonban feljöttem már teljesen más volt-szóval gyengébbet.
Az 1080 érték kesztyű és maszknál és lesz belőle 862 ahogy írja fórumtárs. -
dvd24
senior tag
Én meg vagyok győződve róla, hogy a pve world bossokból csak tenebrae, caudecus vagy skulls kesztyű eshet. Semmi más exoticot nem dobtak még nekem.
Más: ha valaki mostanában kezdte és még nincs pöpec fegyvere, akkor most vehet magának egy nagyon jó kis LW M4-et a meat locker safe houseban (ha pve-re akarjuk használni érdemes átkalibrálni az unforgivinget destructivera, ha pvp-re akkor meg a ferociust mondjuk responsivera agy adeptre). Amúgy másnak is érdemes venni belőle, mert a talentek jók rajta, az alap EAD maxos és 1.8-ban elvileg lehet majd pimpelni a fegyverek sebzését az optimizationnel.
-
Anonymus23
veterán
-
-
arnikusz
veterán
Én maradok Tier 5, de úgy van ahogy mondod biztos nem Dragonból van.
Tegnap néztem Tier 5 Amherst hard kritikus világjárvány erősítésen 225+ 75 meg az apró és most nincs meg 4 perc alatt.Az biztos ezekhez kell skill és healelés folyamatosan+ a távolság tartása, mert tegnap Hudsonnál a baltások a végén okoztak meglepetést.
Még a 4. alton a 3 reclaimert fogok összeházasítani 2 Firecrfesttel és Ninja bike-al, de az exotic Rambo megy a nyugdíjs 1. altra a 2.-on lesz még egy Firecrest-Végső-Ninja kombó és mindegyiken összedek 10 ezret ebből a GE tokenből és csak Striker classifiedet fogok vadászni.
Este még kell 20 ezer DZ credit a Lvoa-c-re azt egy kör lila ládával meglesz.
-
arnikusz
veterán
Igen + az altok összesítése is okés így, a 47 LS láda x 4 item eladva simán meglesz a 100 millió abból meg lehet pörgetni. Tudom, hogy ez kevés, mert egyes Agenteknek 500 millió is van.
Csak csendben jegyzem meg, hogy 18-20-ig free weekend lesz a Survivalban, ami okozhat Delta-Mike-Romeo triót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged