Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
válasz
zolynet #48762 üzenetére
itt sem írják hogy hiányozna, és én nekik hiszek.
---------------------------------------------------------------
Mai oddsok amelyekben látok értéket:Hannover-Bayern :
Ezen a meccsen el kell tekinteni attól hogy már 16 ponttal vezetik a bajnokságot és úgy sem játszanak jól. Na ezt felejtsük el hiszen, milyen jót tenne Guardiola megítélésének hogy veretlenül nyerne bajnokságot, és ahhoz szerintem elengedhetetlen hogy kipárnázzák a mondhatni kiscsapatok kapujait. Pihentetni is tud hiszen tele van a kispad is jobbnál jobb játékosokkal akik bizonyítani akarnak. Nálam ez mondhatni sima V. Szerntem itt azt kell nézni hogy ki a jobb csapat.. remélem nem lesz meglepetés mint tegnap.Touluse - PSG:
Mindenki formában van, hétközben 4-0ra gáláztak a BayArenaban. Ha ma nem nyernek akkor a Monaco már csak két pontra lesz tőlük ami tényleg nem egy behozhatatlan hátrány. Így ezt a meccset a PSG-nek muszáj hoznia ha a Bajnoki címre pályáznak. Nem hendit mondok csak egy Vendég győzelmet 1.5ért azt kell hogy mondjam h ennek van értéke szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest