- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
válasz
zolynet #48762 üzenetére
itt sem írják hogy hiányozna, és én nekik hiszek.
---------------------------------------------------------------
Mai oddsok amelyekben látok értéket:Hannover-Bayern :
Ezen a meccsen el kell tekinteni attól hogy már 16 ponttal vezetik a bajnokságot és úgy sem játszanak jól. Na ezt felejtsük el hiszen, milyen jót tenne Guardiola megítélésének hogy veretlenül nyerne bajnokságot, és ahhoz szerintem elengedhetetlen hogy kipárnázzák a mondhatni kiscsapatok kapujait. Pihentetni is tud hiszen tele van a kispad is jobbnál jobb játékosokkal akik bizonyítani akarnak. Nálam ez mondhatni sima V. Szerntem itt azt kell nézni hogy ki a jobb csapat.. remélem nem lesz meglepetés mint tegnap.Touluse - PSG:
Mindenki formában van, hétközben 4-0ra gáláztak a BayArenaban. Ha ma nem nyernek akkor a Monaco már csak két pontra lesz tőlük ami tényleg nem egy behozhatatlan hátrány. Így ezt a meccset a PSG-nek muszáj hoznia ha a Bajnoki címre pályáznak. Nem hendit mondok csak egy Vendég győzelmet 1.5ért azt kell hogy mondjam h ennek van értéke szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest