Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Salzburg jól tolja .
0-1[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ted_mosby
senior tag
1k ment Salzburg AH Félidőre Most megyek tanulni, aztán "meglássuk.".
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
IreN!CuS
őstag
Bazz 90. percben mentette a Juve a szelvényt handis 0:1-re vettem. Már csak a Porto Ajax Lazio triónak kell nyernie
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
yogibear
addikt
Na ne bazz, mi történt a sztori 4-gyel? Szélesvásznon az Ajax meccs? Tavaly még 4:3-ban tolták a szélesvásznat...
-
yogibear
addikt
Tököm Odessza franc beléjük, hogy egy gólt nem voltak képesek betolni a mocsok lyonnak. ...
-
B-L-A-C-K
titán
Elbóbiskoltam délután, és arra kellett keljek hogy a kamim már megint elment, -200 Ft, a héten már -700 összesen... Csak nem jün össze a lehetetlen...
-
ted_mosby
senior tag
1,28-ért ajándék volt h a Dnipro belövi a büntetőt 2k-->2.5k
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
törölt tag
Na ,hogy verem a Tottenham szájába.
-
L_YKing
addikt
Rioja!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ted_mosby
senior tag
elég langyi meccs, de jobb a Valencia , ám a félidő döntetlen lett így visszakapom a pénzem. Nem nagyon lehetett kaszálni félidő AH-s fogadással most az EL-ben
-
Algotis
addikt
Fio 1. fi X se lesz meg
Androidos Outlookból küldve
-
giigz
veterán
Erre a bonuszra nem lehet meg jelentkezni?
Az miert eri meg nekik, hogy penzt adnak a semmiert?
-
pohár
félisten
höhö, az a fogadásom 1,8-ért, hogy a Fio rúg 2-t, igen hamar lejött
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Most nézem a Kijev csapatát ... szerintetek visszavonjam? Belhanda,M. Veloso, Danilo, Jermain Lens.. nem gyenge csapat.
-
ted_mosby
senior tag
eddig nem is tudtam h a bónusszal is lehet fogadni akkor maradt 2800 a számlámon fuck yeah.
Megraktam AH-val a Valenciát 1. félidőre.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
válasz Speedhs #48268 üzenetére
Ezt pláne nem értem. Én például sokkal királyabb arc vagyok nálatok, akkor miért nem kaptam többet?
Életem első két bet365-en tett SAJÁT SZÁMLÁS fogadása.
Anzsi-Genk félidő : D Ez nyert is!
El Jaish-Quatar SC: 0-1nél tettem arra, hogy vagy nyer a hazai vagy döntetlen lesz. Most 2-1.
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
ted_mosby
senior tag
válasz Pepeninho #48261 üzenetére
nem lehet hogy ez a SofaScore bónusz? Mert csak azok kaptak ilyet akik bejelentkeztek arra, aztán lehet hogy csak összeesküvés elméleteim vannak
----
Lementem de csak egy alaptétes puttó lett belőle. nem kellett volna.. 8/3 1/0
-
L_YKing
addikt
LOL!!!
Ez nem tudom , hogy került a számlára....[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Pepeninho
őstag
Na az a legdurvább, hogy én is kaptam 3126 forintot pedig 1 forintot nem töltöttem még fel!
3x kell ezt is megforgatni minimum 1,5 oddson?Ps4, Xiaomi 11T
-
Algotis
addikt
Bet365-ön élőben fogadtam, jött is a snooker, de eltűnt a Fogadások függőben és a Kifizettethető fogadások alól is.
Mikor lehet jóváírni a nyereményt?Na nem lehet baj, mert már a sportegyenlegnél ott van a helyes összeg, de a felhasználónév alatt még nincs ott de majd csak frissül
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Még nem tudom lesz-e időm megrakni, nemsoká kiderül
Milano 1,53
Gerwen 1,38
Taylor 1,61
Lazio 1,63
Kanada 1,35
Monaco 1,31500 -> 4,9k
-
giigz
veterán
B+ nekem miért nem adtak
-
umek7
őstag
EL meccseken kár vitatkozni,... egy nagy vicc az egész. Poénból eleresztettem rá egy 200-as szelót, ennyit ér.
-
ted_mosby
senior tag
Gerven, Valencia + Juve 2.5 fölé, vagy hendi. Ennek jónak kell lennie ma.. elképesztő mi megy Kijevben..nem hinném hogy tudnak így a meccsre koncentrálni..
-
giigz
veterán
Én persze egy forintot sem kaptam...
Érdekes, de nekem soha nem adnak bónuszt, ha forgatok egy csomót, ha nem...
-
Speedhs
őstag
Azta kurva! Kaptam tiszteletbónuszt bet365-től, de mire föl???! 3126 Ft44!4
(#48253) giigz Ez engem is marhára meglepett. Utolsó bónuszom az a sofascoretól volt 1500 ft, még tavaly szeptemberben, vagy augusztusban
Épp itt volt az ideje ennek, igaz, már 2 hónapja 0,68 Ft volt a számlámon .[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
2100 huf tiszteletbónusz a bet365-től nice. Először azt hittem sofascore bónusz jött..
-
janos1988
addikt
Mai tripla és dupla tétes 3/4-esek megrakva. Hajrá!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Sztbeni
őstag
válasz stefyY #48239 üzenetére
Azért ez a Betis egy hulladék, utolsók a ligában. Szerintem simán nyer a Kazany
Djmarko: azért ez a Tottenham se egy nagy szám. Az EL legkönnyebb csoportjában voltak. Nagyon meccseken meg simán kikaptak
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
lacy86
addikt
Akkor most jott el nalam is az ido hogy pihenjek egy kicsit!
Mondjuk a kovetkezo fizuig!
Kb. masfel het![ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Betis-Kazan X
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Sztbeni
őstag
válasz Djmarko #48236 üzenetére
Szerintem egyik se. A Dnipro nyerni fog, a Napoli meg papíron nyerhetne, de kiesnek mint a szar, mert nem fogják komolyan venni
Amúgy ma szerintem mind a négy ukrán csapat nyer. Többet közt az otthoni helyzet miatt mindent bele fognak adni. Meg is tettem mindet tippmixen.
[ Szerkesztve ]
-
Djmarko
tag
Tottenham és a Napoli simán behúzza
-
11-oxo
csendes tag
Ajax-Salzburg over 2.5
Juventus-Trabsonspor over 2.5Mai napra ennyi.
-
szabo.norbi
tag
Nekem ezek mentek mára:
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Sztbeni
őstag
Mixek:
-
pcgamer01
senior tag
Hali.
Dartsból mára mit érdemes rakni?
Cannibalendben akkor megnyugodtam.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
Roland1789
tag
Sahktar Doneck valószínű hogy nyer nem ?
[ Szerkesztve ]
Xbox Gamertag : Roli576
-
gyuromoj
veterán
Mára ennyi ment:
Napoli @ 2.25
Tottenham @ 3.00
2-es gyűjtő, 1 bet * 1 000,00 HUF[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pepeninho
őstag
Humble pie xD
Ps4, Xiaomi 11T
-
Algotis
addikt
Ma Napoli vagy Tottenham?
-
giigz
veterán
A Lyon szerintem nem nyer ma, de pl. az Esbjerg 1X vagy a Maribor 1X is jo lehet.
-
-
Pepeninho
őstag
válasz Roland1789 #48210 üzenetére
Magasabb szinten van az Ajax, ezért hoznia kell!
zolynet:: én ma nem mertem rakni!
Ps4, Xiaomi 11T
-
zolynet
veterán
Venus szedd már össze magad, adogasssssááál
Life is too short to stay stock!
-
Pepeninho
őstag
válasz Roland1789 #48203 üzenetére
Lyon szerintem idén fogadhatatlan. Teljességgel kiszámíthatatlan, szeszélyes csapat! Ukrajnai fellépésekkel is óvatosabb lennék a helyedben, keményebb szokott lenni mint a görög vizitek.
Nem túl aktuális, de felnyerítettem:
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Roland1789
tag
válasz 11-oxo #48205 üzenetére
Őszintén mindig összeirom azokat a meccseket amiket úgymond jónak érzek ,és azokat leszűkítem ,szóval ebből a listából maximum kiirok 4 vagy 5 meccset ,csak hát gondoltam valamelyikre odaírjátok hogy az nem jó stb.De van amikor 8-at is megrakok.
[ Szerkesztve ]
Xbox Gamertag : Roli576
-
11-oxo
csendes tag
válasz Roland1789 #48203 üzenetére
Nem nagyon értem,hogy ilyen 8 meccses szelvényektől mit vártok?
-
11-oxo
csendes tag
válasz szabo.norbi #48200 üzenetére
1.-es szelvény "lottó" kategória,2. szelvény már vállalhatóbb.
-
Roland1789
tag
Sziasztok!
Én ezt raknám meg :
039 1 Csernomorec Odessza - Lyon V 2.70
040 1 Dnipro - Tottenham V 2.52
041 1 Dinamo Kijev - Valencia V 2.20
044 1 Juventus - Trabzonspor H 1.16
050 1 Ajax - Salzburg V 3.35
052 1 Porto - E. Frankfurt H 1.42
055 1 Maribor - Sevilla V 1.52
57 1 Swansea - Napoli V 2.15
Megérzésem szerint ezek így bejönnek ,de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre ,szerintetek?Xbox Gamertag : Roli576
-
cannibal
senior tag
válasz szabo.norbi #48200 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest