Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz sutyesz96 #46794 üzenetére
Hoffenheim - Wolfsburg jó odds-al van 2.53 / 3.10 / 2.53 Német kupa Hoffenheim-et szerintem megrakom hátha
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
sutyesz96
őstag
mára valaki? elég sok meccs lesz
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Pepeninho
őstag
Ez a mai nap nekem úgy érzem felejtős lesz...
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
-
zolynet
veterán
válasz Daniel Alves #46786 üzenetére
átgondolt taktikát választottam, azt teszem amit te , nagyon megy most (is) gratula!
lehet ez az ázsiai 0.0 stat azért majd elárul ezt azt, kíváncsi vagyok rá én isLife is too short to stay stock!
-
cannibal
senior tag
Remélem most már megtanuljátok, hogy Chelsea meccsre nem szabad fogadni.
-
IreN!CuS
őstag
Hát reflexből elemnt a 4ből 2 meccsem Mondjuk az X a madridin szoros volt ,de a kékben bíztam.
Hétvégén újra
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
gery2123
őstag
Ááá Chelsea :-( miért nem bírta ki a végéig,!! Tényleg nem rakok rájuk most már mert csak bukok velük.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Daniel Alves
őstag
Grat,
Nyílván sok de tudod semmi offense de ha mindenki ilyen biztos volt a madrid győzelmébe , ilyen érvek és szorzók mellett nyugodtan lehettek volna 100k+-os fogadások is...
Tény nyertek (nekem is hoztak aprót 5-6k de nem mertem tenni)
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
A tegnapi nap +34254ft csak ázsiai hendivel!
16 esemény
8nyerő 5push 3 vesztesNa még kellene 8k és ismét 100k kerülne leutalásra.
Ja és én ma minden gond nélkül veretni fogom az Arsenalt
[ Szerkesztve ]
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #46783 üzenetére
Szerintem lehet maradok az egy szelvényem max 2-3 meccs 200 a megrakva aztán kalap kabát...
igaz pár százakat hoz, max duplát. de ez most frankó pofon volt
nem nagyot buktam, de túl közel voltam hozzá.
Ezért aztán nagyobbat ütöttvan egy beteg kosártippem 14 eseményes...
arra bedobok még egy 200 ast holnap aztán mellette, a megszokottakat teszem. (kicsi rizikó kis zsetonnal )" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tigerscorpio #46781 üzenetére
Nekem sem megy mostanában, 2 hét alatt 2 kamit raktam csak, nem is erőltetem...
-
lacy86
addikt
Akkor holnap Arsenal mehet all in! )
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #46780 üzenetére
Köszönöm az együttérzést.
Másik fekete pontom a mai napon végigizgultam a 3 ból az utsó kosármeccset albaberlinest.
hazaira tettem Straousburgra . meg is lett nagy nehezen
2. megvolt
és amikor nézem újra akkor esett le, hogy volt rajta egy döntetlen meccs amit vendégre tettem, és hazai győzelem lett
kinevettem magamat[ Szerkesztve ]
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tigerscorpio #46777 üzenetére
Nem számít bele, akkor olyan fogadás lett volna ki jut tovább, szóval az első is elment. Amúgy szépeket fogtál, sajnálom....
-
umek7
őstag
válasz Zjunior #46776 üzenetére
Grat neked, meg mindenkinek!
A februári erőltetett menet alatt kijött, hogy az ATMA-nak sok a 3 front. Egy ismerősömmel beszéltük pont, hogy sokkal egyszerűbb lett volna kiesni az előző fordulóban a Valencia ellen. Nyugodtan tolhatnák a bajnokságot és BL-t, igen jó esélyekkel, arról már csak halkan beszélve, hogy lélektanilag sem eshetett jól az 5-0...
-
skeli
tag
Holnap asszem újra D-napot kell hogy tartsak...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
tigerscorpio
aktív tag
Focinál a hosszabbítás?
Lile Caen ott sem számít bele, vagy ott igen?ezen kívül van egy másik szelvény, amin, csak a Lillen múlik az öröm...
a pipákat ne nézzétek feltétlen.
A végén jöttek a cumik ugye, mint szerintem tudjuk páran[ Szerkesztve ]
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
Zjunior
veterán
Nyertünk Umek úr, meg aki rakta Real Ázsia!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gyuromoj
veterán
-
föccer
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
Chelsea... pont gondolkoztam hogy kiveszem a pénzt...
Mennyi a hosszabbítás?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
zolynet
veterán
válasz zolynet #46738 üzenetére
már kezdtem örülni h jön a 3.4x odds, erre csak egyenlítenek, áááh, semmi sem akar sikerülni
leeds meg mit csinált, azaz mit nem ... csak a nottsot kellett volna helyettük (utólag könnyű, csak ezen molyoltam) ... ez a nap is bukó, remek
Life is too short to stay stock!
-
Djmarko
tag
Lille mit fordított te jó isten!
-
janos1988
addikt
Millwall győzelemmel kaszálhatnék.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
umek7
őstag
válasz föccer #46758 üzenetére
Ilyen jellegű vitába abszolút nem akarok belekezdeni, ha nem szimpatikus számodra megértem, de nem láttam még olyan játékost aki ilyen téren annyit fejlődött volna mint ő. MU-s első éveiben annyira el volt szállva magától, hogy ha közeledtek hozzá is elesett, reklamált.... Manapság ez nem így van.
Ha játékosként fejbe dobnak öngyújtóval, és az orvosi stáb oda rohan, akkor úgy tudod könnyíteni a munkájukat ha lefekszel. A hattyú halála az lett volna, ha abban a pillanatban dob egy hátast, és 30 pecrig ápoltatja magát. -
föccer
nagyúr
válasz janos1988 #46761 üzenetére
Jó persze kupa mérkőzés, de egy frankfurtot 9 fővel is meg kellene tdnia verni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
Jah, de be van tanítva, hogy ha bármi történik, akkor azonnal el kell vernie magát és hattyú halálát kell járni.... Ez meg a másik suttyóság. _(
Dortmunk meg 6 kapura kövésből egyet sem tud értékesíteni? LOL Nem kellett volna ellébecolni az első félidőt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
umek7
őstag
Bejött amire számítottam: az ATMA görcsösen fut az eredmény után, rúgkapál, színészkedik, reklamál, míg a Real tipikus "Ancelotti" felfogásban, teljesen higgadtan rendezi le a dolgot.
Öngyújtóval fejbe dobni bárkit is óriási suttyóság, remélem kapnak legalább 5 zárt kapus meccset. -
IreN!CuS
őstag
Ha már a Madridi X-em menekül , legalább a kékek vezetnek 0:1-re
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #46703 üzenetére
Kicsit átvariáltam. Aki nyerni akar pakolja ezt.
Szerk.: Javítva.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Pepeninho
őstag
Ez mitől volt sárga?
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
törölt tag
Gyerünk Aston Villa!!!
-
dnl91
tag
Lille, Leyton ébresztő...!
-
yogibear
addikt
Besiktas V oddsa 2,8 -> 2,05-re esett, RMA V oddsa meg 3,3 -> 2,00-ra... tenni kellett volna kombiban.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
lowband
csendes tag
Jó hogy erre jártam RM meccs kezdés előtt nyomtam is a AH 0.0-t.
-
Daniel Alves
őstag
14 perc és nem kell izgulni a madrid miatt. 2 tizi.. azért elég ritka az ilyen!
-
Zjunior
veterán
Real 2:0!!
-
zolynet
veterán
válasz Shkiz0 #46733 üzenetére
őket én is tettem, őőő, fákk
és mi ez az összeállítás, Mooney miért csak a kispadonépp most néztem és agyaltam h a lille-re tán tenni kéne, erre kapnak egy bundaszagú gólt
mind1, megtettem 50-el 3.4x, remélem fordítanak, ennyit megér[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
janos1988
addikt
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #46732 üzenetére
Jütt hát Real 1 félidő AH 0.0 Real meccsre jó lehet szerinted? Vagy inkább hagyjam...
Na a Magyarok nyertek 11-12 re szép volt fiúk[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jól kezd a Leyton is
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #46723 üzenetére
Ez is jött!
(#46729) gery2123
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #46723 üzenetére
Na ha ez így marad akkor jók vagyunk Na erről ennyit. Ilyenkor mi van? Hang is volt hogy gól a beten de az állás 0-1 ugyanúgy
Zjunior: Ennyire biztos vagy benne?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
Ace owner
addikt
-
Zjunior
veterán
Melyiket kell rakni 1fi ázsiai hendi Realra?
0.0?[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #46711 üzenetére
1.fi.
(Jelenlegi állás 0-0) Bastia CA 0.0,+0.5 @ 2.00
2 000,00 HUF Singleóvatosba
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
hazaiba tettem... nem vagyok ideges , á nem.. Köszönöm a mai napra én ennyi lettem volna.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Pepeninho
őstag
-
gery2123
őstag
válasz Daniel Alves #46716 üzenetére
Mire raknám már gól, na mondom okés Most mondom belenézek a meccsbe, és lehet megrakom ah 0.0 még így 0-1-nél is. Mire raknám gól . Ilyen nics
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #46711 üzenetére
A mai haszon meg is van...
gery2123: Sajnos ez így szokott lenni Mindjárt nézek még 1-2 mérkőzést.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
nyamvadt Kärpät Oulu kikapásra áll, ezzel úgy tűnik már az első meccsemen úszik a szelvényem, bár még van egy harmad de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Daniel Alves
őstag
kezdésnek
(Jelenlegi állás 0-0) Besiktas0.0 @ 1.65
8 000,00 HUF SingleOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
SirAlo
aktív tag
Hello, bet365os Lottot probaltatok mar? Jol ertelmezem hogy megraksz 5 szamot, 6 szamot + 1 bonuszgolyot sorsolnak, es ha 1 szamod bejon mar 7.5x-es szorzo van ? Ha bonuszgolyoval rakod meg akkor is 6.5x-es szorzo
-
Speedhs
őstag
válasz Daniel Alves #46705 üzenetére
Ez egy 10-es nyeremény? Grat!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #46705 üzenetére
Nice húzás... ú nekem is rá kellene mennem, idejét nem tudom mikor vettem...
-
Daniel Alves
őstag
-
Algotis
addikt
Na ma ebben bízok
Androidos Outlookból küldve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.