Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz anonymus89 #41592 üzenetére
Ugyanez a szitu. :-D 4 meccs 1 nyert csak.
Na majd ma!-- PSN_ID: GerY2123
-
föccer
nagyúr
Selby valami parádés safety játékkal hozta
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pc_seft
tag
válasz B-L-A-C-K #41507 üzenetére
De kajak kitettem,annyit nevettem rajta
Ma kipróbáltam az Online játékot,ez még rosszabb mint a mix!!!!
4500-Ft-t ütöttem 450-ft helyett,majdnem bejött egy Barca szöglet kellett volna7k------------
Szombaton töltök fel és hatalmas pluszban leszek
Galata X majdnem bejött egy retkes pont
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
1 felett 3.5 Florian Mayer v Jerzy Janowicz
(Szettek száma - 2 esélyes) 17/01/2014 Egyik sem 1.40 Függőben
2 Sam Querrey Fabio Fognini v Sam Querrey
(Megnyeri a mérkőzést) 17/01/2014 Egyik sem 1.53 Függőben
3 felett 3.5 Tommy Robredo v Richard Gasquet
(Szettek száma - 2 esélyes) 17/01/2014 Egyik sem 1.50 Függőben
4 felett 3.5 Jeremy Chardy v David Ferrer
(Szettek száma - 2 esélyes) 17/01/2014 Egyik sem 1.57 FüggőbenPSN: xszabikax
-
föccer
nagyúr
válasz Shkiz0 #41594 üzenetére
0-2 lett. Ez is jó. Az over egy 3/4 szelón van. Így is duplázhat még még az a szelvény.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
A Barca toljon még egy golt, mennék aludni
üdv, föccer
-
anonymus89
addikt
Áhh gyerekek a mai nap az kész katasztróka..
Nem elég, hogy gólszegény mérkőzések vannak ráadásul 1x rakok kosárra és ha jól látom cssk a Maccabi hozta le, mert kikapott az Olimpiakos és a Galatasary is.4 meccset raktam, ha minden jól megy 1 jön a jégkorong amiben bízok de minek kérdem én (ezen már csak kacagni tudok komolyan mondom, hogy a nyaka nyúljon meg az összes focis-kosaras játékosnak)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
föccer
nagyúr
válasz ANDROID??? #41589 üzenetére
Ha ilyen nehezen éled meg a mélyrepülést, akkor szerintem pihenj rá egy kicsit.
üdv, föccer
-
ANDROID???
addikt
Nagyon tele van nekem is már, most ez a retked Villareal volt ami a szelvényt és a pénzt vitte, a szutykos kézit meg nem tettem meg másik szelvényre, pedig nagyon az X-et láttam benne meg at 56,5-öt
B@szná meg az a retkes rib@ncos élet, hogy a tetves mixxel nem nyerek, viszi a zsetont szépen lassan lefelé... Lehet hogy abba kellene hagyni, ez fos így...
Van akik nyernek vele, de nekem nem akar összejönni... -
föccer
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #41399 üzenetére
Newcastle-t ahogy nézegetem egyre jobban úgy vagyok vele nincs mese rakni kell. Ha lehet hinni ennek az oldalnak, picit sok a hazai csapatnál a sérült, egyre jobban látom a fantáziát a teóriámba...
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz VegyesTamás #41584 üzenetére
Van.
Hétvégére 6-os odds megy 20k val.
Elche , Espanyol , Milan néztem ki[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pohár
félisten
éjjelre mehet a Nets
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Excel táblázatban a nyeremény elmúlt 9 nap
-
enginev3.0
félisten
5k-val megraktam, épp hogy, alig akart bejönni a tippmixpro már megint
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nagyúr
Tököm kivan a Villarealal. Múltkor veretem őket erre gálameccset tartottak és nyertek 6-1-re,
Na mondom akkor most megteszem őket, de sajnos telóról tettem, nem nagyon néztem utána a dolgoknak, erre látom ki is kapott annak rendje és módja szerintÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
giigz
veterán
Gondoltam hogy nagyon el leszek szokva az online fogadástól, teniszben akire raktam első szettet nyerte 6-3-ra, második szettben vezetett 5-1-re, 30-0, gondoltam megrakom, hogy megnyeri a 2. szettet 1,05-ért all in. Aztán 40-0 lett, a szorzó lement 1,01-re, na mondom akkor ez simán jött is, zsebben van a tiszta 50 Ft Erre jött a dráma, felhozta a másik, 5-2, és így tovább, végül 5-7-re elvesztette a 2. szettet
150 Ft elment egy 1,42-es jégkorong gólon, 150 Ft elment egy foci gólon 1,25-ért, szintén 150 Ft meg a KTE kosármeccsen, 12 pontos előnyt adtak el a 2. délidőben... Így lenulláztam az 1.500-at, még jó, hogy csak ennyit raktam fel.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
2 döntetlen...kiégek Anyumnak viccből benyögtem még délután, hogy ez is az lesz, de nem gondoltam komolyan...legalább továbbjutottunk.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
pppfff, te kancsi nyomorék
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
https://hu.betclic.com/acca-insurance-betclic-g86
Shkiz0 csak neked csak most!!![ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Algotis
addikt
Hajrá magyarok, nyeritek is jön a mix!
Androidos Outlookból küldve
-
Bati0501
őstag
válasz enginev3.0 #41555 üzenetére
"Real-lal ellentétben, a Barcanal akkor is szoktak hajtani"
Egyszer pár hónapja kérdeztem itt,h sztetek Barcat érdemes lenne hendivel megrakni vmilyen kisebb csapat ellen?Kaptam is egy választ vkitől,olyasmit mit amit most Te is írtál,csak akkor talán nem volt szó a Real-ról...
Mondom én annyira nem érzem/gondolom,h a Barca mindig minden áron annyira oda tenné magát.De újra kaptam a választ,h ááá nem,jók lesznek.
Meg is raktam,el is ment.(lehet,h csak azon a ment el a szeló,de ez már nem 100%)Ezzel most nem azt akarom mondani,h most ez megint nem fog bejönni,csak azt,h annyira nem kell hasra esni a nagy csapatoktól...
-
Chereiose
addikt
Gratulálok a villarealnak, hogy eladta a meccset.
-
anonymus89
addikt
Bassza meg nem igaz, hogy mostanság már semmi nem jön össze tippmixen.
Még a büntetőt is kihagyják nehogy 2 v. 3 gól legyen már....Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz enginev3.0 #41563 üzenetére
Nem hiszem, hogy a negyedik után érdekelné Ha mégis, akkor meg minél több gólt próbál majd rúgni
-
enginev3.0
félisten
válasz PRDZsolesz #41562 üzenetére
Messi nem tudom milyen lelki állapotban van, mert nem kapott olyan gagyi aranylabdát
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz enginev3.0 #41560 üzenetére
A Barca kezdője ma este: Pinto, Alves, Puyol, Bartra, Adriano, Song, S.Roberto, Cesc, Tello, Messi, Neymar.
A két zseni fent lesz, szerintem egy félidő, esetleg 60 perc jár ma nekik. Addig talán gurítanak 2-3 gólt -
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #41560 üzenetére
Azért mondom döntsd el magadba mennyire érzed, lehet itt mondjuk ne rakd és jön simán, akkor meg azért leszel ideges, hagyatkozz az érzéseidre ilyenkor.
lacy86: Grat...
[ Szerkesztve ]
-
néha
aktív tag
AZ igeeen Lékai milyen gólt dobott
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
B-L-A-C-K
titán
Mondom simán benne van hogy jön, lehet lesz 0-5, de én ilyenkor mikor már mind1 nekik, illetve a kupa meccs miatt én nagyobb összeggel biztos nem bántanám. De ha Te érzed rakd meg, mert mondom simán jöhet is...
-
Dani_kp
addikt
Való igaz, de azt is tegyük, hozzá, hogy ez csak kupa meccs. Szerintem jobban koncentrálnak a BL-re, illetve a Primera Division-re. Persze ettől függetlenül bármi lehet, én éppen ezért tartom lutrinak . Maximum sima V-re raknám, de úgy meg csak 1,18 odds van rá.
szerk.: esetleg egy 1. félidő V-t tennék, 1,53-ért.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
enginev3.0
félisten
válasz B-L-A-C-K #41554 üzenetére
Real-lal ellentétben, a Barcanal akkor is szoktak hajtani, legalább is az én meglátásom szerint, ha "nincs értelme", tehát míg a Real nyer 1 esetleg 2 góllal, addig a Barca szereti gólokkal ellátni a meccseket
Csak félek, hogy ez pont most nem lenne így, 10k-t rátolnék, szép duplázós lenne
-
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #41553 üzenetére
Nekik már mind1 meccs, 4-0ra nyertek otthon, azaz már ha leszarják akkor is tovább mentek. Lehet sima hendi lesz, de lehet egy 0-2 is, vagy 0-1 is, bármi lehet...
-
enginev3.0
félisten
Getafe - Barca
2:0 hendi?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
giigz
veterán
Azért én még nem tartom lehetetlennek azt a Vaxjö fordítást
-
Algotis
addikt
Selby, c'mon!
-
gery2123
őstag
Na csak nyert a Maccabi! :-D
Ment nekem egy Maccabi, egy Olimpiakos, Galatasaray és egy M. Selby.-- PSN_ID: GerY2123
-
GabN73
addikt
válasz Dani_kp #41544 üzenetére
Hát... Eltűnt a lendület, nem megy ott már semmi. 3. negyedet jól elb*szták, 4. negyedben is olyan labdákat adtak el... Simán megnyerhették volna, de így már felejtős sajna
A szurkolóknak nagy tisztelet, asszem' ez nem rajtuk mullott. A játékosok b*szták el, nem kicsit, nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Ez inkább pénzkidobás, mintsem mix.
3. hét 1 forduló:
16.900->13.315
3. hét 2. forduló
8.600->
65.34576.755 várható
+2kami (mer t nem bírtam megállni)400->150.885
Összesen 15 szelvény 58 fogadási tétel.
Szurkoljatok
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na akkor hajrá KTE
-
stefyY
őstag
Vaxjöfacombelétek.<3
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
L_YKing
addikt
Na.
Nagy valószínűséggel meg lesz a betclicen a bónusz.
Monaco
Real
Barca
17---50KVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
néha
aktív tag
Belsőőő infóóó,amugy haverom mondta,nagy kosár szakértőő,ha mondhatjuk úgy. KTE elég acélos otthon.Ettől függetlenül persze simán elmehet,1,90 az még is csak 1,90
Szerk: ez aztán a mix
[ Szerkesztve ]
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
Ice!?
őstag
Na gyerünk Spanyolország! Nehogy már ők vigyék el az idei első (lájtos) mixem
-
VegyesTamás
senior tag
-
giigz
veterán
válasz VegyesTamás #41515 üzenetére
1 nap
-
VegyesTamás
senior tag
Ja tényleg és, bocsi a sok idiot kérdésért, de mennyi idő alatt van a számlátokon a kiutalat móka b365-nél?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
pohár
félisten
válasz Pepeninho #41512 üzenetére
azért egy Manning, Welker, Decker, Moreno nem mondható túl tapasztalatlan offense-nek
-
Algotis
addikt
Ma nyer Selby?
-
pohár
félisten
válasz Pepeninho #41509 üzenetére
Paytonékat biztosra veszem, a másik meccs, na az igen... az már nekem is kétesélyes, ezért is raktam meg 2x, csak akkor lesz szopó, ha X lesz
-
Pepeninho
őstag
Már nekem is volt, hogy húzták a szájukat. De ha ott költöm el a pénzt akkor legyen már mindegy nekik!
Pohár: NFLre vakmeleg most fogadni. Most speciel én úgy érzem, hogy a 49ers-nek most kijöhet a lépés. Mind a 4csapat sikerére van valami nyomós érv.
Denver: védekezés és Manning
Pats: hihetetlen tapasztalat
Seahawks: fabtasztikus támadók és secondary
49ers: nagyon jól időzetik minden meccsen a pressinget
Ps4, Xiaomi 11T
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz VegyesTamás #41498 üzenetére
Ó de, örültem elèrem a vonatot....
8+1 bejőtt volna, buli vonatot csinàltam volna....
GabN73: Ott, én is tudok pàr jó helyet de nem nagyon volt időm màszkàlni....Viszont gyorsan kreàltam egy képet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest