Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
A mai sakk eredmény Vendég lett srácok?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
giigz
veterán
Na jó, idáig jutottam, egy picit szembe megyek az árral...
Unicaja Malaga 2,36
Guimaraes 1,96500 Ft -> 2.315 Ft
Ja igen, amit még jónak tartok az a Malaga X 3,10 és a Chicago 1,98
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Dögrováson vagyok, de kikúsztam a lottózóig! Bár most akkor sem fakadok sírva ha a lottóm jön csak.
Fiorentina, Leicester. Nottingham, Newcastle, Southampton 5öst küldtem harcba!
Ps4, Xiaomi 11T
-
giigz
veterán
Áhh nem igaz az oroszokat akartam volna megrakni 2,56-ért, de most nézem, hogy 4 perc múlva kezdődik a meccs...
Na mindjárt kitalálom mi legyen a tuti, a délután beírt szelómat már elvetettem...
-
Zjunior
veterán
Nah, ma 20k->35k Pókeren: Visszatértem a győzelem útjára!
Meg van egy szelvényem is.
10-k>26KWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
jpm
senior tag
Ezt érezném ma éjszakára: Chicago - Anaheim 1.98 H
-
L_YKing
addikt
Mindig velem...
Telón azt az üzenetet kapom , hogy vásárlás elutasítva amint megpróbálok küldeni pénzt. Miért lehet?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
sz_abika
addikt
Selection 1: Euroleague - Men, Basketball
Panathinaikos (GRE) 17-January-2014 11:45 AM PST
Money Line for Game 1.174Selection 2: European Championship - Men , Handball
France 17-January-2014 11:15 AM PST
Money Line for Match 1.334Selection 3: Germany - DEL, Hockey
Hamburg Freezers 17-January-2014 10:30 AM PST
Money Line for Game 1.319Selection 4: France - Ligue 2, Soccer
Nancy 17-January-2014 10:59 AM PST
1X2 for Match 1.329Valami ilyesmiben látok már fantáziát
PSN: xszabikax
-
cannibal
senior tag
Ghánának 2-es oddsa volt a gól előtt. Megrúgták, már csak 1,2.
-
pc_seft
tag
Nem bírtam ki
St.Etienne
Clermont X
Guimaraes
Malaga - Valencia: A mérkőzésen 2,5-né több...1k
-
Zjunior
veterán
Nem továbbjutottunk, vagy hogy van ez?
Számít a meccs?
100k-val kéne megrakni akkorWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
stefyY
őstag
Holnap 1.58-at adnak ránk a macedónok ellen...lehet benne value.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bati0501
őstag
Kissé ellentmondásos,de értem mire gondolsz.
Egy biztos,rengetegszer előfordul,h csak egy meccs viszi el a szelót vagy a 90+-ban történik vmi...
Ez nagyon-nagyon idegesítő és rendkívül el tudja venni az ember kedvét.
Plusz az se segít,ha mondjuk órákat töltesz egy szeló összeírásával,mert az is ugyan úgy elmehet,mint amit 5 perc alatt írtál össze. -
Ace owner
addikt
-
zolee5016
őstag
-
giigz
veterán
Na ilyet is régen csináltam, egy kombi szelót fogok rakni Feltéve ha lesz kedvem és elérek a lottózóba
Szóval 3/4 100 Ft alaptét jöhet 2.445 Ft
Tappara 1,60
Lulea 1,81
Volendam 1,96
Guimaraes 1,96Nyilván 2 vagy több meccsen fog elmenni
-
Huma
addikt
válasz Ace owner #41651 üzenetére
Jah. Vágom. Csak nem tudtam hirtelen hogy melyik kitiltottra gondoltál.
(#41653) Bati0501:
Nem az a lényeg hogy folyton nyerjen az ember hanem hogy a mérleg mindig pozitív legyen hó végén.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Ace owner
addikt
válasz férfiállat #41649 üzenetére
Ne is mondd.. Ha lattam volna lacc 2 magyar doncis szelojat tuti megrakom 200-zal, dehat...
huma: rwint tiltottak ki kis idore mert nem birt magaval,
Galaxy Fold 4
-
Huma
addikt
válasz férfiállat #41648 üzenetére
Akkor lehet mégsem nekem való. Veszíteni nem akarok rajta.
(#41647) Ace owner:
Kire gondolsz?Értem. Köszönöm a tippet.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
férfiállat
tag
én április óta kezdtem kb -100-ba vagyok ha nem többe. próbáltam mindent kis tétes nagy odds-ok, nagy tétes kis odds-ok, de valami mindig bepiszkált. pl volt egy olyan hogy arra fogadtam hogy 2. félidőben lőnek gólt fociban. 1,25-ös odds 1000 ft-t felvittem 5000-re majd fél óra alatt lenulláztam magam.
most kezdtem újra eddig lehet mondani hogy sikeres vagyok viszonylag online 2500-ból 4000-nél járok papíron meg 1000-ből 3000-nél természetesen ebben vannak bukók is..
te tudod mennyire akarsz elmélyedni benne de ha nincsenek kötél idegeid annyira nem ajánlom, vagy amíg mennek a meccsek foglald le magad valamivelXD. -
Ace owner
addikt
Végülis egy trollal kevesebb lett a napokban..
Ez abszolút Szerencsejáték. Sosem lehet tudni hogy melyik meccs lesz megbundazva, vagy épp leserul egy fontos Játékos. Persze lehet készülni, meg egy Idő utan raerez az ember a bundakra vagy Épp egy dontetlenre. Ehhez viszont nagyon nagy tapasztalat kell. Azt Ajánlom az elején csak irogatsd Össze hogy mit raknal es Ha mar nagy százalékban bejön mehet kisebb összegekkel. Ja es Inkább neten told, sokkal Több a lehetoseg.. Tippmixen nehéz nyeresegesnek maradni Hosszú tavon.
Galaxy Fold 4
-
cannibal
senior tag
-
zolee5016
őstag
válasz cannibal #41640 üzenetére
Múltkor kiröhögtek,lehordtak,hogy saját stattra megyek..(mondjuk a srác nins itt mostanság ).aztán jött egy 4/4....3/4-em volt kétszer is azóta..
utólag könnyü,de tegnap a 4 hokit elmondtan délben hogy lesz .H-D-V D..nézdd meg jött is..csak meló miatt nem tudtam feladni...(Vaxjö fellángolás végére számítok..kb 4minuszos sorozat elé néznek...)
Mondjuk 1-2 d-s tipp szerintem saját kútfőből.....
finn : Hammelinna,Espoo
osztrák alsóház .Alba V
svájc: Rapperswill,Kloten
Német -Eisbaren[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
mai hokikavalkádban sok x-re számítok..raktam 9-et,természetesen bontva több szelón...
megérzésem mára fociba: Lille V,mellé Clermont H...többi meccs azon a szelón..Dordreht,Emmen,H,Guimaraes-VHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
L_YKing
addikt
Ha bemegyek a bankba és rárakom a betcilces számlára a pénzt akkor azonnal ott lesz?
-
-
Huma
addikt
Mennyi idő míg belejön valaki ebbe a tippelősdibe? Feltételezzük hogy jó képességű az illető.
-
sz_abika
addikt
Ennyit az Aus Openről.
[link]
Fognini úgy top 20as player hogy lényegében salakon kívül minden borításon negatív a mérlege. Az amerikai egy keménypályás ászgyáros , ráadásul nagyon jól időzítette a formáját is.
És akkor mi? 3-0? Menjenek a picsába.Ez meg a másik. [link]
Oddsok sejtettek már valamit, de akkor is egy Gasquetról beszélünk akinek a férfi mezőny legjobb fonákjai vannak. Erre jön Robredo, rutinos salakos róka nem tagadom, de mondjuk 7 éve volt a topon igazán.Én nem tudom mi van abban a katlanban, de irdatlan hülye eredmények jönnek. Akik előfizettek valahol tenisz tippekre, most biztos szidják a tipstereket.
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
beváltottam a bukszát, hoztam helyette egy másikat, a maradék ezres meg ment a Milano & Twente hendi párosra, 1000 --> 2585
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Na érvémyesìtették a bónuszt. Átnézem mégegyszer , hogy mire rakok aztán had szójjon'!!
-
B-L-A-C-K
titán
Na mixek megrakva:
Newcastle/Real hendi/Celtic X 5K ---> 90K (pontosan 90 ezer lett... )
Newcastle/Real/Monaco 20K ---> ~114K
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Alakul.
Montenegro +3-al
Nancy H
Avengers X2-beOdds:2,64!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Fehérorosz- Montenegró Kézi 2.80 a Montenegróra?
Miért?
Meg kellene bukkasztani a Montenegrót a Nancy val.
Olyan jók a Fehéroroszok?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Még ez is Lehetőség!
Nancy H, meg Lengyelek kézi!
2:13 ért!
Vélemény ...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Newcastle Jetz 1,57 van most rá és vezet!
Meg kéne pukkasztani!
2,88 volt rá még X-2 be is jó lett volna faszért nem néztem![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
janos1988
addikt
Illetve tegnap raktam titokban egy 3/4-es döncis szelót. De egyelőre nem (merem) megmutatni.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
A Celtic bajnoki X-et akartam rakni ugye múltkor is, csak lekéstem róla (nem is jött volna), most egy 5 ezres szelóba beleveszem 2-3 meccsel. Nagyon érik már az X, vagyis egy kis pont leadás, mivel a bajnokságba 10 ponttal vezetnek úgy hogy két meccsel kevesebbet játszottak a 2. helyzetnél, illetve aki ellen játszanak 17 meccs óta nem X-elt, így most már tényleg reális lenne. Mixen meg 4,55x az odds (bet365: 5,75x) rá ami elég baráti. Egy Newcastle/Real hendi-vel 5 ezres tétre már 90 ezret hozhat....
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Mára dupla:
Twente, és Lille x2!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #41606 üzenetére
Olyan gyenge oddsért egy magához mérten nagyon jó formában lévő Verona ellen nekem necces, így ki is hagyom.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Valamiért Monaco-t, meg ezt a Sporting-ot nem merem rakni nagy összeggel, így eddig a fixem a Newcastle/Real páros, de még 2 tuti kellene hozzá. Valakinek valami atom jó megérzés?
-
Dani_kp
addikt
válasz B-L-A-C-K #41586 üzenetére
Amennyi bukott mostanában a Newcastle, illene hozni, még vendégként is. Egy kis aprót én is teszek rá, vagy lehet, hogy 3/4-esbe rakom majd bele.
szerk.: Édes Istenem, tegnap estére toltam egy ilyet kamit, 50 ft-ból jött volna 1833 ft .
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest