Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
Végül 6k pluszban zártam, de már fáj a fejem...Reméljük legközelebb is így fog menni.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Elkapott a gépszíj srácok
-
PRDZsolesz
aktív tag
5 perc alatt nem rossz pénz Tetszik ez a tőzsde...
-
PRDZsolesz
aktív tag
Na, csak bejött tegnap a két bunda olasz X, hozott is kis aprót.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Ezt nem hiszem el...
-
PRDZsolesz
aktív tag
Na b@zdmeg Ha megnyeri a Real, sajnálni fogom a matracosokat, nagyon...
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Speedhs #64498 üzenetére
Azt akartam mondani ezzel, hogy lehet tengernyi pénz is egy csapatnál, ha csak zsoldosokat toboroz, sosem lesz eredményes. Régebben nem volt jellemző a blancokra, de mostanra igen. De példának jó a city, psg, monaco trió is
yogibear: Jövőre nem így lesz
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Annyira jellemző a BL döntő. Diego Costat lecserélik, Arda Turan sérült, és mégis ők vezetnek. Mindenki pakolta a Realt, erre tessék, bár valamilyen szinten érezhető volt. 100 millió volt Bale, az Atleti kerete meg 72 millió összesen...
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz VegyesTamás #64158 üzenetére
Ezért kell láncosat vezetni bár az nagyobb kárt csinál, ha netán baj van, igaz ritkán van vele probléma.
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Caen - Nimes X ? Caennek 1 pont kell, hogy feljussanak az első osztályba, a Nimesnek pedig 1 pont kell, hogy bent maradjanak a másodikban. Nem, mintha téli kabátra gyanakodnék, de...
-
PRDZsolesz
aktív tag
mégsem volt igazam a Péccsel, bár nem is volt egy sima meccs...
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Láttam, hogy valaki a Pécs-Mezőkövesd meccset H-ra tette. A Pécsnél elég nagy bajok vannak most, tartoznak játékosnak, edzőnek, mindenkinek. Szerintem benne van a mai meccsben, hogy odaadják a vendégeknek, hogy térjen észhez a vezetőség. Pécsiként sajnálnám, de szerintem ez a realitás. Lebeszélnék mindenkit a mai meccsről. Persze az is előfordulhat, hogy sima H lesz.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Kolosszus01 #58065 üzenetére
Szerintem vállalható duplaesélybe. A barcások fejben már a vb-n vannak, a bajnokság csak matematikailag lehet meg, érdemes lehet megpróbálni.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Barcelona hosszabbítás után jut tovább: 17,00
ATMA hosszabbítás után jut tovább: 26,00
ATMA büntetőkkel jut tovább: 26,00
Barcelona büntetőkkel jut tovább: 26,00Szerintem megérhet pár száz forintot akár az összeset megjátszani.
Szerk.: Ugyanezek a másik meccsen:
BM hossz. után: 26,00
MU hossz. után: 51,00
BM büntetőkkel: 41,00
MU büntetőkkel: 51,00[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Hosszú idő után újra fogadtam, ez ment mára:
A 2 vagy 3 gól a BL meccsekre szól, a 6-os gyűjtőn a Real Madrid első félidő eredmény.
-
PRDZsolesz
aktív tag
A juve X-et
perszemég jó, hogy nem játszom meg, a 3 kosárból meg egy sem lesz döntetlen...:/[ Szerkesztve ]
-
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Daniel Alves #54181 üzenetére
Örülj neki
-
PRDZsolesz
aktív tag
Kellett nektek kattintani... Pedig figyelmeztettelek Titeket
Estére megjátszottam az Argentin bajnokságból az All Boys - Argentinos Jrs meccset. V-re húztam 3,8-ért, valahol olvastam, hogy a hazaiknál tartalék csapat lesz, mert pénzügyi válság van. Ha gondoljátok tegyétek, én mellé raktam még a Fradit, az jött is.
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Egy olajcsere miatt van aki szerelőhöz viszi az autót?
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Daniel Alves #48843 üzenetére
Ahogy megtenném, jön a gól...jellemző
-
PRDZsolesz
aktív tag
Értem, köszi! Elolvastam a részleteket, ott ezt írja:
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Van ez a holnapi 3k ingyen élő fogadásos akció a beten. Nah most, ha meccs előtt teszek 3k-val dupla esély 12-re 1,29-es oddson, és előben rögtön a kezdésnél 3k-t a D-re 3,6-os oddson, akkor a következő a helyzet: Ha 12 a végeredmény, akkor az élő 3k vissza, és a nyereményem 3870 forint , vagyis a tiszta haszon 870 forint. Viszont ha jön az élőben rakott döntetlen akkor a nyeremény 10800 forint mínusz a meccs előtt tett 3k és a tiszta haszon 4800 forint. Ezt vajon engedi a bet?
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Daniel Alves #42507 üzenetére
Én bízom a Pats-ben, hiába erősebb a Denver kerete idén, Tom Brady az Tom Brady. Szerintem az Over is mehet, és talán a sima Pats is
-
PRDZsolesz
aktív tag
Barca meccsen szerintem simán mehet az 1X, sajnos
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz enginev3.0 #41563 üzenetére
Nem hiszem, hogy a negyedik után érdekelné Ha mégis, akkor meg minél több gólt próbál majd rúgni
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz enginev3.0 #41560 üzenetére
A Barca kezdője ma este: Pinto, Alves, Puyol, Bartra, Adriano, Song, S.Roberto, Cesc, Tello, Messi, Neymar.
A két zseni fent lesz, szerintem egy félidő, esetleg 60 perc jár ma nekik. Addig talán gurítanak 2-3 gólt -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Daniel Alves #39415 üzenetére
-
PRDZsolesz
aktív tag
Én ma nem játszottam, tegnap elég volt a BL-ből, de nektek sok sikert, éééés egészségetekre
-
PRDZsolesz
aktív tag
Hát ilyen nincs b@sszameg, Derby 4-1-nél rakok 1,57-ért, hogy nincs 6.gól, egy ezresért, erre a 92. percben 5-1 csesszék meg, ennyi volt a sofascore bónusz bocsánat az alpári stílusomért
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
Szevasztok!
Mostanában nem nagyon volt időm tipszmixelni, meg pókerezni sem, van valami tuti mára? A cél az 1500Ft-os bónusz megforgatása lenne első körben
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz PRDZsolesz #34022 üzenetére
Eddig szépen jön, félidő 1-0
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
A közös szelóra egy tipp, ha esetleg raknátok: 127 1 Hamburg - 1. FC Köln H 1,80
-
PRDZsolesz
aktív tag
Missouri - Texas 82-74, 1,57-ért jó volt
meglesz az szerintem
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz PRDZsolesz #33739 üzenetére
Úgy tűnik megint jön az NCAA tippem 69-56-ra megy a Missouri 7 perccel a vége előtt
röhejes egyébként, hogy mennyire hullámzó a csapatok meccsek alatti teljesítménye, lásd Pats
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz Daniel Alves #33830 üzenetére
Bár nem nekem szólt, FullTilt, minden nap több verseny is van, 25$ összdíjazáslemaradtam és közbe ki is estem, 9-es full K-val...szép volt, többet nem jövök
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest