Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
A mai nap pont 0 lett, de nagyon kellett Djoko győzelme hozzá lassan már annak örülök, hogy nincs minusz
-
sz_abika
addikt
Na ez már rám fért:
Montepaschi Siena @ 1.20
Szamoa @ 1.36
Alatt 4.0 @ 1.14
3-as gyűjtő, 1 bet * 8 000,00 HUF 14 923,64De ha Nadalékon nincs 22 játék legalább akkor -50euro. Márpedig brékhátrányból Nadal itt már nem csinál semmit szvsz.
PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
Azt a k*rva Djokoék 8. játéka mekkora volt Egyébként ennyi kettős hibája Nadalnak szerintem sosem volt
-
samfishR
senior tag
Nadalban látom az elszántságot, nem lesz könnyű dolga djokonak
na, azzal le is breakelte nadalt
[ Szerkesztve ]
-
aaronka
csendes tag
dupláá
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/Siteee_official
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, AaB 1.fi jött, St. Pauli-Cottbus over 2.5 jött, ha az argentínok éjszaka elbasszák, nagyon mérges leszek (2-3 gól kéne).
Ma szerencsenapom volt. Egymás után négyszer nyertem kaparós sorsjeggyel (Black Jack), igaz, nem sokat, csak 3-500 forintokat, de akkor is...
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Zoli9292
tag
De jó, hogy megraktam Nadalt 5K-val
-
Ace owner
addikt
válasz B-L-A-C-K #31284 üzenetére
Kicsi vagyok, mellém jöhet mégvalaki
Amúgy nekem is jó volna egy ilyen zug, rendes hangszigeteléssel, hogy a zene se legyen halk, dehát ebben a házban erre nincs nagyon lehetőség.. Na majd összetipszmikszeljük a pénzt erre is.
Holnap akkor ki rak NHL papírt?
Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
ez a non-plus ultra
B-L-A-C-K... az a legjobb, legalább lesz mit összehányni
szombaton voltunk az Andersen 2-ben, aztán ittam egy Instant Death-t kezdésnek (egy felespohárba öntenek alulra 80%-os Tunel Absinth-ot, rá meg 80%-os Bacardit), aztán húzd le... fél percig levegőt nem kaptam
utána meg gyorsan 2 fényt, hadd csapja szét, meg kis Bacardi Oakhartot, hogy megkoronázza a dolgokat, egy ideig jól is éreztem magam[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #31278 üzenetére
nemhogy másik 3 millióért vennél egy UHD TV-t
azért merem remélni, hogy a lakásavató bulira hivatalosak leszünk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Hajszálon mult a "10p alatt gol" 1.12ert h bent maradjon szelon a Szcecin meccs. Aztan kikerult :c
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
Orduspor ki fog kapni. Hogy az ütő állna a hátukba.
-
rwin5
őstag
Tel Aviv 2 perc alatt leadta a meccsét 2-0ról 2-2..re
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na látom, jó kis lavinát indítottam el ezzel az "így jár, aki" dologgal
-
plus44
veterán
Na a Niort - Lens 2,5 under is jól indul.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Daniel Alves
őstag
AaB 1.fi. rendben
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
plus44
veterán
0-30 és 0-40 után (3 játszmalabda) végül elvesztik az elsőt a Bryan testvérek.... Olyan érdekes dolgok vannak...ütővisszahúzások, céltalan sétálgatás adogatás után...hm..hm..
-
pcgamer01
senior tag
télleg.
basszus.Samsung Galaxy S10+
-
rwin5
őstag
de fasz voltam, hogy megraktam a gala kosarat annyira éreztem, hogy bukó lesz.. és olyan szarul nyomják rossz nézni..
-
ted_mosby
senior tag
HÁt ahogy látom, mindegy is mert egyenlít a Xanthi
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
Empoli Over 2.5-ről mit gondoltok ? Egyszerűbben nem láttam jobbat a kínálatban És siettem
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
stefyY
őstag
Teplice vezet remény az overre! Zaglebie Lubin meg kiegyenlít a félidő előtt, nehogy örülhessek...Plovdivot meg fújják le, és akkor első pipa is.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
Na végül csak Led TV lesz, haverom vesz új TV-t így bagóért eladja nekem az övét: link
-
stefyY
őstag
Teplice - Liberec overt kérek!
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pcgamer01
senior tag
bet365.com-on lehet fogadni Forma1-re is ugye és van benne olyan hogy melyik csapat nyeri meg a konstruktőri bajnokságot.
A Red Bull-nak 2.20 az odds-ja pedig egyértelmű hogy a RedBull nyeri.
Namost akkor ilyen egyszerű lenne a dolog?Samsung Galaxy S10+
-
giigz
veterán
válasz L_YKing #31243 üzenetére
2013 január 1 óta csak ezt figyelem, hogy CR és Messi között milyen és mekkora különbség van, és biztosíthatlak róla, hogy azóta összességében Ronaldo sokkal jobb, minden tekintetben. Volt olyan hét, amikor Messit erősebbnek éreztem, meg sokszor egálban is voltak, viszont az év eleje, és a mostani időszak nagyon simán Ronaldo-é. Én legalábbis így látom
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
Ace owner
addikt
válasz tami92 #31235 üzenetére
A kurvaég, akkor imátkozzunk mert megrakok én is párat
Amúgy mindjárt jön máykül és lesz nektek android fanboyok074 1 Buffalo - Los Angeles V 1.98
075 1 Carolina - Colorado V 2.12
076 1 NY Islanders - Nashville H 2.02
079 1 Detroit - Winnipeg H 1.85
080 1 Florida - Anaheim V 1.93
083 1 St. Louis - Phoenix H 1.81Sok a vendég, ez nagyban befolyásolja egy csapat teljesítményét? LEhet csak a hazai papírokat kéne rakni..
Ez így 200-10k[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
nagyúr
válasz Daniel Alves #31233 üzenetére
beülünk tipszmikszelni
apropó kaja.
ma megleptem magam egy ilyennel hála a tegnapi nyereménynek.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Ace owner
addikt
MA nem raktam, kibeszélhetnénk a holnapi napot
NHL papírok jöhetnek megint szerintetek? Azon lehetne kaszálni, 5-öt 300zal megrakni és dőlne a lé
Kb. ennyi ami fogadható holnap, ritka szar kínálat van megint :SGalaxy Fold 4
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #31221 üzenetére
Neymar , Tello , Alexis , Pedro összekapják magukat aztán lövik Ők a gólokat.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
máyköl
veterán
És most erre fogják fogni a Barcások, hogy miért lesz 3 hónap múlva sokkal több gólja Ronaldonak, mint Messinek.
Azt majd mindenki elfelejti, hogy a sérülése előtt pont 2 -szer annyi gólja volt már Ronaldonak, mint Messinek... -
stefyY
őstag
Lokoooooooooo gogo
-
plus44
veterán
Érdemesebb lesz pakolni akkor a Barcát a magasabb odds-ok miatt.
-
Daniel Alves
őstag
Ja es Messi 2,5-3 honapra kidolt izomszakadas miatt...
-
Daniel Alves
őstag
Nekem rleg minuszos volt a hetvegem mivel tesom tk-ra torte a motorom
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #31217 üzenetére
Kicsit képzavarba voltam az előbb Shkiz0-nak hittem iPhone 5S-t akart, ha tudom te mondod ezeket nem magyarázom el a dolgokat hiszen otthon vagy a témában...
Az étterem az nem rossz, szoktam amúgy arra járni néha ha megyek a szülőkhöz, majd lehet bemegyek és végig eszek mindent...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
-
L_YKing
addikt
+30K tippmix.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #31211 üzenetére
Jó tele vagy... iPad Air jó cucc, viszont 5S-t nem vennék az tuti, ugyan az mint az i5 jelenleg csak ugye az ujjlenyomat olvasó meg valamivel jobb a kamerája, ezek +100 ezret nem érnek a használt piacot nézve. Persze igaz 2x gyorsabb, de gyakorlatilag semminél nem jön elő, majd talán 1 év múlva már érezhető lesz. Viszont ha nagy előfizetéses csomagban vagy, és úgy hozod ki 1 kiló alatt úgy megéri.
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy látom pár száz ezret elköltöttünk mindannyian, szerintem a hónapban én fogom tartani a költekezései rekordot, lakásfelújítás mínusz ~3 milla...:/ Ja plusz egy TV is kell...Tiszta csöves leszek év végére...
Shkiz0: Te imádod összetörni a kocsit, nem most olvasom először...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-30K így jár aki összetöri a kocsiját
+21k tippszmikszem[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
rwin5
őstag
Remélem jön Djoko, Nadal most ingadozott picit, + Djoko jobb, ő a tuti
(#31204) aaronka: grat[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Hadd ne szalljak be ebbe a versenybe mult hetemmel
-
aaronka
csendes tag
-92k így jár az aki régi Magyar érméket gyűjt :d
http://steamcommunity.com/id/Siteee_official
-
söraddict
csendes tag
-93 a tegnapelőtti nyeremény elment tegnap, és még minuszban is lettem mert tettem fel pénzt visszafogadni és figyelmetlen voltam, -3as hendit kellett volna raknom helyette raktam -4-est, persze higy 4-0 lett a végeredmény nem baj olyan nagyon nem vagyok minuszban mert a tétek nagyrésze nyereményből volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest