Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Del Potro under volt megtéve, visszafogadtam miután nézem a meccset.
Brék előtt fogadtam vissza...mondom fuck. Erre a francia visszabrékelte \o/és bónuszban jött egy ilyen is:
Edouard Roger-Vasselin Felett: 8.5 @ 1.80
9 000,00 HUF Single^-^
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
válasz Bencus88 #28495 üzenetére
Én haveromnak mondom kb 1 hónapja, hogy mostmár az MU 1 fillért sem ér lassan (fogadás szempontjából) de ha ezt is elszúrják, bár mióta leszerepel mindig...
Reading vezet Remélem jönni fog, ebben a csapatban nem csalódtam amikor ráraktam, remélem most sem fogok
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hát faszom... Boateng, ááá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bencus88
nagyúr
édes istenem MU.... mondom megrakom őket már ideje nyerniük egy nagyot erre tessék. El is megyek nem nézem.
Emlékeztek mikor mondtam, hogy top 6-ban se lesz a MU? Úgy látszik nem mondtam nagy hülyeséget.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Bayern hendi -2 re mennyi volt az odds valaki nem tudja?
MU, megint cumizik, vicc ez a csapat[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
rúgjon már egyet gyorsan a Schalke is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NyxNyxNyx
addikt
élőben Leverkusen DNB 2.075 x 1000Ft
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
söraddict
csendes tag
bayern hendi már nem lesz érzem
1-1 na még vagy 4et rúgjatok bee
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Tegnap a német bundesliga 2 bundás volt, meg a német jégkorongban is elég érdekesek születtek, nem lepődök meg, ha ma is lesz valami gubanc, de azért remélem nem X-el le otthon a bayern
-
Ace owner
addikt
Leverkusen is jól áll vicces hétvége, nekem csak bayern hendi kellene..
Galaxy Fold 4
-
rwin5
őstag
Hát ezt nem hiszem el, látta valaki ezt a PÁPA GÓLT?
Pápának kamuból ítéltek egy szabadrúgást, megadják egyből elvégzik sprintből gól.. VICC
Szeretem az ilyen hangokat közvetítés közben "K*rva anyád" feldobják az élő közvetítést látom mindenki egyetértett a góllal
(#28484) Dani_kp : Köszi[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Ad ma valami meccset a TV, ami nem digi sporton megy?
-
Hawk1979
őstag
7perc és egy gól már ott figyel a Bayern kapujában? Hát mi van itt ma?
Mód: Ja,hogy a 4.percben volt a gól... Korábban kellett volna elkezdenem figyelni[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Most kell pakolni a Bayern hendit
-
nagyúr
Bayern bekezdett
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #28462 üzenetére
Akkor még egy Leverkusen győzelem kellene és meg van mentve a napom.
Kemény meccs lehetett[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dani_kp
addikt
Az Arsenal meccset nem akarják már lefújni?
https://ingatlan.com/33821564
-
rwin5
őstag
Bayern jesus
Úristen most nézem, hogy 2,5 over helyett nem azt hanem ilyet raktam, f*szom bele..
Bayern München - Hertha BSC 1. félidő - Gólszám 2,5 Kevesebb, mint 2,5 , ilyen hülyeségre miért lehet fogadni[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Bayern...?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bencus88
nagyúr
Arsenal pipa
-
stefyY
őstag
0-2 olééééééééééééé
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
ZSIRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
rwin5
őstag
3K-t toltam 2,5 underra DVSC 3,00 odds
-
pohár
félisten
-
zolee5016
őstag
Élőben most kell rakni..köv gól ARs...piros lapnál jól fizet!
Húzzák csak be..nekem egy angol meglepi kell,,ez nem az...
ment is 3,7-ért,egy Leeds góllal,amivel 3-3-om lenne
11xodds a kettő....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
rwin5
őstag
Piros lap arsenal, csak jó, hogy nem raktam rá
-
stefyY
őstag
Arsenal piros lap...na most para...
-
gery2123
őstag
Nagyon jó lenne az Arsenal gól!!
11-es
GÓLLLLL!![ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
zolee5016
őstag
Megtoltam a fentieket...
3 meccs 111-es odds..
Vagy-vagy....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
rwin5
őstag
Readingre egyedüli meccsként ment 3K
-
rwin5
őstag
Tippmix pro-n nem lehet bayern hendit rakni? ez valami vicc?!
(#28455) wmarci: Tippmixpron még 1,7 akkor rakok is rá[ Szerkesztve ]
-
wmarci
senior tag
Bet365-n 1.57 a Barca. Ez nagyon gáz.
-
Speedhs
őstag
válasz söraddict #28448 üzenetére
Nyerjenek csak, de nekem ők tiltólistán vannak. Szeretnek elfelejteni játszani olykor.
Hányszor fogadtam már így, hogy nem engedhetik meg maguknak. Le se szarják. Készülnek bl-re vagy valami kifogás mindig akad meccs után.
Mai szelóm:
1 Bayer Leverkusen vagy döntetlen
(Dupla esély) 10/26/2013 Egyik sem 1.16 Függőben
2 Inter Milan vagy döntetlen
(Dupla esély) 10/26/2013 Egyik sem 1.11 Függőben
3 Liverpool vagy döntetlen
(Dupla esély) 10/26/2013 Egyik sem 1.09 Függőben
4 Igen Barcelona v Real Madrid
(Mindkét csapat szerez gólt) 10/26/2013 Egyik sem 1.50 Függőben
Többszörös
Fogadás típusa Fogadások száma Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
4-es gyűjtő 1 96,00 96,00 203,64Félreértések elkerülése végett nem euro nem dollár, Ft.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Arsenal labdabirtoklás 82%...az igen
-
zolee5016
őstag
válasz Speedhs #28447 üzenetére
Én is a Schalkera teszek...legalább D-ig jók...
Minden héten mindig toljátok a nagyokat..utánna közben anyázás DE.legyen szerencsétek!!! Én pont azon szemezgetek mikor buknak! Jó szorzó kevés meccs ha jön ,nagy profit
Mai meglepis szeló..Schalke H,Fulham V, Celta V. V ez a 3meccs 1k-ért ...[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
söraddict
csendes tag
válasz Speedhs #28447 üzenetére
nem engedhetik meg maguknak hogy megint kikapjanak a bajnokságban. meg az arsenal-t is elverték. a bayern meg 4-0-ra verte a schalke-t idegenben, a dortmund is szerintem egy 2-0-ra vagy 2-1-re elveri őket
barcának lement az odds 1,5re lol.. azért egy tartalékosabb real is megszorongatja őket, nem lesz hendi győzelmük
[ Szerkesztve ]
-
söraddict
csendes tag
15ezer ment a bayern -1es hendire, dortmund dupla esély, real +3-as hendi. 28ezer a várható
-
-
Zoli9292
tag
Dortmund, Madrid
1500--> 10485.-Kb. fél év után az első papír alapú szelóm
-
Algotis
addikt
Na a hétvégére ez ment.
Androidos Outlookból küldve
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
- = Zk = -
félisten
válasz N-vidi-A #28440 üzenetére
én gólszámot mertem csak megtenni .... azt is félve xD
Barka-Madrid 0-1, 2-3, 4vtg -> D
xD" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
N-vidi-A
őstag
Barcelona - Real Madrid
2-2 Egy Real győzelemnek jobban örülnék mondjuk.
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolynet #28436 üzenetére
én a tippmixsq-re csak a "szelvényes pontrendszer" miatt jártam.
nem kellett feleslegesen számolgatnom pl egy 5/7-es lapot. katt és már írta is, mi-mennyi-merre-hány méter?![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zolynet
veterán
válasz - = Zk = - #28434 üzenetére
ha ezt a meccset vesszük
Crystal Palace v Arsenal --- Arsenal Full Time Result
92% of 232 Win Tips --> ezt az eredményt dobta volna (vagy nagyon hasonlót) a tippmixsquare is
sq-en is csak azt láttad h hányan fogadtak H/D/V -re, hát ez is azt mutassja[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
latyak17
tag
mai 4-as
139 H
142 V
155V
233Htippmix
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolynet #28429 üzenetére
ez mire is jó egész pontosan?...
nyomonkövetés, vagy "számláló" ?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
söraddict
csendes tag
megraktam 2200Ftért 50Ftokkal a mai tippjeimet 5 oldal függőben lévő fogadás xD
kiváncsi vagyok mi lesz belőle. a 44tippből ha jön 10 akkor már plusszban vagyok[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
a kérdés jó.
én is azt várom. de állítóóóólag kuka...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
giigz
veterán
Most akkor mi van/lesz a tippmix square-rel?
-
sz_abika
addikt
Ó Grosjean...
-5k, pedig dobogóra tettem.De így hogy hátulról jön majd, biztos jó oddsal adják a top 6 finisht.
-
honda23
aktív tag
Chelsea, Barca, Villareal, Leverkusen, Dortumund, Paris, jó szorzók, lehet összedobok ebből egy szelót.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
zolynet
veterán
válasz gyuromoj #28417 üzenetére
azt néztem én is az egyik duplázósnak
ill a 3/4 szeló és/vagy simába is
139 Leverkusen - Augsburg 1,5x
151 Derby County - Birmingham 1,75x
153 Reading - Millwall 1,63x
158 *(0-1) Liverpool - West Bromwich 1,98x
szerintetek?derby+reading kombó ~2,8x
Life is too short to stay stock!
-
Jarod1
veterán
El Classicora vlaki? nagyon a Barcát favorizálják...
-
ted_mosby
senior tag
válasz janos1988 #28391 üzenetére
Ez kemény magyar Forint Ami maradt a számlámon.
GG-hez: Én nagyon nem szeretem ezeket a típusu fogadásokat, vagyis ezt az egyet. Mert mindig pont azon a meccsen nem lő mind a két csapat 1-1 gólt legalább. Na és mi van ha a Barca belő 2-t utána meg passzolgatnak. A G/G azért elég bizonytalan, minden meccsre. És a vesémet, kérném vissza ha még nem kötötted meg a fogadást.
gyuromoj: Ez simán vállalható Hacsak a Leverkusen nem fáradt el, és bénán tudnak rotálni..[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
GabN73
addikt
Hmm-Hmmm...
Az SF49ers -14.5es hendire is már 1.90es a szorzó... Én még -16ot tudtam ennyiért rakni.... Csak nyerjenek 17el, és kész.
-
L_YKing
addikt
Arsenal meccsen volt egy kicsi bunyó:
http://youtu.be/fiPBR5G2Mf8Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
rwin5
őstag
Utica AHL-ben tuti nyer, na joccakat
-
pohár
félisten
éjszakára ezek közül szemezgetek: Colorado (NHL), New Orleans & Memphis (NBA)
-
gyuromoj
veterán
válasz dragahan88 #28401 üzenetére
Ez szép, gratulálok!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rwin5
őstag
válasz dragahan88 #28401 üzenetére
durva, grat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest