Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz GabN73 #28890 üzenetére
Hát én meg úgy vagyok, ha nem lehetne élőben fogadni és megtudnám állni, akkor nem tudnék minuszos hetet zárni.
Igaz ezen a héten Ripper03hoz hasonlóan mindenjött, szerda óta ilyenek röpködnek befele:
2, vagy 3 gól @ 2.20 (Barca - Real)
2, vagy 3 gól @ 2.00 (Chelsea-ManC)
Arsenal @ 1.35
3-as gyűjtő, 1 bet * 3 042,57 18 072,87PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
A jövőhéten lőhetnének a fórum tagok a kajájukról, egy képet - persze ha valami különlegességet esztek, (azaz pizzát ) OFF
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Ma 27K
Arsenal, MU, Atletico 5K--->11220Ft
ja élő pókerba 11K neten meg 5
Lehet lassan le kéne állnom vagy pihenni, hihetetlen angy nyerő szériám van.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
NemhiszemelhogyanapinflmeglepipontaBroncos :w
PSN: xszabikax
-
Bati0501
őstag
Már kint van a jövő hét eleji mix...talán van egy-két jó.
New York Islanders hazaiban 2.18-ért lehet,h majd meg kellene próbálni,ha már szombaton a Pittsburgh-öt el tudta verni vendégben. -
gyuromoj
veterán
PSG vitte a triplás fogadásomat.
Éjszakára ment LA+Coloradó win, remelem ez legalább jön.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Algotis
addikt
1 hete csak 7-8 meccset rakok, de mindig az UTOLSÓN megy el!
Komolyan, engem direkt szívatnak márAndroidos Outlookból küldve
-
Speedhs
őstag
Juhé..
Lazio vagy döntetlen @ 1.20
Real Sociedad @ 1.18
Döntetlen vagy FC Salzburg @ 1.11
Alatt: 4.5 @ 1.20
Atletico Madrid @ 1.25Tétegység Tét Nyeremény Nyereség
5-ös gyűjtő 1 50,00 50,00 118,18300 Ft van már a számlámon.
2x tudtam nyerni! 2x! Beszarás. -
Bati0501
őstag
5 perccel hamarabb jön az egyenlítés...na ezt nem szeretem,amikor benne van a meccsben,de aztán mégse jön össze.
Már nem érdekel...nagyobb tétes szelókat fogok rakni.Mert ez már sírni való,röhejes,ami van.
-
GabN73
addikt
ISTENEM...
Amikor a bíró rárakta azt az 5 perc hosszabbítást... 6.50es odds volt az Xre...
-
Chereiose
addikt
Ott az x...mázlista
-
rwin5
őstag
2-2 DDDDD
Szegény hazaiak kicsit sajnálom őket..
2250ft plusz[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Holnapra nagyon fontos lenne egy triplazós, mit ajánlotok?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
zitromz
tag
tetves psg
Két kifli árából majdnem jött egy szép összeg
Halloween free pörgetésből azért ilyen kevés /de nem is érdemelt többet/
visszafogadni nem tudtam
[L[link][ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
1,8-ért még visszafogadtam 2K-val, úgyhogy asszem kőkemény +100ft lesz ez a mai nap .. örülnék egy PSG gólnak, a D-n legalább jönne valami
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Kösziköszi... megvan a pénz helye Egy pizzát biztosan rendelek is...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
válasz Bati0501 #28860 üzenetére
ahogy említettem a tegnapi meccseken sokat buktam, így ma kihagytam mindenféle fogadást, de mivel becsúszott a piros lap, ezért megjött a kedvem és ezért raktam élőben össz 1500-at fel
De lehet rakok 1500-at még 2,00 H-ra és akkor nem is lesz bukó akármi is lesz[ Szerkesztve ]
-
-
rwin5
őstag
szopó lesz a PSG, túl jó volt az utóbbi időben, nem lehetnek ők sem a fogadók álma örökké
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
2-0
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bati0501
őstag
PSG össze szedhetné magát...
-
stefyY
őstag
Menjen még felfelé...lehet fogok rakni egy kevéskét rá, de remélem lő majd mégegyet az Atleticó... Jól jön ez a 14k...bár mikor ne jönne jól...
-
Tomics
addikt
Hétvége bejött végre, rámfért.
El classico + élő fogadások 30k--->117k.
PH! addikt since 2004
-
stefyY
őstag
ATL góóóóóóóóóóóóól 15. másodperc
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #28833 üzenetére
nekem is majdnem a bankom felével a PSG gól & ATMA páros ~1,45-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Ajánlom a kövi tippet, ha online lenne pénzem, közepes téttel bevállalnám:
Lazio X2 1,75x
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz GabN73 #28830 üzenetére
Az kell a 14000 forintomhoz...csak az...no meg, hogy a Stromgödstet ne kapjon gólt az utolsó 3 percben...oldják meg valahogy, nem érdekel...
-
GabN73
addikt
Az Atletico meccs mennyire lesz tuti? Mai napon a hazai csapatok nyertek a spanyol ligában, hátha nem lesz bunda?
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére csak a magyarokat kellett volna így berakni kamiba:
Debreceni VSC - Lombard FC Pápa D 2-2 (6x odds Bet365)
Ferencvárosi TC - Mezőkövesd D 1-1 (6x Bet365)
Videoton - Honvéd FC V 1-2 (10x odds Bet365)
Győri ETO - Puskás Akadémia D 2-2 (5x odds Bet365)Odds: 1800
10 000 Ft ---> 18 000 000 Ft
Na jól van B-L-A-C-K feküdj le...
-
honda23
aktív tag
Énis k ideges voltam, mert elmentem a gép mellől a 91 perc környékén hogy jött a szelvény,mire visszamentem, 1-1, ma meg jött mellé a Villareal(nagyon éreztem) és a Chelsea egy potyagóllal.
Na mindegy már megszoktam.
Ráadásul emberelőnyben volt a Reading.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
sz_abika
addikt
Kicsit bunda szagú ez az nb1 fordulo nem? Lenyegeben mindenki elcsalta magat az elejebol..
PSN: xszabikax
-
GabN73
addikt
-
stefyY
őstag
Soci 2-0, ez is pipa...a nap tutija norvég bajnokjelölt meg nem igaz, hogy nem tud nyerni...
-
rwin5
őstag
ezazzz egyenlített a puskás
-
ted_mosby
senior tag
Mai szelómról minden jött volna, kivéve az a rohadék Wolfsburg II.Mert kikapott otthon..Egy 1.17es odds könyörgöm Ti hogy zártatok?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
stefyY
őstag
Sociedad maradjon H, a Stromsgodset pedig jó lenne H-ra nagyon...nagyon-nagyon...
-
rwin5
őstag
Valaki látta a puskás gólját a győr ellen? DDDDD Komolyan mondom ilyen fail a megye 3-ban nincsen
-
latyak17
tag
hétvége jól jött 500->2600
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
wmarci
senior tag
Köv forduló: Roma-Chievo bundaszagot érzek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Algotis #28798 üzenetére
időben szóljon, ki akar jönni még, mert akkor kisbuszt hozok
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
stefyY
őstag
Sociedad vezet, looool
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest