Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli9292
tag
http://www.eredmenyek.com/merkozes/dKcaeWDM/#osszegzes;2
6. játékot hozza Haas, sima volt
-
Ps Vita
őstag
Mai meccsre csak én érzem nagyon a D-t(Bayern meccs)
-
L_YKing
addikt
B*zdmeg Sijófok....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Bati0501
őstag
Na szép:[link]
-
sz_abika
addikt
Napi tutkó
Bogomolov 3,5 szett over.PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
válasz thatsofemre #21093 üzenetére
Én is pont ezt akartam kérdezni...
Behúzza szerintetek a haladás?[ Szerkesztve ]
-
thatsofemre
tag
Haladás - Pápa meccsre valami tipp?
Bayern-en gondolkodom, hogy megteszem még H-ba.
A man's wife is his life, Mr. UPS man!
-
janos1988
addikt
Mai adag megrakva. Hajrá, hajrá.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Hajrá Siófok...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
Cardiff - Everton V
Norwich - southampton V
Erről mi a véleményetek ?
-
L_YKing
addikt
Bayern - Chelsea (0-2)* V 1,40
Szerintetek?
-
NyxNyxNyx
addikt
Tettem pár necces szelvényt:
I. Black mintájára:
Debrecen
Real Sociedad X1
Lyon 0
Fulham X2
Man Utd 0
West Brom 0várható: 300Ft--> 10k Ft
II.
Szombathelyi Haladás @ 1.80
Döntetlen, vagy Újpest FC @ 1.66
Döntetlen, vagy MTK Budapest @ 3.75
200Ft-->2250Ft
III.
Dortmund 1 góllal nyer
Gladbach
250Ft-->1650Ft
IV.
Döntetlen, vagy Southampton @ 1.45
Döntetlen, vagy Sunderland @ 1.55
Döntetlen, vagy Everton @ 1.38
880Ft-->2700Ft"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
stefyY
őstag
válasz stefyY #21059 üzenetére
Nos mivel senki nem kérdezte...
Azon kívül, hogy mind 1.3 odds feletti...
-...az összes meccsnél alacsonyabb oddsot adtak az esélyesebbre bet365-ön és az esélyesebb irodánál, mint a Tippmix oddsa...
-...valamint az eredeti oddshoz képest egyik sem emelkedett. Kevés közülük stagnált, a legtöbbjük csökkent...Ez a 14 legkisebb oddsú. Kiváncsi leszek, mennyi jön közülük.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
SUPREME7
addikt
válasz Regirck #21072 üzenetére
Minimum 14K-t kell kivenned, és csak 28 naponta teheted meg ingyenesen. Ha még nem igazoltad magad a bet365-nek akkor igen, kapnod kellett levelet, hogy hova küldd a személyi másolatodat. Az IBAN a nemzetközi bankszámlaszámod, a swift kód meg a bankodé, mindkettőt megtalálod a bankszámlakivonaton. Bank címének pedig tökmindegy mit adsz meg, igazából az nem számít, add meg azt ami a bankszámlakivonaton szerepel
-
Regirck
senior tag
bet365-nél mi a teendő ha kiszeretném venni a pénzem??
Személyigazolvány szkennelt másolatát elküldeni nekik e-mailbe vagy micsoda?
Bank neve: OTP
Bankfiók címe: melyik fiókhoz tartozom?
IBAN: ez mi akar lenni?
Swift/Bif kód: na és ez?Ezt minden alkalommal meg kell ismételni?
Előre is köszi a segítséget!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Mano_01 #21068 üzenetére
Egy szelvényen egyenes kötésben (azaz nem peres kötésben) a maximális várható nyeremény nem haladhatja meg a 400 ezer forint feletti összeget.
barca0519951: Nem érzek semmit nagyobb téttel, ennyi az oka csak. Múlthét hétfő óta ez az első szelóm, mondtam kicsit pihentetem, nem érzem most...De ha találok valami számomra atom tuti hidd el nem sajnálom megpukkasztani majd csak ilyet mostanában nem találok...
[ Szerkesztve ]
-
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #21066 üzenetére
Miért nem raktad 1000-el 1 szelvényre?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Mano_01
aktív tag
Hallo, kicsit eltűntem, mert költözés volt
Ehhez mit szóltok?
Haladás - Pápa V ?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
B-L-A-C-K
titán
Na már megint úgy belekavarodtam az egészbe hogy full kamit rakok, egyszerűen nincs olyan 5 meccs amire azt mondanám hogy 2-3 ezret megér, lutri az összes...
Ezt feladom 5x és cső... Ja plusz a Debrecent beleveszem, csak ugye kalkulátoron azt nincs de amúgy van 1,9x oddsal...
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Ripper03 mára valami?
-
stefyY
őstag
065 M. Baghdatis - K. Anderson 1.40 V
066 J. Benneteau - J. Chardy 1.55 H
069 S. Wawrinka - I. Karlovic 1.30 H
070 A. Dolgopolov - M. Youzhny 1.45 V
073 Siófok - Szolnok 1.85 H
087 Mattersburg - Hartberg 1.67 H
095 Dordrecht - PSV 2 1.85 H
098 Ajax 2 - Twente 2 1.95 H
109 Lens - Troyes 1.92 H
111 Eskisehirspor - Galatasaray 2.00 V
115 UC Dublin - Dundalk 1.67 V
116 Shelbourne - Shamrock Rovers 1.70 V
125 Rayo Vallecano - Levante 2.00 H
126 Almería - Elche 2.04 HNos...mi a hasonlóság ezekben a meccsekben?
-
B-L-A-C-K
titán
Tippmixkalkulátorba keresem vagy 5 perce magyar NB1-es meccseket, és most veszem észre elfelejtették belerakni, vagyis legalábbis nálam nem jelenik meg pedig a kínálatba benne van.
-
L_YKing
addikt
Fradit told be melle
-
B-L-A-C-K
titán
válasz L_YKing #21053 üzenetére
Annyira azt nem érzem, de egy ilyenbe nem nézne ki rosszul...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na lassan 2 hete nem raktam hétvégén viszont összedobok egy 2-3 ezres kamit 5 db 2-3x oddsos meccsekkel, így jöhetnek az ajánlatok...
-
umek7
őstag
válasz Ps Vita #21048 üzenetére
Szerintem teljesen fölösleges bármit is levonni abból hogy hány szavazattal nyert. Eleve CR-re szavazat sem érkezett, mert nem ment el....
A fogadóirodák minden esetben a legtájékozottabbak, megérzésekre, kamu információkra nem adnak ki ilyen speciális fogadásoknál szorzót. Rengeteg példa van erre, pl. edzőváltás, játékosátigazolás, érdemes néha megnézni, de rendre* a legpapírabb szorzó jön be, vajon miért?* Akadnak kivételek, most speciel az év játékosa díjra is Messi volt a legnagyobb favorit, aztán Ribery és Ronaldo - a szorzók alapján. Vélhetően nem sokszor nézik be ezt a bukik.
Nyilván meglehet próbálni apróval, de manapság a CR/Messi hype nem engedi hogy egy "holmi" Ribery kapja. Ha mégis, akkor tévedtem...
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Hát,itt most ő nem úgy nyert,mint tavaly Ini,hanem elsöprő fölénnyel(tavaly Iniesta 53-ból 18 pontot szedett össze,idén Ribéry 36-ot)
Plusz ha mondjuk négyes oddsa lennenem írnám be,de így....
Olyan oddsokat adnak,mintha azt se tudnák mi van,Neymar valószínűbb szerintük ,mint RibérySzóval ennyiért nagyon-nagyon jó,max. bebiztosítod magad azzal,hogy raksz Messire ugyanannyit,és ha ő nyer akkor szinte nem nyersz semmit,ha meg Ribéry 7,5-szeres odds másnak esélyes sincs
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Ez a braga ugyesen megszopta....
Umek7:Én is igy gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #21043 üzenetére
Csaptam hozzá még egyet. Gólzápor lesz holnap.
Ha a háromból 2 jön, már bőven örülük, ha csak egy, még azzal is 0-ban vagyok. Már kivettem a tipmixbe rakott pénzemet, így már csak a játékért játszom
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
stefyY
őstag
Ruch Chorzow - Zaglebie Lubin és Chateauroux - CA Bastia X esélyesek holnapra nálam, 3.05 mindkettő tippmixen nálam...
-
föccer
nagyúr
Holnapra 2 fogadásban 5600 -> 20410 lehetségest tettem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
stefyY
őstag
Most 1,5 hétig szerintem csak tippeket adok...
-
-
föccer
nagyúr
Sevilla adhatna párat a Fionak. 60% labda birtoklásuk van, de nem csinálnak vele semmit.
üfb, gövvrt
-
L_YKing
addikt
2000 ---> 2399 ki jon bulizni?
-
tzimash
őstag
Ma összeállítottam egy 12 meccses kamit... kicsit megcsúsztam a feladással így az első 2 meccs már nem került rá
Errani - bukta
Szpartak - bukta
így utólag tök örültem, hogy 45 percet vártam az otp-ben
Hab a tortán, hogy az Alkmaar meccs is elúszóban volt, erre kigyullad a stadion, és 0-1-nél félbeszakítják a mérkőzést, elmarad, valószínűleg 1-es odds lesz.
szóval még él a szelvény -
pohár
félisten
most találtam ezt a City-s fogadást, szerintem ez a hét legtutibbja (legalábbis remélem )
mindenesetre az odds nagyon csábító, remélem meg is érte
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathBat666
aktív tag
Holnapi Bayern - Chelsea X nagyon csábít
-
föccer
nagyúr
válasz Regirck #21027 üzenetére
500-at megért Viszont, ha fio eladta a meccset, akkor szívás van és vége a tipmixes pályafutásomnak
üdv, föccer
-
pohár
félisten
válasz föccer #21025 üzenetére
én is nagyon tudnám értékelni, ha legalább nyerne a Fio, úgy akkor legalább csak visszajár a pénzem, ha 2-vel nyerne (meg a Spurs meccsén lenne még egy gól), na az lenne az igazi királyság
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
föccer
nagyúr
válasz Shkiz0 #21024 üzenetére
Egyet még biztos bevernek, hogy összesítettben jó legyenek, de én 8x-ért raktam 2-1 végeredményre, amolyan poén jelleggel. Ha bejön holnap cégnél én fizetem a pizzát
Tottemhan 2-vel megy
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Fio jó lenne nem szopatna szét szarfos oddsért, karöltve a bragaval.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
föccer
nagyúr
Fiorentina duplázzon a másodikban és minden más maradhat.
üdv, föccer
-
Regirck
senior tag
Fiorentina meccshez valaki tudna linkelni egy jó streamet??
Előre is köszönöm!!
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #21014 üzenetére
Valamiért azt gondoltam, hogy máyköl a #21011-re válaszolt...
többet kellene aludnom és kevesebben ph-znom
üdv, föccer
Sevilla küözben betalált
üdv föccer
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Még mindig 15-s az odds Ribéry aranylabdájára!!!!!!
Most kapta meg az év játékosa díjat,szóval ezt is lehet pakolni ezerrel!!
(Betclic) -
B-L-A-C-K
titán
válasz föccer #21013 üzenetére
Nem hogy nem kezdődött el de már vége is...
-
föccer
nagyúr
válasz máyköl #21012 üzenetére
Lehet én nézek megint el valamit, de az a meccs még nem kezdődött el..
üdv, föccer
-
NyxNyxNyx
addikt
500Ft Tottenham -2 H
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
föccer
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #21002 üzenetére
-
gery2123
őstag
Az Esbjerg meccsen se akar jönni az 1,5 overem, nemhogy a 2,5-ös
-- PSN_ID: GerY2123
-
Bencus88
nagyúr
Köszi Stuttgart 94-ik percben kell gólt kapni szép munka
-
NyxNyxNyx
addikt
Na én nyertem, mert végül csak a Dila Gori (Geo) 0 - 3 Rapid Wien (Aut)-t raktam over-re. Gondolkoztam mellé egy St. Etienne - Esbjerg 2.5 under-en, de nem tettem
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest