Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui82
tag
Màra van valami tuti? Jó a duplàzós is, a hétvégimet vitte a Liverpool
-
sz_abika
addikt
Gebedjen meg a Seahawks hogy így elbohóckodják...
No meg a Colts sikernek is marhára örülök -4k. -
NyxNyxNyx
addikt
Jövőhétre nagyon érzem a Chelsea győzelmet. Megteszem még most jó odds-on. Akár hendivel is.
-
válasz
Zjunior #23688 üzenetére
Figyelj ez sem jó feltétlen, mert ha netalántán szopóágra kerülsz rögtön, és tegyük fel elmegy 2-3db 5-10K-s szelvény is akkor mindjárt elég nagy mínuszban van az ember.
Így pár száz forintjával is el lehet verni sokat, de nem igaz hogy egyszer nem akad be már egy ilyen nagyobb.Én meg a nagy pénzes játékot azért fejeztem be, mert már 100 elmondtam, hogy tök mind1 hogy 3-4 vagy 10+ meccset teszek, többnyire egyenes rakás esetén egyen megy el, kombi esetén meg egyel több mint lehetne,
Most is jött így 753 ft. A szelvény ára megvan, és ha a Portó nyer, vagy az olaszoknál meglett volna a GG akkor relatív sok pénz jött volna. Telibe meg 30k felett.Meg ugyan ez a szelvény volt megrakva egyenesbe is 400-al, ha jött volna mind akkor 53K-val lettem volna gazdagabb.
Csak hát mindig ott van az a bizonyos "ha"... -
GabN73
addikt
24-25:
Barca -0,5
Atlethico -1, -1,5
Napoli -1
Monaco
PSGodds: 3,37
-
Zjunior
veterán
Ha Psg nyert volna akkor 18k 1,5 ből!
Ezért nem játszok kis téttel száz meccset jelen esetben 6 mert mindig elviszi valami!
2 max 3 meccs nagy téttel dupla esélyel! -
Bencus88
nagyúr
Na ez már bejött
Nagy kő esett le rólam így a minuszos indításból ma pluszban zártam.
-
Speedhs
őstag
Viccfórumból linkelem, ez valami fenomenális!
-
válasz
Chereiose #23670 üzenetére
Nálam egy meccs 90. percig tart, és ha jól látom még hátra van bő 20 perc.
Szóval bármi lehet még. Mellesleg meg mit izgulsz, azt írtad visszafogadtad nem?
Akkor meg dőlj hátra és élvezd hogy így vagy úgy de nyersz valamennyitDe hogy ez a Milan miket hagy ki te jó isten. Főleg Balotelli.
11-est kihagyja, rugdos össze vissza, kapufát lő gól helyett -
Balotelli hogy égnél meg az avas tűzön
-
zolynet
veterán
legalabb a napoli jön, apró örömök
-
Bencus88
nagyúr
Ettől féltem egyenlített a Sevilla.
-
Egy Milan gólnak roppant mód tudnék örülni, plusz ha nyer a portó akkor már pláne
Dejó mire leírtam 1-1
-
Bati0501
őstag
Beírom már az én szelómat is:
Dinamo-Lokomotiv H vesztes
0-1 Real-Getafe H nyertes
0-1 Arsenal-Stoke H nyertes
Cardiff-Tottenham V nyertes1000->11080 Forint...lett volna,ha Dzsudzsákék nem b@sszák el.
Ha leesett volna,h ő is ott volt komolyan ellenük teszek vagy másra.[
-
Bencus88
nagyúr
Na akkor Real hendi, Napoli gól pipa is
Valencia 1X és akkor boldogág van.
-
máyköl
veterán
válasz
Chereiose #23654 üzenetére
Casillas el volt kényelmesedve. Azt hitte neki fix helye lesz a Real Madridban mindig. Azonban lesérült, és López bravúrjaival bebizonyította, hogy képes harcba szállni egy ekkora névvel, mint Iker Casillas. Találgatnak még mindig, hogy valóban lesérült -e a Galata meccsen, vagy kamu volt, és már nem is akar védeni a Realban, nem tudom, de a dolog furcsa egy picit... Szerintem teljesen be van sértődve, és a nyilatkozatait nézve nem kizárt, hogy máshol folytatja.
-
sz_abika
addikt
De durván gólzáporosak voltak a mai rangadók.
PSV,Győr,Fradi,Manchester...mind megtettem 2v3 gólra, rittig 4 fölött rúgtak most egymás ellen -
Chereiose
addikt
válasz
máyköl #23652 üzenetére
Azért lehet, hogy jó a López, de szerintem mégiscsak a kapitányunknak kéne a kapuban állni. A csatárokra visszatérve, tényleg nem real szintű az a nyomorék benzema, a fiatal spanyolokat kéne játszatni, Moratát és Jesét. Még ők is jobbak mint a benzema. Ha lenne egy RvP-nk vagy valami erőcsatárunk akkor aztán nem lenne gond.
-
B-L-A-C-K
titán
B@ssski, tegnap ugye lemaradtam a Dortmund meccsről így nem raktam meg a szelót, de az el is ment...Viszont többi úgy néz ki simán jön, kár hogy ma nem raktam meg, a többit...:/ Le is mentettem amiket akartam....
-
máyköl
veterán
-
Chereiose
addikt
válasz
máyköl #23648 üzenetére
Hát én nem teljesen értek egyet. A védelem egyfolytában kihagy, egyszerűen látni rajtuk, ( ebben a felállásban), hogy bizonytalanok. Nacho-t kapásból nem lenne szabad játszatni, Arbeolát meg pláne, csak most ugye nincs más. Illara meg még elég fiatal, jól jönne azért még Xabi. Özilt én is nagyon sajnálom, hatalmas játékos :/
giigz: Én sem látok akkora esélyt a bl-re, mint pl tavaly, amit ők csesztek el Dortmund ellen..
-
giigz
veterán
-
máyköl
veterán
válasz
Chereiose #23642 üzenetére
Én is Real drukker vagyok, de a sok sérült ellenére szerintem évek óta nem voltunk ilyen formában.
Xabi Alonso bár kidőlt, Illaramendi remekül pótolja. Isco hatalmas igazolás volt. Hátul kissé érezni Marcelo hiányát, de Nacho, Pepe, és Carvajal és Arbeloa egyelőre jól helyt állnak, bár Varane -t hiányolom. Khedirát annyira nem erőltetném. Di María hatalmas formában van... Özilt marhára sajnálom, a kedvenc játékosom évek óta. Bale -t is nagyon szeretem, régóta figyelem, de többet játszatnám. Ancelotti laikus vele valamiért, de nem egy cserepados szintű játékos.
Bajnokságot sosem vettük olyan komolyan, mint a BL -t. De ez a barcánál is meg lehet figyelni, 1-2 góllal nyernek csak. De most jól egyben van a csapat, szerintem verjük a barcát.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Bencus88 #23625 üzenetére
Csak most ismerkedem ezzel a világgal/témával. Néztem a statisztikát, de az se garantál semmit...
Legalább ez bejött, fun-ból tettem 10 meccset, ebből már 5 bejött, ami most még necces a Győr - Debrecen (H), illetve AC Milan - Napoli (V). Most a többi 3 meccs nem ugrik be, így hirtelen...szerk.: a nagy szelvényem elment...: VfB Stuttgart 1 - 1 Frankfurt...erre nem is emlékeztem.
-
rwin5
őstag
Real szerintem szarrá veri
írtam haveromnak 0-1nél, hogy szerintem első félidőben már vezetni fognak, 20 perc alatt tuti lesz góljuk
-
Chereiose
addikt
Real elkezdhetne focizni, kezdek ideges lenni
-
Chereiose
addikt
Szerintetek vissza fogadjak a valencia-sevillára? ha nyerne a sevilla akkor jönne 20K.
De nem tudom mire fogadjak vissza, hazaira vagy D re. Nem érzem, hogy nyerne a valencia, így lehet megy 3-5K a döntetlenre. Viszont ha meg valencia nyer akkor bukok 3-5K-t. -
roti86
őstag
Na a végén csak jött a GG a Manchester City v Man.Utd meccsen akinek kellett
szerk. : első kombi fogadásom nyertem ma: Fradi, Lyon és Inter volt rakva 1K--> 2K
-
pohár
félisten
hűha, most látom, hogy már tegnap játszott a Young Boys, szépen ki is szoptak... akkor már csak a Milan D mentheti meg a kombimat mixen
100x14,45, hát nem bánnám ha jönne ez legalább
-
Bencus88
nagyúr
Estére durrantok egy real hendit, Valencia 1x-et és Napoli gólt.
Tottenham gól 94-ikbe jézusom amúgy nem érdemelték meg, de jött is a mix
-
stefyY
őstag
United gól, ott a GG-tek
-
Bencus88
nagyúr
Na győr is vezet még 1 Debreceni gól és az is jött
-
Zé777
tag
Nagyon érik a mai 54ezer forint ha a Lyon 3:1ről nem kefézi el 15 perc alatt.
-
Chereiose
addikt
Tottenham nyerhetne.
Viszont mixen jöhetne 20 ezer, ha nyerne a Sevilla.
Erre vissza kell fogadjak. Csak nem tudom hogy csináljam, mert Ugye lehet hazai és döntetlen isMelyikre rakjak mennyit, hogy viszonylag megérje?
-
pohár
félisten
a bet365 csak nálam szart be, vagy senkinek se jön be?visszajött
-
NyxNyxNyx
addikt
Na kéne még egy gól a Fradi Újpestre
-
máyköl
veterán
El is viszi az MU a mixem...
-
rwin5
őstag
Mi a szar van az MU-val?
51 perc után 4-0 ra húz a city, én meg féltem megtolni..
-
Ez az MU eddig nem ér egy telibefosott búvárruhát
Érdekes a stat is, a kaput még csak messziről látták eddig.Te jó ég már 4-0
-
Zé777
tag
Büdös Lyon ne hozd rám az szívgörcsöt.
-
rwin5
őstag
tegnap csúnyát szoptam a dartsal..
#2: Valaki nem tudja, hogy tippmixpro-n az MCOM-os feltöltés miért nem működik nekem? Régen sikerült, most gondoltam feltöltök egy kis pénzt, de azt írja nincs elég pénz az egyenlegemen - pedig előfizetéses vagyok?!És nem is 20ezret akarok tölteni fel, csak 1500-at valakivel történt ilyen?
-
máyköl
veterán
Moyes nem képes vezetni a Manchester United -ot...
-
L_YKing
addikt
Ejjj de mocskos mákosak vagytok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest