Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Annyira nem drága a TSMC arizonai gyára
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jbalint18 #175011 üzenetére
Olyasmi lehetett, mert a sofascore a meccs előttire Osasuna győzelemre 8x oddsot ír, Union Berlinnél szintén, Sheffield is. Ebből a kétesély becslésre tényleg 4x lehetett. Három meccsen három jött is volna a kiscsapat kétesély 4x odds. Aztán még a Southampton kb. 2x körül. Németeknél még a Paderborn 3x, Hoffenheim 3x, franciáknál Bordeaux 3x.
Áááááá ezt most nagyon szar visszanézni mennyit lehetett volna kaszálni és mikor lesz ilyen nap újra? Most holnap hiába jön a Basel & Atletico papírforma ha egyáltalán jön, sokkal előrébb nem leszek vele a mai Barcelona és Dortmund bukta miatt. -
törölt tag
válasz
jbalint18 #175008 üzenetére
Azon gondolkozom így szezon elején, külön kasszából minden fordulóban kétesélyben a sztárcsapatok ellen tenni. Vajon a végén profit lenne? Csak ma Osasuna 1X mennyi volt a Barcelona ellen? A Real előző fordulóban otthon döncizett. A ManU már egy bukta és két döntetlen. A Chelsea is rosszul kezdett, ma is jó odds a vendégre. Csinált valaki ilyen sorozatot, megéri?
-
törölt tag
válasz
jbalint18 #174992 üzenetére
Nem nézem le őket, csak a Liverpool szórja a gólokat nagy lendülettel kezdték a szezont! Ha az Arsenal megverte a Burnley-t, akkor a Liverpool is talán. Igaz most otthon lesznek. Annyit változtatok szerintem keresek egy negyedik meccset és akkor két kettes kötést teszek, egy db hármas helyett.
-
Khachanov
újonc
válasz
jbalint18 #174822 üzenetére
Én nem venném biztosra Svitolina győzelmét... 1 szettet simán hozhat Muchova, nem atombiztos Svitolina szervája. Baboséknak illene nyerni, de 1.2ért nem kockáztatnék, Konta necces, de szerintem behúzza.
ATP páros - Dodig/Polasek konzisztensebb játékot mutat, mint Koolhofék, az odds is value rájuk.
USA Challenger - Kwiatkowski győzelem.
-
phenomHUN
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz
jbalint18 #174779 üzenetére
Persze, én csak azt a pár meglepit szedtem össze.
Bár némelyik nem volt az, pl. Diyast néztem is, hogy milyen alapon van rá 1,4... ki is kapott 3-as oddsért, jó pénz az és még nem is kell ugrálnia a melegben...
Ma pl Kukuskin 1,2-es oddsát nem értem, de akad még 1-2 ilyen, plusz ami emellett befigyel váratlan eredmény...
Régebben még elég jól lehetett szemezgetni az első hétből, manapság sokkal több a meglepi... -
yogibear
addikt
válasz
jbalint18 #174773 üzenetére
Mai "csodák":
Cicipasz zakó 6,5-ért
Zverev zakó 4,33-ért
Dimitrov zakó 4,5-ért (2:0-ról!!)Diyas zakó 3,00-ért (ezt mondjuk néztem is milyen alapon van a kazahra 1,4)
Vénusz zakó 4,33-ért (smia 2:0!)
Garica zakó 5,00-ért
Vondrousova zakó 5,5-ért (sima 2:0 !!)
Osaka zakó 2,75-értCsak így hirtelen pár...
az első héten mindig van aki hamar szeretne hazamenni és még kaszálni is... -
zolee5016
őstag
válasz
jbalint18 #174756 üzenetére
igen rakok
csak ha kimutatom előre akkor nemigen jön.....
ez volt a tegnapi.......Sogndal - Skeid
Sogndal (1X2)Odd Grenland - Haugesund
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
1,85Tromsö - Rosenborg
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,95Ranheim - Mjöndalen
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
1,65Katar - Argentína
Argentína/Argentína (Félidő/végeredmény)
1,50Stjarnan - Fylkir
Stjarnan (1X2)
1,65Szenegál - Tanzánia
Szenegál/Szenegál (Félidő/végeredmény)
1,70 -
Soulfly842
addikt
válasz
jbalint18 #174723 üzenetére
Szép meglátás az argentinokra vonatkozóan... még egy gólra sem voltak jók az argentinok...
Más kérdés, hogy a másik fele nem jött... bár ott ki gondolta volna, hogy még gól sem lesz?
A most következő két meccs egyértelműbb lesz, s szerintem a barátságos meccsekből is be lehet vállalni egy Egyiptomot, ill. Marokkót.
Bár más kérdés, hogy már most is fizet-e Katar, hogy a kiugró eredmény a VB-n ne legyen túl feltűnő....?
-
szekra
addikt
válasz
jbalint18 #171661 üzenetére
Mert 0 teljesítményt nyújtanak. Nemzetközileg sokkal jobb eredményeket kellene hozni.
"Ezen a nyáron is elment 12 játékos, jött 10... Mint minden évben, 5 éve építik a csapatot. Nem baj, most Orosz Pali elmegy 2 hetes szabadságra, majd bemegy Szombathy Palihoz a Reggeli Startba és elmondja, hogy kell még pár év... Nem volt reális elvárás, a továbbjutás. Előre megírt kérdések, évről évre elpufogtatott panelek. Kevés a pénz, ennél is több kell, stb. Még építjük a csapatot.
Közben Doll, aki 5 éve van itt, köszönni sem tud magyarul. Totálisan alkalmatlan, vagyis nem, mert teljesen alkalmas arra ami a vezetőségnek fontos. Ha kell szó nélkül felolvassa amit leírnak egy papírra. Bólogat, viszi fel a visszaosztó zsetont a klubházba, elvan... Titkon persze tudja hogy alkalmatlan. Amikor nagyon nagy a tré, a fizetett újságírók 50 ezerért lehozzák majd, hogy a Hamburg nagyon akarja, de a RedBull Leipzig is lényegében Doll iránt érdeklődik... Csak ő itt akar hatalmasat alkotni. 5 év alatt 1 bajnoki cím... Miközben a költségvetésed 10 szerese a többiekének, tehát olyan vagy itthon, mint egy Bayern Németországban. Ezalatt az 5 év alatt a Bayern, Juventus, PSG, Celtic stb csapatok 4 vagy 5 bajnoki címet nyertek saját hazájukban. De szemrebbenés nélkül belehazudozunk az újságírók és a szurkolók pofájába, hogy lényegében Doll az egyik legsikeresebb edző a Ferencváros történetében! Az új Mourinho! Miközben egy kicsit is szervezett csapat megoldhatatlan akadályokat jelent az 5 milliárd forintos imádott csapatunknak.
Doll, miért nem takarodsz el már? Meg az is aki bábnak használ."Forrás: FradiMob
-
Lacy6
senior tag
válasz
jbalint18 #171240 üzenetére
Én ezt írtam be korábban is, de nem igazán kaptam rá véleményt.
"Del Potro vs Nadal-ra mit mondtok?
Én nagyon úgy érzem hogy kb 50-50%.
Ennek ellenére 3,3-as ods van Del Potrora.
Szerintem kis pénzzel megéri megjátszani."Ma 4-kor lesz a meccs.
A VB-nél Anglia továbbjutást, és 8,5 feletti szögleteket teszek. -
SzlobiG
félisten
válasz
jbalint18 #170848 üzenetére
Ennyire gondoltam én is.
Black: Persze ahhoz képest ez semmi, hogy mekkora összegekkel tolják sokan, én csupán a szórakoztatásom miatt játszok, nem ebből akarok meggazdagodni, csak na jó lenne már nyerni kicsit.
Félek a Horvátoktól, tudom hogy nagyon jók, de inkább a továbbjutást érzem, mintsem a rendes játék időt, mondjuk ez igaz a brazil,belga meccsre is.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
jbalint18 #170779 üzenetére
Ilyenre én nem fogok végszót mondani
Ezt neked kell eldönteni. 100 százalék tuti nem létezik. Aki régen csinálja az tudja, hogy az egzisztenciális javai egészét ne dobja fel mindenestől. Ebben kell egyensúlyt találni
de ilyenre nem fog más válaszolni helyetted.
Csak okosan
-
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
jbalint18 #170491 üzenetére
Talán a 87. perc környékén jött egy kósza gondolat hogy pár százast felteszek a szaudiakra, hátha... de aztán úgy voltam vele annyira suták a kapu előtt..
Por és Spa is győzni fog szerintem, de gólokban nem merek tippelni, legutóbb is több találatot vártak a spanyoloktól. A győzelem viszont nem lehet kérdéses egyik félnek sem, másik szelvényemen nagy téttel pakoltam is rájuk. -
-
Soulfly842
addikt
válasz
jbalint18 #170402 üzenetére
Szerintem a sima over 1,5 is bevállalható 1,44ért. Biztosabb, mint az X2. De ahogy érzed
Igazi erőpróba nélkül még zsákbamacskát az orosz csapat
egy Salah-t megfogott az orosz védelem, de itt más szintű az egész ellenfél és a védőkön is egy sokkal nagyobb nyomás lesz.
-
yogibear
addikt
válasz
jbalint18 #169960 üzenetére
Nem nagyon, ezeken a WImbyre felvezető tornácskákon bármi lehet.
Ma lásd például Federer is megszenvedett azért az 1,03-ért Halléban.
3. szettben "tájbrékben"nyert kínkeservesen...
1,5 hét és kezd a Wimby főtábla (július 2.), mindenki arra gyúr... most csak tesztelnek a füvön, meg szokják a gyepet...
nem veszik komolyan ezeket a bulitornákat, és lesérülni sem akarnak esetlegesen...
Na meg sok ATP/WTA pont sem jár értük... -
yogibear
addikt
válasz
jbalint18 #169782 üzenetére
Wawri sérülés után, formán kívül, buliversenyen, Wimbledon előtt 2 héttel (ott gondolom szabadkártyás lesz, mert helyezés alapján selejteznie kellene, ahogy az Szerénánál is van), gyors füvön, necces...
a sokkal lassabb kemény borításon vagy salakon sem ment még neki idén... még Fucsi is elkapta a grabancát... -
Enigma1945
őstag
válasz
jbalint18 #169745 üzenetére
Szia! Én ezt raktam az utolsó meccsre, nem tűnik rossznak, ha gondolod tedd meg, drukkoljunk együtt!
Oroszország - Egyiptom, Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1.45
Oroszország - Egyiptom, Szögletszám 8,5 Több, mint 8,5 1.60Tegnap ezeket raktam meg, mind nyert:
Tunézia - Anglia, Gólszám 3,5 Kevesebb, mint 3,5 1.20 PIPA
Tunézia - Anglia, Szögletszám 8,5 Több, mint 8,5 1.45 PIPA
Belgium - Panama, Hendikep 0:1 Belgium 1.60 PIPA -
B-L-A-C-K
titán
válasz
jbalint18 #169380 üzenetére
Azért (volt) ennyi az odds, és azért nem találod mert az első meccs előtt volt ennyi az oddsa, ez meg a visszavágó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- GARMIN kerékpáros szett
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest