Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz razorka777 #122498 üzenetére
NP. segíteni akartál. Köszi.
A Béke téren ismerős valaki az a lottózó nyitva van? Illetve a Mexikói úti villamos végállomásnál az Újságos müxik még ott azt hiszem van terminál...
[ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
válasz razorka777 #122495 üzenetére
Az egész Árkád zárva van a Boltzár óta talán csak a patika nincs de azt is csak kis ablakból (ügyelet)
-
szállitó
senior tag
3 as villamos vonalán tud valaki nyitva lévő lottózót??? HELP
-
szállitó
senior tag
Semmit nem ér így ez a töpszli mix ha nem tudsz sehol feladni egy szelvényt
-
zolee5016
őstag
válasz razorka777 #122489 üzenetére
Mert a bet-en az se mindegy melyik 4.
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szállitó
senior tag
Rozsdás agyonüti a Misimókúst
Belinda
majdnemhozza a lehetetlentIGEN végre valaki elverte a Sziréna Williamst
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Maccabi TA - Ironi Kiryat Shmone Hendikep 1:0 Ironi Kiryat Shmone 11,75 Nyitott
de jó fejek.
ezért nem írják jóvá a szelóm....ezek után kia f*omat érdekli, hogy kirját smona mit játszott...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122483 üzenetére
"e ha nekem nem hiszel neki csak lehetn"
ok. de ő valjában ki a f*om?
találkoztál már vele?
pizza?
sör?
q*vázás?nem hergelni akarlak.
de nagyon félrelátsz pár dolgot.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #122482 üzenetére
Ha nyersz a lottón a 3 milliárdot nem kell csinálnod semmit, elkezdenek nyomozni utánad megmondod nyertél a lottón csekkolják le. Lecsekkolják cső. Nyertél a mixen nem kell becsatolnod a 8000db szelvényt, ha basztatnak leadod az összest utána néznek és kész...
De azért se értem mi ebben az olyan hihetetlen ha a bennfentes kolléga is ezt mondja. Én meg már előtte is tudtam, de ha nekem nem hiszel neki csak lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122481 üzenetére
még 1 próba:
1. játszottál a zrt-nél, akárhol, és nyertél: az legális, nem kell adóznod, mint az összes többi, külföldi izénél való nyeremény után. ebben asszem egyetértünk.
2. de ha ezt fel akarod használni a gyarapodásod, létfenntartásod igazolásához, akármidhez, azt csak úgy teheted meg, ha beírod az aktuális, éves bevallásodba.
ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.
de tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit szól ehhez más is.
pl. könyvelő, rántott agyvelő, vagy játékfüggő nav-os...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #122478 üzenetére
Az úgy nem valami buli, mert a tiszta hasznot kell nézni, és úgy nem hinném ilyen szempontból megérné ez a szisztéma.
A másik meg ezt nem kell bevallani, ha viszont vagyonosodási van ellened egyszerűen oda adod és kész (igen mint egy bűvész, de tényleg így megy). Akkor van bukta ha pl valaki vesz szelót és hülyén veszi. Értem ez az alatt hogy az egyiket feladták Sopronba a másikat meg Nyíregyén kb 1 óra eltéréssel...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122477 üzenetére
teljesen másra gondoltam.
poén volt.
de egyesek tényleg úgy gondolják, hogy papíroson feladogadtak nagytéten 1.78 - 1.78-as eseményeket, és azért a pár bukott %-ért igazolást nyernek a vagyonuk gyarapodásához.csak már túl este van, és így túl összetett volt a gondolatom.
ettől függetlenül.
valaki hiába gyűjtöget éveken keresztül nyertes, kifizetett szelókat, az egy vagyonosodási vizsgálaton kb. semmit nem ér, ha az adott tárgyévben nem vallotta be, mint jövedelmet, (bevételt, izét... ). ami után természetesen nem kell adóznia, mert már azt az szrt a kifizetés előtt levonta, és befizette állam bácsinak.
de ha a gyarapodás igazolásához valaki ezt fel akarja használni, akkor be kell vallania.
nem csak úgy évek múlva egy vizsgálatnál, vagy nyilatkozattételi felszólításnál elővenni, mint bűvész a nyulat a kalapból.
remélem érthetően fogalmaztam.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #122473 üzenetére
"abár ez nem igaz, mert csak a nyerőket gyűjti, mintha az 1* a nav-nál számítana valamit is éves bevallás nélül. "
Pedig már itt felvilágosítottak erről hogy nem kell éves bevallásba csatolni ezt, de úgy látom elfelejtetted....
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #122475 üzenetére
bátrak, vagy egy kolléga kikérte magának, mert tud valamit.
f*om. 12:30-ra mehetek ügyfélhez, mert a 3 területi kolléga közül egy sem "ért rá"...
de ha nagyon melegem lesz, tolok neki egy free streap-et. milyet nézne már.2. fi-re hazaérek.
-
yogibear
addikt
Holnap 14:00 Soroksár - Gyirmót élő.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122467 üzenetére
ez egy bő 30 évvel ezelőtti történet. lehet, hogy kicsit több.
nagybátyám és egyben keresztapám 2. esküvője.
én frankón, minden szándékos poénkodás nélkül mondtam kislányos zavaromban:
"sok boldog házasságot kívánok!"
1-2 mp input lag rendesen kiült az arcukra, mire rájöttek, hogy csak lámpalázam van...****
(#122472) !Tupac!
haggyá'má'! a táncoslány bugyijába bukott szelókat tömködne.
habár ez nem igaz, mert csak a nyerőket gyűjti, mintha az 1* a nav-nál számítana valamit is éves bevallás nélül.
szerk: vagy kifizetett nyerő szelókat.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi köszi, de nem azért írtam hogy gratuláljatok, ez amúgy is rossz dolog...
A lényeg lesz most egy kis pihim sajnos...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Chereiose #122462 üzenetére
Hát én is egy 20-ast de még így is 27-be zártam ma...
Viszont lehet holnap rakok utoljára vagyis ~2-3 hét kimarad mert bekötik a fejem 2 hét múlva és nem tudok most foglalkozni majd ezzel előtte mert sok dolgom lesz, utána meg nyaralás...:/ Pedig tuti nyernék végig...
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Holnapra Wolfsburg + Nijmegen x2-be egy jó kis duplázós, kinek mi a véleménye?
https://ingatlan.com/33821564
-
Linem
senior tag
A holnapi kínálatban nagyon sok lehetőséget látok. Csak ne legyen ennyi meglepetés, mint ma.
-
yogibear
addikt
Hogy ott pusztuljon le a galataszar... ezek mindenáron ki akarnak kapni, még 11-est is összehoztak az dolog érdekében...
-
szab.tam
nagyúr
légkondit kilőttem, ablakot nyitottam 2 irányból.
analizált társasházi illatok:
pirítós, 10 kötőjel 15 alkalommal rommáégetett olajban rántotthús készítés.
és hab a torán: valami romlott húsból húsleves fő valakinél.de mindez nem érdekelne, ha a kazan lőne mnég egy tetves gólt.
olaszok már szétqúrták az x-es szelómat.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Linem
senior tag
Jó, ez is elment. Pedig a bíró megtett mindent, hogy a Koper összehozza a másodikat, de már feltűnő lett volna, ha 99 percnél tovább engedi a meccset.
(#122454) szab.tam Már nem kell a 3. gól. A másik elvitte.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hosszú kihagyás után raktam 10 euróért élőt, ami szépen el is ment, ahogy az kellett... pedig még csak nem is saját tipp volt, hanem black-ét raktam fel. az ilyen "csoda" meccsek rohadtul idegesítőek... (troyes-nice)
-
szab.tam
nagyúr
válasz Linem #122453 üzenetére
1. megvan. nem is akármilyen.
nekem egy kazan gól kéne.
+ 3 kötést hozna a kombimban.
és még 20-30k-t...[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
Nekem azért a Fradi meccsre nem ártana 3 gól. Úgy érzem ez lesz ma már a negyedik 0-0, amibe belenyúltam.
-
szab.tam
nagyúr
drukkoljatok nekem.
pici tétekkkel tettem még 2 ilyen kaminak indulót.
mind x-re áll, ebből 5 db. még 0:0-ra.5/7 kombináció 30 Ft
Trapani - Cagliari 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
Alessandria - Juve Stabia 1X2 Döntetlen 2,95 Nyitott
Verona - Foggia 1X2 Döntetlen 4,45 Nyitott
Sassuolo - Modena 1X2 Döntetlen 3,55 Nyitott
Frosinone - Spezia 1X2 Döntetlen 3,00 Nyitott
Atalanta - Cittadella 1X2 Döntetlen 4,15 Nyitott
Palermo - Avellino 1X2 Döntetlen 3,70 Nyitott4/7 kombináció 10 Ft
Trapani - Cagliari Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 9,00Nyitott
Alessandria - Juve Stabia Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 7,00 Nyitott
Verona - Foggia Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 11,50Nyitott
Sassuolo - Modena Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 9,25 Nyitott
Frosinone - Spezia Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 8,50 Nyitott
Atalanta - Cittadella Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 10,50 Nyitott
Palermo - Avellino Gólszám 0,5 Kevesebb, mint 0,5 10,00 Nyitottálljon görcs az összes lábába, és ne lőjenek több gólt.
más.
még jóval feljebb írtam, hogy az igen sikeres luxor kombinációmat kibővítettem, azaz a számok behelyettesítésével megdupláztam.
a mai húzás egy katsztrófa volt.
ott ültem tollal a kezemben, és 3 percenként karikáztam párat a 2*8 mezőn.
gyakorlatilag kihúzták az összes számot, ami nem volt egyik kombnációban sem...
(igaz, ez előre vetíti azt, hogy a jövő hét valszeg ismét nagyon jó lesz.)***
targu mares! lőjél 2-t!
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na sikeresen lemaradtam a 2. Ajax gólról, várhattak volna 1 percet, kilépett ez a nyomi pró...
Szivacspor vezet, lesz ott Galata gól is, meg fordítás is meg talán 1/2 is, ami csak szem-szájnak ingere.
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #122322 üzenetére
Dortmund - Mönchengladbach Hendikep 1:0 Mönchengladbach 11,00 Vesztes
Augsburg - Hertha BSC Hendikep 1:0 Hertha BSC 8,50 Vesztes
Tottenham - Stoke Hendikep 1:0 Stoke 11,50 Vesztes
Southampton - Everton Hendikep 1:0 Everton 8,75 Nyertes
Vasas - Videoton Hendikep 2:0 Videoton 8,30 Vesztes
Újpest - Honvéd Hendikep 1:0 Honvéd 7,70 Vesztes
FTC - MTK Hendikep 1:0 MTK 16,00 Nyitott
Zenit Szentpétervár - FK Krasznodar Hendikep 1:0 FK Krasznodar 14,25 Nyertes
St-Etienne - Bordeaux Hendikep 1:0 Bordeaux 9,00 Vesztes
Puskás Akadémia - Békéscsaba 1X2 Békéscsaba 7,90 Nyertes
Maccabi TA - Ironi Kiryat Shmone Hendikep 1:0 Ironi Kiryat Shmone 11,75 Nyitott
Steaua Bukarest - Targu Mures Hendikep 1:0 Targu Mures 10,25 Nyitott
Kubany Krasznodar - Rubin Kazany Hendikep 1:0 Rubin Kazany 7,75 Nyitott3/13-ból egy 3-as már megvan. csak hát így még elég apró...
nagyon jó lenne legalább még egy.
talán ez jöhet:
Kuban
0 - 1
Kazande hogy a q* dárdaiék nem bírtak 2-vel nyerni...
fradi drukker vagyok, de most 16* és + 3 nyerő kötésért árulóként magunkat is beáldoznám.
targu mures is egyenlített. halvány remény.
21 db élő egyidőben a pro-n.
meg vagyok hatódva.
de tényleg.
lehet fikázni a közmunka programot, de láthatóan jól működik.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
de rühellem, mikor 5 perc alatt gólváltás van... mire végig gondolná az ember, hogy rakni kell ott a gól...
ha meg azonnal rakja, akkor persze elmegy...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
gyerünk már Ajaaaax, kell az a 2. gól, de mocskosul
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Lemegyek csinálok valami okosat. Nice 5. gól pl tetszik.
-
C0d3r
addikt
De most tényleg, azontúl hogy 2/1 nerc, mit csinál a Videoton?
-
yogibear
addikt
1. gól Ajax 1,3
-
szállitó
senior tag
-
szab.tam
nagyúr
nincs még vége sem a vidi, sem a puskás meccsnek, (tőlem le is fújhatnák), de ez azért szép meló.
pont ez a 2 csapat egyszerre eljátsza a ht/ft-t?
kínácsi lennék, hányan és milyen tétekkel rakták meg kötésben.
mert hogy volt rájuk vagy 30* odds, az tuti. a 2 együtt kb. 1000* eredő...és ezek után sem kiáltanak majd szőrt a stódióban, mint ahogy nem tették a tavalyi,. asszem kecskemét haladás után.
ha a puskás meccs így maradna, és még 1 honvéd gólocskának nagyon-nagyon tudnék örülni.
vissza akartam fogni a pskás 1x-re, de már nem engedte. remélem nem egyenlítenek már ki...
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Szarrágó betclicen is megint, miért nem lehet nb1-re fogadni élőben? Tettem volna a vasast mert éreztem baj lesz, de megint ilyen mocskok, hogy fogadni sem lehet
-
!Tupac!
tag
Vidi megoldja okosba.. Jó kis pénz, az edző repül.. Magyarisztán, Fodballisztán .....
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Röhejoton.
-
akooos
veterán
Vicceoton 2/1 2,5 over megvan, már csak a Wolfsberger - Grödig meccsre kéne 1 gól, hogy nyerjek valamicskét
-
szállitó
senior tag
Igen Budapest Africans
Óóóó így maradna a magyar és a Kubatov fc is X very happy lennék sorry a Fan ok tól
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
A Puskásék ezt elpuskázzák....
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
szállitó
senior tag
Hajrá Csaba
Ute-Budapest Afrikánsz marad 0-0...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Vicceoton
-
zsolti72837
addikt
Borussia Dortmund-Mönchengladbach 2-0
(#122417) !Tupac!: Jaja.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
C0d3r
addikt
Tottenham mindig is egy szopató társaság volt, emlékezzetek a tavaszi meccsekre.
Angol Dortmund. -
szállitó
senior tag
LessiLeszter Haza ért. és Nyugati sonka van a szájában[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Hihetetlen bazdmeg...Hihetetlen... 2-0-ról eladni egy meccset. Remélem az Újpest meg a Fradi be fog jönni, hogy még jobban sírhassak...
Mindkét bekapott gól szégyen volt...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Stevenage a 90+2-ben baxarintja el a jó kis 2/1-et...
-
!Tupac!
tag
Tottenham gyönyörűen behányt.. Akkor most lépjenek egyet hátra....
szállító: de keményen... Undorító
Szunderlandtol kéne még egy gólocska
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Trottyenham szép munka...
a végén még ki is kap, ha jól belehúz... meg is érdemelnék...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
!Tupac!
tag
Leverkusen megvan szerencsére, Swansea innen csak nem baszarintja el. Estére egy Fagyi győzelem és minden ok.. A másik szeló kuka, 2/3 csak a Szunderland baszta el
-
akooos
veterán
Aarhus - Aalborg meccsen is gólzápor van (viszonylag). Jó lehet egy over 4,5 oda. (Bár a Hannover is elmenni látszik )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest