Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Bastia,Rayo..kamiba x 42.........
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
L_YKing
addikt
Nem mertek berakni meg 4-5 gif-et a mobilneteseknek
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Sose tudom pontosan, meddig lehet feladni 5-ös lottót?
-
TupacakonHUN
csendes tag
Mára ezek mentek...mindkettő egy ezressel.
Bayern - Frankfurt *(0-1) H
schalke - Freiburg H
Middlesb. - Rotterham H
Tottenham - AstonV. HBayern - Frankfurt H
Hamburg - Wolfsburg V
Burnley - Arsenal V
Parma - Juve VVélemény?
-
-
sz_abika
addikt
1 Blaz Kavcic 2-0-ra nyer Blaz Kavcic v Hiroki Moriya
(Fogadás szettre) 11/04/2015 Egyik sem 1.66 Nyert
2 Martina Hingis és Sania Mirza 2-0-ra nyer Hingis/ Mirza v Garrigues/ Shvedova
(Fogadás szettre) 11/04/2015 Egyik sem 1.57 Vesztett
3 CLB Blue Jackets BUF Sabres @ CLB Blue Jackets
(Nyereményszorzó) 11/04/2015 Egyik sem 1.27 Nyert
2 100,00 0,00Ezeket meg kivettem menetközben, 0-6 és brékhátrányban, most meg adogat a 2. szett megnyeréséért.
Blaz Kavcic 2-0-ra nyer @ 1.57
Gianluca Naso @ 1.30
9 000,00 1 414,297.5 játék alatt a(z) 2. szettben @ 3.25
2 000,00 HUF Single
Ez meg nyert volna, de úgy éreztem h elszámoltam magam a játékokkal és kivettem...Hát ennyi. Faszom ebbe az egészbe, hogy mennyire nem érzem.
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Kár hogy nincs stream a Giacalone - Naso meccshez.
Olasz ITF döntő, 6-0t kapott Naso...szerintem eltörték a lábát úgy játszik...PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
Hsv megfogja a wolfot?
-
lecsokolbi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
D@ve89
tag
Bohóckodásnak pedig: Kép
[ Szerkesztve ]
-
D@ve89
tag
Mára Southampton és Arsenal, Prón 2,28-at fizet. Tud esetleg valaki valami buktatót ezen a szelvényen? Szab.tam, te be mernéd tenni kicsit nagyobb tétes szelónak?
-
Digestive
veterán
Azta Qva milyen potya gól volt a Brisbane Roar 2. gólja!
Nekem ez ment mára:
+ egy sok eseményes kami.
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
Mönchengladbach odds miért ilyen magas?
-
pohár
félisten
válasz GabN73 #108865 üzenetére
ha csak pár százezerről van szó, akkor ne fossál, ha többről, akkor a biztonság kedvéért nem venném ki egyben, vagy közbeiktatnék egy Skrillt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #108863 üzenetére
csak ott meg nyerni nemigen fog, problem solved
olyan milániót csináltam vacsorára, mmmmmmm
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
válasz Shkiz0 #108843 üzenetére
Szólhattál volna, egyből intéztem volna egyet /vodában dolgozok/
Szifonos témához:
Én kifejezetten szeretem a szifonokat, nincs velük bajom. A túlárazottság az 5-5s szintig volt csak igaz szerintem, most kb minden gyártó zászlóshajója utoléri árban.
Egy bajom van vele, hogy sokan csak villogtatásra veszik, meg felvágásra. Aztán sorolják a hülye érveiket, meg hogy nem fagy le (az új android stabilabbnak tűnik egy hangyaf*sznyival)
Én régebben vettem egy BB 9000-t, akkor is BIS nélkül használtam (úgy meg kb egy fél telefont kap az ember)
Most is egy BB Passport lesz beújítva, ha végleg feladja a lassacskán 4 éve nálam lévő androidos telóValakinek volt már tapasztalata erről a be nem jelentett kifizetésről? Neten lehetett olvasni ilyesmikről, hogy valakit megvágtak volna érte?
Most egész jó szériám van, tegnap rekord idő alatt kaptam meg a kifizetést (1 nap ) bet365-ről, lehet hogy a mait is kiszedném -
törölt tag
Hali.
Ezt valaki le tudná fordítani nekem?
' Regarding your query, please be informed that the verification amount will be refunded back to your credit/debit card within 35 days since you have initiated the verification procedure.'Skrill írta és nem teljesen értem..
Köszönöm!
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz bammbula #108855 üzenetére
ööö izé, igen.
legközelebb az ilyet vagy szaktopikban, vagy pü-ben.
ez tipikusan olyan off téma, ami egy topikban sem tud magától leállni, amíg nem szól valaki.
én most szóltam....mert az, hogy 2-3 hsz-ban néha elfőzögetünk, az ok, de a hosszú ájfonozásra szerintem itt a többség nem vevő...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bammbula
tag
Csinos kis "lavinát" sikerült elindítanom.
[ Szerkesztve ]
-
Holnapi kicsit bevállalós
Dunaújváros - MTK : V
Ipswich - Blackpool : H
Millwall - Wartford : V
Middlesbrough - Rotherham United : H
Odds: 6.3A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #108848 üzenetére
hát hallod, akkor te biza kurva erős ember lehetsz
összehasonlításnak ott volt a Note 3 a videóban, meg se érezte, mondjuk a fáma arról szólt, hogy elülső zsebben hajlott el, nem kézben hajlítgatták jobbra-balra, ami még cinkesebb azértmegyek is, aztán jól meghajlítom az 5800-mat, aztán ha sikerült, valószínűleg megpróbálkozok egy telefonkönyvet is kettétépni
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #108840 üzenetére
az milyen, hogy a fogásán látszik?
ha nekifeküdnél 4 ujjal, te is meg tudnád hajlítani a hangerőgomboknál a nagyobbikatdenkadam... csak vigyázz, hogy az a durva WXGA felbontás ki ne üsse a szemed
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz szab.tam #108839 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. Nem megélhetési játékos vagyok, tisztességes munkám van. Leginkább online fogadok, a papíros mix csak mókázás, ezért ha elmegyek a lottózóba akkor nem 1 és 2 meccses szelvényeket csinálok, hanem kicsit merészebb, bevállalósabbakat. Ami, mint most is látható majdnem bejött 2 esetben. Nem várom el, hogy 200 ft-ból gazdagodjak meg, csak hobbiból fogadok (főleg papíron). Online hidd el, hogy általában nem 5 meccsre rakok fel 2-3 ezret hanem ahogy írtad MAXIMUM kettőre, de nagyobb tétben. Amit írta, az a papíros tippmixre vonatkozott, ott nem sikerült akasztani nagyot
-
bammbula
tag
válasz B-L-A-C-K #108840 üzenetére
Én egy Samsungot gyötrök pár éve, az utóbbi időben sikeresen megkeserítette a mindennapjaimat.(Lefagy, akad, random kikapcsol) Úgyhogy mostanában sokat próbálgattam egy haverom 5S-ét, viszonyítás képpen. Elég príma kis telefon. Igazából az IOS rendszer nagyon bejön, csak nem szeretnék elhamarkodottan venni semmit. A használt telós megoldás tetszik, lehet bepróbálom. Többet viszont nem irogatok, mert a többiek lefejeznek . Utánaolvasok picit fórumokon, ott talán nem olyan elfogultak, mint a teszteknél.
Egyébként ez a mondatod mindennél többet elárult: Aztán egyszer mondom kipróbálom, ez volt kicsivel több mint két éve, és azóta csak iPhone telefonom volt (több mint 20db). -
B-L-A-C-K
titán
válasz bammbula #108835 üzenetére
Az elhajlás hülyeség, vagyis csak úgy nem hajlanak el a zsebedben. De inkább ez az elhajlás dolgot az i6 Plus-nál emlegették...Most jelenleg egy sima i6-om, illetve egy Plus-om is van itthon, de már a fogásán is látszik nagy erőhatást kellene kapjon hogy elhajlásról beszéljünk.
A lényeg aki használt már iPhone-t, és tudja milyen, a többségük szereti, én se cserélném le az iOS-t más rendszerre. Ez nem annyira személyre szabható mint az Andriod, de nekem pont ez tetszik benne, hogy számomra annyit lehet benne állítgatni amennyi kell. Sokan meg fikázzák, de azért mert drága, és parasztvakításnak gondolják az egészet, úgy hogy még sosem volt ilyen telefonjuk. Én is így voltam ezzel amúgy míg nem használtam... Aztán egyszer mondom kipróbálom, ez volt kicsivel több mint két éve, és azóta csak iPhone telefonom volt (több mint 20db).
Szóval én azt tanácsolom használtan keres egyet jó áron, próbáld ki, ha meg esetleg nem jön be eltudod adni bukó nélkül.
-
szab.tam
nagyúr
válasz akooos #108836 üzenetére
értem én.
én is raktam sokat ilyen szelókat, és baromira untam, hogy nagy ritkán jött pl. 1600 ft-ból 20k.
és sokáig a sikertelenség, és bukta.ha jól értem, a herta mellett a krakko ment el.
párosítsunk.
húzzuk le a 76-ot, mert az kötelező kötéses, ráadásul jött is, így még korrektebb a számítás.
a többit, így ahogy a szelvényekre téve van, párosával megrakod.
én ilyen, magasabb szorzóknál ezeket nem 20-szal, hanem csak 10-zel raknám.
78-84
98-109
74-85
102-109
2 ment, 2 jött.
be 40k
ki 73.440,-ha 3 meccs megy el, és még extra bénázásként nem kerül egy szelvényre 2 belőlük, még akkor is a 40-ből visszajön 36k.
akinél pedig hosszútávon ilyen szorzónál a 8-ból 4+ megy el, és mind külön szelóra kerül, menjen el tetriszezni, de ne mixeljen...
páran már sokszor leírtuk, hogy hosszútávon nem lehet sokszor 200 ft-okból, 1-2k-kból 20-40k-kat gyártani 5-6-8-as mixekkel.
ez a tuti bukás receptje.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
nagyúr
Ez is szép odds lehetett 3-0-nál
Ettől függetlenül azért elég respect, hogy tavaly április 29.-én kaptak ki a bajnokságban, azóta egyszer sem
(2 vereségük volt, a bajnokok ligájában, mind a kétszer a Slovan Bratislava verte őket)[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
akooos
veterán
válasz szab.tam #108834 üzenetére
Mind a két szelvényen egy meccs ment el. Amitől féltem, azt nem raktam egy szelvényre. Ha a Herthát és a Wislat kihagyom és egy szelvényre rakom a nyerőket (mintha olyan könnyű lenne...) akkor ~350ezer várható lett volna. 2 meccs. Lassan 2 hónapja nem volt nagyobb nyereményem az ilyen egy meccses baromságok miatt.
szerk: valamiért nem látszik a képen a tét, de könnyen kikövetkeztethető. Bal 2 ezer, jobb 3.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz akooos #108831 üzenetére
hajrá!
ha az ember szimpatizál valakivel, nem tud rá objekíven tenni.
én a babos párossal voltam így, de 2 kijózanító maflás után tiltólistára tettem őket.herta-t csak 3/4 xre rakom.
hétvégét nagyon kihagytam.
egy szerdai szelómon van még 1 holnapi esemény.
ha az jön, akkor asszem kb 23k+ a hét.
ha nem, akkor bukó.
javítani nem fogok tudni, mert nagyon nincsenek olyan események, szorzók, amik szimpatikusak lennének.
max egy 3/4 x megy 2k-ért...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
akooos
veterán
válasz szab.tam #108829 üzenetére
Bevallom Dárdai miatt tettem a Herthára Amióta kinevezték és fogadtam rájuk mindig bejött. Hétvégén a Paderborn elleni meccs egy szelvényemen 16ezret hozott (persze másokkal kiegészítve.) Most sajnos utolsó meccsként elvitte a nagytétes szelvényemet, de majd holnap javítok
(#108830) zolee5016:
Krakkót ne is emlegesd... Egy másik szelvényemen én is miattuk buktam most ~50ezret... Hozok mindjárt képeket a két majdnem nyerő szelvényeről[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
A Bőrnemúsz gólja lehet nyerő..ha igen akkor megint 1-en csúsztam el...a Vizsla krakkón -46k......
0-2.........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #108826 üzenetére
az a kis fekete gyerek a herta-ban a baloldalon, (nem te ).
3* kapta meg a labdát, abból 3- kezdte el cipelni, és 3* vesztette el.
mit keres az ott....*****
(#108828) barca0519951
volt benne gondolat.
én csak azt nem értettem, hogy volt olyan, aki a herta-ra tett.
az igazából dárdaira pakolt.
mint feljebb írtam is, nálam ez x, esetleg 1 lett volna.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Na Hannover ma sem akar nyerni
Ott van vazze!!
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Bournemouth mi van már?? Téthozó lenne már csak így is, de ha nem jön, akkor totál bukta a nap.
-
Digestive
veterán
Statisztika alapján, jó nagy X-nek néz ki a Hertha meccs.
-
pohár
félisten
válasz yogibear #108814 üzenetére
még másodikként is jók az azonnali feljutásra, de csak jobb a biztosra menni, és elsőnek maradni
-
Digestive
veterán
A Bournemouth tényleg leakarja adni az 1. helyét, vagy mi a gyík van? Fél óra alatt még a kapu írányába sem rúgtak!
-
szab.tam
nagyúr
176 3 Parma - Juventus 8.35 4.35 1.25
első játszik a tökutolsó otthonában.
egy kis lehellet finom, kötelező 3-as kötés a papíroson...szép munka lenne tőlük, ha lehoznák 1-re...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Nürnberg szopjon hanyatt.
-
Chereiose
addikt
Hétvégére:
Rosberg nyer 2K
Gladbach, Atletico X, barca, Mu-City 2,5 over 200 Ft
+Ha holnap feljebb megy Vettel oddsa, akkor azt is megteszem még.
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #108768 üzenetére
ok- thx.
Hannover - Hertha
x, esetleg 1.
de nem 2...ment is volna egy 3/4 x szelóra, ha adtam volna ma fel.
meg a psv is meglepi x.
talán 1 gólos győzelem, de sehogyan sem többgólos psv...[ Szerkesztve ]
-
Mai szolid:
Hannover - Herta :1X
PSV - PEC Zwolle: 1
Odds: 1,5A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
L_YKing
addikt
Katar U20
Hatha a fiatalokat is megveszik
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Mezőségi Csóry SE se nyer ma.......
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
4/5
Ingolstadt
Karlsruhe
Nancy
Monaco
Bournemouth1,5k>>>18k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok