Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Roma...
Vicc..Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
jokerbet
csendes tag
Murray nyer szerintetek? Nem igazán értek a tenisuhez.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Liver, Getafe meg a 3 olasz A mind 0:0 félidőben... szép... az 5 félidő D lehet vagy 30 odds...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jokerbet
csendes tag
3 olaszból 2 papírforma lett. Elég ritka hogy mind papír legyen, így félek a Romatól :/
-
ANDROID???
addikt
Azért a Fio-t lefújhatnák...
Helyes!
Igaz van még 3 meccs....[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Swansea+ Getafe X.
A kevés is több a semminél.
-
bammbula
tag
Vannak még csodák!!!
Már ki is vettem az események közül és most visszanéztem, erre behúzták a hazaiak. -
akooos
veterán
Fiorentina elég laza kerettel áll fel... Milan meglepit okozhat ma.
-
janos1988
addikt
Ma nincs mix csak egy új stratégiás (8-as) kenó 16 szelón alappal 2400-ért.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
lehet tényleg veretni kellene lassan a Győrt...
-
bammbula
tag
Mai szelvények:
Nagytétes
Kosice-Poprad 1,35
Skelleftea-Brynäs 1,30
Los Angles-Arizona 1,47Odds: 2,58
Tét: 2.300 Ft
Várható: 5.935 FtFél-kami
AV19-Vienna-Capitals 2,10
Buffalo-Washington 1,62
Fiorentina-Milan 1,87
Torino-Lazio X 2,95
Swansea-Liverpool 1,95Odds: 36.60
Tét: 200 Ft
Várható: 7.320 Ft[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz expander #106777 üzenetére
Igen, meg az előző meccseik is ilyenek voltak, de most mixen csak ez marad(na, ha lenne miből tennem)
Viszont Marseilleben jól játszott nagyon Simon, jó volt nézni, ahogy idegörlően nyugodtan tette vissza a labdákat pontosan...egy Berrer méretű melák nem fogja ezt hozniAnnyira jó tenisz kamikat lehetne tenni, de most nincs della rá
PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
A nincs fogadas dontetlenre az a Dnb?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz gery2123 #106768 üzenetére
véresen komolyan gondoltam az 1:1-et.
talán még korábban jön az 1. gól. 2-4. perc.
akkor viszont kicsit később jön az egyenlítés, 86-87. perc.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Sparta Rotterdam vajon ma is eladja a meccset jó magas oddsért?
utolsó 5 meccséből 3-at eladott, kettőt otthon: 7, 10 és 8-as oddsokért.
utolsó 5 meccs 4 vereség...
Az a 9-es odds (Prón 7) elég csábító lehet és a pénteki fordulóban nem volt nagy oddsos szőrme...[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Vajon Róma ma is X-el? Lehet be kéne próbálni egy kis apróval.
-- PSN_ID: GerY2123
-
zolynet
veterán
hétközi szelóm (bl-t nem játszok, sose ment)
127 LASK Linz - Horn H 1.75
226 Nottingham - Rotherham H 1.73
204 Wohlen - Schaffhausen H 1.73
5.24x
1500->78554850 oc + gery2123: köszkösz
Life is too short to stay stock!
-
akooos
veterán
Tegnapi napon a fospro gyönyörű működésének eredményeképp sikerült megtennem 1 azaz EGY darab fogadást 3.000 forinttal. CSAKHOGY, ezt nem egy hanem három alkalommal nyugtázta ez a szar. 9 ezer forintért fogadtam tehát, ami nem is lett volna baj, ha a szaros PSG nem vereti meg magát... Ezen kívül este még sikerült egyet fogadnom, 1000 forinttal 4 meccset. Bejött, nyertem 4600-at, és nem írták jóvá Hihetetlen ez az oldal.. Most komolyan kiskapukon keresztül menjek a bet365-re, mert a nemzeti sportfogadás egy fos? Hogy tud tönkremenni egyiknapról a másikra... nem értem...
Mindegy.. Ma mennyire lesz megviselt a Győr? 8,00 az odds a Pápára. Valaki aki ismeri és szereti a magyar focit írhatna egy véleményt erről
-
jokerbet
csendes tag
Roma November óta nem nyert hazai pályán. Azóta 10 meccs volt hazain, abból 8 D lett, 2 vereség. Az utóbbi 4
meccse D. hazai vagy vendég 1.29 odds.Swansea - Liverpool
Swansea jó otthon. MU-t, Arsenalt, Southamptont is verték a közelmúltban, Totitól 1 góllal kaptak ki. Liverpool nem fog ma nyerni. Szerimtem D
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz sz_abika #106752 üzenetére
ez igazán jó kérdés.
a hétvégém igazán jól alakult. nemsokára összesítem.....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
Serena néni küggyed neki
-
sz_abika
addikt
Vajon holnap a GYETO focistái eladják 8x pénzen a meccset, hogy legyen még miből enniük áprilisban?
PSN: xszabikax
-
-
B-L-A-C-K
titán
Floyd Mayweather azt írja a fészen ha lájkolod a képét, megosztod, illetve az oldalát betetszikeled kisorsol 1,2 millió dolcsit...
( a profil kamu amúgy ) [ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Inter!!
Mar ok is viszik a szelot! Grat nekik!
-
C0d3r
addikt
Wolfsburg pipa, Mönchengladbach pipa, Sevilla is úgy tűnik pipa, a Chelsea meg nyaljon sót.
-
Tótotto
tag
Bocsi,lejart a szerkesztesei ido.Elindult a pro,de fogadni nem lehet.
-
Vangelis
félisten
végre ment az átvezetés...
El tudom bukni a pénzemet
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
pohár
félisten
válasz janos1988 #106715 üzenetére
mindig is szerettem az ázsiait, ehe ehe
a spurs szopjon hanyatt, jól elvitték a fasza kis szelómat
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
válasz ANDROID??? #106734 üzenetére
nincs az lekorlátozva... a legtöbbnek van másik címe, amellett, amit a jó képességűek tiltatnak a szolgáltatókkal...
Különben is lehet a Pró is zárva tart vasárnap, nem csak az üzletek... menj helyette templomba vagy sétálni a családdal.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz ANDROID??? #106730 üzenetére
Majd meglátod mi lesz, ha a papiroson is lesz élő fogadási lehetőség... és épp lepusztul a rendszer....
ha a sz@ros pró nem megy max a gépedet ütöd szét, de ott majd a lottózók berendezése fogja kárát látni...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zolynet
veterán
válasz 4850 oc #106561 üzenetére
most néztem rá a szelódra mert a g'ladbachot tudtam hogy rajta van, azt hittem csak az hiányzik, de
most látom h volt rajta pár ami elment ... azért nagyon sok jött!
és köszönöm a megosztást , sokat merítettem belőle
péntek -2900
szo+vas +16675 (tiszta haszon)Life is too short to stay stock!
-
tigipuf
senior tag
Nem is olyan fiatal brigád ez(minden tiszteletem ) ez,nem gondoltam volna :[link]
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
yogibear
addikt
válasz razorka777 #106727 üzenetére
vagyunk itt egy páran zenészek.
-
tigipuf
senior tag
Én is enyhén vagyok csak ideges amúgy,legalább négyszer nekifutottam 1 kombi feladásának,bár a mai dolgaimat már sikeresen lerendezték a svájci fiatal fiúk,meg még délután a cseszdki is.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
yogibear
addikt
válasz tigipuf #106723 üzenetére
Hát pedig reklamálok, ha már az állam közvetve az én meg a többi pó'gár adóját ilyen hulladékra költötte...
Ugyanúgy reklamálok, ha a jó minőségű szintén adóforintokból megvásárolt busz leég, vagy a metrókocsi nem fér be az alagútba.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
tigipuf
senior tag
válasz yogibear #106720 üzenetére
Ja be volt szarva,de legalább maradt pénzünk.Amúgy is le vagyon írva már vagy ezerszer,hogy a király bet-en kell nyomni,akkor meg ,miért is gond?
Csak a kis gyökerek meg a buzgók játszanak a pron a fórum szerint, tehát nem illik reklamálni"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
yogibear
addikt
válasz Tótotto #106721 üzenetére
Akkor kb 3 órájukba telt kiírni, hogy sz@r az egész...
mondjuk rekordot nem döntöttek vele, mert a jupiszinek ugyanez kb 6 órájába telt pár hónapja... reggel kilenc körül valami barom elvágott egy fő adatkábel, a fél országban se kép se hang, délután 3 körül sikerült kiírniuk, hogy hát ez van...Így jártam... Malaga félidőben 1,85 volt, Gladbach ugyanakkor 1,65... simaliba lett mindkettő...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz pohár #106714 üzenetére
este hatkor volt képes kiírni fácséra a biorobot, hogy:
Kedves Játékosaink! Tájékoztatni szeretnénk titeket, hogy átmeneti technikai hiba lépett fel a Tippmixpro oldalán. Kollégáink tudnak a problémáról és dolgoznak annak elhárításán. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!Már fél hat előtt sem ment az a sz@r, tudom, mert próbáltam rakni a malaga + gladbachot élőben 3 oddson de nem engedte az a hulladék...
és nem először, nem másodszor...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz pohár #106714 üzenetére
az adásvezérlőben elkezdték találomra nyomogatni a gombokat, legalábbis nagyon úgy nézett ki, mert egymás után következtek random képsorok, aztán Somorjai kővé dermedt arca, majd a végén sötétség, közel egy percen át.
-
L_YKing
addikt
11 lodd be legyszives!!
Ibraaaaa!! Tartsd meg Psg!
Bet 3-2 jelzett.. Be is fostam..
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz ANDROID??? #106709 üzenetére
Inkább úgy mondanám: még mindig... egy igazi sz@rszemét, olyan magyarosch...
De majd jön Szzrt olvtárs és megmagyarázza, hogy ugyan egy évvel később indult el, belekerült majdnem 400 millióba és még mindig nem működik, de az nem a cég hibája... hát persze...
Most a papiros mixbe ölnek bele 230 milliót... aztán majd ha az is csak így részlegesen, meg néhanapján, ímmel-ámmal fog működni, a userek majd jól szétverik a lottózók berendezését...[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Megint sz@r a pro...
-
-
pohár
félisten
-
C0d3r
addikt
válasz L_YKing #106700 üzenetére
Jobban alakul mint a Chelsea, a hős flansziák úgy elfáradhattak a legutóbbi véres küzdelem során, hogy ezúttal inkább csak a takarító személyzetet küldték pályára.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A United egyre jobban összeszedi magát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Karácsonyi, szülinapi, évfordulós és egyéb AJÁNDÉK ÖTLETEK!
- E-book olvasók
- Tökéletes töketlenség
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest