- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
V8David #9138 üzenetére
Az előző hirdetésednél én is dicsértem a gépedet és a kijelzőjét, még írtam is, hogy játékra is alkalmas (3 évnél régebbieket simán visz a maga 128 MB DDR VRAM-jával). Én még meg is venném, de (itt jön be a képbe nálam is a gazdasági válság, a "nem engedhetem meg, hogy két notiban álljon a pénzem"-faktor) az anyagiakon kívül nekem kicsit nagy. Egy 15" méretű notit már nem nekem találtak ki, legyen bármilyen gyönyörű a kijelzője. Tavaly még megengedhettem magamnak még egy notit, idén már nem állok olyan jól. Pedig vérzik a szívem érte, remek DTR gép volna.
-
Magnat
veterán
válasz
V8David #9110 üzenetére
Szia,
nekem is volt egy T42p-m,amit pont két hónapja vittek el 85-ért, ha jól emléxem a számára, 2373-htg volt, tehát uxga 15-ös, tettem bele még egy giga ramot, 80-as 5400-es vincsi volt benne és combo drive.Jah, és magyar bill meg német xp licensz. Meg Atheros G-s wifi. Jah, és nagy akksi
-
Roseln
csendes tag
válasz
V8David #9115 üzenetére
Minimum fél évig mindent csak erősen áron alul lehet eladni. Egy elég korrekt T43-ra vagy 10 "komoly" érdeklődőm volt, szokásos a "jövő héten lesz pénz" vagy "várj amíg eladom a régi notimat" szöveg. A végén elegem lett, 2 GB rammal, 9 cellás akksival nem fogom 50K-ért odaadni. Vegyen rajta pár éves Acert vagy FuSit. Bánatomban vettem egy SSD-t a T400-ba.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest