Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
marcitp #9342 üzenetére
Nekem Samsung 160 GB-os van (HM160HC), előtte a 80 gigás kistesója volt. Alapvetően egyikkel sem volt sok gondom (illetve a 80 gigással semennyi, a tárolókapacitását találtam akkor kevésnek, amikor megvettem a 160 gigásat, az külső tokba került és úgy üzemel).
A 160 gigással két problémám volt: időnként hallhatóan "kicsapódik" az olvasófej (utólag belegondolva, valószínűleg az APS miatt, de nem rémlik, hogy a 80 gigás csinálta volna), másrészt meg már van rajta 2 db bad sector, valamivel több, mint egy év után. Igaz, ez nem feltétlenül a HDD hibája, valószínűleg nem tett jót neki, hogy volt, amikor három hétig non-stop ment a laptop.
Scalpel: nekem pl. kell a hosszú í, mert magyar Word-nél fontos - az altgr+j meg macera.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest