- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Dottore
üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam előtte hogy mivan ha nyomok egy visszaállítást a "kék gombossal" működött visszarakta a rendszert aztán elkezdte felrakni a dolgokat, aztán megcsináltam a cd-t ahogy a lap írta de nekem csak ilyen 370 megát ír rá, szóval maga a rendszer lehetetlen hogy fullra rajta legyen.
Aztán újratelepítettem, partícionáláskor a rejtettet nem töröltem le a biztonság kedviért...
Saját xp felment, pár driverrel szívtam egy sort de végül minden meglett és jó lett, szerintem sokkal gyorsabb és használhatóbb rendszert raktam össze mint ami gyárilag volt rajta ennyi... szóval jó lett az egész megérte vele szenvedni...
Azon filóztam még, hogy micsinálna ha most nyomnák egy kék gombot és megint visszaállíttatnám, akkor rájönne hogy melyik partícióra kéne telepítenie a rendszert mert most csináltam a C ből 4 et
meg nem tudom ez hogy telepíti de ghost-os visszaállításnál az xp nagyon nem szerette nálam ha közbe variáltam a partíciókat.
Aktív témák
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

meg nem tudom ez hogy telepíti de ghost-os visszaállításnál az xp nagyon nem szerette nálam ha közbe variáltam a partíciókat.