Aktív témák
-
Avalon
tag
Végre valahára megvan, tegnap vettem meg, és eddig minden tökéletes.
A Vistát kipróbáltam, 10 perc használat után ment a levesbe, és ment fel az XP a hozzá kapott XP Conversation Kit segítségével. Na itt mondjuk volt egy kis szemöldökráncolás, mert miután felrakta az XP-t, körülbelül 2-2,5 órát másolgatott file-okat, illetve telepítette a segédprogramokat, amiket aztán elkezdtem leszedegetni. XP-vel gyors, bár gyanítom mivel a merevlemez a szűk keresztmetszet, nem annyira szembeötlő a különbség az egymagos 1.8Ghz-es AMD-mhez képest. Kicsit tartok tőle, hogy egy olyan oprendszer lesz fenn amelyiket akkor rakom fel, amikor a forgalmazása megszűnik, de hát ez van, szeretem az XP-t.
A gép nagyon jó. Kicsit még nehéznek tűnik (előző gépem 1,2kg), de a kijelző szerintem nagyon szép, nagy (14,1"), és a gépet kényelmesen lehet használni.
Egyenlőre szokom a pöcökegeret, old-school szőrmés kucsmával, a tapipadot meg scrollozásra és a négy sarkával elérhető speciális tap-zones-okat használom.
Az egyetlenegy kis negatívuma az akkumlátoridő, 2:30 óra nekem körülbelül, ami nem sok, tekintve, hogy az elöző laptopom kb 4 órát bírt (igaz, teljesítményben, képernyő méretben sem egy kategória), de azt hiszem annyira ez nem lesz problémás.Elvileg jótállási jegyet kellett volna kapnom? A srác azt mondta semmi nem kell a gép garanciális javításához. :S
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest