Aktív témák

• Avalon

tag

válasz mdk01 #4879 üzenetére

Végre valahára megvan, tegnap vettem meg, és eddig minden tökéletes.
    A Vistát kipróbáltam, 10 perc használat után ment a levesbe, és ment fel az XP a hozzá kapott XP Conversation Kit segítségével. Na itt mondjuk volt egy kis szemöldökráncolás, mert miután felrakta az XP-t, körülbelül 2-2,5 órát másolgatott file-okat, illetve telepítette a segédprogramokat, amiket aztán elkezdtem leszedegetni. XP-vel gyors, bár gyanítom mivel a merevlemez a szűk keresztmetszet, nem annyira szembeötlő a különbség az egymagos 1.8Ghz-es AMD-mhez képest. Kicsit tartok tőle, hogy egy olyan oprendszer lesz fenn amelyiket akkor rakom fel, amikor a forgalmazása megszűnik, de hát ez van, szeretem az XP-t.
    A gép nagyon jó. Kicsit még nehéznek tűnik (előző gépem 1,2kg), de a kijelző szerintem nagyon szép, nagy (14,1"), és a gépet kényelmesen lehet használni.
    Egyenlőre szokom a pöcökegeret, old-school szőrmés kucsmával, a tapipadot meg scrollozásra és a négy sarkával elérhető speciális tap-zones-okat használom.
    Az egyetlenegy kis negatívuma az akkumlátoridő, 2:30 óra nekem körülbelül, ami nem sok, tekintve, hogy az elöző laptopom kb 4 órát bírt (igaz, teljesítményben, képernyő méretben sem egy kategória), de azt hiszem annyira ez nem lesz problémás.

Elvileg jótállási jegyet kellett volna kapnom? A srác azt mondta semmi nem kell a gép garanciális javításához. :S

Aktív témák